جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط pahlevan پست شده است View Postاین یک گروکشی سیاسی بین مسئولین نظام است دولت هر موقع که بخواهد اهدافش را جلو ببرد از مردم استفاده میکند یک روز مرغ،یک روز تخم مرغ،یک روز روغن و بورس و دلار که از همه دم دست ترن تا مجلس شورای اسلامی لایحه بودجه خواست دولت را تصویب نکنه و از آنطرف شورای مصلحت نظام fatfرا تصویب نکنه چه ما دلمان بخواهد چه نخواهد همین آشه و همین کاسه بورس یکی از اهرم های فشاره که دولت میتواند ازش استفاده کند
Sent from my MAR-LX1M using Tapatalk
سهام سبدت را متنوع کن
در جاهایی که دولت بیشتر از 20 درصد سهام دارد با دقت وارد شو
به همین راحتی می توانی حرکات تیم اقتصادی دولت را خنثی کنی
نظر
-
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Postاکثر صف سهام رو دادن و ولی حجم سنگینی خروج پول دیده میشه
برخی سهامی که صف سنگین داشتند مثل ومعلم و قرن و غگل و بوعلی .... همه داده شد
ریسک به ریوارد در سهام غذایی و کاشی فراموش نشه ایا 5 درصد فردا از شما میخرن ؟
صف برخی سهام بزرگ خنده داره مثل خودرو ولی بازار تمایلی به جمع کردن نداره مثلا حجم معاملات خودرو 1.5 میلیارده که 130 م صف فروش چیزی نیست ولی مثل اینکه میخان کاری کنند حمایت 1400 بشکنه مشخصه دستوری هست
همینهائی که گفتید دوباره صف شدند!!
نظر
-
بازار مثل زمانی که سهام دولت و سهام ملت جنگ داشتند و همه سهام ملت میفروختن و دولتی میخریدن الان برعکس شده
البته با فرق اینکه سهام کوچک حبابی هستند
نظر
-
سهام بزرگ پول بزرگ میخواد که فعلا این پول موجود نیست پول حمایت از پالایش 1 رو ندارن دست به دامن بانکا شدن اما امیدوارم حداقل شستای 6000 تومانی رو که انداختن به ملت لاقل 2300 بهتر بخرن دارن با منت خرید میکنن خیلی سهام کوچک سقف قبل ریزش زدن سودم دادن اما اونایی که شستا خریدن 6200 هنوز دچار کابوسن متاسفانهدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Postبازار مثل زمانی که سهام دولت و سهام ملت جنگ داشتند و همه سهام ملت میفروختن و دولتی میخریدن الان برعکس شده
بازم توی سهام کوچک چهارتا سهم ارزنده پیدا میشه. نمادهای دارویی، بیمه ای، سیمان و ... نمادهای ارزنده دارند. بعدش به نظرم پتروشیمیها مثل زاگرس و شفن و... بعدش برخی نمادهای معدنی و فلزی
نظر
-
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Postبازار مثل زمانی که سهام دولت و سهام ملت جنگ داشتند و همه سهام ملت میفروختن و دولتی میخریدن الان برعکس شده
سدبیر رو هم شما می گفتی حبابیه
من با سود تقریبا 100 درصدی ازش خارج شدم
و هنوز هم داره ب رشدش ادامه میده
من بنیادی کار نیستم و تخصصم تو تکنیکاله
ولی سهام بنیادی از رو دست بنیادی کارا میخرم
سبدمم بالانس کردم فیفتی فیفتی تلفیقی از بنیادی و تکنیکالی
ولی همین میدونم که دلار 3 تومانی شده 25
خیلی از سهام بازار رابطه مستقیم با دلار دارند
نمیشه در مورد بازار کلی نظر داد
اینکه بگیم سهام کوچیک حبابی هستند یا ...
ولی میدونم کلیت بازار باید 8 برابر شده باشه
حالا میبینی ی سهمی 20 برابر شده
اونوقت باید بنیادی کارا بررسی کنن ببینن با سفته بازی رفته بالا یا حقش بوده و هنوز هم جا برای بالا رفتن داره
نظر
-
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Postسدبیر رو هم شما می گفتی حبابیه
من با سود تقریبا 100 درصدی ازش خارج شدم
اونوقت باید بنیادی کارا بررسی کنن ببینن با سفته بازی رفته بالا یا حقش بوده و هنوز هم جا برای بالا رفتن داره
یه زمانی همین سهام کوچک ملت رو بدبخت کردند یادتون رفته
امثال شما به روحانی فحش میدادید
اینکه سهمی با سفته بازی بره نمیشه گفت ارزنده هست
من فقط میگم حباب هستند شاید 1 میلیون بشه
حالا همین سهام بنیادی و ارزشی مثل پتروشیمی ها و زیرمجموعه رشدد نمیکنند نمیشه گفت بنیادی نیستند
در ضمن اگر خرید و فروش منو تو 1 ماه اخیر دیده باشید که اگه نیاز باشه عکس هم بگیرم درج کنم از سهام کوچک بوده و بیشتر غذایی ها ، ولی هشدار هم میدم که خیلی هاشون بی ارزش هستند
مثلا چهارشنبه غپینو رو گفتم با ارزش بیش از 7 هزار میلیارد و فروش خنده دارآخرین ویرایش توسط بورس باز قهار؛ 2020/12/26, 14:29.
نظر
-
من اگه به روحانی بد و بیراه گفتم به این خاطر بود که مردم رو به بورس دعوت کرد
از سرمایه هاشون نوسان گرفت و خیلی ها رو سکته ای کرد
همین کار تو بازار دلار و طلا و خودرو انجام داد
آره منم موافق بودم بورس با شیب ملایم تری صعود میکرد
و نه مثل ی خط صاف
ولی اگه اون شکلی میشد امثال عباس آخوندی چجوری این همه پول به جیب میزدند ؟
هنوز هم منتقد روحانی هستم
ولی اصل صحبتم چیز دیگه ای بود که شما دقت نکردی
حرفم این بود که کلی راجب بازار نظر ندیم که شما سیاسیش کردی
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postسهام بزرگ پول بزرگ میخواد که فعلا این پول موجود نیست پول حمایت از پالایش 1 رو ندارن دست به دامن بانکا شدن اما امیدوارم حداقل شستای 6000 تومانی رو که انداختن به ملت لاقل 2300 بهتر بخرن دارن با منت خرید میکنن خیلی سهام کوچک سقف قبل ریزش زدن سودم دادن اما اونایی که شستا خریدن 6200 هنوز دچار کابوسن متاسفانه
انصافا تیم اقتصادی دولت خیلی بد کار می کنند یک سبدگردانی را بلد نیستند چه برسد به اقتصاد کلان /.:biggrinsmiley.:/
نظر
نظر