جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3143

پاسخ : جــــو بــــازار

شاخص میتونه تا 1360-1370 بیاد(حداکثر)

حداقل هم 1390 تا 1400.....

البته یک پیش بینی نموداریست و ممکنه کاملا غلط باشه.

نظر

• parsianbourse.ir
      عضو عادی
      • Oct 2020
      • 64

وضعیت بازارهای پولی و مالی شنبه 6 دی‌ماه

شاخص بورس: 1,423,573

دلار نیما: 25,586 تومان

هر گرم طلای 18 عیار: 1,140,000 تومان

سکه طرح امام: 11,880,000

نظر

• amirparsamosavi
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 606

علت فشار فروش در بازار مشخص شد :

دستکاری صندوقها

قیمت سهام عدالت بر مبنای قیمت پایانی همان روز معاملاتی به عنوان کف دامنه نوسان معامله میشن

معاون صندوق به رییس صندوق :

ریس مجبورمون کردند که سهمهای سهام عدالت رو برای صندوق بخریم . چی کار کنیم؟

رییس به معاون صندوق :

زود قیمت این نمادها رو بیارید پایین که ارزونتر بتونیم بخریم .

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

دولت بازم قصد فروش سهام داره، حتی دولت بعدی هم دیگه این منبع درآمد را رها نخواهد کرد،
          بازم میفروشن و در سقف هم خواهند فروخت حتی سقف های جدید

نظر

• danielbarooni
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 326

مهم؛ تعلیقی‌های جدید بورس:

#مرقام، #تکمبا، #فایرا، #کگاز، #کپارس، #نمرینو، #رتکو، #نوری، #ثامان، #وتوصا، #غبهنوش، #دسبحان، #دروز و #قهکمت نمادهای معاملاتی هستند که مشمول فرآیند تعلیق شدند.

@TsePress

نظر

• danielbarooni
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 326

فرابورس هم از بورس عقب نمانده و برخی نمادها را مشمول فرآِند تعلیق اعلام نموده است:

#رنیک، #غفارس، #زقیام، #زبینا، #زشگزا، #اوان، #حسینا، #دتولید، #قشیر، #میهن، #بالاس و #آس_پ

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

از مدتی قبل و به طور کاملا ملموس صرفا سهام بزرگ و شاخص ساز با ریزش شدید راه خودش رو از سهام خرد با صعودهای شدید جدا کرده.
                این روزها این جدایش! داره به اوج خودش میرسه. دوستان اگر تونستید در تاریخ بورس دو روز شبیه امروز پیدا کنید جایزه دارین! یعنی بگردین روزی رو پیدا کنید که شاخص کل 1.5درصد ریخته باشه ولی هم وزن 1درصد رشد کرده باشه!
                در حالی که هفته های اخیر این داستان تبدیل به قاعده شده. متوسط سبد سهامداران بیشتر هم وزن هست تا شاخص کل. اکثر سهام خرد روی صف خرید هستند و حجم معاملات سنگینی هم ندارند و این سهام خرد عموما نزدیک سقف تاریخی هستند و یا از آن عبور کرده اند. دقت کنید که سقف تاریخی بسیاری از این سهام معادل شاخص بالای 2میلیون رویت شده بود!

یک هیجان خرید در سهام خرد وارد بازار شده است که هر روز تشدید شده و میشود. عملا همان داستانی که برای کل بورس در نیمه اول 99 رخ داد طی ماه گذشته در سهام خرد رخ داده است.

اینکه تا کجا این بازی ادامه دار خواهد بود بحث دیگری است. ولی برچیده شدن صفهای خرید سهام خرد ، به احتمال بسیار بالا اصلاح های شدیدی در این سهام را در پی خواهد داشت. این اصلاح شدید سهام خرد احتمالا با رشد شاخص سازها همراه خواهد شد و یا دست کم شاخص سازها اثر منفی آنها را خنثی میکنند.

به دیگر سخن همان طور که این روزها همه فکر میکنند بورس کله پا هست، ولی در اصل اکثرا در حال سود کردن هستند، طی روزهای آتی (چه موقع یا دقیقا کی بحث دیگری است!) که همه تصور میکنند بازار وضعش خوب شده بسیارانی در حال تحمل زیانهای سنگین خواهند بود!!
                در کل بازار خاصی شده...اصلن یه وضعی!!!
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                  ستاره‌دار(1)
                  • Sep 2020
                  • 2057

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  از مدتی قبل و به طور کاملا ملموس صرفا سهام بزرگ و شاخص ساز با ریزش شدید راه خودش رو از سهام خرد با صعودهای شدید جدا کرده.
                  این روزها این جدایش! داره به اوج خودش میرسه. دوستان اگر تونستید در تاریخ بورس دو روز شبیه امروز پیدا کنید جایزه دارین! یعنی بگردین روزی رو پیدا کنید که شاخص کل 1.5درصد ریخته باشه ولی هم وزن 1درصد رشد کرده باشه!
                  در حالی که هفته های اخیر این داستان تبدیل به قاعده شده. متوسط سبد سهامداران بیشتر هم وزن هست تا شاخص کل. اکثر سهام خرد روی صف خرید هستند و حجم معاملات سنگینی هم ندارند و این سهام خرد عموما نزدیک سقف تاریخی هستند و یا از آن عبور کرده اند. دقت کنید که سقف تاریخی بسیاری از این سهام معادل شاخص بالای 2میلیون رویت شده بود!

یک هیجان خرید در سهام خرد وارد بازار شده است که هر روز تشدید شده و میشود. عملا همان داستانی که برای کل بورس در نیمه اول 99 رخ داد طی ماه گذشته در سهام خرد رخ داده است.

اینکه تا کجا این بازی ادامه دار خواهد بود بحث دیگری است. ولی برچیده شدن صفهای خرید سهام خرد ، به احتمال بسیار بالا اصلاح های شدیدی در این سهام را در پی خواهد داشت. این اصلاح شدید سهام خرد احتمالا با رشد شاخص سازها همراه خواهد شد و یا دست کم شاخص سازها اثر منفی آنها را خنثی میکنند.

به دیگر سخن همان طور که این روزها همه فکر میکنند بورس کله پا هست، ولی در اصل اکثرا در حال سود کردن هستند، طی روزهای آتی (چه موقع یا دقیقا کی بحث دیگری است!) که همه تصور میکنند بازار وضعش خوب شده بسیارانی در حال تحمل زیانهای سنگین خواهند بود!!
                  در کل بازار خاصی شده...اصلن یه وضعی!!!
                  درود
                  جناب من عضو تالار بورس بودم و ضرر سنگینی دارم .به کسی در این تالار اعتماد ندارم مخصوصا شیپورچی ها ..............
                  بماند................... گفتم به خدا سپردمشان ............او داوری می کند که مقصر من بود یا بوقچی حکومت و مهنازها..........بماند
                  اما حرف های همه را میخوانم و ترسیده شدم
                  حرفهایت منطقی است
                  در مورد اظهارات در بالا من چند سهام دارو دارم که تا 30 درصد در سود بودم وبا سقوط شاخص به 50 درصد ضرر رسیدم
                  یعنی از قله 80 درصد متوجه میشوید چون انشایم خوب نیست
                  سوال مهم از شما دارم استدعا دارم محبت کنید وقت بگذارید و جوابم دهید و کمکم کنید
                  این سهام دارویی من اگر خدا بخواهد با سه تا 5 درصد رشد یعنی 15 درصد دیگر که امیدوارم تا پایان این هفته باشد ضررم در این مورد که رقم بالایی است صفر میشود و با صف خریدی که دارد میتوانم خروج بزنم و راحت شوم
                  ایا شما اگر جای من بودید خروج میزنید یا طمع سود 30 درصد قبلی کنید و باز نگه دارید؟؟؟ سود 30 درصد قبلی مصادف با شاخص 2100 بود واقعا گیج شدم و نمیدانم چه کنم ؟؟؟از ملت حقه باز و دولت بازتر می ترسم؟؟؟ مریضم و خواب ندارم
                  شما نه من میشناسی و نه من شما را
                  شما جای من بودید چه میکردید؟؟؟
                  با صفر شدن ضررم در این سهم دارویی خروج بزنم و خلاص یا نگه دارم تا ریس جمهور بعدی؟؟؟
                  ممنون داداش حسم میگه ادم پاک و درست و منطقی هستی به دور از سیاست و حکومت و شیره مالیدن سر 4 تا بدبخت یا بوقچی تایرماشین و کاشی ......
                  --------------------------------------------------------
                  اخرین کلام به عنوان فردی زجر کشیده به دوستان قدیم تالار و جدید بورسی
                  اینکه من اگر ناسزا گفتم درست گفتم و اگر نفرین کردم درست کردم
                  من جدای از برخی کاربران ناسزاگو و ایدی سازم و ربطی هم بهشان ندارم
                  سرم تو کار خودم است
                  اینقدر زجر کشیدم که کاری به کسی ندارم
                  اما دوستان دو تالار چشم و گوشتان را باز کنید گول افراد بوقچی و شیپورچی را نخورید
                  به نظرتان کسی که بدون اینکه مسدود شود یک دفعه در اعتراضات ابان غیب میشود قابل اعتماد است؟؟؟
                  کجا رفت این یارو که 24 ساعته پست میزد غیر از اینکه وظیفه اش در اعتراضات چیز دیگری بود
                  یا با سقوط شاخص 8 ماه غیب میشود؟؟؟ اینها طبیعی است؟؟؟
                  ما که گول خوردیم و منتظر داوری خداوندیم و نبخشیدیم و نمی بخشیم طرفها هم هی توجیه کنن و بپیچونن
                  به یک نفر بازاری جریانم را گفتم و گفتم یارو وعده شاخص 8 میلیون میداد طرف بازاریم گفت درست گفته ولی وقتی که پراید بشود 3 ملیارد............
                  شرمنده دوستان خوابم نمی برد گفتم درد دل کنم............
                  یا حق
                  ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                    ستاره‌دار(1)
                    • Sep 2020
                    • 2057

یک سخن هم در مورد سایت و خطاب به جناب اقای جمالی و سایر روسا سایت بگویم:
                    اقایان محترم اگرجدا و واقعا این سایت در خطر بسته شدن مثل سایت تالار بود
                    دستتان درد نکند که برخی صفحات یا افراد را مسدود کردید حالا هرکس میخواهد باشد یا بدش بیاید که چرا من این را گفتم............
                    برادر من اول حفظ جان و سایت شرط است.
                    اما اگر خطری برای سایت ندارد افراد را ازاد کنید و بگذارید بنویسند این افراد منتقد باعث هشدار میشوند یا حداقل ترس ایجاد میکنن که طرف سهام بوق چی و شیپورچی ها را حواسش باشد/ طرف داریم و من دنبالش میکنم این قدر پست است که در مسابقه سایت شما هم/ سهام خودش را که دارد و میخواهد به خلق الله بندازد را تبلیغ میکند هر هفته / الان 10 هفته است همین سهم در مسابقه مغرفی کرده/ برادر من بغد 6 ماه افت نمیخواهد بالا بیاید
                    یا حق
                    ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• amirparsamosavi
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 606

این هست علت ریزش قیمت شاخص سازها و به سبب اون ریزش شاخص کل بورس و این موضوع همچنان ادامه دار خواهد بود

چون حقوقی ها دوست دارند این سهام رو به قیمتهای هر چه پایینتری بخرند .

طبق قانون مصوبه : قیمت سهام عدالت بر مبنای قیمت پایانی همان روز معاملاتی به عنوان کف دامنه نوسان معامله میشن

مصوبه مهم شورایعالی بورس درخصوص

افزایش سقف سرمایه گذاری صندوق‌های درآمد ثابت در بورس و اوراق بهادار از ۳۰ هزار میلیارد تومان به ۵۰ هزار میلیارد تومان

استوری مهدی ساسانی از عرضه حقوقی ها

پول کثیف

دست‌های آلوده

*رییس مجبورمون کردن که سهم های سهام عدالت رو برای صندوق بخریم چیکار کنیم؟!

-زود قیمت این نماد ها رو بیارید پایین که ارزون تر بتونیم بخریم

نظر

• amirparsamosavi
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 606

یکسری از کاربران که تصور می نمایند ، دولت ها ( چه دولت فعلی و چه دولتهای قبلی ) ، کسری بودجه دارند ، باید عرض کنم که درسته واقعاً دولتها کسری بودجه دارند ولی با این موضوع چه کار می کنند؟

خیلی خیلی موضوع راحتی هست . میان و میلیاردها تومان اسکناس نو بدون پشتوانه چاپ می کنند

با همین اسکناس ها حقوق آخر سال بازنشستگان و کارمندها رو میدن

با همین اسکناس ها دلارهای توی بازار رو از مردم عادی می خرند

در خصوص یکسری از کاربران که تصور می کنند دولت منابع ارزی کمی داره ! و دلار نداره و نمیتونه به این دلیل قیمت دلار رو کنترل کنه ، باید عرض کنم که با همین میلیاردها پولهای بدون پشتوانه که دولت داره چاپ میکنه ، میاد و دلارهای توی بازار رو هر روز می خره . به همین سادگی و راحتی .

تمامی قیمتهای ارزی که کانالهای تلگرامی و وبسایتها اعلام میکنند دست خودشونه

به راحتی میتونند قیمت دلار رو بیارن تا 20 هزار تومان و یا ببرند تا 30 هزار تومان

اینکه قیمت دلار ریزشی باشه یا صعودی را اونها تعیین میکنند

نظر

• amirparsamosavi
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 606

ولید هلالات:

?اینکه برخی قیمت سازی می کنند یک حقیقت است. ناظر باید در مقابل چنین مسائلی موضع بگیرد اما دستکاری قیمتی فقط در صعود نیست, بسیاری از ریزش ها هم ظن دستکاری دارد و‌ دستکاری قیمتی فقط توسط حقیقی ها نیست!

?اتفاقا کم نیستند مدیران حقوقی که قیمت را هل می دهند پایین چون شخصی فروخته اند.

نظر

• amirparsamosavi
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 606

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
                            ولید هلالات:

������اینکه برخی قیمت سازی می کنند یک حقیقت است. ناظر باید در مقابل چنین مسائلی موضع بگیرد اما دستکاری قیمتی فقط در صعود نیست, بسیاری از ریزش ها هم ظن دستکاری دارد و‌ دستکاری قیمتی فقط توسط حقیقی ها نیست!

������اتفاقا کم نیستند مدیران حقوقی که قیمت را هل می دهند پایین چون شخصی فروخته اند.

بنده خدا هلالات داره خودش اعتراف می کنه که توی سهم " گدنا" (تهیه و توزیع غذای دنا آفرین فدک)، با صندوق سرمایه گذاری اختصاصی بازار گردانی نهایت اندیش اقتصاد بیدار که مال خودشه، سفته بازی کرده :D

آخه چقدر روی این سهام کوچک سفته بازی میکنید

بسه به خدا

پی بر ای هاشون دارن به آسمان می رسند!

ناظر جان طبق نوشته آقای هلالات با خودش برخورد کن

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

سه دقیقه از زمان شروع بازار گذشته و جالبه یکسری از نمادها هنوز قیمتشان مچ نشده اند

سیستم هسته هنگه جناب آقای ناظر!

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
                                یکسری از کاربران که تصور می نمایند ، دولت ها ( چه دولت فعلی و چه دولتهای قبلی ) ، کسری بودجه دارند ، باید عرض کنم که درسته واقعاً دولتها کسری بودجه دارند ولی با این موضوع چه کار می کنند؟

خیلی خیلی موضوع راحتی هست . میان و میلیاردها تومان اسکناس نو بدون پشتوانه چاپ می کنند

با همین اسکناس ها حقوق آخر سال بازنشستگان و کارمندها رو میدن

با همین اسکناس ها دلارهای توی بازار رو از مردم عادی می خرند

در خصوص یکسری از کاربران که تصور می کنند دولت منابع ارزی کمی داره ! و دلار نداره و نمیتونه به این دلیل قیمت دلار رو کنترل کنه ، باید عرض کنم که با همین میلیاردها پولهای بدون پشتوانه که دولت داره چاپ میکنه ، میاد و دلارهای توی بازار رو هر روز می خره . به همین سادگی و راحتی .

تمامی قیمتهای ارزی که کانالهای تلگرامی و وبسایتها اعلام میکنند دست خودشونه

به راحتی میتونند قیمت دلار رو بیارن تا 20 هزار تومان و یا ببرند تا 30 هزار تومان

اینکه قیمت دلار ریزشی باشه یا صعودی را اونها تعیین میکنند

باید ی مشت پول چاپ کنن سهام عدالت رو بخرن

صندوق و تامین سرمایه و ... از کجاش پول در بیاره سهام عدالت رو بخره ؟ خوب مجبوره دار و ندارش بفروش پول جور کنه برا خرید سهام عدالت

تنها راه حل عادلانه برای خرید سهام عدالت چاپ پول هست.
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X