جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوه آهنگر
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 413

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
    زمان بهترین قاضی هست

دلار زیر 20 تومان نخواهد آمد

هیچ تحریمی برداشته نخواهد شد

ایران بر سر مسئله موشکی خود مذاکره نخواهد کرد

برای چی باید دلار باید ارزان بشه ؟

شما تصور کردید همه چی گل و بلبل خواهد شد؟

تفکرات افراد مطرح کشور را دیدید؟

محسن رضایی:

با روی کار آمدن بایدن، درگیری‌ها ادامه خواهد داشت.

جمهوری اسلامی با قدرت دستان افراد فاسد را قطع می‌کند.

شما تصور کردید چه فردی رییس جمهور بعدی خواهد شد ؟

قطعا یک سپاهی خواهد بود

شما تصور کردید ریزش بازار به دلیل دلار هست؟

خیر به دلیل سهام عدالت هست که 30 درصد دیگر آن 22 بهمن طبق مصوبه آزاد خواهد شد

منظور من اینه هیچی غیر ممکن نیست

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
    من هم همین فرمایش شما را عرض میکنم

تازه دوستان صحبت دلار 8 هزار تومانی می کنند

نه اصلا می خواد بشه 4200 تومان!!!

دلار زیر 20 تومان نخواهد آمد

چون مذاکره ای انجام نخواهد شد
    حالا یک مثال از تجربه ای که داشتم بگم
    سال 90 بود مسافرتی به خارج داشتم و برگشتم و مقداری دلار 3700 تومنی داشتم.اون موقع جلیلی مذاکره کننده بود.آدمی بود که زیر بار هیچ حرفی نمیرفت و هیچ جوره کوتاه نمی اومد.ولی با کمال تعجب دو ماه بعدش 3200 دلار هام فروختم و تا یکی دو سال دلار در همون قیمت ها دور میزد چون همون شایعه توافق با وجود آدمی مثل جلیلی که خیلیا اصلن فکرش نمیکردن کار خودش کرد!! آخرش هم خودتون میدونید و می بینید که دلار الان چنده!!!
    اینو دقیق یادمه چون برام اتفاق افتاد
    پش اینقدر با اطمینان حرف نزنید!!!!

نظر

• BEHESHT
      عضو عادی
      • Nov 2011
      • 299

لیدر فردا خساپا

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35710

حداقل 1 میلیارد سهم دیگه بخرن بازار در حجم عرضه و تقاضا تقریبا متعادل میشه !

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

اگر کانون سهامداران وجود داشت، قطعا میتونستن جلوی قیمت گذاری دستوری محصولات شرکت های بورسی را بگیرند. هر شرکتی که به بورس میاد مثل تموم دنیا باید عرضه و تقاضا قیمت سهامش و قیمت محصولاتش را تعیین کنه!
          دولت داره تخلف آشکار میکنه

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

دلار تهران ورود به کانال 24 هزار تومان

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط zess پست شده است View Post
              دلار تهران ورود به کانال 24 هزار تومان

اتحادیه طلا قیمت «دلار آزاد» را زده ۲۵۲۰۰۰ ریال .
              ----------------------------
              سنا هم زده:
              اسکناس یورو EUR 301,500 306,500
              اسکناس دلار آمریکا USD 245,000 250,000
              ----------------------------
              سکه هم به تبع بازار جهانی ۷ درصد افت داشته امروز و سکه امامی لب مرز ۱۱۰ میلیون ریال ایستاده.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• پروواز
                ستاره‌دار(6)
                • Sep 2020
                • 5236

به نظر میاد امروز پالایشی ها به تعادل رسیدن و چند روزی کف سازی کنند تا دستور رشد برسه،
                جوری تنظیم میکنند که در ایام دهه فجر در مدار رشد باشن و دستور از سرگیری فروش سهام عدالت را هم صادر کنند.

نظر

• hasan12
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1162

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  به نظر میاد امروز پالایشی ها به تعادل رسیدن و چند روزی کف سازی کنند تا دستور رشد برسه،
                  جوری تنظیم میکنند که در ایام دهه فجر در مدار رشد باشن و دستور از سرگیری فروش سهام عدالت را هم صادر کنند.
                  سئوالی که دربین فعالان بازار سرمایه مطرح است ایا بقیه سهام عدالت ازاد می شود ؟ایا بقیه پالایشی ها ازاد می شود ؟
                  مسلما بلی
                  واما چرا ازاد می شود ؟
                  دایره جمعیتی سهام عدالت حدودا 45 میلیون نفر را شامل می شود بنابراین یک ابزار مناسب برای تبلیغات انتخابات پیش رو است وقطعا ازاد خواهد شد
                  واما راهبردهای سهامداران در مقابل این اتفاق چه باید باشد ؟
                  در خرید وفروش سهام بزرگ وسهام عدالت ودولتی وتامین اجتماعی دقت لازم را داشته باشید
                  با ازادسازی ان ها دوباره نقدینگی بازار برای ان ها جمع خواهد شد
                  بنابراین با تغییر راهبرد به سمت سهام کوچک وسودده از تبعات احتمالی ان دوری کنید

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    بررسی فرصت ورود به سرچشمه خالی از لطف نیست،
                    سهم داره با ۳۰ درصد ناوش معامله میشه!

به نظرم روزهای بسیار داغ و پر حجمی را در پیش روی سرچشمه خواهیم داشت،

سهم ابتدای راه است...

این هفته احتمالا حجمهای بالای 100 میلیون داشته باشیم، سهم کف کانال صعودی....

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      منظور من اینه هیچی غیر ممکن نیست

حالا یک مثال از تجربه ای که داشتم بگم
                      سال 90 بود مسافرتی به خارج داشتم و برگشتم و مقداری دلار 3700 تومنی داشتم.اون موقع جلیلی مذاکره کننده بود.آدمی بود که زیر بار هیچ حرفی نمیرفت و هیچ جوره کوتاه نمی اومد.ولی با کمال تعجب دو ماه بعدش 3200 دلار هام فروختم و تا یکی دو سال دلار در همون قیمت ها دور میزد چون همون شایعه توافق با وجود آدمی مثل جلیلی که خیلیا اصلن فکرش نمیکردن کار خودش کرد!! آخرش هم خودتون میدونید و می بینید که دلار الان چنده!!!
                      اینو دقیق یادمه چون برام اتفاق افتاد
                      پش اینقدر با اطمینان حرف نزنید!!!!
                      اینکه بفرمایید هیچی غیر ممکن نیست . این درسته. تعبیر درستش این هست که در بازار قطعیت نداریم و هر حالت نسبی ممکنه ، امکان تحقق دارد.
                      ولی همه دعوا...همه بحث و همه هنر سر احتمال و میزان احتمال هست!
                      بنده به شما عرض میکنم احتمال اینکه دلار بشه هزار تومن هم وجود داره!!! اصلا احتمال داره دلار بشه صد تا تک تومنی ! فقط احتمالش تقریبا یک در یک میلیارد هست!
                      یا مثلا کاملا احتمال داره فردا دلار بشه سیصد هزار تومن! ولی احتمالش بسیار بسیار ضعیفه!
                      پس این حرفها کمکی به کسی نمیکنه! صحبت سر این هست که محتمل ترین حالت چیه
                      محتمل ترین حالت این هست که دلار فعلا در مدار نزول هست ولی نزول فرسایشی. به نظر من احتمال اینکه از بازه ای بین 21-23هزار تومن بیشتر نزول کنه بسیار کمه. و احتمالا این محدوده کف درازمدت دلار خواهد بود.
                      ولی همچنان همه چیز ممکنه!!!
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 413

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                        اینکه بفرمایید هیچی غیر ممکن نیست . این درسته. تعبیر درستش این هست که در بازار قطعیت نداریم و هر حالت نسبی ممکنه ، امکان تحقق دارد.
                        ولی همه دعوا...همه بحث و همه هنر سر احتمال و میزان احتمال هست!
                        بنده به شما عرض میکنم احتمال اینکه دلار بشه هزار تومن هم وجود داره!!! اصلا احتمال داره دلار بشه صد تا تک تومنی ! فقط احتمالش تقریبا یک در یک میلیارد هست!
                        یا مثلا کاملا احتمال داره فردا دلار بشه سیصد هزار تومن! ولی احتمالش بسیار بسیار ضعیفه!
                        پس این حرفها کمکی به کسی نمیکنه! صحبت سر این هست که محتمل ترین حالت چیه
                        محتمل ترین حالت این هست که دلار فعلا در مدار نزول هست ولی نزول فرسایشی. به نظر من احتمال اینکه از بازه ای بین 21-23هزار تومن بیشتر نزول کنه بسیار کمه. و احتمالا این محدوده کف درازمدت دلار خواهد بود.
                        ولی همچنان همه چیز ممکنه!!!
                        شما نسبت احتمال دلار 11 هزاری و 15 هزاری با دلار هزار تومنی یکی میدونید!!!
                        شما میخواید بگید این احتمال اینقدر ضعیفه که مساوی دلار هزار تومنی هست
                        ولی من میگم خیر !!! حتی احتمال اینکه کف دلار 11 تومن باشه بیشتر از 20 تومنه!!!

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                          شما نسبت احتمال دلار 11 هزاری و 15 هزاری با دلار هزار تومنی یکی میدونید!!!
                          شما میخواید بگید این احتمال اینقدر ضعیفه که مساوی دلار هزار تومنی هست
                          ولی من میگم خیر !!! حتی احتمال اینکه کف دلار 11 تومن باشه بیشتر از 20 تومنه!!!
                          دوست عزیزم من کجا گفتم که احتمال 11هزار تومنی با هزار تومنی یکی هست یا من یکی میدونم؟؟!!
                          من مثال را بزرگنمایی کردم که مفهوم را انتقال دهم!

در هر صورت میگن بهتر هست که روی اسب برنده شرط بست! یعنی روی احتمال برتر باید حساب کنی و بر مبناش عمل کنی.
                          مخلص به همراه بسیارانی! باورمند این هستم که بالاترین احتمال نحوه حرکت دلار این خواهد بود که نزول فرسایشی تا محدوده 21-23 خواهد داشت و بعد صعود خواهد کرد. به احتمال بسیار کمتری امکان دارد که دلار به زیر 20هزار تومن و تا 17هزار تومن هم برسد. ولی از این پایین تر دیگه احتمال داستان بسیار کم هست.
                          حالا شما این احتمالات رو چطور میبنید و محاسبه میکنید...دیگه درود بر شما...شاید هم شما درست محاسبه کنید. چه عرض کنم!
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

قاضی‌زاده هاشمی نایب رییس مجلس:
                            منابع ارزی را ذخیره کرده اند تا با روی کارآمدن بایدن قیمت دلار را تا ۱۱ هزار تومان برای چند ماه پایین بیاورند.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

وزیر صنعت:
                              غول‌های فولادی ایجاد کردیم و رانت‌هایی به نام سنگ‌آهن به قیمت ۳۰۰ هزار تومان در اختیار آن‌ها قرار می‌دهیم در حالی که قیمت جهانی آن تنی یک و نیم میلیون تومان است، اما همین غول‌های فولادی محصول خود را در بازار ایران به قیمت جهانی می‌فروشند.

غول‌های فولادی که شمش ۴ هزار تومانی را ۱۲ هزار تومان می‌فروشند و در این مدت ۶۰ هزار میلیارد تومان سود عایدشان شده، این پول‌ها را چه کرده‌اند؟ در توسعه که هزینه نشده، بگویید کدام خط تولید و ماشین‌آلات جدید فولادی با این پول‌ها در حال توسعه است؟
                              اگر ما در جنگ اقتصادی مسئولیت داریم، کسانی که به مردم ظلم می‌کنند باید پاسخگو باشند.

فولاد ماده ای است که قیمت تمام شده آن در بازار به طور مستقیم روی قیمت خودرو، ساختمان، لوازم خانگی و ... تاثیر مستقیم دارد.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در کشاورزی، دامداری، صنایع و ... قیمت های دستوری فقط ظلم به کارگر و تولید کننده و سهامدار هست وگرنه کالای ارزان به دست مردم نمیرسه و این وسط دلالان و رانتخواران بیشترین بهره را میبرند.

نظر

در حال کار...
                                X