جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post
اما بنده با این جور مقایسه ها موافق نیستم.
پس این وسط گزارش شرکتها و سود و EPS و P/E سهم ها چه میشود؟
به فرض افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها و قیمت تئوریک ، آیا دلیل میشود شرکتهای زیانده و ورشکسته با گزارشات بد و ضعیف رشد کنند!!؟؟
من یک برگه سهم کچاد ندارم، اما دیروز گزارش داد عالی.
اگر قرار باشه، سهمی رشد کنه باید بر اساس گزارش خوب و سود و EPS و P/E باشه، نه حرکت سفته بازی تجدید ارزیابی شرکتهای ضعیف.
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postسلام، درسته کلیت بازار سوپر مفت است و بیشتر سهم ها ارزان. مخصوصاً شرکتهای بنیادی.
اما بنده با این جور مقایسه ها موافق نیستم.
پس این وسط گزارش شرکتها و سود و EPS و P/E سهم ها چه میشود؟
به فرض افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی ها و قیمت تئوریک ، آیا دلیل میشود شرکتهای زیانده و ورشکسته با گزارشات بد و ضعیف رشد کنند!!؟؟
من یک برگه سهم کچاد ندارم، اما دیروز گزارش داد عالی.
اگر قرار باشه، سهمی رشد کنه باید بر اساس گزارش خوب و سود و EPS و P/E باشه، نه حرکت سفته بازی تجدید ارزیابی شرکتهای ضعیف.
سلام
حرف شما حرف درستیه
ولی تا بوده همین بوده
بازی بورسه دیگه
شما هم نخری از بازی جا میمونی
من سهام بنیادی تو سبدم دارم
ولی حد ضررم بزنن ردشون میکنم بره
مثل کلر پارس
الحق و الانصاف بنیادی خوبی داشت
ولی اذیت کرد و حد ضررم زد ، دادمش رفت
بگذریم شاید در آینده تا 40 هزار تومان هم بره
ایشاالله که بره
ولی من با بازیگرش حال نکردم
پول تو سهام افزایش سرمایه داره
سهامی که بازیگر داره
سهام بنیادی اگه وقتش وارد نشی پیرت میکنه
پس از این سفره ای که پهنه شما هم استفاده کن
نظر
-
بازار رو این بار باید از بعد دیگه ای مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
متاسفانه با سیاسی ترین و دستوری ترین بازار چند سال اخیر طرف هستیم. دلیلش هم اینه که بورس الان دیگه در دل جامعه و زندگی مردم نفوذ بسیار زیادی پیدا کرده و در مواردی مثل انتخابات پیش رو تعیین کنندست.
با توجه به شرایط بازار، مصاحبه ها، رویدادهای سیاسی پیش رو و خریدهای سنگین فقط یک برداشت میشه داشت.
حاکمیت و دولت تمایل دارن ماه های قبل از انتخابات بازار سبزی رو داشته باشیم و احتمالا این موارد در جلسه های اخیر مسئولین بلندپایه با حقوقی های بزرگ و بانکها در میون گذاشته شده.
دولت برای تقویت جناح خودش و حاکمیت برای جذب مردم تمایل دارن ماه های آینده بازار سبز باشه.
بنابراین خرید سنگین روزهای اخیر حقوقی ها حاکی از آماده شدن برای یک صعود بزرگه.
الان که شاهد خریدهای سنگین حقوقی های بزرگ هستید اقدام به فروش سهام کار کاملا اشتباهیه.
برای چند هفته دیگه صبور باشید
@blackswan
نظر
-
الان همه نگران و تازه دارند با سیگنال گرفتن از افراد سفته باز به فکر خروج هستند
شاخص کل 900 هزار واحد ریزش کرده و بیشتر سهم های بنیادی با ریزش شدید در قیمتهای خوب هستند ولی بعضی ها تازه به فکر خروج هستند با ضرر 50 الی 60 درصدی
کجا میخواهند این ضرر را جبران کنند سهم بنیادی خوب خرید کند که سود پرداختی خوبی بتوانی بگیری در مجمع و طرح توسعه داشته با قیمت خوب هیچ موقع ضرر نمیکنی
در دیگر بازارها هم خبری نیست و نمیتوانی ضرر 50 درصدی را جبران کنیبهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط رستا پست شده است View Postبازار رو این بار باید از بعد دیگه ای مورد تحلیل و بررسی قرار داد.
متاسفانه با سیاسی ترین و دستوری ترین بازار چند سال اخیر طرف هستیم. دلیلش هم اینه که بورس الان دیگه در دل جامعه و زندگی مردم نفوذ بسیار زیادی پیدا کرده و در مواردی مثل انتخابات پیش رو تعیین کنندست.
با توجه به شرایط بازار، مصاحبه ها، رویدادهای سیاسی پیش رو و خریدهای سنگین فقط یک برداشت میشه داشت.
حاکمیت و دولت تمایل دارن ماه های قبل از انتخابات بازار سبزی رو داشته باشیم و احتمالا این موارد در جلسه های اخیر مسئولین بلندپایه با حقوقی های بزرگ و بانکها در میون گذاشته شده.
دولت برای تقویت جناح خودش و حاکمیت برای جذب مردم تمایل دارن ماه های آینده بازار سبز باشه.
بنابراین خرید سنگین روزهای اخیر حقوقی ها حاکی از آماده شدن برای یک صعود بزرگه.
الان که شاهد خریدهای سنگین حقوقی های بزرگ هستید اقدام به فروش سهام کار کاملا اشتباهیه.
برای چند هفته دیگه صبور باشید
@blackswan
برای رازی نگه داشتند مردم هم که شده باید بتواند بازار را مثبت کنند که مردم بتواند حداقل به اصل پول خود برسند تا قبل از انتخابات
آنجای که اصلا فکرش را نمیکنیم بازار روند صعودی میگیره و مثبت میشهبهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
دوستان کسی میتونه منبع این خبر را که "صندوقهای سرمایه گذاری باید 50% سهام عدالت را بخرند" اینجا بگذاره؟
و سوالم اینه که منظور کدوم صندوقها هستند یعنی همین صندوقهای سرمایه گذاری "سهامی"، "مختلط" و "درآمد ثابت" که تو fipiran.ir لیست شدن؟
یعنی همشون مجبورن بخرن؟ یا فقط یه سری خاص؟ و اصلا مگه دولت حق قانونی داره که اینها را مجبور به این کار بکنه؟!
و الان عده ای میگن صندوقها سعی میکنن قیمت سهام عدالت را بیارن پایین تا ارزونتر بخرن ولی برای من سواله که این صندوقها که خودشون (منظور مدیر صندوق و نه مردمی که واحدهاشون را خریدن) از ارزون خریدن سهام که منفعتی نمیبرن چون بهرحال اینها کارمزدشون را از سرمایه گذاراشون (مردم عادی) میگیرن!
یعنی این صندوقها واقعا نگران سود کردم مردم هستن؟! (بعیده خیلی نگران جیب مردم باشن چون همین الان خیلی هاشون تو یکی دو ماه گذشته بازدهی منفی داشتن!)
ممنونم اگه کسی پاسخ بده
نظر
-
در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Postهمینطوره چند هفته دیگه معلوم میشه فروشنده سهم بنیادی دست عمل کرده بعد از ریزش 50 درصدی یا خریداری که الان داره خرید میکنه
برای رازی نگه داشتند مردم هم که شده باید بتواند بازار را مثبت کنند که مردم بتواند حداقل به اصل پول خود برسند تا قبل از انتخابات
آنجای که اصلا فکرش را نمیکنیم بازار روند صعودی میگیره و مثبت میشه
ولی! اگر همین فرمایش شما را کسی دو هفته قبل که سهم بنیادی مثلا هنوز 30درصد ریزش کرده بود اینگونه بیان میکرد که : چند هفته دیگه معلوم میشه فروشنده سهم بنیادی بعد از ریزش 30درصدی درست عمل کرده! یا خریداری که الان با این همه ریزش داره خریداری میکنه! الان ما میدونیم اونی که بعد از 30درصد ریزش فروخته درست عمل کرده!!!
اصلا منظورم از این حرفها این نیست که همچنان بازار خواهد ریخت و سهام بنیادی بیشتر ریزش خواهند داشت. منظور عرض بنده این است که صرفا ریزش سنگین یک سهم ولو بنیادی دلیلی بر ارزندگی سهم نیست.
تجربه مختصر این مخلص در بورس یک اصلی را یاد داد و آن هم اینکه:
در بورس همیشه بالاتر از سیاهی هم رنگی هست!!!![B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Postالبته معمولا برای اکثر افراد همینه که میفرمایید و بازار جایی روند صعودی میگیره که اصلا فکرش رو نمیکردیم!
ولی! اگر همین فرمایش شما را کسی دو هفته قبل که سهم بنیادی مثلا هنوز 30درصد ریزش کرده بود اینگونه بیان میکرد که : چند هفته دیگه معلوم میشه فروشنده سهم بنیادی بعد از ریزش 30درصدی درست عمل کرده! یا خریداری که الان با این همه ریزش داره خریداری میکنه! الان ما میدونیم اونی که بعد از 30درصد ریزش فروخته درست عمل کرده!!!
اصلا منظورم از این حرفها این نیست که همچنان بازار خواهد ریخت و سهام بنیادی بیشتر ریزش خواهند داشت. منظور عرض بنده این است که صرفا ریزش سنگین یک سهم ولو بنیادی دلیلی بر ارزندگی سهم نیست.
تجربه مختصر این مخلص در بورس یک اصلی را یاد داد و آن هم اینکه:
در بورس همیشه بالاتر از سیاهی هم رنگی هست!!!!
بنده مثل شما به بازار نگاه نمیکنم
سهمی دارم که 95 درصد سبد من را تشکیل میده که با ریزش 900 هزار واحدی شاخص کل حتی الان بالای قیمتی میباشد که خرید کردم یعنی با این ریزش شاخص کل سهم من منفی نشده فقط بالا و پایین میشه توسط بازیگر سهم ولی سهم بنیادی و قوی میباشد با سود سازی عالی
یک مثال دیگه کسی که کچاد در در قیمت 1300 تومان خریده 2 ماه پیش با این ریزش شدید بازار الان قیمت کچاد چنده 1950 تومان آیا کچاد ریزش کرده یا رشد کرده با این شاخص سازی قلابی خلاصه کلام کسی که سهم خوب در قیمت خوب خرید کند ضرر نمیکند این ثابت شده و داریم میبینم
شما هم بهتره کمی با دقت بهتر بازار را نگاه کنید
بهترین دانش آن است که سودمند باشی
نظر
-
در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Postدوستان کسی میتونه منبع این خبر را که "صندوقهای سرمایه گذاری باید 50% سهام عدالت را بخرند" اینجا بگذاره؟
و سوالم اینه که منظور کدوم صندوقها هستند یعنی همین صندوقهای سرمایه گذاری "سهامی"، "مختلط" و "درآمد ثابت" که تو fipiran.ir لیست شدن؟
یعنی همشون مجبورن بخرن؟ یا فقط یه سری خاص؟ و اصلا مگه دولت حق قانونی داره که اینها را مجبور به این کار بکنه؟!
و الان عده ای میگن صندوقها سعی میکنن قیمت سهام عدالت را بیارن پایین تا ارزونتر بخرن ولی برای من سواله که این صندوقها که خودشون (منظور مدیر صندوق و نه مردمی که واحدهاشون را خریدن) از ارزون خریدن سهام که منفعتی نمیبرن چون بهرحال اینها کارمزدشون را از سرمایه گذاراشون (مردم عادی) میگیرن!
یعنی این صندوقها واقعا نگران سود کردم مردم هستن؟! (بعیده خیلی نگران جیب مردم باشن چون همین الان خیلی هاشون تو یکی دو ماه گذشته بازدهی منفی داشتن!)
ممنونم اگه کسی پاسخ بده
در مورد صندوق های سهام رقابت جدی بین این صندوق ها برای سود رساندن به مردم وجود داره /.:biggrinsmiley.:/
البته برای اعتبار و کسب پول بیشتر در واقع برای منافع خودشون که با سرمایه گذارهاشون بهم گره خورده ، سود نکنن یا راضی کننده نباشه مثل آب خوردن مدیر صندوق بیکار میشهآخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/01/16, 08:58.
نظر
-
نظر