کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نظر من بازار دچار یک خطا شده است ! پیش فرض بازار برگشت خیلی سریع آمریکا به برجام و رفع تحریمها در بازه زمانی بسیار کوتاه مدت است . اگر نرخ انتظاری تورم و ارز رو به کاهش است صرفا با پیش فرض برداشتن سریع تحریمهاست حال اگر چنین اتفاقی نیفتد چه؟ که البته احتمالش هم کم نیست که دوباره مذاکرات فرسایشی ادامه یابد.
به نظر من بازار دچار یک خطا شده است ! پیش فرض بازار برگشت خیلی سریع آمریکا به برجام و رفع تحریمها در بازه زمانی بسیار کوتاه مدت است . اگر نرخ انتظاری تورم و ارز رو به کاهش است صرفا با پیش فرض برداشتن سریع تحریمهاست حال اگر چنین اتفاقی نیفتد چه؟ که البته احتمالش هم کم نیست که دوباره مذاکرات فرسایشی ادامه یابد.
مگر آنکه مذاکرات قبلا انجام شده باشد و توافقات لازم صورت گرفته باشد و نورچشمی ها قبلا آلارم ها را گرفته باشند . وضعیت فعلی بازار به این سناریو نزدیکتر دیده می شود.
اصلا بحث برجام نیست به نظرم
هماهنگ شده میفروشن
حقیقی ها تو این قیمت نمیفروشن
بایدن مثل ترامپ نیست که قواعد مذاکره از خودش دربیاره.اصول رعایت میکنه منابع ایران حتی به طور محدود (زمان و مبلغ) بدون پیش شرط باز میکنه .چون مثلا اگه 7 میلیارد ایران در کره آزاد کنه نهایتا 3 ماه ایران میتونه با اون خودش بگردونه بعدشم اینقدر چاله چوله و مفت خور هست که کاری به جایی نمیبره.اینام عمدا دست روی منابع کره گذاشتن که همین سناریو برقرار بشه(شایدم قبلا با جناب هماهنگ کردن!!)
شما به بازار طلا که بعدازظهر انجام میشه توجه کنید .اونجا آدمایی معامله میکنن که زرنگتر از بورسی های صبح هست!! اگه دقت کنید با یک سناریو حساب شده دارن قیمت صندوق طلا برای دلار 13 تا 15 تومن آماده میکنن
مگر آنکه مذاکرات قبلا انجام شده باشد و توافقات لازم صورت گرفته باشد و نورچشمی ها قبلا آلارم ها را گرفته باشند . وضعیت فعلی بازار به این سناریو نزدیکتر دیده می شود.
محدوده حمایتی بعدی شاخص بسیار وابسته به کف دلار خواهدبود ...
با دلار 23تومنی شاخص حداکثر تا1100 میتونه اصلاح بزنه
به نظر میاد بازار با نرخ انتظاری دلار در حال اصلاح است نه نرخ حقیقی !
مشکل بازار الان این است که هیچ نرخ معینی از دلار ندارد که میزان اصلاح خود را با اون بسنجد . ماشالله مسئولین هم یک روده راست تو شکمشون نیست که بگویند مشخصا برنامشون چیه ! تا فعالان بازار تکلیف خودشون را بدانند .
در خرید وفروش سهام بزرگ وETFدقت کنید اکثر ان ها تا p/e تک رقمی خواهد ریخت
................................
ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی به 000 350 8رسید
.............................
برای رونق بورس باید قانون الزام خرید سهام عدالت توسط صندوق های در امد ثابت لغو گردد
همتی از جلسه شورای عالی بورس اخراج وفرد دیگری جایگزین شود
این پیشنهاد الزام خرید توسط همتی داده شده است
حتی یک سهم سبز هم در سبدمان نداریم:D
علی برکت الله
شما انتظاراتت دیگه خیلی بالاست. ما در کل بازار سهم سبز پیدا نمیکنیم!
البته از حق نگذریم ولصنم و خموتور هستند!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
به نظر میاد بازار با نرخ انتظاری دلار در حال اصلاح است نه نرخ حقیقی !
مشکل بازار الان این است که هیچ نرخ معینی از دلار ندارد که میزان اصلاح خود را با اون بسنجد . ماشالله مسئولین هم یک روده راست تو شکمشون نیست که بگویند مشخصا برنامشون چیه ! تا فعالان بازار تکلیف خودشون را بدانند .
امکان کاهش ارز به صورت بلند مدت نیست
بازار اسکناس 5 در صد وزن معاملات است
دلار حواله ای 25000 تومان
نظر