جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا حسنی
    عضو فعال
    • Mar 2019
    • 1642

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    بعید میدونم قالیباف اصلاا متوجه شده باشه که چه بر سر سهامدار اومده....کلا بنده خدااا در یه فضای دیگه سیر میکنه...دولت به دنبال یه شخصیت خنگ و بله قربان گو بود که در برابر دستوراتش تابع باشد که بحمدالله جناب قالیباف انتخاب شد...وگرنه مگه میشه بعد از این ریزش های سنگین حتی یه مصاحبه درست و حسابی نداشته باشه...
    به قول یکی از دوستان، قدیمی ها روی سودهای چندین درصدی هستن واز سودشون کم میشه ولی اون مردم بیگناه که چند ماه پیش تنها سرمایشون رو با هزار امید به این بازار مکاره آوردن و الان اصل پولشون هر روز داره جلوی چشمشون آب میشه چه گناهی کردن.....
    به والله هیچ قدیمی هم رو هیچ سودی نیست، من آخرین بار یک ماه پیش که حساب کردم پولی که تو بانک و بورس داشتم سال ۹۶ رو به نرخ دلار ۳۵۰۰ با یک ماه پیش، و دلار ۲۶ تومنی دیدم یه چیزی هم از دست دادم. حالا از یه ماه پیش تا الانم حدود ۴۰ درصد ضرر کردم.

تو این بازار فقط دزدها و رانت دارها منتفع شدن. حالا میگیم اشکالی نداره مسئولیتش با خودمون بوده.

ولی دیگه این بی وجدان ها اصلا نمیخوان فساد های آشکار در بورس رو اصلاح کنن.

سرخطی زدن فساد آشکاره، دستکاری قیمت فساد آشکاره، رانت اطلاعاتی که قبل از گزارش میبینی براحتی رنج میزنن و بعدش تازه گزارش میاد و دلیل رنج رو متوجه میشی فساد آشکاره، گزارش های دروغ شرکت ها و حساب سازی فساد آشکاره، پیش بینی سود های موهومی فساد آشکاره. محدوده دامنه نوسان سهام هر روز دلبخواه یکی رو ۱۰ کردن فرداش ۵ کردن فساد آشکاره.

یک روز بالاخره باید به این فساد های اشکار رسیدگی بشه. گور بابابای ما و زیانمون. بورس باید اصلاح بشه وگرنه خدای ناکرده میشه منبع جدید خونخواری عده ای بی وجدان از مردم نااگاه.

گذشته که گذشت فکری به حال آینده بکنیم.
    آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/18, 15:07.

نظر

• hasan12
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1162

با ورود به سامانه یکپارچه ارتباطات مردمی وسپس
      با مراجعه به صفحه کمیسیون اصل 90 از نحوه عملکرد شورای عالی بورس ومدیریت ارز توسط بانک مرکزی شکایت کنید
      تا پس از تشکیل پرونده قضایی برای همتی برای اعمال نظر نهایی به رئیس قوه قضاییه ارسال گردد

مجلس شورای اسلامی - ارتباط-با-کمیسیون-اصل-
      90

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        طیب نیا اقتصاد را به نزولخواری و بانکها را به ورشکستگی کشید ! و رسوایی موسسات اعتباری ایجاد شد !!

در همین سایت دوستانی مثل شما میگفتن چاره ای نداشتن روحانی و طیب نیا !

پول ملت را راحت خوردن و چاپیدن ! شما میگی چاره ای نداشتن !!!

همین همتی عامل اصلی کنار رفتن شاپور محمدی بود ! همون زمان براش کانالها و برخی افراد اینجا هورا میکشیدن !!!

حالا شما میگی چاره ای نداشتن !!

در دولت خاتمی که شرایط مثل الان دولت روحانی نبود چرا باز سر ملت کلاه گذاشتن ! اونجا هم چاره ای نبود !!!

همین حامیان دولت خاتمی و روحانی در زمان دولت احمدی نژاد وقتی عرضه اولیه شرکتهای بزرگ اونم اصل 44 انجام میشد ! از دو هفته قبلش در روزنامه ها مقاله می نوشتن که نخرید !

آی مردم اینها دارند هر چی آشغال هست به شما میندازن نخرید ! بخونید مقاله های لیلاز و بقیه شان را !!

عرضه اولیه های اون زمان سود خوبی به بازار داد ! با اینکه هیچوقت احمدی نژاد بلندگو برنداشت به مردم بگه بریزید تو بورس !

ولی اونا از همه تریبونهاشون میگفتن سهام مخصوصا عرضه اولیه نخرید !

حالا می بینید مسخره بازی دارایکم و دارا دوم ! و دارا سوم ! و دارا پالایشی و ... !! باز میگید چاره ای نداشتن !!!

امثال شما همچنان سر در برف کنید و دور روحانی !!! و امثالش بچرخید !
        میگم خودم منتقد بودم، نگفتم کار درستی کردن. گفتم چاره ای نداشتن مثل اون بی نوای بیابان زده ای که به اظطرار رو میاره به مردار خواری.

ولی اصلا نمیخوام حتی فکر کنم که انقدر نادان شدم که بخوام با یه طرفدار احمدی نژادی با گرایش ذهنی امثال شما بحث کنم دوست عزیز. اصلا هر چی شما میگی درسته الان جای احمدی نژاد خالیه شما درست میگی.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          به والله هیچ قدیمی هم رو هیچ سودی نیست، من آخرین بار یک ماه پیش که حساب کردم پولی که تو بانک و بورس داشتم سال ۹۶ رو به نرخ دلار ۳۵۰۰ با یک ماه پیش، و دلار ۲۶ تومنی دیدم یه چیزی هم از دست دادم. حالا از یه ماه پیش تا الانم حدود ۴۰ درصد ضرر کردم.

تو این بازار فقط دزدها و رانت دارها منتفع شدن. حالا میگیم اشکالی نداره مسئولیتش با خودمون بوده.

ولی دیگه این بی وجدان ها اصلا نمیخوان فساد های آشکار در بورس رو اصلاح کنن.

سرخطی زدن فساد آشکاره، دستکاری قیمت فساد آشکاره، رانت اطلاعاتی که قبل از گزارش میبینی براحتی رنج میزنن و بعدش تازه گزارش میاد و دلیل رنج رو متوجه میشی فساد آشکاره، گزارش های دروغ شرکت ها و حساب سازی فساد آشکاره، پیش بینی سود های موهومی فساد آشکاره. محدوده دامنه نوسان سهام هر روز دلبخواه یکی رو ۱۰ کردن فرداش ۵ کردن فساد آشکاره.

یک روز بالاخره باید به این فساد های اشکار رسیدگی بشه. گور بابابای ما و زیانمون. بورس باید اصلاح بشه وگرنه خدای ناکرده میشه منبع جدید خونخواری عده ای بی وجدان از مردم نااگاه.

گذشته که گذشت فکری به حال آینده بکنیم.
          آقای حسنی از شما بعیده دم به تله داده باشی اونم با 40 درصد ضرر!!!

نظر

• "Midas"
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 2483

یک عده اصرار دارند بگویند روش شاپور جواب می داد و اگر شاپور بود این اتفاق در بورس نمی افتاد،

نخیر!

روش شاپور هم اشتباه بود،

تنها راه برای اینکه بازار در 4 ماه اول سال دچار حباب نمی شد، باز کردن دامنه نوسان بود،

برای مثال هر سهمی که صف خرید یا فروش می شد پس از 3 روز،
            یک جلسه کامل کاری دامنه ی نوسانش باز شود،

مثلا برای خودرو یا فولاد که صف های میلیاردی می چیدند و ولع خرید و احساس جاماندگی را تقویت می کردند، با باز کردن

دامنه نوسان این چرخه ی معیوب شکسته می شد، هر کسی در هر قیمتی هر چقدر می خواهد بخرد یا بفروشد،

مسئولیتش هم با خودش،

یک سهم ممکن بود طی یکی دو روز دوبله شود و یا نصف شود اما هیچ کس پشت صف خرید یا فروش

باقی نمی ماند.

باور کنید ریشه تمام مشکلات و هیجان ها دامنه نوسان است، چرا باید قیمت سهمی که مثلا قرار است از

2000 تومان به 1000 تومان برسد، این روند بایستی حداقل یک ماه (به شرط پر شدن حجم مبنا)، زمان ببرد،

و این وسط عده ی بیشتری فریب جمع شدن صف فروش را بخورند و وارد این بازی شوند؟

با برداشته شدن دامنه نوسان قیمت ها خیلی زودتر متعادل می شود و

افراد کمتری درگیر بازی سفته بازی سهام می شوند.

نمی دانم چه اصراری بر این است که خلاف تمام دنیا حرکت کنیم و دوباره چرخ

را اختراع کنیم.

الان چرا ما باید چند روز صبر کنیم تا شاخص به فلان عدد حمایت مورد نظر بازار برسد؟

چرا در یک روز این اتفاق نیافتد؟

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

این وضغیت بازار اینطوری نمی ماند اگر ادامه پیدا کند در روزهای آینده آشوب اجتماعی بزرگی خواهیم داشت ضررها مردم باید جبران بشه که حداقل اینکه به اصل پول خود برسند سود پیشکش روحانی
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

قاضی زاده هاشمی:

در آخرین جلسه با آیت‌الله رئیسی گزارش تخلفات در بازار سرمایه را ارائه کردم که ایشان با ابراز تأسف از زیان‌های وارد شده به مردم، خواستار تهیه گزارشی مستند از جزئیات تخلفات و ترک فعل‌های صورت گرفته در بازارسرمایه شد

این گزارش تهیه شد و امروز طی نامه‌ای به آیت‌الله رئیسی تقدیم کردم

@BourseNews

نظر

• کاوه آهنگر
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 413

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                  این وضغیت بازار اینطوری نمی ماند اگر ادامه پیدا کند در روزهای آینده آشوب اجتماعی بزرگی خواهیم داشت ضررها مردم باید جبران بشه که حداقل اینکه به اصل پول خود برسند سود پیشکش روحانی
                  تجربه 14 ساله میگم!!!
                  حتی یک ریال ازین ضرر ها جبران نمیشه!! اگرم روزی این روند برعکس بشه که میشه اوناییکه با رانت قبلا پیاده شدن از همون کف سوار میشن ووقتی من و شما دنبال جبران ضررهامون هستیم اونا مجدد در حال سودکردن های چند صد درصدی هستن!!! و با همون پولها باز هم در جای دیگر منو شما سرکیسه میکنن!!
                  این تسلسل زیانبار مردم فقط یک راه دارد!!!!!!!
                  چون سیستم فاسده و قصدی برای رفع فساد نیست!!!

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

در جربان اعتراضات امروز...جلوی سازمان بورس...پرچم بورس را پایین کشیدند..شعار امروز سهامداران........ناظر بازار ما گوسفند بازار ما:D

امروز بعد از نصف شدن... سهام پالایشی حقوق از سهم حمایت کرد(بزخری کرد)...
                    آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/01/18, 16:17.
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                      تجربه 14 ساله میگم!!!
                      حتی یک ریال ازین ضرر ها جبران نمیشه!! اگرم روزی این روند برعکس بشه که میشه اوناییکه با رانت قبلا پیاده شدن از همون کف سوار میشن ووقتی من و شما دنبال جبران ضررهامون هستیم اونا مجدد در حال سودکردن های چند صد درصدی هستن!!! و با همون پولها باز هم در جای دیگر منو شما سرکیسه میکنن!!
                      این تسلسل زیانبار مردم فقط یک راه دارد!!!!!!!
                      چون سیستم فاسده و قصدی برای رفع فساد نیست!!!
                      من بیشتر به فکر افراد تازه وارد هستم و گر نه برای من مهم نیست چون2 سهم دارم که یکی مثبت بود و آن سهم دوم تازه امروز رفته زیر قیمت خریدم و باز هم 2 ماهه دیگه میره مجمع و سود زیادی دریافت میکنم چون تعداد بالا دارم و برای من مهم نیست تا 2 سال سهم را نگه داری میکنم با دریافت سود پول 3 سال راحت زندگی میکنم مشکلی ندارم یعنی تا 3 ساله آینده این سهم بنیادی من نمیخواهد 100 الی 200 درصد رشد کند حالا با لحاظ افزایش سرمایه های که داره در آینده در کل ناراحتم بابت این وضعیت و فریبکاری که درست کردند مردم با هزار امید وارد این بازار شدند به خدا باید جوابگو باشند

نظر

• azad.
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 962

جناب رییس جمهور این حس بهش دست داده که گویا خزانه دولت پر از پول و دلاره یا قراره پر بشه....اگر خیلی پولدارین تشریف دارین بیارین بازار رو جمع کنید...جناب مدبرخان/:.weirdsmiley.:/
                        آخرین ویرایش توسط azad.؛ 2021/01/18, 16:31.

نظر

• ابشار
                          عضو فعال
                          • Apr 2013
                          • 1426

خیمه شب بازیه ،شما چه ساده غی،اینا همه باهمن،شما کجا سیر میکنی فوقش دوسه روز بازارو مثبت کنن،رشد بازار رفت اواسط پاییز سال دیگه،،حالا این وسط ناگهانی رانتی غلطی کنن نمیدونم،ولی طبق روند فعلی فعلا اثری از شاخص۲۱۰۰نخواهید دید

نظر

• کاوه آهنگر
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 413

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                            من بیشتر به فکر افراد تازه وارد هستم و گر نه برای من مهم نیست چون2 سهم دارم که یکی مثبت بود و آن سهم دوم تازه امروز رفته زیر قیمت خریدم و باز هم 2 ماهه دیگه میره مجمع و سود زیادی دریافت میکنم چون تعداد بالا دارم و برای من مهم نیست تا 2 سال سهم را نگه داری میکنم با دریافت سود پول 3 سال راحت زندگی میکنم مشکلی ندارم یعنی تا 3 ساله آینده این سهم بنیادی من نمیخواهد 100 الی 200 درصد رشد کند حالا با لحاظ افزایش سرمایه های که داره در آینده در کل ناراحتم بابت این وضعیت و فریبکاری که درست کردند مردم با هزار امید وارد این بازار شدند به خدا باید جوابگو باشند
                            بله منم یک گروه 10-15 نفره دارم که از یکماه پیش اعلام خروج کردم و چند تایی تا هفته پیش بودن که ضرر هم کردند.بنده خودم امسال با سودخارج شدم .ولی واقعیت بورس همینه.اینا هم هیچ مسوولیت پذیری ندارن!! اینکه پوله !! پارسال همین موقع 176 نفر رو هوا کشتن حتی به یکنفر هم جواب پس ندادن!!!اونوقت دنبال ضرر مالی بورسیها هستید؟!

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
                              بله منم یک گروه 10-15 نفره دارم که از یکماه پیش اعلام خروج کردم و چند تایی تا هفته پیش بودن که ضرر هم کردند.بنده خودم امسال با سودخارج شدم .ولی واقعیت بورس همینه.اینا هم هیچ مسوولیت پذیری ندارن!! اینکه پوله !! پارسال همین موقع 176 نفر رو هوا کشتن حتی به یکنفر هم جواب پس ندادن!!!اونوقت دنبال ضرر مالی بورسیها هستید؟!
                              شما که خارج شدی پس مشکلی نداری خودت را درگیرو ناراحت نکن برو به فکر فرصت خرید باش دوباره

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3753

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                در جربان اعتراضات امروز...جلوی سازمان بورس...پرچم بورس را پایین کشیدند..شعار امروز سهامداران........ناظر بازار ما گوسفند بازار ما:D

امروز بعد از نصف شدن... سهام پالایشی حقوق از سهم حمایت کرد(بزخری کرد)...
                                ...اتفاق خاصی نخواهد افتاد ....بازار چند روز دیگر هم شارپی سقوط می کند.....بعد هم فرسایشی ...میشود ....معترضین چند روز دیگر ناامید شده . سراغ کارشون میرن ...

نظر

در حال کار...
                                X