جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2904

پاسخ : جــــو بــــازار

جمعی از سهامداران مالباخته همزمان با افت ۳۷ هزار واحدی شاخص کل بازار سرمایه مقابل سازمان بورس اوراق بهادار تهران گرد هم آمدند تا صدای اعتراض خود را به گوش مدیران دولت، نمایندگان مجلس و مسئولان بورس برسانند.

به گزارش خبرداغ به نقل از همشهری آنلاین، تصاویر گردهمایی اعتراضی سهامداران متضرر مقابل سازمان بورس در گروه‌های بورسی و شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود؛ اقدامی که در روزها و هفته‌های اخیر بارها تکرار شده اما نتیجه مشخص آن افت شاخص کل به کانال ۱.۱ میلیونی بوده است.

با اینکه سهامداران معترض پیش‌تر تخم‌مرغ ۲۰۰۰ تومانی هم به ساختمان بورس زده بودند اما پیامد این کار آنها صعود قیمت تخم‌مرغ به قله ۲۲۰۰ تومانی و دورخیز شاخص کل برای سقوط از کانال یک میلیونی بود. با این حال، از بین رفتن سرمایه مردم عادی در بازار بورس و تیره و تار بودن چشم‌انداز آینده چنان عرصه را بر مردم تنگ کرده که جز حضور جلوی ساختمان بورس چاره‌ای دیگر نمی‌بینند.

نشست هم‌اندیشی مدیران ارشد دولت با سهامداران حقوقی، بازدید نمایندگان مجلس از سازمان بورس و انواع حمایت‌های زیرپوستی و آشکار از بازار سرمایه هم نتوانست مانع سقوط ویرانگر شاخص کل و پودر شدن دارایی مردم شود. پالایش یکم که به محدوده قیمتی پنج هزار تومان یا ۸۰ درصد ضرر رسید (۳۰ درصد تخفیف + ۴۹ درصد سقوط ارزش) و دارا یکم در محدوده قیمتی ۱۰ هزار تومان معامله شد.

این وضع دو صندوق ETF دولتی است که قرار بود پول و ثروت را میان مردم تقسیم کنند. اوضاع در دیگر عرضه‌های اولیه هم بهتر نیست و بسیاری از آنها مدت‌هاست بسیار پایین‌تر از قیمت ابتدایی معامله می‌شوند.
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• رادین1
      عضو فعال
      • Dec 2018
      • 4716

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      شاید خبریه و ماها بیخبریم !!! اینجور منفی های پشت سر هم به نظر خیلی توجیه نداره ! آیا ممکنه نرخ دلار را در ماههای آتی کاهش قابل توجهی بدهند و از قبل سایر بازارها را کاهشی نمایند تا بلکه با کاهش نرخ ارز جلوی خروج سرمایه را بگیرند . فقط در صورتی کاهش نرخ ارز توجیه پذیر است که قبلش سایر بازارها نزول کرده باشند ! البته همه اینها احتمال است و ممکنه کاملا اشتباه باشد تاریخ 1399/10/10).

ظاهرا بله به احتمال زیاد خبری بوده و ماها بی خبر بودیم! اینکه از 20 رو قبل شدت فشار فروشها روز به روز بیشتر می شد این بوده که حقوقی های دولتی خبرهایی داشته اند و به احتمال قوی هماهنگ شده بوده است . ظبیعی است وقتی اکثر سهام شرکتهای دولتی نه تنها حمایت نشدند بلکه تا توانسته اند فروخته اند مشخصه بقیه شرکتهای غیر دولتی هم منفی شوند .

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2577

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        هرمز...9 ماهه...135 تومان ساخته..
        فولاژ..9 ماهه...122 توامن ساخته...با سرمایه جدید..
        سخزر...9 ماهه..90 تومان
        سلام، یه نگاه به گزارش پتروشیمی ها داشته باشید
        خیلی خوب، فوق العاده عالی
        بالاتر از انتظارات

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2904

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
          سلام، یه نگاه به گزارش پتروشیمی ها داشته باشید
          خیلی خوب، فوق العاده عالی
          بالاتر از انتظارات
          درود..
          دوستی زحمت گزارشش را کشیدند....واقعا با این گزارشات خوب....آدم نمیدانه چی بگه....به این صفهای فروش...منفی شاخص تر و خشک را با هم سوزانده..
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• MORTEZA66
            عضو عادی
            • Jun 2020
            • 94

جالبه من از شاخص دو ملیونی در ده ها پست گفتم باید بریزه تا 1-1.1 بریزه. دلار رو روی 30 فروختم گفتم می ره زیر 20 و گفتم بایدن میبره انتخاباتو چون دستوری شده! و حتی گفتم یک اصلاح تا 1500 داریم که اونم زد و برگشت و ......
            هنوز خیلیا میگن چه خبره ..... چی شده ....و .......
            همچنین بارها گفتم اینجا 80 درصد ضرر میکنید.... بازار بورس بازار پر ریسکه و.....
            کسی گوش نمیکنه .همه فکر میکنن خیلی زرنگن یا جزو اون ده درصدن.....
            بعدم میان میگن چرا داریم ضرر میکنیم.

یک پزشک متخصص ده ها سال درس میخونه دکتر میشه......چرا فکر میکنید ترید کردن ساده تر از اونه؟!
            بارها گفتم بازار بورس کاملا سفته بازیه.اون پروفسور اقتصاد هاروارد خیلی بیشتر از من و شما میدونه .چرا نمیره یک وام چند ملیون دلاری بگیره سهام تسلا رو بگیره که فک کنم 7 برابر شد امسال!!!
            اینا را واسه تازه واردا دارم مینویسم.بکشید بیرون از این بازارا .کاش فقط پولاتون بره.عمرتون و اعصابتون و ....همه رو میبازید.!!!!

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

الان نگاه کردم عجیبه که در بازار نزولی سکه هنوز حباب ۷۰۰ هزار تومنی داره!
              در بازار صعودی توجیه داره ولی الان باید برعکس باشه

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2904

دوستانی که قصد خرید سکه و دلار دارند...بنظر نماد عیار و طلا...گزینه مناسبی برای خرید باشه...

نظر

• ایرانی
                  ستاره دار(1)
                  • Jun 2011
                  • 2577

درود..
                  دوستی زحمت گزارشش را کشیدند....واقعا با این گزارشات خوب....آدم نمیدانه چی بگه....به این صفهای فروش...منفی شاخص تر و خشک را با هم سوزانده..
                  اگر سایر دوستان ناراحت نشوند، در بین شاخص سازها آفت و سرطان بازار سهام پالایشی، خودرویی و ایضاً سهام بی بنیاد امثال حکشتی، برکت و ........ هستند. ( اگر میشد این شرکتهای ضعیف بندازن بازار پایه، وضع بهتر میشد):)
                  شرکتهایی که نه گزارش درست و درمونی دارند و نه سود و بنیاد مناسب و نه EPS و P/E ارزنده.
                  باز هم خدا را شکر سهام پتروشیمی و فلزی با این گزارشات خوب آبرو داری کردن.

نظر

• azad.
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 962

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
                    جالبه من از شاخص دو ملیونی در ده ها پست گفتم باید بریزه تا 1-1.1 بریزه. دلار رو روی 30 فروختم گفتم می ره زیر 20 و گفتم بایدن میبره انتخاباتو چون دستوری شده! و حتی گفتم یک اصلاح تا 1500 داریم که اونم زد و برگشت و ......
                    هنوز خیلیا میگن چه خبره ..... چی شده ....و .......
                    همچنین بارها گفتم اینجا 80 درصد ضرر میکنید.... بازار بورس بازار پر ریسکه و.....
                    کسی گوش نمیکنه .همه فکر میکنن خیلی زرنگن یا جزو اون ده درصدن.....
                    بعدم میان میگن چرا داریم ضرر میکنیم.

یک پزشک متخصص ده ها سال درس میخونه دکتر میشه......چرا فکر میکنید ترید کردن ساده تر از اونه؟!
                    بارها گفتم بازار بورس کاملا سفته بازیه.اون پروفسور اقتصاد هاروارد خیلی بیشتر از من و شما میدونه .چرا نمیره یک وام چند ملیون دلاری بگیره سهام تسلا رو بگیره که فک کنم 7 برابر شد امسال!!!
                    اینا را واسه تازه واردا دارم مینویسم.بکشید بیرون از این بازارا .کاش فقط پولاتون بره.عمرتون و اعصابتون و ....همه رو میبازید.!!!!
                    سلام و عرض ادب
                    از الان به بعد قراره در بازار چه اتفاقی بیوفته...
                    میشه لطف کنید و اظهار نظر فرمایید
                    ممنون

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

ریزش بازار سهام تا چه زمانی ادامه دارد. آیا در این بازار می‌توان سهامی خرید که از گزند افت قیمت‌ها در امان بماند؟ مازیار فتحی کارشناس بازار سهام در پاسخ به این سوالات می گوید:

روند بازار نزولی خواهد بود و شاخص کل بورس که عملا سهام بزرگ در آن نقش تعیین‌کننده‌ای دارند همراه با نوسانات شدید، روند ریزشی در پیش خواهد داشت به‌طوری که حتی ممکن است سهامداران شاخص زیر یک میلیون واحد را هم ببینند.
                      در حالی که از هفته گذشته برخی پیش بینی‌ها از توقف نزول شاخص خبر می‌داد اما این اتفاق نیفتاد و شاهد ریزش شدید قیمت‌ها در بازار سرمایه بودیم و با توجه به شرایط فعلی بازار این نوسانات می‌تواند برای چند ماه ادامه داشته باشد بر همین اساس حتی ادامه روند ریزشی شاخص کل ممکن است به دولت بعد هم برسد.

واقعیت این است که رئیس‌جمهور بعدی کشور هم که بر سرکار بیاید قطعا سیاست کنترل تورم و مهار قیمت‌ها را در دستور کار قرار می‌دهد.

از سوی دیگر احتمال اینکه مجلس به دنبال کنترل دستوری قیمت‌ها باشد نیز بیش از قبل قوت گرفته از این رو به نظر می‌رسد ادامه روند کاهشی قیمت سهام بزرگ به دولت بعد هم برسد به‌طوری‌که حتی ممکن است P/ Eسهام با P/ Eنرخ بهره بانکی یکسان شود بر همین اساس بازار سرمایه در افق یکساله، کاهشی پیش بینی می‌شود و قیمت سهام بزرگ بازار با نوسانات بر مدار ریزشی قرار خواهد گرفت.

تا قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بسیاری از تحلیلگران بر این باور بودند که بازار کم کم متعادل شود اما با توجه به اینکه بعید به نظر می‌رسد اتفاق جدیدی در مذاکرات دو کشور رخ دهد نباید منتظر رونق بازار سهام باشیم.

بازگشت آمریکا به برجام نیز دستاورد مهم اقتصادی در پی نخواهد داشت و از نظر عملیاتی و بنیادی انتخاب بایدن به غیر از جو روانی تاثیر مثبتی در وضعیت اقتصادی کشور به وجود نخواهد آورد.

در حال حاضر P/ E بازار با هیچ منطقی سازگار نیست و از نظر علم اقتصاد باید P/ E روند منطقی در پیش بگیرد P/ E بازار سرمایه باید با P/ E بازارپول همخوانی داشته باشد.

وقتی نرخ بهره بانکی حاکی از ۶P/ E تا ۷ است، نباید P/ E بازار سرمایه ۱۲-۱۰ باشد از این رو بازار در خلاف مسیر حرکت نمی‌کند سهم‌های بزرگ در مسیری غیر واقعی و حباب گونه رشد کردند و شرایط متفاوتی را در بازار ایجاد کردند. اما وضعیت سهام کوچک به گونه‌ای دیگر است گرچه این سهم‌ها تاثیری در شاخص کل ندارند اما ارزنده هستند و روند این سهام مثبت خواهد بود.

نظر

• کاوه آهنگر
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 409

شما در تاریخ 10 دیماه....در تاپیک چه کردید چه شد.....از صف فروش بوعلی خرید کردید...طبق گفته خودتان...
                        حال جطوریه که از یک ماه پیش اعلام خروج کردید!
                        بله درسته.اونو خریدم و فرداش هم باضرر خارج شدم.من از یکماه پیش به گروهم پیشنهاد خروج دادم ولی خودم محدود بودم.طبیعتا نحوه ریسک پذیری من با تازه وارد ها فرق میکرد.با همین ضرر و ضرر های دیگه بازم مثبت خارج شدم ولی افرادی در گروهم بودند که چون یکماه پیش خارج شدند با 3200 شستا خارج شدند ولی اونایی که تا هفته پیش بودند روی 2000 و 1800 با ضرر خارج شدند.

نظر

• MORTEZA66
                          عضو عادی
                          • Jun 2020
                          • 94

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                          سلام و عرض ادب
                          ممنون
                          اگه حرف گوش کن بودی رو شاخص 1800 ازم پرسیدی بهت گفتم چی میشه گوش میکردی/:.yead.:/

نظر

• منیب
                            عضو فعال
                            • Feb 2011
                            • 2438

?جلسه فوق‌العاده کمیسیون اقتصادی برای بررسی وضعیت ⁧بورس / وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس احضار شدند

توانگر،عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
                            ?جلسه فوق‌العاده کمیسیون اقتصادی برای بررسی آخرین وضعیت ⁧ بورس ⁩ در پی شرایط خاص بازار سرمایه، ریزش شاخص و عدم اخذ تصمیمات مناسب توسط مدیران ارشد بازار در وضعیت کنونی، فردا وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس را به کمیسیون اقتصادی احضار کردیم

✅ @fuori_ir
                            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Elcid
                              Banned
                              • Sep 2020
                              • 1239

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب
                              ممنون
                              /.:biggrinsmiley.:/از الان به قبل رو میتونن بگن از الان به بعد رو بعدا میگین

نظر

• azad.
                                عضو فعال
                                • Jun 2019
                                • 962

در اصل توسط MORTEZA66 پست شده است View Post
                                اگه حرف گوش کن بودی رو شاخص 1800 ازم پرسیدی بهت گفتم چی میشه گوش میکردی/:.yead.:/
                                چی بگمممم/:.negaran.:/.....گذشته ها گذشته....از حالا به بعد رو بفرمائید که ببینیم چکار کنیمممم

نظر

در حال کار...
                                X