جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4716

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    دوستان به نظرتون بازار فرصت خرید هست یا فروش
    به نظر من خیر فرصت خرید نیست!!!!! چرا ؟ چون اینجا یک تناقض آشکار وجود دارد و اون اینکه از یکطرف دولت می گوید دلار را تا نرخ 15 و چه بسا پایین تر می آورد و از اون طرف انتظار داشته باشیم بازار بورس صعود کند . یادمان باشد بخشی از رشد شارپی بازار بورس به دلیل شوک ارزی بود خوب الان دقیقا در جهت عکسش اتفاق می افتد! اگر بازار مثبت هم باشد بعید می دونم بیشتر از یکی دو روز دوام بیاورد مگر آنکه آقایون مسئولین موضع جدیدی در مورد نرخ ارز اتخاذ کنند .

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

وبصادر 140 تومان وسپهر دارد. 25 تومان پالایشگاهی دولت به بانک واگذار کرد. 45 تومان هم سود دارد. می شود 210 تومان. امروز 219 فروختند یعنی هر سهم صادرات 9 تومان فروختند!!!!

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35705

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
        اعتراضات دیروز واقعا جواب داد

حق گرفتنی میباشد اگر اعتراض نمیکردند سهامداران سرمایه شان باز هم نابود میشد باز هم باید ادامه داشته باشه تا ضررها جبران بشه

بازاری که با فحش مثبت بشه ! با یه چرند دیگه آقایون که زیان درازی هم دارند همچنان ! راحت منفی میشه !

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

ضررهایتان را فقط با بورس می توانید جبران کنید. هیچ بازاری در یک روز 14 درصد سود خالص نمی دهد با نقد شوندگی بالا ( دارا یکم امروز )

نظر

• joniur
            عضو عادی
            • Jan 2020
            • 83

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            محو نشده بودم دوست عزیز، دو ماه مسدود بودم.
            والا چه عرض کنم من کلا تو ۳ سال اخیر فقط یه پیش بینی اشتباه داشتم اونم پیش بینی انتخاب ترامپ بود که انصافا به قدری این انتخابات اخیر ایالات متحده چالش برانگیز بود که همین الانش یه سری مردم امریکا با اسلحه رفتن تو خیابون که همدیگر رو جر بدن حالا فکر نمیکنم همچین اشتباهی خیلی هم پرت بوده باشه هر چند همین اشتباه کافی بود که من ۴۰ درصد تو همین یک ماه اخیر زیان کنم تازه نه از اوج سبدم، فقط ۴۰ درصد تو همین داستان های بعد از رای اوردن بایدن.

و حتما شما راست میگی، من که همه پیش بینی هام در مورد فراز و فرودهای بازار تا الان درست بوده نتونستم سود کنم اما شما که تو شاخص ۲۱۰۰ واسه شاخص ۸ میلیونی میخریدی و یه کله تا الان سهام دار بودی به قول خودت همش سود کردی.

من ۱۰ روز نیست برگشتم به بازار تو شاخص ۱۲۵۰ تا الان ۲۵ درصد ضرر کردم فردا هم میشه ۳۵ درصد. فقط تو ده روز تازه فکر میکردم تو کف وارد شدم.

یعنی یه چیزایی میگید که کسی اخلاق و رفتار و واقعیت شما ایرانی ها رو نشناسه کپ میکنه، من نمیدونم این چه آفتی هست که ما ملت هزاران ساله دچارشیم متاسفانه که نافمون رو به دروغ بستن، یعنی حتی به خودمونم دروغ میگیم.
            دوست عزیز غیر ایرانی من، منِ ایرانی هیچ دلیلی برای دروغ گفتن به شما ندارم. تو پست قبلیم عرض کردم سبدم رو زمستون پارسال بستم و خرید و فروش خاصی هم امسال نکردم. چون برخلاف شما این هنر و توانایی رو ندارم که بتونم مدام از یک بازار به بازار دیگه شیفت کنم و سود همه ی بازارها رو کسب کنم. پاییز پارسال خگسترح خریدم، زمستون وآذرح، اردیبهشت داناح، با همین سه تا هم هنوز موندم. خگستر 45 تومنی و وآذر 1500 تومنی یا دانای 630 تومنی هنوز خیلی مونده تا وارد ضرر بشن. اون وقتی هم که میخریدم حتی به شاخص یک میلیونی فکر نمیکردم چه برسه به شاخص 8 میلیونی. اصولا عدد شاخص و تارگت قیمتی سهما اهمیتی برام نداره.
            بزرگی گفتن بزرگترین دشمن انسان جهل و نادانیه، اما منِ حقیر معتقدم بدتر و زیانبارتر از جهل، توهم داناییه.
            مراقبت کنید از خودتون.

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              بازاری که با فحش مثبت بشه ! با یه چرند دیگه آقایون که زیان درازی هم دارند همچنان ! راحت منفی میشه !
              اگر اعتراض نمیکردند وضع بدتر میشد و از ساده بودن مردم سو استفاده بیشتری میکردند
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• فرهنگ سازان
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2014
                • 692

بازار مکاره ( و عوضی بازی ) دقیقا یعنی همین.

دیروز خگستر بالای 300 میلیون صف فروش رو 271، حتی حجم هم پر نکرد !

امروز شروع از 283 و الان صف خرید بالای 100 میلیون رو 291 !!!

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  اینا اینجوری نبودن ! یه از خدا بیخبری ! تحریکشون کرد ! و فرمان داد !
                  حالا این دولت میره دولت بعدی میاد، ما که میدونیم دولت چاره ای جز نوسان گیری نداره وگرنه امورات مملکت نمیگرده، در اوج تحریم ها با کاهش فروش نفت و...
                  همتی بیاد بگه دلار میشه ۵ تومن ما خودمون عقل نداریم؟

یادمه تو اوج هیجان خرید خرداد به دوستان اون یکی تالار میگفتیم نکنید، اینچنین بدون فکر و بی محابا خرید نکنید. همه به به و چه چه از روحانی و همتی و دژپسند و اینکه دولت گفته پولاتونو بیارید تو بورس ما هم گوش به فرمان دولت.

به والله یادمه میگفتم شما که اکثرا ضد جمهوری اسلامی هستید این حرفهای خنده دار و غیر قابل باور رو نزنید من که طرفدار واقعی روحانی هستم میگم فرار کردم، شما از پاپ که کاتولیک تر نیستید. الکی روحانی رو بهانه طمع های خودتون نکنید. من خودم خارج شده بودم.

به هر حال مردم اون کاری که دوست دارن رو میکنن و چون علم و تجربه ش رو هم ندارن نتیجه کارشون مشخصه. براحتی با ترس ها و طمع هاشون بازی داده میشن. و این آخر بازی نیست بازی تازه شروع شده.

به نظر من طی چند سال آینده انقد از ابنایی که پول و طمع دارن نوسان میگیرن که تهش جیبشون خالی بشه. اصلا جور دیگه ای امورات نمیگرده در شرایط تحریم.

نظر

• Bourse-Plan
                    عضو فعال
                    • Jun 2020
                    • 490

کاری به جنبه مثبت یا منفی قضیه ندارم، ولی فکر میکنم صرفا به لحاظ آماری امروز رو بشه نوسانی ترین روز تاریخ بورس تهران قلمداد کرد. بی شمار سهم از -5 به +5 رفتن.

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      به نظر من خیر فرصت خرید نیست!!!!! چرا ؟ چون اینجا یک تناقض آشکار وجود دارد و اون اینکه از یکطرف دولت می گوید دلار را تا نرخ 15 و چه بسا پایین تر می آورد و از اون طرف انتظار داشته باشیم بازار بورس صعود کند . یادمان باشد بخشی از رشد شارپی بازار بورس به دلیل شوک ارزی بود خوب الان دقیقا در جهت عکسش اتفاق می افتد! اگر بازار مثبت هم باشد بعید می دونم بیشتر از یکی دو روز دوام بیاورد مگر آنکه آقایون مسئولین موضع جدیدی در مورد نرخ ارز اتخاذ کنند .
                      هیچ تناقضی نیست. دلار ۱۵ تومنی کجا بود برادر.
                      ما یک معجزه ای اتفاق افتاد ترامپ رای نیاورد واقعا در حد معجزه بود دیگه قرار نیست معجزات پشت سر هم یکی بعد از دیگری رقم بخوره و حالا بایدن هم مثل بچه های حرف گوش کن سریعا تحریم ها رو رفع کن و یا اصلا چنین سیاستی داشته باشه.

اگر هم این معجزه رقم میخورد این ریزش باید بعد از برگشت کاما امریکا و رفع تحریم ها رقم میخورد نه الان.

ریزش بازار کاملا مشخص بود تصنعی هست و تارگت هم جمع اوری دلار در اون یکی بازار، سوزوندن پولها در بورس و افزایش فروش اوراق در بازار پول بود که به هر سه هدف رسید همتی.

از یک طرفی به موضوع اینطوری نگاه کنیم که اینکار مانع از فروپاشی اقتصادی میشه خب کار خوبی بود ولی انصافا فشار روانی زیادی به ادم وارد میشه.

من طی یک ماه اخیر ۴۰ درصد ضرر کرده بودم و فقط تجربه سالیان بود که باعث میشد دچار فروپاشی عصبی نشم و عادی برخورد کنم با اطرافیانم. کار ما بورسی ها خیلی خیلی سخته اونم با وجود امثال همتی که بازی رو خوب بلدن و قدرت کنترل بازارها رو هم دارن.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2438

مسیولین بی خاصیت بورس معلوم نیست کی میخواهندیادبگیرندبابادست ازسراین 15سهم حبابی دولت برداریدکه مردم مظلوم نابودکردن باپولش 100سهم بنیادی حمایت کنیدبازارخودش درست میشود
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Bourse-Plan
                          عضو فعال
                          • Jun 2020
                          • 490

@علیرضا حسنی
                          حالا چه سهمی داشتید که 40% ضرر داده یه ماهه؟ پالایشی؟

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

اینکه امروز بازار مثبت بشه قابل انتظار من بود ولی چیزهای مهمتری و فاکتورهای مهمتری طبق انتظارات من نیست!
                            دیروز گفتم نیمه دوم بازار مثبت خواهد شد که اگر اینگونه میشد بهتر بود ولی دقیقا اینگونه نشد!

جزئیات بماند. بزرگترین بخشی که باهاش حال نمیکنم! حجم معاملات هست. خیلی پایینه.
                            نگاهی به کلیات تابلو نشان میده صرفا شاخص سازهای بزرگ که ریزش های سنگین داشتند ، در مدار مثبت و حتی صف خرید هم شده اند. ولی حجم خوب نیست.
                            امیدوارم در ادامه و بخصوص فردا فضای جدیدی باشه. که این امر مستلزم این هست که امروز دلار اقلا بالای 21500 بسته بشه. وگرنه!!! وگرنه...چه عرض کنم!
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• سهامدار خرد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 2323

عرضه تو سهام کوچک زیاد شده
                              انگار اعتماد ندارند به مثبت شدن بازار
                              و این سم مهلکیست برایشان

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                                @علیرضا حسنی
                                حالا چه سهمی داشتید که 40% ضرر داده یه ماهه؟ پالایشی؟
                                ۱۵ درصد روی طلای لوتوس، ۱۵ درصد روی حفاری، ۱۰ درصدم که دیروز روی دارا یکم. آخه من تک سهم معامله میکنم تو همچین ریزش هایی کلا به فنا میرم.

نظر

در حال کار...
                                X