جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
صحیح میفرمایید...
.هر چند مولانا هم توی اشعارش دنبال اوزان و ردیف و قافیه نبوده و به مفهوم و مغز اشعار بیشتر توجه داشته.... ولی این متن پر اشتباه یکی از ترانه های آصف بود که توی ذهنم مونده..شاعرش رو نمی دونم کیه...
در اصل توسط zorba پست شده است View Postدرود
ربطی به نوشته شما نداره این مطلب اما
در حاشیه اینکه:
این ابیات از مولانا نیست و اصلا وزن درستی هم نداره و اخیرا در صفحات مجازی به اسم مولانا منتشر میشه! اصلا معلوم نیست کی یک همچین چیز مغلوطی نوشته!
........
اخیرا مشاهده میشه هرکس از خونه شون قهر میکنه دو خط می نویسه به اسم شعر و نام یک شاعر بزرگی هم بغلش تایپ میکنه تا بعد بگه اینو من گفتم نه فلان شاعر!
و یا از عباراتی همچون "دست شاعر رو باید بوسید" یا "عجب شعری" به پیشواز به به و چه چه از خودش میره!
نظر
-
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postتعداد صفهای فروش از بیش از 450 نماد به محدوده 300 نماد رسیده !
در گروه سیمان مجموع تقاضا داره از مجموع عرضه بیشتر میشه !
90 میلیون سهم به ارزش 160 میلیارد تومان حجم و ارزش معاملات گروه سیمان هست !
حجم معاملات بیش از 220 میلیون سهم !
ارزش معاملات بیش از 414 میلیاردتومان !
مجموع کل اردرهای فروش 30 میلیون سهام در برابر بیش از 56 میلیون سهم تقاضای خرید !
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postقیمت دلار در سایتها به هیچ وجه با قیمت درهم و طلا همخوانی ندارد. امروز قیمت دلار بالای 21500 بسته می شود.
سلام و عرض ادب
با دلار زیر 23 تومان بازار می ریزد و بر نمی گردد دیگر (هرچند که شرکت ها سود ده باشن و با دلار 15 تومنی هم سود خوبی بسازن ! اما 70 درصد پولی که در بازار پی به ای ها را به بالای 10 برده بود دنبال سود شرکت ها نبودن و نیستن )
بازار میریزه
کف بازار مشخص میشه ، 4 نفر مجمع رو فعال باقی می مانند
پول های اصلی رفتن بانک و سپرده
--------------------------
فقط در یک صورت بازار می تواند ثابت یا رو به رشد باشد ان هم کاهش سود سپرده اس
که اتفاق نمیوفته چون خودشون پولاشونو سپرده کردن و تا چند سال اینده دستش نمیزنن ، پول هاشون که چند برابر شد و در ازای پول هایشان احساس کردن دارایی وجود ندارد میان ی نوسانی میندازن به بازارها و پول های بقیه را میسوزونن که پول خودشان نسوزد یک وقتی. پول ها که سوخت (بخوانید پول خودشان معتبر شد) باز سپرده انجام می دهند.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
به نظر بانکی ها رو یه سی چهل درصد دیگه چاق کنن بکنن تو پاچه خریدار. همچنان دارا یکم بنظرم حداقل ۵۰ درصد بازدهی داشته باشه تو دو سه هفته پیش رو.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postبه نظر بانکی ها رو یه سی چهل درصد دیگه چاق کنن بکنن تو پاچه خریدار. همچنان دارا یکم بنظرم حداقل ۵۰ درصد بازدهی داشته باشه تو دو سه هفته پیش رو.
خاتمی میگفت آزادی در چارچوب قانون ولی اینجا چارچوبش خیلی تنگه...
ی سایت باشه چارچوبش گشاد تر باشه فک کنم راحت تر باشیم...
نظر
-
در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Postبه نظر بانکی ها رو یه سی چهل درصد دیگه چاق کنن بکنن تو پاچه خریدار. همچنان دارا یکم بنظرم حداقل ۵۰ درصد بازدهی داشته باشه تو دو سه هفته پیش رو.
نظر
-
شاخص مثبت و کام سهامداران شیرین شد!
باریکلا
به تلاش ها ادامه بدین!
ظهر هم ساعت دو یکی رو بیارین بگه امروز شاخص مثبت بود و نوسان در ذات بازاره و ملت سهام بنیادی(مال ما رو) بخرن!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
در اصل توسط morteza220 پست شده است View Postسلام حسنی جان....قرار بود خودت یه سایت بزنی ..مجلس بی ریاح باشه هر کی هر چی دلش خواست بگه....اینجا همه دو رو شدن از جلو لایک می کنن از پشت میرن گزارشت می کنن....بنده خدا گالیور رو ممنوع کردن...تو هم که تعلیقی ...
خاتمی میگفت آزادی در چارچوب قانون ولی اینجا چارچوبش خیلی تنگه...
ی سایت باشه چارچوبش گشاد تر باشه فک کنم راحت تر باشیم...
الان فکر کنم بتونه لاگین کنه چون یه ماه تموم شده اما فکر کنم غرورش اجازه نمیده. همه مثل من بچه پررو نیستن من تالار بورس روزی یه بار اکانتم رو مسدود میکردن فرداش دوباره میساختم. اینجا نمیشه هر بار مسدود میکنن یه ماه باید نباشیم.
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postشاخص مثبت و کام سهامداران شیرین شد!
باریکلا
به تلاش ها ادامه بدین!
ظهر هم ساعت دو یکی رو بیارین بگه امروز شاخص مثبت بود و نوسان در ذات بازاره و ملت سهام بنیادی(مال ما رو) بخرن!
صحرایی 7 ساله داره همینو میگه
هر وقت بعد از یک فصل منفی دو روز شاخص مثبت میشه صحرایی میگه نوسان جزئی از ذات بازاره
البته خودش در 2 میلیون واحد در مرداد 99 خالی کرده
نظر
-
در اصل توسط فین پست شده است View Postبه نظر من تنها سهام بزرگ خیلی زیر ارزش ذاتی دو سهم صادرات و ملت است. اگر از داراییهای این سهام اطلاع داشته باشید می دانید که از همین نقطه حداقل باید دو برابر شوند.
نظر
نظر