جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    اینکه امروز بازار مثبت بشه قابل انتظار من بود ولی چیزهای مهمتری و فاکتورهای مهمتری طبق انتظارات من نیست!
    دیروز گفتم نیمه دوم بازار مثبت خواهد شد که اگر اینگونه میشد بهتر بود ولی دقیقا اینگونه نشد!

جزئیات بماند. بزرگترین بخشی که باهاش حال نمیکنم! حجم معاملات هست. خیلی پایینه.
    نگاهی به کلیات تابلو نشان میده صرفا شاخص سازهای بزرگ که ریزش های سنگین داشتند ، در مدار مثبت و حتی صف خرید هم شده اند. ولی حجم خوب نیست.
    امیدوارم در ادامه و بخصوص فردا فضای جدیدی باشه. که این امر مستلزم این هست که امروز دلار اقلا بالای 21500 بسته بشه. وگرنه!!! وگرنه...چه عرض کنم!
    یه جور دیگه هم بگم!

اینکه امروز بازار مثبت میشه رو که از دیروز میدونستم!
    ولی اینکه فردا هم بازار مثبت بمونه رو ....واقعا هنوز نمیدونم! (دقت کنید نمیگم نخواهد بود! نمیدونم!)
    یک ساعت دیگه ابرها بیشتر کنار میره! بازار دلار تازه شروع به کار کرده...باید طوفانی اصلاح کنه به سمت بالا وگرنه دوباره هوا ابری است!!
    ابرها کنار رفتند!
    اواخر بازار حجم معاملات نسبتا بهبود یافت. منتهی کمی دیر انجام شد. انتظار داشتم نیمه دوم بازار با حجم بالا بازار مثبت شود...اندکی مه آلود بود ولی با ارفاق! قابل قبول به نظر میرسه.

شروع طوفانی دلار از محدوده 21هزار تومن که قابل انتظار بود رخ داد! این مهم تره بیش از هزار تومن رشد دلار تا اینجا. دیروز عرض کردم که کف دلار هستیم.
    اکنون میتوانم بگویم بازار تا حدود زیادی طبق انتظارات من پیش رفته است! طبق عرایضی که گفته بودم!
    البته با احترام به دوستانی که طرفدار تئوری توطئه هستند! بازار فردا هم که مشخص است!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

چطور یک بازگشایی سهم کوچک را چندین بار باطل میکنند،
      ولی بزرگترین کلاهبرداری و خروج هزاران میلیارد پول در سقف قیمت ها را باطل نمیکنن و پولها را بر نمیگردونن!
      لیست هم که در اومده و مشخص هست چه گروهایی بازار را نوسانی کردن و در اوج خالی کردن.

نظر

• amirparsamosavi
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 606

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        هواپیمای مسافربری خودمون رو در آسمون خودمون زدن یک نفررررر استعفا نداد.....هر جای دنیا اگر چنین اتفاقی افتاده بود حداقل چند نفر محاکمه و برکنار میشدن...والا اگر کره این اتفاق افتاده بود حتماااا چند نفر از مسوولین خودکشی میکردن......ولی اینجا آب از آب تکون نخورد

اون هواپیما بحثش سپاه بود . اون موضوعش کاملاً فرق داره و من و شما و حتی رییس جمهورش هم نمیتونه چنین چیزی رو مطالبه کنه

چون سپاه پشت مسئله هواپیما بوده

این موضوع اش 100 درصد فرق داره

همین تصورات شما موجب میشه که اصلا هیچ اتفاقی نیفته

چرا نمیشه ؟

این فساد باید پایان بپذیره ، چرا صحرایی و هامونی و خدابخش سالهاست توی اون لانه فساد از این سمت به اون سمت منتقل میشن؟

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
          چطور یک بازگشایی سهم کوچک را چندین بار باطل میکنند،
          ولی بزرگترین کلاهبرداری و خروج هزاران میلیارد پول در سقف قیمت ها را باطل نمیکنن و پولها را بر نمیگردونن!
          لیست هم که در اومده و مشخص هست چه گروهایی بازار را نوسانی کردن و در اوج خالی کردن.
          دقیقا باید چی رو باطل کنن ؟
          فروش های سهام عدالت رو باطل کنن ؟!
          بقیه هم که همیشه فروشنده هستن و تیر و مرداد و فروردین و امسال و پارسال براشون فرقی نداره خریدار باشه میفروشن

نظر

• azad.
            عضو فعال
            • Jun 2019
            • 962

ابرها کنار رفتند!
            اواخر بازار حجم معاملات نسبتا بهبود یافت. منتهی کمی دیر انجام شد. انتظار داشتم نیمه دوم بازار با حجم بالا بازار مثبت شود...اندکی مه آلود بود ولی با ارفاق! قابل قبول به نظر میرسه.

شروع طوفانی دلار از محدوده 21هزار تومن که قابل انتظار بود رخ داد! این مهم تره بیش از هزار تومن رشد دلار تا اینجا. دیروز عرض کردم که کف دلار هستیم.
            اکنون میتوانم بگویم بازار تا حدود زیادی طبق انتظارات من پیش رفته است! طبق عرایضی که گفته بودم!
            البته با احترام به دوستانی که طرفدار تئوری توطئه هستند! بازار فردا هم که مشخص است!
            سلام و عرض ادب
            بازار فردا رو چگونه ارزیابی میکنید

نظر

• amirparsamosavi
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 606

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
              بقیه هم که همیشه فروشنده هستن و تیر و مرداد و فروردین و امسال و پارسال براشون فرقی نداره خریدار باشه میفروشن
              برای صندوق پالایش راه حلش راحته

دولت باید تاوان بدهد

هر فردی موقع ثبت نام خریده بوده ، عین پول خودش را با بهره بانکی اش تا همین امروز باید دولت از جیبش بده

اینها هم که بعدش خریدند باز به هر قیمتی خریدند ، باید به همون قیمت زمان ثبت نام و بدون بهره بهشون پولش رو بده

دولت باید خسارت رو جبران کند

دولت مردم را گول زده و سر مردم کلاه گذاشته

در گرانترین قیمت صندوق پالایش رو به مردم انداخته

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3997

شپدیس بر اساس ۴۸۰ تومن سود سه ماهه امسال ۲۳۰۰ تومن میسازه چون ماه اخر همیشه به اندازه ۳۰ درصد ۱۱ ماهه فروش داره ضمنا دی ماه اوره گرون شده که در گزارش ۶ ماهه خودش رو نشون میده
                سود هر سهم ۳۸۷ درصد زیاد شده که همش عملیاتی بوده
                پی به ای سهم زیر ۴ هست

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                  با پولهایی کلانی که مافیا و دولتی ها و رانتی ها خارج کردن، سهامشون را الان بخرن و ماباتفاوت را صندوق توسعه بگیره و وارد بازار کنه،
                  راه های دیگه هم هست تا کلاهبرداری ها را برگردونن
                  نمیشه که همیشه اخبار اختلاس های هزار میلیاردی میاد ولی پولی از مجرمان پس گرفته نمیشه!!!

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

سلام و عرض ادب
                    کوتاه مدت پیش بینی بازار بسیار با خطا همراه است.
                    در کل هیچ گاه بازار قطعیت نداره
                    بااین توضیحات!

بازار فردا اگر دلار بر همین مدار بماند که قاعدتا خواهد ماند، انتظار میره فردا شاخص سازها صف خرید باشند ، شاخص کل رشد قابل توجهی بکنه. هرچند نصف سهام خرد همچنان صف فروش میمانند....ولی حجم معاملات بالا خواهد رفت و کلیت بازار مثبت خواد بود.
                    فردا اگر تابلو معاملات را نگاه کنید اکثر سهام(عموما سهام بزرگ) یا +5 و صف خرید هستند یا -5 و صف فروش هستند! ولی کلیت بازار مثبت خواهد بود
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• amirparsamosavi
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 606

سلام و عرض ادب
                      بازار فردا مگر مهم هست ؟ بازار رو یکی دو روز مثبت کردند تا صداها بخوابه

مگر پولی توی بازار اومده یا هست که اصلا بخوان روند بازار رو عوض کنند ؟

مهم اینه که نقدینگی لازم برای فشار عرضه ها نیست

همین امروز خیلی ها که از صف فروش سهم خریدند ، دادند به صف خرید

خیلی هاشون هم فردا می فروشند به صف خرید

درستش هم همینه

باید با هر فردی مثل خودش برخورد کرد

هر وقت بازار مثبت شد ، به صف خرید فروخت و نقد ماند

هر وقت بازار منفی شد پله ای خرید کرد

خیلی ها تازه همین امروز نقد کردند برای شاخص 1،050،000 واحدی

این یه پولبگ چند روزه هست به 1،200،000 واحد

و به زودی ادامه روند نزولی

مگر و فقط مگر که :

1) بهره بانکی رو کم کنند

2) سهام عدالت و خرید و فروش آن را به نحوی تعیین تکلیف کنند

تا زمانی که دو مسئله فوق حل نشده ، بازار بورس هیچ بالایی نخواهد داشت . ( در وضعیت فعلی )

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2904

جالبتر اینکه امروز روز اخر ریاست جمهوری ترامپ
                        فردا روز اول ریاست جمهوری بایدن
                        فردا بهمن ماه اغاز میشه و نزدیک به دهه فجر میشیم
                        سه ماه بعد تبلیغات ریاست جمهوری خودمونه
                        وزیر اقتصاد استیضاح شد
                        قاضی زاده تخلفات بورس را در ۶صفحه برای رییسی ارسال کرد
                        روحانی،قالیباف،رییسی،محسن رضایی،المیرا شریفی مقدم مجری خبر شبکه شش و خیلیا اشخاص دیگر به یکباره همشون توو این دوسه روز از بورس حمایت کردن و خواستار حل شدن مشکلات سرمایه داران خرد شدن
                        آیا همه اینا اتفاقیست؟؟!!
                        و خیلی هم شنیده میشه که دستوری بودن بورس در منفی تا اخر دیماه بوده است و از اول بهمن بورس صعودی میشه...
                        ایا همه اینا به هم ربط دارن؟؟؟؟
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          جالبتر اینکه امروز روز اخر ریاست جمهوری ترامپ
                          فردا روز اول ریاست جمهوری بایدن
                          فردا بهمن ماه اغاز میشه و نزدیک به دهه فجر میشیم
                          سه ماه بعد تبلیغات ریاست جمهوری خودمونه
                          وزیر اقتصاد استیضاح شد
                          قاضی زاده تخلفات بورس را در ۶صفحه برای رییسی ارسال کرد
                          روحانی،قالیباف،رییسی،محسن رضایی،المیرا شریفی مقدم مجری خبر شبکه شش و خیلیا اشخاص دیگر به یکباره همشون توو این دوسه روز از بورس حمایت کردن و خواستار حل شدن مشکلات سرمایه داران خرد شدن
                          آیا همه اینا اتفاقیست؟؟!!
                          و خیلی هم شنیده میشه که دستوری بودن بورس در منفی تا اخر دیماه بوده است و از اول بهمن بورس صعودی میشه...
                          ایا همه اینا به هم ربط دارن؟؟؟؟
                          هم ربط داره ..هم ربط نداره!
                          ملت به امید دستور اجرایی بایدن مبنی بر ورود به برجام، در این یک هفته و قبل ترش، دلار و بورس و همه چیز را حراج کردند .
                          پول هوشمند امروز که روز آخر هست ، و دیگه فرصتی نیست! در کمترین قیمت از آن جماعت خوشبین خرید کرد! و موج تقاضا وارد شد و قیمتها رشد کرد...
                          و از فردا وارد یک موج صعودی کوتاه مدتی میشیم.

نه توطئه ای در کار هست...نه چیزی!
                          همه چیز را نفس خود بازار دارد رقم میزند! به همین سادگی

نظر

• zess
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 3107

احتمالا بایدن بعد از تأیید کابینه اش در کنگره و احتمالا در اسفندماه به توافق هسته ای با ایران بازخواهد گشت.

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                              نمیخوام ..جو منفی بدم ...با تک تک بندها شدیدا موافقم !!ولی اینارو کی باید تصویب کنه ..اجرایی کنه و بر اجراش نظارت کنه ..؟؟دولت و مجلس و قوه قضاییه ....ما چطور میتونیم پیگیر بشیم ؟؟چطور می تونیم به اینا فشار بیاریم ؟؟..من که به عنوان سهامدار ...سهامباز یا فعال بازار سرمایه ...یا هر چیزی که اسمشو میشه گذاشت ..جوابی براش ندارم !!
                              اصلا روی این صحبت و حمایت با مدیران و سیاسیون نیست، برکت این چنین حرکاتی در افزایش آگاهی خود مردمه، خدا رو شکر به این نقطه رسیدیم مردم از مسئولین میخوان که سود بانکی کاهش پیدا کنه. این نشانه اگاهی مردمه ده سال پیش بر عکس بود یادتونه.

و نقطه شروع هم اینجاست، تغییر در نگرش خود مردمه که موجب تغییر کلیت سیستم میشه وگرنه بارها گفته شده مسئولین و دولتمردان هم فرزندان همین مردم هستن از فضا نیومدن.

ما خودمون رو اصلاح کنیم اصلاح اونها اجتناب ناپذیره.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

سخنی با عزیزان طرفدار تئوری توطئه!!!

آقاجان! اگر به زعم شما همه چیز دست دولت و حقوقی و آن گروه و فلان کس و قالیباف و روحانی و قالیباف اصل و فرع و ....هست! و این بی همه چیزها همه چیز را تعیین میکند چند حالت داره:
                                اگر شما رانتی به این آقایان وصل هستی؟ که خوب حالشو باید ببری دیگه غر و لند واسه چی!

اگر هم مطمئن هستی که آنها! هستند که همه چیز را تعیین میکنند و اصلا نمیشه حتی دستشون رو خوند و کلهم کاری نمیشه کرد! واسه چی سرنوشت خودت و سرمایه ات رو دادی دست یک عده تبهکار!!! قمار کنی که بهتره!!
                                یعنی واقعا بعد از اینکه وارد بورس شدی فهمیدی که خودت کاره ای نیستی و همه چیز دست دیگران هست!!!

البته اکثر عزیزان از اوایل 98 تا همین مرداد99 نه تنها دولت را مقصر نمیدانستند بلکه همگی استعداد ذاتی در بورس داشتند و گرگ های وال استریتی بودند برای خودشان!!!! الان تقصیر این و آن شده!
                                خوب این مملکت بلازده همان بوده که هست دیگه...مدیرانش هم همان دره پیت هایی که بودند هستند دیگه!!!! این لوس بازی ها چیه....
                                ببینید در بازار چه رخ میده....بدون احساس! و مبتنی بر آن تصمیم بگیرید...این هزار بار!
                                ولی کو گوش شنوا!
                                عموما باید حرفایی بزنی که اکثرا دلشان حال بیاد ...جالب اینه که از حرفهای درست کسی استقبالی نمیکنه!!!
                                یعنی شگفت انگیز این هست که حرف اشتباهی که به ضرر این عزیزان هست ولی به مذاق عزیزان خوش بیاد بزنی کیف میکنند! ولی حرف درستی که میتونه کمکشون کنه بزنی ...حال نمیکنن!!!!

نظر

در حال کار...
                                X