جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    شما صاف کردین هم دولت رو هم ما رو.
    دولت کجا بود، دولت اصلا نمیخواست صندوق پالایش رو عرضه کنه شما خودتون به زور مجبورش کردین الانم خود ملت همیشه در صحنه رفتن تو صف پالایش و پالایشی ها و دارن بالا میبرنش، توهم زدن باید بالا بره وگرنه دولت بیکاره مگه بیاد سهم بالا پایین کنه. دولت و بانک مرکزی بخواد تصمیم بگیره تصمیمش رو با ابزارهایی مثل نرخ سود بانکی و انتشار اوراق اجرایی میکنه.

امروزم آخرین فرصت خروج در قیمت های مثبته از فردا احتمالا فرصت های فروش فقط رو به پایین مهیا میشه، البته پالایشی ها معلوم نیست اون رو یه مشت پروفسور ممکنه فردا هم تو صف خریدش بشینن ولی بقیه بازار مشخصه دیگه جونی واسه بالا رفتن بیشتر نداره.
    حسنی جان. این دفعه دیگه تمام و کمال حرفت درسته! البته بخش اول فرمایش شما منظورمه...
    دقیقا معامله گرا به خاطر حرف واعظی که گفت کسانی که پالایشی خریدند دولت باید کاری کنه که ضرر نکنند. یعنی علنا گفت ما نمیزاریم ضرر کنند. این که چقدر این حرف فریبکارانه و شیادانه بود و هست که بحثی نداریم...اون که جای خود!! ولی ملت فک میکنن که دمش گرم عجب حرف توپی زد! بدو بدو بریم پالایشی بخریم! که دولت بهمون سود میده....دقیقا همین جماعت فردا شروع میکنن که گول خوردیم و دولت فلان هست و بهمان هست.
    اگر هفته دیگه جماعت عظیمی نیامدن بگن چون واعظی گفته بود ما خریدیم ، حالا یالا ضرر ما رو جبران کنین!!! ما اعتماد کردیم!!!ما فقط و فقط روی اعتماد و اطمینانی که به روحانی و واعظی داریم خریدیم! وگرنه هدف ما که سود کردن نیست!!! ما مظلومان گول اعتمادمون رو خوردیم!!!!
    داستان اینگونه رقم خواهد خورد: نوسانگیران حرفه ای ، نوسان عالی از این موج خواهند گرفت.اونا که هیچی ...ولی اگر دلار ریزش داشته باشه دوباره کسانی زیان دیده و به مالباختگان اضافه میشوند.
    طبیعی هست که ملت برای نوسانگیری وارد پالایشی و سهام مشابه اش شدند و این خود معامله گران هستند که دارن میبرنش بالا. این وسط دولت هم طبیعی هست جو میده . ولی فقط جو میده نه پول!
    اصلا دولت با کدوم کد حقوقی اش خریده!!! کلهم امروز حقوقی 500هزار تا هم پالایش نخریده!

لابد حسن روحانی و واعظی و نوبخت هم با حساب شخصی شون خرید زدن!!!
    عجب فضای مسخره ای شده بورس!
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/25, 13:47.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1589

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
      به نظر میاد بازار همچنان گیج خواهد زد ! محرک قوی برای حرکت بازار فعلا وجود ندارد ! فعلا نوسانی آن هم در تعداد محدودی از سهام ! دلیل خاصی برای رشد بازار فعلا موجود نیست تازه امروز یکی از مسئولین سپاه گفته ممکن است آمریکا در کوتاه مدت گشایش های را ایجاد کند تا بر انتخابات ایران اثر بگذارد . پس مشخصا گفته های مسئولین موید توافقاتی پشت پرده است که نتیجه اون کاهش احتمالی نرخ ارز خواهد بود . ممکن است کاهش نرخ ارز توجیه اقتصادی نداشته باشد اما برای سیاسیون اصلا مهم نیست مهم ماندن در قدرت است حتی اگر دلارها و ذخایر ارزی را به حراج بگذارند .
      تکنیکالیست ها دلیل این گبج زدن رو قرار داشتن شاخص در ابر کوموی هفتگی می دونن.

نظر

• parsianbourse.ir
        عضو عادی
        • Oct 2020
        • 64

رشد هزار و ۳۴۳واحدی شاخص کل(۰.۱درصد) آن را در ارتفاع یک میلیون و ۲۳۵هزار واحدی قرار داد.

شاخص‌ هم وزن ۱.۱درصد افت کرد.

ارزش معاملات خرد بورس و فرابورس حدود ۱۱هزار و ۴۰۰میلیارد تومان رسید.

بیش از ۶۰۰میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی

رشد بیش از یک درصد ۱۶۰نماد و افت بیش از یک درصد ۴۰۸نماد

نظر

• abdolhossein
          عضو فعال
          • Feb 2019
          • 1589

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          مروز بازارگردانی ممنوع شده.
          دقیقا مسایل آتی سکه داره تکرار می شه.
          این قدر دستکاری ش می کنن تا نابود بشه.
          شما که این کاره نیستید غلط کردید پست قبول کردید.
          بازارهای مالی حساس ترین نهادها هستند .
          به خدا از نیروگاه اتمی هم حساس ترن.
          اینا حتی یه بقالی هم نمی تونن بچرخونن .
          چه برسه به بازار بورس.
          ببندید در این سازمان بورس اوراق بهادار رو.
          صبح گفتم بقالی الان می گم حیف مستراح که بدیم دست اینا!
          وسط این همه مشکلات (که البته مقصر اصلی ش هم خودشون هستن) آیین گذاشتن برای نام گذاری سالن!

نظر

• ایرج سابق
            عضو فعال
            • Oct 2015
            • 7434

والا اون چیزی که من درک کردم از شیوه مدیریت ایران اینه که ما یه نظام داریم که متشکل از یه سری نخبه گان سیاسی هست حالا شاید جمعا صد نفرم نشن که تصمیم گیرنده نهایی اونها هستن و این افراد به نظرم خیلی با هم اختلاف آرایی هم ندارن در قید این گروه و اون جریان و این جور چیزام نیستن واسشون اصل منافع نظام اولویت داره.

این دولت و مجلس و جریان های چپ و راست هم هستن واسه خودشون یه صفایی میکنن خیلی هم در تصمیم گیری های اساسی نقشی ندارن.

نظام اگه منفعتش در توافق باشه این جناح اون جناح این دولت اون دولت واسش مهم نیست. فقط اینکه ما نمیدونیم در ذهن اون گروه نخبگان سیاسی نظام چه میگذره و چه تصمیماتی اتخاذ میکنن واسه همین هیچ پیش بینی هم به نظرم نمیشه کرد.

اما من یک چیز رو مطمئنم اگه بنا بر توافق باشه. شکل رسیدن به توافق مثل برجام نیست که هی الکی برن و بیان خیلی سریع به نتیجه میرسوننش و اعلام میکنن اگه نباشه که خب هیچی.

هیچ توافق انجام نمیشه تا دولت جدید ایران در سال آینده تشکیل بشه

خودت را سرگردان نکن این در آن در خودت را نزن

توافقی هم انجام بشه در دولت جدید هیچ فرقی برای مردم ایران نخواهد داشت تاثیری بر روی زندگی مردم نداره
            این داستان ادامه داره تا عمر همه ما تمام بشه
            بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1162

دلار آبی خرید 23600
              دلار آبی فروش 23700
              سکه 000 700 10

نظر

• بیت کوین
                عضو عادی
                • Jan 2018
                • 240

والا اون چیزی که من درک کردم از شیوه مدیریت ایران اینه که ما یه نظام داریم که متشکل از یه سری نخبه گان سیاسی هست حالا شاید جمعا صد نفرم نشن که تصمیم گیرنده نهایی اونها هستن و این افراد به نظرم خیلی با هم اختلاف آرایی هم ندارن در قید این گروه و اون جریان و این جور چیزام نیستن واسشون اصل منافع نظام اولویت داره.

این دولت و مجلس و جریان های چپ و راست هم هستن واسه خودشون یه صفایی میکنن خیلی هم در تصمیم گیری های اساسی نقشی ندارن.

نظام اگه منفعتش در توافق باشه این جناح اون جناح این دولت اون دولت واسش مهم نیست. فقط اینکه ما نمیدونیم در ذهن اون گروه نخبگان سیاسی نظام چه میگذره و چه تصمیماتی اتخاذ میکنن واسه همین هیچ پیش بینی هم به نظرم نمیشه کرد.

اما من یک چیز رو مطمئنم اگه بنا بر توافق باشه. شکل رسیدن به توافق مثل برجام نیست که هی الکی برن و بیان خیلی سریع به نتیجه میرسوننش و اعلام میکنن اگه نباشه که خب هیچی.

نخبگان را خوب اومدی ====== کی می خواهی با یه خداحافظی همیشگی خوشحالون کنی ==== قرار شد اگر بایدن انتخاب بشه دیگه نیایی ==== کلی خوشجال شده بودیم

نظر

• مرشد
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 683

متاسفانه دیدگاه حذفی همه جا ریشه دونده مثل دست بزن، حسنی دوست خوب ماست. فقط دیکته نانوشته است که غلط ندارد.
                  ممکنه بعضی از نظراتش اشتباه باشه ولی اون روزیکه تو تیرماه به تنهایی در مقابل دشنام هاقاطعانه سقوط بازار رو اعلام می کرد گوش می کردم زندگیم رنگ دیگه ای داشت.
                  آخرین ویرایش توسط مرشد؛ 2021/01/25, 16:36.

نظر

• saadat68
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 63

مطالبه خواسته سهام‌داران سیمان تهران (ستران)
                    لطفا شرکت کنید:

فارس من

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post

نخبگان را خوب اومدی ====== کی می خواهی با یه خداحافظی همیشگی خوشحالون کنی ==== قرار شد اگر بایدن انتخاب بشه دیگه نیایی ==== کلی خوشجال شده بودیم
                      خانم دکتر اکانتتون رو خریدارم /.:biggrinsmiley.:/

۲ پست از سال ۹۶ تا الان که یکیش هم خطاب به بنده بوده نشون میده فقط باهاش میرفتین مطب و برمیگشتین.

واسه تایم های مسدودی میخوام.

ولی یه چیز جالب هست و اون این که دوستان راست میگن زمان ترامپ من خیلی قاطعانه گفتم رای میاره و اگه نیاورد من میرم روستایی جایی زندگی رو از نو آغاز میکنم چون شناختم از دنیا درست نبوده.

پیش بینیم که اشتباه بود و طبیعتا اینکارو هم که نکردم و حرف الکی زدم ولی واقعیت چیه؟ واقعیت اینه که هیچ کس جز خودم از اون اشتباه تحلیل و اون اشتباه محاسباتی ضرر نکرد.

سرمایم چندین درصدش فی الفور از بین رفت، روانم بهم ریخت، مجبور شدم برای جبران زیان ریسک های بزرگ ور دارم الان رعشه عصبی گرفتم.

واقعیت همینه خزعبلاتی که هر کس تفت میده برای دیگران اسباب لطیفه است واسه خودش اسباب زیان و بدبختی.

الانم تا مسدودم نکنن نمیرم، گولتون زدم. :.thumbsupsmileyanim

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

دلار ابی خرید 24000
                        دلار ابی فروش 24100
                        سکه 000 810 10

نظر

• hasan12
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1162

فردا معاملات بهتری را شاهد خواهیم بود

نظر

• عطارد
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 414

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
                            فردا معاملات بهتری را شاهد خواهیم بود
                            فردا بسرعت صفهای خرید تشکیل خواهد شد.خرید در لحظات اول نوسان خوبی میده.

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
                              فردا بسرعت صفهای خرید تشکیل خواهد شد.خرید در لحظات اول نوسان خوبی میده.
                              باافزایش قیمت دلار به بالای 24 هزارمعاملات خوبی درگروه فلزات ومعدنی وشیمیایی وسیمانی شاهد خواهیم بود:.thumbsupsmileyanim
                              علاوه براین کم کم ترس بازار از ریزش دلار دارد می ریزد

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

اظهارات امروز مخالفان ایران درباره توافقنامه هسته ای

هارتص: با احتمال بازگشت بایدن به توافق هسته‌ای برجام با ایران، اسرائیل گزینه نظامی را به روی میز باز می‌گرداند.

--

مدیر بنیاد دفاع از دموکراسی‌های آمریکا: هنگامی که تهران کاهش تحریم‌ها را به‌دست آورد، هیچ انگیزه‌ای برای مذاکره در مورد توافقی دوم با شرایط قوی‌تر و یا همکاری بیشتر جهت نظارت گسترده تر فراتر از NPT را نخواهد داشت.

---

لی زلدین نماینده جمهوریخواه: ایران در رابطه با مذاکرات می‌خواهد تلاش کند تا دست بالا را داشته باشد و ما باید قوی باشیم و بدانیم که این رژیم به موضع ضعیف احترام نمی‌گذارد. مراقب باشید زمانی که مرزی سرخ را ترسیم می‌کنید، رژیم ایران در مذاکرات این مرزها را رد می‌کند و این به آنها این اجازه را می دهد تا سایر مرزها را نیز رد کنند.

نظر

در حال کار...
                                X