جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zess
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3107

پاسخ : جــــو بــــازار

بازار سهام جهانی در این هفته در آستانه بدترین سقوط هفتگی در طی سه ماهه جاری خود قرار دارد.

بخشی از این امر مربوط به سازماندهی معامله گران کوچک در فروم های آنلاین مانند Reddit است که در جهت افزایش انفجاری قیمت بعضی سهام ها حرکت می‌کنند. این امر موجب میشود که صندوق های سرمایه گذاری مجبور به اتخاذ موقعیت های کوتاه در یک سری سهام خاص شوند که به آرامی منجر به ریزش قیمت سایر سهام ها برای افزایش تامین نقدینگی شده است.

نظر

• hasan12
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
      هدف شما از اینکه میخواهید افراد از اوضاع سایر بازارهای مالی مطلع نشوند، چیست؟

هدف شما از تشویق مردم به خرید سهام کوچک حبابی بدون بنیاد چیست؟

هدف شما از پر کردم تمام تاپیک های این سایت از تحلیل هایتان درباره قیمت دلار چیست؟

3 سوال کردید ؟
      جواب سوال اول )این که فعالان اقتصادی از سایر بازار ها اطلاع داشته باشند باید هم اطلاع داشته باشند سوال من این است هدف شما از انعکاس اخبار جهت دار با هدف خروج سرمایه چیست؟اخباری مانند کاهش عجیب وغریب ارز واعلام نرخ های غیر واقعی ارز واخبار دروغین مذاکرات
      جواب سوال دوم )در مورد سهام کوچک همیشه من گفته ام سهام سودده وبا p/e معقول علت هم این است که تیم اقتصادی دولت با عرضه های غیر معقول توسط شرکت های سرمایه گذاری استانی عرضه وتقاضا سهام بزرگ را به هم زده است وسودی برای سهامدار خرد نگذاشته است که سقوط قیمت سهام بزرگ حاکی از درست بودن این فرضیه است ولی درسهام کوچک سودده چون دولت سهام ندارد نمی تواند باعث به هم ریزی بازار شود وحرکت سهم بر اثر تولید سود خواهد بود
      جواب سوال سوم )با توجه به این که قیمت دلار اثار روانی زیادی در خرید وفروش صحیح سهام دارد بنابراین سعی می شود نرخ هایی که معامله می شود نمایش داده شود تاسهامداران نسبت به قیمت های غیر واقعی نظیر ارز 8 هزار تومانی یا 15 هزار تومانی فاصله بگیرند وبا قیمت های واقعی تحلیل واقدام به خرید وفروش سهام انجام دهند
      آخرین ویرایش توسط hasan12؛ 2021/01/29, 12:33.

نظر

• hasan12
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
        بازار سهام جهانی در این هفته در آستانه بدترین سقوط هفتگی در طی سه ماهه جاری خود قرار دارد.

بخشی از این امر مربوط به سازماندهی معامله گران کوچک در فروم های آنلاین مانند Reddit است که در جهت افزایش انفجاری قیمت بعضی سهام ها حرکت می‌کنند. این امر موجب میشود که صندوق های سرمایه گذاری مجبور به اتخاذ موقعیت های کوتاه در یک سری سهام خاص شوند که به آرامی منجر به ریزش قیمت سایر سهام ها برای افزایش تامین نقدینگی شده است.

همان طور که شاخص داوجونز را برای بازه یک هفته قرار داده ام شاخص بورس امریکا در حالت نرمالی است وصعود وسقوط ان در حالت نرمال است

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

شرکت Novavax اعلام کرد واکسن کرونای ساخت این شرکت در مرحله سوم آزمایش بالینی توانسته است ایمنی زایی بالای 89 درصد را از خود نشان دهد.

نظر

• جواد277
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 4923

قلی پور: رییس بورس با لابی قوی می تواند سیاست ها را تغییر دهد / خروج نقدینگی از بازار در حال افزایش است
            کارشناس بازار سرمایه و بورس، گفت: رییس قدرتمند با لابی قوی و خوشنام می تواند چشم انداز بازار بواسطه اثرگذاری در قوانین و دستورالعمل های سایر بخش ها تغییر دهد.
            کد خبر: ۱۱۲۱۸۱۲:۰۰ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹
            قلی پور: رییس بورس با لابی قوی می تواند سیاست ها را تغییر دهد / خروج نقدینگی از بازار در حال افزایش است

به گزارش گروه اقتصادی یکتاپرس، مهدی قلی‌پور، کارشناس بازار سرمایه و بورس درباره روند بازار و آینده بورس در گفتگو با خبرنگار اقتصادی یکتاپرس، گفت: از زمان تحلیف بایدن در شش ژانویه، فقط چهار روز با خالص ورود پول حقیقی ها به بورس مواجه بودیم. هفته جاری به جز شنبه با خروج نقدینگی مواجه بودیم که روز سه شنبه و چهارشنبهبه بالای هزار میلیارد تومان رسید که این وضع گویای وضعیت بازار است.
            وی ادامه داد: بنابراین روندی که از تعدیل انتظارات ناشی از احتمال انتخاب بایدن و سپس انتخاب ایشان شروع شده بود همچنان ادامه دارد. معتقدم با نرخ ارز فعلی و نرخ بهره بانکی در شعب، بورس (بدون فرابورس) دستکم پانصد هزار میلیارد تومان overvalue است مگر اینکه در بانک مرکزی و‌ وزارت خانه های نفت و صمت و بهداشت تصمیمات عاجلی به ترتیب در خصوص نرخ سود بانکی، نرخ خوراک پتروشیمی ها و پالایشی ها، نرخ محصولات فلزی و معدنی و دارویی اتخاذ شود.
            قلی‌پور با اشاره به اینکه عوامل اثرگذار خرد و کلان (سیستماتیک و غیرسیستماتیک) بر ارزش ذاتی شرکتها و بازار هر چه باشد، افزود: تغییرات در ریاست سازمان بورس جز آنها نیست، البته رییس خوشنام در بازار می تواند در جلب حمایت ارکان بازار در کوتاه مدت موثر باشد یا رییسی که قدرت بالایی داشته باشد می تواند تصمیم گیرندگان در سایر بخش های دولت و سایر قوا را در اتخاذ سیاست های حمایتی تشویق کند. بنابراین موافقم که تحولات بازار ارتباطی کمی با انتخاب رییس سازمان دارد، ولی در کل رییس قدرتمند با لابی قوی و خوشنام می تواند چشم انداز بازار بواسطه اثرگذاری در قوانین و دستورالعمل های سایر بخش ها تغییر و البته حمایت بازیگران بازار را جلب کند.
            وی یادآور شد: ریاست قبلی سازمان تلاش زیادی برای جلوگیری از افت بازار انجام دادند،چه توسط دستورالعمل ها و چه ابزارها و چه استفاده از اعتبار شخصی نزد بازیگران بازار، با اینحال فاصله ارزش ذاتی و ارزش بازار ، روند بازار به سمت رسیدن به ارزش ذاتی را سرعت بخشید و این تلاش ها نمی توانست حباب 50 درصدی را حفظ کند. پنجاه درصد حبابی که تقریبا خالی شده است. بازار شناختی از رییس جدید ندارد و برای اولین بار است که بعد از احیای بورس در 68 شخصی خارج از حوزه بازار سرمایه سکاندار شده اند و این عدم شناخت، قطعا در بازار اثر منفی کوتاه مدت خواهد داشت.
            این کارشناس درباره آینده بازار، بیان کرد: برای پیش بینی چشم انداز بازار، باید چشم انداز عوامل مختلفی اعنم از روند واکسینه شدن کرونا، رشد اقتصادی، بازارهای جهانی نفت و‌ کامودیتی ها، بودجه 1400 بویژه در مورد نرخ های خوراک دست دولت و بهره مالکانه و کسری بودجه ، نقدینگی و تورم انتظاری، نرخ ارز با توجه اثر آن بر بیش از نیمی از بازار به طور مستقیم و غیر مستقیم، نرخ پول (سود بانکی) هم به عنوان نرخ رقیب و تعیین کننده pe عمومی بازار (pe بازار با یک تقسیم بر نرخ بهره متناسب است) و هم به عنوان تعیین کننده هزینه های مالی شرکتها که بعضا چشم گیر است و حجم سرمایه گذاری خارجی، افزایش تولید ناخالص داخلی ، طرح توسعه شرکتها و مقادیر تولید شان ار پیش بینی کرد.
            وی ادامه داد: از موارد فوق احتمالا در واکسینسیون و ذال چشم انداز مثبت و مابقی چشم انداز منفی است، بنابراین انتظارم این است که اگر تصمیمات پیش گفته در بانک مرکزی و وزارت خانه های یاد شده اتخاذ نشود، بازار رکودی خواهد بود تا انتخابات 1400 مگر اینکه تحت تحولاتی ارز جهش کند.
            وی در پایان از تازه واردهای بازار خواست تا نگاه کوتاه مدت خود را به بورس تغییر دهند، گفت: ناراحتم از اینکه مردم سرمایه شان را در این وانفسای تورم فقیر کننده از دست دادند، توصیه می کنم که با بدهی و وام در بازار سهام نخرند، از اعتبارات استفاده نکنند، حداکثر بعد از ملکی که در آن ساکن هستند، بیش از نصف پس انداز را بورس نیاورند، اگر پرتفوی بزرگی دارند مدیریت آنرا به افراد دارای مجوز منتقل کنند، یا برای جبران زیانها حداقل یکسال تحمل کنند، از خدمات صندوق ها و سبدگردان ها استفاده کنند و از کانالهای غیر مجاز که سیگنال می دهند خارج شوند، مطالعه شان را افزایش دهند و فرزندانشان را از کودکی با ادبیات سرمایه گذاری آشنا کنند و آموزش را جدی بگیرند.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

خب کم کم داره شروع میشه، خزعبلات و حملات شخصی از نوع ترور شخصیتی وقتی در بحث منطقی کم میاری، آخه ایرانی هستیم بالاخره بابامون بهمون یاد داده اگه دیدی گند زدی به جای اینکه خودت رو اصلاح کنی گند رو بمال به طرف مقابل، با این فرهنگ و اخلاق و رفتار خوشگلمون حکومت سویس رو هم میخوایم داشته باشیم.

اره بابا من همش اشتباه کردم و همش ضرر کردم شما ها همش درست گرفتید و همش سود بردید. خب یکم از اون سودهاتون رو پماد بخرید به قول اون بزرگوار بمالید اونجا که میسوزه. خدارو شکر ایمان دارم زندگی هاتون هم اشل بزرگتری از رفتار و شخصیت های مجازیتون هست.

و خوبیش اینه در مواجهه با چنین افرادی وقتی حرفتو زدی بعدش فقط لازمه بشینی نگاه کنی و لذت ببری.

نظر

• bahramkhaliran
                عضو جدید
                • Sep 2020
                • 812

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                در مقایسه با عنبرنسا درست میگید، ولی در مقایسه با ریال چی؟
                من سهام همین شرکت ها را بر ریال ترجیح میدم.
                سلام حرف شما کاملا صحیح است .بنده یک عامل اینکه بورس محل نابودی ثروت مردم است را بیان نمودم.عامل بعدی این است که حکومت باابزار رسانه ای ویا عرضه اولیه ای(پنیره تله موش)ملت رابه بورس می کشاندبعد شستا رادر قیمت بالای6500تومان به طماعها می فروشد.وغیره ... ولی اگرمامهارت لازم راداشته باشیم هیچ جای دیگری نمی تواند خواسته اقصادی ماراهمچون بورس برآورده کند
                ولی چه کنیم که انگلیس غلامان خویش(شعبان بی مخها )را حاکم ما گرداندبا همه اینها اگربا توجه به کتاب الله بندگی خدا راکنیم ماراهیچ گزندی نه دراین دنیاست ونه درآن دنیا موفق باشید.

نظر

• Omid_Khan
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 714

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  خب کم کم داره شروع میشه، خزعبلات و حملات شخصی از نوع ترور شخصیتی وقتی در بحث منطقی کم میاری، آخه ایرانی هستیم بالاخره بابامون بهمون یاد داده اگه دیدی گند زدی به جای اینکه خودت رو اصلاح کنی گند رو بمال به طرف مقابل، با این فرهنگ و اخلاق و رفتار خوشگلمون حکومت سویس رو هم میخوایم داشته باشیم.

اره بابا من همش اشتباه کردم و همش ضرر کردم شما ها همش درست گرفتید و همش سود بردید. خب یکم از اون سودهاتون رو پماد بخرید به قول اون بزرگوار بمالید اونجا که میسوزه. خدارو شکر ایمان دارم زندگی هاتون هم اشل بزرگتری از رفتار و شخصیت های مجازیتون هست.

و خوبیش اینه در مواجهه با چنین افرادی وقتی حرفتو زدی بعدش فقط لازمه بشینی نگاه کنی و لذت ببری.
                  دوستان! این همون حسنی معروفه که ازش صحبت میکردید؟! یا اون یکی یعنی hasan.. همون حسنی معروفه؟!

این داداش گُلی گُلیمون که خیلی با حاله و اصلا مثل بقیه ایرانی نیست و اصلا هم اشتباه نمیکنه!

نظر

• linux_linda
                    عضو فعال
                    • Jun 2014
                    • 3356

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 708

چاکریمممممممممم
                      حاجی رابرت مالی شد ریسسس و گفته فشارحداکثری فایده نداشته
                      ایشالا رفتیم برای فتح قله های مهنازخانوم
                      ایشالا 8500000

نظر

• ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

این مهمترین خبری است که بطور رسمی اعلام شده است.

خبر خوب و مهم برای رشد بازار

کد خبر: ۵۹۸۶۳۴ تاریخ انتشار: ۰۲ : ۱۸ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹
                        اقتصاد >> بورس
                        وزیر امور اقتصاد و دارایی: فعلا برنامه ای برای آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت نداریم.

دژپسند در پاسخ به سوال دیگر ایسنا در مورد وعده آزادسازی قسمت سوم سهام عدالت در 22 بهمن گفت: ممکن است زمان بندی کلی ارائه شود اما در نهایت متناسب با شرایط بازار تصمیم می گیریم و فعلا برنامه ای برای این کار نداریم.

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

کاخ‌سفید: نخستین گام برای ایران پایبندی به محدودیت‌های برجام است

سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه گفت که پیش از در نظر گرفتن هرگونه دیدار میان مقامان آمریکا و ایران، پایبندی تهران به محدودیت‌های برجام نخستین گام است.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2081

در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
                            من همیشه عکس نظرات ایشون عمل کردم و برد کردم. آخریش وقتی بود که سکه ی ۱۶ میلیونی رو تبلیغ میکرد که بلافاصله هر چی سکه داشتم فروختم.
                            من البته نظرات ایشون رو به خاطر ندارم ولی یادمه چند نفر توی فروم تالار بورس بودند که به سکه یک میلیون تومنی، اعتقاد راسخ داشتند!!!
                            یادمه تا اواخر 98 هم هنوز روش مانور میدادند...
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Abad
                              عضو فعال
                              • Nov 2015
                              • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                              فهم من از شاخص کل میگه ما با یک ابر موج قوی سر و کار داریم ....البته تا یک سال اینده (احتمالا به همراه اصلاح یکی دو ماهه در بین این یک سال )...
                              البته چند وقتیه شاخص کل را برای خودم تحلیل می کنم ولی ان را انتشار نمی دم ...که البته دلایلی دارد ...
                              به نظرم نگران نباشید فعلا هیچ کس نمی تونه نظم بازار را به هم بزند (اصلاح موقت و کوتاه خواهیم داشت ) ... همانطور که مدیران قوانین ترمزی را اجرا کردند و الان به غلط کردن افتادن یا خواهند افتاد ... هنوز قوانین پایه اجرا نشده بود که نوشتم این قوانین قابل اجرا نیستن...

همه می دونن تو این سایت که سرمایه من بیشتر تو بازار اصلی است و قبل از اجرا هم بخشی را از پایه به اصلی شیفت دادم (فاهواز و کفراور را به دو سهم فولای و شغدیر تبدیل کردم و البته نقد هم هستم ... ) ... در پایه هم سهامی دارم که یا بنیادی است یا به سمت بنیاد خوب داره حرکت می کنه ...و از خیلی سهام بازار اصلی بهتره مثل وثنو حبندر وشمال و ثعتما ....
                              ولی باید در برابر بی تدبیری سکوت نکرد ...

گفتم ادامه نمی دهم ....

توصیه می کنم ... شغدیر ...فولای...وتجارت ...ساروم و وشمال ... وثنو ...حبندر ... بخرید و از بازار فوق گاوی یک سال اینده لذت ببرید ...
                              شاید یک سهم دیگه هم از بازار اصلی ورود و معرفی کردم...
                              به حرف آباد گوش کنید ...
                              اصلاحی هم در کار باشه مقطعی ...یکی دو ماهه ... و حداکثر 15 تا 20 درصدی خواهند بود ...
                              من فقط به حرف بنیاد گوش می دم و تکنیکالی خرید و فروش می کنم ( با چاشنی روانشناسی بازار ...)
                              و این استراتژی را دارم در وجودم نهادینه می کنم ...
                              و هر که با آباد همراه باشه ثروتمند خواهد شد ...
                              البته به امید و با توکل به خدا ....
                              وقتی توکل می کنی ...
                              و وقتی مطالعه می کنی ..
                              و وقتی تلاش می کنی ...
                              و وقتی به ابزار پیش بینی .....
                              انگاه اعتماد به نفس پیدا می کنی ...

انگاه دوست داری دیگران هم رشد کنند ...چه مادی و چه معنوی ...
                              پس دعوتشان می کنی ...
                              بقول خانم کوچیک پس از باران ، جا برای همه هست .... و این تواضع است ...دل پاک است ...
                              .....
                              @};-@};-@};-

مطالب فوق در مهر 98 گفته شد ... همان وقتی که بازار در ترس و تردید بود ...
                              یک بازار فوق گاوی را تا حدود تیرماه 99 داشتیم و پیش بینی کاملا درست بود ...

با شروع اصلاح بازار کمتر نوشتم چون می دانستم که شاید برخی دوست نداشته باشند تهدید های احتمالی را گوشزد کنم ...
                              و در دوره اصلاحی بازار سهم جدید معرفی نکردم ...

اما خودم با شیفت کردن و افزایش سهام خاصی مثل ثعتما و تپولا و سه سهم دیگر که در بورسی اعلام نکردم دوره اصلاحی بازار را هم به درستی مدیریت کردم و در این دوره هم سود خوبی حاصل شد ... و از این جهت خداوند را سپاسگزارم ....

@};-@};-@};-
                              آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2021/01/29, 23:54.
                              Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                              تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• zess
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3107

با توجه به نظر کارشناسان درباره کاهش زمان گریز هسته ای ایران از یک سال مشخص شده در برجام به حدود سه ماه در حال حاضر، گزینه های پیش روی بایدن محدود بوده و احتمالا به زودی حداقل قسمتی از تحریم های ایران برای ادامه مذاکرات لغو خواهد شد.

نظر

در حال کار...
                                X