جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد1339
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 582

پاسخ : جــــو بــــازار

شنیده ها...........? ممنوعیت فروش بازارگردان ها
    ? به اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی‌ موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
    مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
      شنیده ها...........? ممنوعیت فروش بازارگردان ها
      ? به اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی‌ موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
      مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
      بازار دستوری همه می دونن که عاقبت خوبی نداره،چند روز بازرگردانها نمی فروشن ،بار سنگین مثبت کردن شاخص میفته دست حقیقی بیچاره و تنور که خوب گرم شد بازارگردان در اوج قیمت ها وارد بازار میشه و شروع می کنه به فروش و 10 تا 20 درصد بالاتر با خیال راحت سود می گیره:D
      بازارگردان نفروشه،حقوقی نفروشه ،حجم مبنا ،دامنه نوسان و هزارتا آیتم دیگه ،آدم یاد این مثل میندازه
      همسایه ها یاری کنید تا من شوهرداری کنم:D

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داده و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.

طی روزهای آینده بیم و امید زیاد خواهیم داشت.

نظر

• danielbarooni
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 325

گویا به شرکت ها اعلام شده حداکثر تا 20 بهمن پیش بینی سود را به بازار اعلام نمایند .

این گام خوبی است اما توصیه به سازمان بورس این است که از طریق سامانه تدان و با فعال کردن تعداد زیاد مشاوران رسمی و غیر رسمی اجازه تجزیه و تحلیل روی سود شرکت ها و انتشار آن داده شود

بتاسهم

نظر

• arsenal2009
            عضو فعال
            • Jun 2015
            • 356

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            بازار دستوری همه می دونن که عاقبت خوبی نداره،چند روز بازرگردانها نمی فروشن ،بار سنگین مثبت کردن شاخص میفته دست حقیقی بیچاره و تنور که خوب گرم شد بازارگردان در اوج قیمت ها وارد بازار میشه و شروع می کنه به فروش و 10 تا 20 درصد بالاتر با خیال راحت سود می گیره:D
            بازارگردان نفروشه،حقوقی نفروشه ،حجم مبنا ،دامنه نوسان و هزارتا آیتم دیگه ،آدم یاد این مثل میندازه
            همسایه ها یاری کنید تا من شوهرداری کنم:D
            بازاری که دستوری سقوط می کنه دستوری هم میره بالا.‌کلا حواسمون باید به دستور ها باشه تا تکنیکال و تحلیل ‌.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5636

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داره و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.
              برگ های برنده در مذاکرات سیاسی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست،نوشته های توییتری هم محض سرگرمی ملته ،به نظرم این شرایط شبیه نه جنگ و نه صلح ،برای ملت اگه آبی نداشته باشه برای دولت و خیلی ها نان زیادی خواهد داشت.فقط یه نگاه به قیمت خرید دلار توسط صرافی بانک ملی و فروش اون بندازید تا همه چی دستتون بیاد
              خرید دلار:22.320 و فروش دلار:23.480 تومان،1160 تومان سود برای فروش هر دلار(کمی بیشتر از5% سود در خرید و فروش هر دلار)

به وقتش خبر میاد مذاکراتی در عمان،یا عراق و یا ....در جریان بوده،صبر کنیم دولت عیدی کارکنانش رو در دهه فجر پرداخت کنه ،بعد ...

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1588

باز نرید پول خونه و ماشین و پول کارگری و طلاهای خانم و قرض و وام و نزول و از این چیزها رو بردارید بیاید توی بورس و بعدش به عالم و آدم و دولت و ملت و امام و امت و خدا و پیغمبر فحش بدینا!
                هر کی هم حرف از رکود از بازارهای موازی می زنه به نظرم اشتباه می کنه.

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                  برگ های برنده در مذاکرات سیاسی اون چیزی که ما فکر می کنیم نیست،نوشته های توییتری هم محض سرگرمی ملته ،به نظرم این شرایط شبیه نه جنگ و نه صلح ،برای ملت اگه آبی نداشته باشه برای دولت و خیلی ها نان زیادی خواهد داشت.فقط یه نگاه به قیمت خرید دلار توسط صرافی بانک ملی و فروش اون بندازید تا همه چی دستتون بیاد
                  خرید دلار:22.320 و فروش دلار:23.480 تومان،1160 تومان سود برای فروش هر دلار(کمی بیشتر از5% سود در خرید و فروش هر دلار)

به وقتش خبر میاد مذاکراتی در عمان،یا عراق و یا ....در جریان بوده،صبر کنیم دولت عیدی کارکنانش رو در دهه فجر پرداخت کنه ،بعد ...
                  منم فکر میکنم در انتها توافق بشه ولی خب این وسط بازار هم نوسان زیادی میده و نمیشه بی تفاوت بود. ضمن اینکه بارها شده اون چیزی که ما فکر میکردیم و دوست داشتیم اتفاق بیفته اتفاق نیفتاده، بارها.
                  خرید و معامله و تو این بازارم واقعا ریسک داره و اگه کسی تجربه و قدرت خود اصلاحی نداشته باشه و در مقابل تعصب بیجا براحتی به فنا میره.

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

مثبت امروز مثبت نوسانی معمولی نبود، فکر کنم بازار امیدش رو به توافق حداقل در کوتاه مدت از دست داده و مثبت امروز بازار مثبت بنیادی هستش.

طی روزهای آینده بیم و امید زیاد خواهیم داشت.

حالت خوبه؟! دیروز که گفتم بازار به زودی یک رالی صعودی داره یه چیز دیگه میگفتی و تارگت 600 هزار تایی میدادی!

نظر

• ایرانی
                      ستاره دار(1)
                      • Jun 2011
                      • 2577

منم فکر میکنم در انتها توافق بشه ولی خب این وسط بازار هم نوسان زیادی میده و نمیشه بی تفاوت بود. ضمن اینکه بارها شده اون چیزی که ما فکر میکردیم و دوست داشتیم اتفاق بیفته اتفاق نیفتاده، بارها.
                      خرید و معامله و تو این بازارم واقعا ریسک داره و اگه کسی تجربه و قدرت خود اصلاحی نداشته باشه و در مقابل تعصب بیجا براحتی به فنا میره.
                      دعوا سر این است که توافق به نام کی و چه گروهی در ایران ثبت بشه.
                      جناح اصولگرا مایل است که اگر مذاکره و توافقی قرار است صورت گیرد از جانب اصولگرایان باشد. ( رجوع شود به سخنان چندی قبل سران اصولگرا و جبهه پایداری که صراحتاً این مطلب را اعلام کردن)
                      توافق و مذاکره و رفع تحریم ها ، قطعاً برای مردم و کشور گشایش و رفاه حاصل میشود، پس جناح اصولگرا میخواهد این گشایش به نام آنها انجام شود.

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط danielbarooni پست شده است View Post

گویا به شرکت ها اعلام شده حداکثر تا 20 بهمن پیش بینی سود را به بازار اعلام نمایند .

این گام خوبی است اما توصیه به سازمان بورس این است که از طریق سامانه تدان و با فعال کردن تعداد زیاد مشاوران رسمی و غیر رسمی اجازه تجزیه و تحلیل روی سود شرکت ها و انتشار آن داده شود

بتاسهم
                        خب اگه اینطور بشه که بر میگردیم به دوران همون کلاهبرداری های سازمان یافته شده، زدن زیر سهم ها و اعلام سودهای موهومی و خالی کردن ها و تعدیل سودهای منفی و ...

میگم قدرت کشور های توسعه یافته در اصلاح اشتباهاتشون هست قدرت ایرانی ها در تکرار 500 بازه هر اشتباه.

مملکتی که ما فرداش رو نمیدونیم چی میشه پیش بینی سود سالانه میشه داد؟ این دیگه چه کلاهبرداری ای هستش.
                        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/30, 11:07.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                          حالت خوبه؟! دیروز که گفتم بازار به زودی یک رالی صعودی داره یه چیز دیگه میگفتی و تارگت 600 هزار تایی میدادی!
                          اولا حال من خوبه حال تو چطوره، دوما گفتی دلار یه رالی صعودی داره و احتمالا بعدشم به خاطر رشد دلار صعود بازار که گفتم آره منتظر باش هنوزم میگم. رالی صعودی یعنی دلار از 24 فعلی بره حداقل تا 30 و شاخصم بره حداقل تا 1600 که هنوزم موافق نیستم. چون این هم به نظرم یه نوسان کوتاه مدت هست.

و در انتها هزار بار گفته شده تارگت نزولی دلار و شاخص بورس در صورت حصول توافق و رفع تحریم هاست، اگه توافق حاصل نشه و تحریمی رفع نشه قبل شما پروفسور ها بقیه هم میفهمن دلار پایین نمیاد در اون شرایط.

در مورد اینکه توافق میشه یا خیر هم بنده جادوگر یا کف بین نیستم، شما شاید کف بینی.
                          آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/30, 11:17.

نظر

• Mehrsana
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1191

اولا حال من خوبه حال تو چطوره، دوما گفتی دلار یه رالی صعودی داره و احتمالا بعدشم به خاطر رشد دلار صعود بازار که گفتم آره منتظر باش هنوزم میگم. رالی صعودی یعنی دلار از 24 فعلی بره حداقل تا 30 و شاخصم بره حداقل تا 1600 که هنوزم موافق نیستم. چون این هم به نظرم یه نوسان کوتاه مدت هست.

و در انتها هزار بار گفته شده تارگت نزولی دلار و شاخص بورس در صورت حصول توافق و رفع تحریم هاست، اگه توافق حاصل نشه و تحریمی رفع نشه قبل شما پروفسور ها بقیه هم میفهمن دلار پایین نمیاد در اون شرایط.

در مورد اینکه توافق میشه یا خیر هم بنده جادوگر یا کف بین نیستم، شما شاید کف بینی.
                            حالت خوب نیست دیگه چون من حرفی از بالا رفتن دلار نزدم. من شاخص رو گفتم

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

دلار ازاد 25090
                              دلار حواله ای 25400
                              دلار صرافی ملی با کارت ملی وگذرنامه 23720
                              دلار نیمایی 22800
                              دلار متشکل ارزی 22778
                              انس طلا 1846
                              سکه 000 200 11
                              ................................................
                              نحوه محاسبه قیمت دلاربازار ازاد=
                              قیمت سکه بر حسب تومان منهای 300 هزارتومان تقسیم بر انس جهانی تقسیم بر0.235334

نظر

• علیرضا حسنی
                                عضو فعال
                                • Mar 2019
                                • 1642

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                                حالت خوب نیست دیگه چون من حرفی از بالا رفتن دلار نزدم. من شاخص رو گفتم
                                راست میگی الان نگاه کردم در مورد دلار چیزی نگفته بودی در مورد شاخص گفتی. حق با شماست.

نظر

در حال کار...
                                X