جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

با توجه به تورم و گرونی افسار گسیخته و قیمت های عجیب و غریب کالاها در بازار و بی ارزشی روز افزون ریال،
    فروش اکثر سهم ها در قیمت های کنونی هیچ توجیهی نداره ولی باز هرکس صلاح کار خودش را میدونه،
    گوشت قرمز الان داره با دلار ۴۰ تومنی قیمت گذاری میشه در بازار
    خودرو و قطعات خودرو با دلار بالای ۵۰ تومن
    برنج با دلار بالای ۳۰ تومن
    و ...

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3750

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      با توجه به تورم و گرونی افسار گسیخته و قیمت های عجیب و غریب کالاها در بازار و بی ارزشی روز افزون ریال،
      فروش اکثر سهم ها در قیمت های کنونی هیچ توجیهی نداره ولی باز هرکس صلاح کار خودش را میدونه،
      و ...
      تنها چیزی که تو مملکت ارزون شده ...و ملت دارن می فروشن ...سهامه ...چند روزه دارم دنبال ملک می گردم برا جابه جایی خانه پدری ....قیمتا از مرداد به این طرف ۵۰ درصد رشد کرده !!!دیروز یه سانتافه ۲۰۱۰ دیدم ...هرچقدر چانه زدم ...از قیمت اوج گرونی ماشین تو شهریور و مهر نیومد پایین ...

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

و ...
        خودرو رو چون خودم همیشه خرید و فروش میکنم پیگیر قیمت ها هستم، خودرو های داخلی که فروش کارخونه همیشه همراه با ضرر بوده بهترین شاخص برای تشخیص روند تاثیر دلار، خودروهای چینی هستن چون هم وارداتشون متوقف نشد که بگیم تولید نیست هم روندشون طوری بود که سریعا با رشد قیمت دلار تغییر قیمت میدادن.

الان خودروهای چینی تولید مدیران خودرو میانگین داره 15 درصد زیر قیمت کارخونه خرید و فروش میشه، قیمت کارخونه هم معادل دلار 24 تومنی هست، یعنی تقریبا دلار خودرو چیزی در حدود 20 هست و خریداری هم نداره.

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3750

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
          خودرو رو چون خودم همیشه خرید و فروش میکنم پیگیر قیمت ها هستم، خودرو های داخلی که فروش کارخونه همیشه همراه با ضرر بوده بهترین شاخص برای تشخیص روند تاثیر دلار، خودروهای چینی هستن چون هم وارداتشون متوقف نشد که بگیم تولید نیست هم روندشون طوری بود که سریعا با رشد قیمت دلار تغییر قیمت میدادن.

الان خودروهای چینی تولید مدیران خودرو میانگین داره 15 درصد زیر قیمت کارخونه خرید و فروش میشه، قیمت کارخونه هم معادل دلار 24 تومنی هست، یعنی تقریبا دلار خودرو چیزی در حدود 20 هست و خریداری هم نداره.
          .با این محاسبات شما ..الان یعنی قیمت خودرو ...کف و واقعی هست؟؟

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
            تنها چیزی که تو مملکت ارزون شده ...و ملت دارن می فروشن ...سهامه ...چند روزه دارم دنبال ملک می گردم برا جابه جایی خانه پدری ....قیمتا از مرداد به این طرف ۵۰ درصد رشد کرده !!!دیروز یه سانتافه ۲۰۱۰ دیدم ...هرچقدر چانه زدم ...از قیمت اوج گرونی ماشین تو شهریور و مهر نیومد پایین ...
            سانتافه 2011 فابریک کم کارکرد چند می ارزه؟

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3750

....? سپرده‌های بانکی کشور به ۳۰۳۳ هزار میلیارد تومان رسید/ افزایش ۹۰۵ هزار میلیارد تومانی در یکسال

▪️به گزارش «نود اقتصادی» براساس آخرین گزارشی که بانک مرکزی ایران منتشر کرده، رقم سپرده‌های بانکی کشور (پس از کسر سپرده قانونی) در پایان مهرماه به ۳۰۳۳ هزار و ۵۹۷ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به رقم ۲۱۲۹ هزار میلیارد تومان مهرماه سال ۹۸ ، رشد ۴۲ درصدی یا افزایش ۹۰۵ هزار میلیارد تومانی را نشان می‌دهد.

▪️همچنین براساس این آمارها، بررسی ماهانه تغییرات سپرده‌های بانکی نیز نشان می‌دهد طی دو سال اخیر بیشترین افزایش ماهانه سپرده‌های بانکی کشور مربوط به اسفند ۹۸، تیر ۹۹ و مهرماه ۹۹ بوده است که طی این ماه‌ها سپرده‌های بانکی به‌ترتیب ۱۲۸ هزار میلیارد تومان، ۱۱۷ هزار میلیارد تومان و ۱۳۷ هزار میلیارد تومان نسبت به ماه قبل از خود، افزایش داشته است."ولی سوالی که هست ...که صاحبان این سپرده ها ...با چه منطقی تو این موقعیت سپرده گزاری کردن اونم با این حجم !!چیزی هست که اونا میدونن یا ما نمیدونیم؟؟

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3750

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                سانتافه 2011 فابریک کم کارکرد چند می ارزه؟
                ۸۰۰...اگر خیلی خیلی تمیز باشه ۸۵۰.... بدون رنگ ..شرکتی و کارکرد واقعی حدود ۱۰۰ تا ...ولی فروشنده اش کمه..بیشتر ماشین های بازارهم سالم نیستن...این دیروزی ۲۰۱۰ بود ..زیر ۹۰۰ نیومد !!قیمت واقعی و ارزشش حدود ۷۲۰ تا ۷۵۰ بیشتر نبود!!

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2440

این بنده خداتحلیل گربنیادی است درست حرف دل ماهارازده

[In reply to نوین‌بورسیان]
                  امروز مطابق انتظار قبلی صفوف خرید سهمای خاص عرضه شدن اما انگار داستان غم‌انگیز معاملات هیجانی بازار تمومی نداره. به محض اینکه صف خرید چنتا سهم خاصی که رشد بیشترشون دیگه توجیهی نداره عرضه میشه بقیه بازار بهم می‌ریزه و سهمای خوب و ارزنده بازار به سرعت وارد محدوده منفی میشن.

مایه تاسفه این معاملات. من نمی‌تونم درک کنم شپنا و شستا صف خرید نباشن چرا کاوه و شرانل باید صف فروش بشن؟ پس عملکرد شرکت‌ها چی میشه؟ ارزندگی و غیر ارزندگی سهما کجا می‌خواد خودشو نشون بده؟ اگه قراره بازار تو چنتا سهم خلاصه بشه، خوب همه رو معلق کنن فقط همین چنتا رو تو بازار نگه‌دارن!
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3750

و ...
                    کاش اون گله اقتصاددان ها رو میشد آورد ازشون پرسید ...بورس که چندماهه کله پا شده ..این تورم !!چرا مهار نشد ؟؟

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

.با این محاسبات شما ..الان یعنی قیمت خودرو ...کف و واقعی هست؟؟
                      همش بستگی به تحریم ها داره، فرض کنیم تحریم ها لغو بشن و دلار تا 14 تومن بیاد و سال بعدشم واردات خودرو انجام بشه.

داخلی ها آره بنظرم کفشه، تهش میره تو رکود مجبور میشن مثل دفعه قبل وام بدن. چون قیمت کارخونه رشد آنچنانی نداشت متناسب با رشد دلار الانم دیگه قیمت کارخونه پایین نمیاد بازار میرسه به قیمت کارخونه.

چینی ها کاملا قیمتش میلیمتری مرتبط با دلاره قیمت ماشین تو چین یا دبی رو در بیارید ضربدر نرخ دلار کنید ضربدر 1.7 (تعرفه واردات ckd هفتاد درصده)

مثلا تیگو 5 قیمتش امارات 63500 درهمه قیمت ایرانش میشه
                      Chery Tiggo5 2018 2.0L Luxury in UAE: New Car Prices, Specs, Reviews & Photos | YallaMotor

63500 * 6800 * 1.7 = 734

حالا خودتون با دلار 14 تومن حساب کنید.

اما ماشین های وارداتی مثل سانتافه و امثالهم که بعضا مدل های 2017 الان به عنوان خشک دارن معامله میشن اینها افت قیمت وحشتناکی پیدا میکنن، الان قیمت هاشون به شدت حبابه.
                      یه عده میخریدن دیگه درکی نداشتن از ارزش چیزی که دارشتن دوبل و سوبل و چوبل میخریدن.
                      قیمت سانتافه صفر 2021 با دلار 14 هزارتومنی (اگه تحریم ها لغو بشه و واردات آزاد) تهش یک میلیارده.

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

کاش اون گله اقتصاددان ها رو میشد آورد ازشون پرسید ...بورس که چندماهه کله پا شده ..این تورم !!چرا مهار نشد ؟؟
                        هنوز هم بورس رو معلول تورم می دونن.
                        کافیه یه کم بورس رشد کنه تا سر و کله شون پیدا بشه.

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

....? سپرده‌های بانکی کشور به ۳۰۳۳ هزار میلیارد تومان رسید/ افزایش ۹۰۵ هزار میلیارد تومانی در یکسال

▪️به گزارش «نود اقتصادی» براساس آخرین گزارشی که بانک مرکزی ایران منتشر کرده، رقم سپرده‌های بانکی کشور (پس از کسر سپرده قانونی) در پایان مهرماه به ۳۰۳۳ هزار و ۵۹۷ میلیارد تومان رسیده است که نسبت به رقم ۲۱۲۹ هزار میلیارد تومان مهرماه سال ۹۸ ، رشد ۴۲ درصدی یا افزایش ۹۰۵ هزار میلیارد تومانی را نشان می‌دهد.

▪️همچنین براساس این آمارها، بررسی ماهانه تغییرات سپرده‌های بانکی نیز نشان می‌دهد طی دو سال اخیر بیشترین افزایش ماهانه سپرده‌های بانکی کشور مربوط به اسفند ۹۸، تیر ۹۹ و مهرماه ۹۹ بوده است که طی این ماه‌ها سپرده‌های بانکی به‌ترتیب ۱۲۸ هزار میلیارد تومان، ۱۱۷ هزار میلیارد تومان و ۱۳۷ هزار میلیارد تومان نسبت به ماه قبل از خود، افزایش داشته است."ولی سوالی که هست ...که صاحبان این سپرده ها ...با چه منطقی تو این موقعیت سپرده گزاری کردن اونم با این حجم !!چیزی هست که اونا میدونن یا ما نمیدونیم؟؟
                          داستانی که کاملا قابل انتظار بود! و البته قابل تحلیل. آمار ارائه شده فوق هم دیگه تحلیل نیست! آماره!
                          پست های زیر برای چهل روز قبل است که عرض کردم:

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          در کل از این فضای خوشبینی که بخاطر بایدن راه افتاده، احتمالا دولت میخواد نهایت استفاده را بکنه. درسته من هم زیر قیمت 21500 را خیلی محتمل نمیدونم ولی رشد قابل توجه برای دلار هم طی یکی دو ماه قائل نیستم. لذا از عبارت نوسانات فرسایشی کاهشی برای دلار استفاده میکنم. دولت همین که بتواند دلار را در محدوده های فعلی هم برای یکی دو ماه تثبیت کنه که ملت از رشد شدیدش نا امید باشن و در کنار رکود بازارهای سرمایه ای تا میتونه اوراق بفروشه ! این یعنی به هدفش رسیده!
                          و دقیقا هم مطابق همین برنامه دارن میرن جلو.... دولت اگر نتونه اون مقدار اوراقی که در بودجه آورده را بفروشه ، فاجعه میشه! مهم ترین ترم بودجه دولت در این وضعیت کرونا همین فروش ارواق هست!!! سایر محلهای درامدی دولت که خودش هم میدونه چرت هست! فروش 2میلیون بشکه نفت کجا بود؟ با این وضعیت کرونا و بنگاههای اقتصادی کدوم مالیات را میخواد بگیره!!! اینا رو میدونن دیگه! ولی با این فضایی که ایجاد کرده همتی خوشگل داره این روزا اوراق میفروشه !
                          همه این تبلیغات هم برای این هدف هست..که قشنگ هم داره کار میکنه.
                          روحانی که این همه از کاهش تورم حرف میزنه چرا همتی هیچ حرفی ولو به شوخی! از کاهش سود بانکی نمیزنه پس؟ چون حتی شوخی اش هم قشنگ نیست! ارواق باید بفروش بره!

تا زمانی که اوراق به اندازه کافی فروش نرفته ، قاعدتا بورس را هم تا میشه کنترل میکنند که رشد نکنه! دلار هم بهمچنان! که البته کنترل دلار یعنی کنترل بقیه بازارها! برای کوتاه مدت یکی دو ماهه دولت راحت میتونه قیمت دلار رو کنترل کنه..که داره میکنه دیگه!

به نظرم دلار ظرف امروز و فردا کف قیمتی خودش رو رویت میکنه. اگر نگیم که همین الان هم کف قیمتی دلار تاچ شده! دست کم در میان مدت و در بازه زمانی چند هفته ای بسیار محتمل است که امروز شاهد کف قیمتی دلار باشیم.
                          اگر چنان باشد ! بنابراین باید آخر وقت امروز شاهد افزایش حجم معاملات و فردا شاهد رشد شاخص و اصلاح بورس در روند نزولی اش باشیم. البته منظور در کوتاه مدت است وگرنه نمیشه گفت اصلاح بورس تمام شده!
                          و دلار ظرف امروز و فردای آن روز!!! تا 21300 ریزش کرد و ریزش آن بیشتر هم نشد! و شاخص هم از محدوده کف 1150 صعود کرد.

و همچنان شاهد افزایش سپرده ها و در نتیجه فروش اوراق دولتی هستیم. چیزی که قابل انتظار بود.
                          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/31, 13:34.
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

از یک طرف دلار با رشد شارپی که امروز داشته ، این یعنی فردا اول وقت انتظار میره بازار طوفانی سبز بشه و آخر بازار بستگی داره دلار چی بشه.
                            از اون طرف! دلار داره به 25 میرسه که دست کم یک استراحت باید داشته باشه و این یعنی خریداران زیادی همچنان نوسانگیر خواهند بود

ولی هرجور حساب کنی، فعلا یک موج صعودی در بورس باید داشته باشیم. ولو اینکه هنوز نمیشه گفت در تایم های درازمدت بازار صعودی شده.

و برای هفته اخیر هم که پست بالا برای همین جمعه پیش است! شروع طوفانی اول صبح شنبه و عرضه های امروز!

نه دستوری در کاره، نه تئوری توطئه ای در کاره! بازار مطابق قواعد خودش داره عمل میکنه.
                            آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/31, 13:35.
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35706

اغلب سهامی که همچنان در فاز اصلاح هستن هنوز جا دارن یه کف زیر آخرین کف فعلیشون بزنن !

برخیشون باتوجه به وضعیت فعلی میتونن تا کف قبلی حداقل پایین برن !

برخی در موج B از ABC اصلاحی هستن !

برخی در موج 4 از 5 موجی اصلاحی هستن !

وقتی از وضعیت بازار انتقاد میکنم یا به اتاق فرمان اشاره میکنم ! اشکال من به نحوه مدیریت بازار هست !

میشه اصلاح قیمتها جوری انجام بشه که بازار پر از ترس و وحشت و فرار سرمایه نشه !

میشه بدون ایجاد کردن فضای مصنوعی چه روبه بالا چه روبه پایین بازارو مدیریت کرد !

میشه بدون لیدر بازی و صف سازی ! بازارو مدیریت کرد !!!

حرف من اینه !

منتهی نفع آقایون در این شیوه نیست !!

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post

ارزانترین خودرو خارجی در ایران را با قیمت فروش بین المللی یا قیمت فروش در همون کشور مقایسه کنی محال هست به دلار زیر ۵۰ تومن برسی، از محالات هست.
                                محاله که قیمت خودرو چینی در ایران با دلار زیر ۵۰ محاسبه شده باشه، من خیلی خوشبینانه ۵۰ را گفتم بیشتر از این ها قیمت گذاری میشه،

نظر

در حال کار...
                                X