جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    اغلب سهامی که همچنان در فاز اصلاح هستن هنوز جا دارن یه کف زیر آخرین کف فعلیشون بزنن !

برخیشون باتوجه به وضعیت فعلی میتونن تا کف قبلی حداقل پایین برن !

برخی در موج B از ABC اصلاحی هستن !

برخی در موج 4 از 5 موجی اصلاحی هستن !

وقتی از وضعیت بازار انتقاد میکنم یا به اتاق فرمان اشاره میکنم ! اشکال من به نحوه مدیریت بازار هست !

میشه اصلاح قیمتها جوری انجام بشه که بازار پر از ترس و وحشت و فرار سرمایه نشه !

میشه بدون ایجاد کردن فضای مصنوعی چه روبه بالا چه روبه پایین بازارو مدیریت کرد !

میشه بدون لیدر بازی و صف سازی ! بازارو مدیریت کرد !!!

حرف من اینه !

منتهی نفع آقایون در این شیوه نیست !!

حالا که نمیکنن!!! چکار کنیم! قلدرن!
    حالا چه نفع آقایون در این هست...چه نیست نتیجه فعلا این شده! نفع آقایون که قرار نیست عوض بشه..پس همین داستان فعلا برقراره...هنر ما این باید باشه که با این شرایط ببینیم چطور میشه در بازار فعالیت کرد. مگر اینکه کسی عطایش رابه لقایش ببخشه.
    ما در مملکتی هستیم که در این اپیدمی جهانی ...تقریبا تنها کشوری هستیم که عزیزان واکسن نمیخرن! میگن واکسن ممنوعه...کل دنیا حالیش نیست...ما میخوایم یا واکسن خودمون روتولید کنیم(یعنی مافیای برکت پشتشه) یا هم که از روسیه بخریم (یعنی مافیای واردات اون پشتشه!)

جالبش اینه که یارو مینو محرز که جز مافیای واکسن داخلی هست! آمده گفته من واکسن روسی نمیزنم خیلی واکسن روسی جیییزه! (البته که واکسن روسی آشغاله ولی این دلش به حال مردم نسوخته ، منظورش اینه که وایستین تا واکسن خود ما دربیاد!) حالا این وسط عده ای هم میگن ای ول مینو محرز بالاخره حرف علمی زد!!!!

آقاجان در این مملکت دعوا کلهم اجمعین سر لحاف ملاست!

در یک فضایی وقتی صحبت میکنیم خوب باید اعتراض کنیم به این اوضاع...تلاش کنیم آگاهی سازی کنیم...و از این حرفا! این که جای خود.

ولی وقتی در یک فضایی مثل بورس داریم فعالیت میکنیم، ما باید درک درستی ازاتفاقاتی که میفته داشته باشیم ، و تحلیل نسبتا درستی ازاوضاع داشته باشیم و منطبق با اون عمل کنیم! این مهمه. یعنی نشینیم غر بزنیم که های و هوی ببینین این فلان فلان شده ها مدیریت بورس را خراب کرد..خوب میکنن دیگه! مملکت که دو روزه عوض نمیشه!
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/31, 14:50.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      ارزانترین خودرو خارجی در ایران را با قیمت فروش بین المللی یا قیمت فروش در همون کشور مقایسه کنی محال هست به دلار زیر ۵۰ تومن برسی، از محالات هست.
      محاله که قیمت خودرو چینی در ایران با دلار زیر ۵۰ محاسبه شده باشه، من خیلی خوشبینانه ۵۰ را گفتم بیشتر از این ها قیمت گذاری میشه،
      نرخ دوبی رو گزاشتم ضرب و تقسیم و محاسباتش رو با درهم ۶۸۰۰ گزاشتم تازه بازار ۱۰ درصدم پایینتر از قیمت کارخونه نمیخرن بعد شما باز میگی محاله؟

دوست عزیز شما دیگه خیلی تو عالم خودتی. اشکال نداره بمون حالشو ببر.

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

حالا که نمیکنن!!! چکار کنیم! قلدرن!
        حالا چه نفع آقایون در این هست...چه نیست نتیجه فعلا این شده! نفع آقایون که قرار نیست عوض بشه..پس همین داستان فعلا برقراره...هنر ما این باید باشه که با این شرایط ببینیم چطور میشه در بازار فعالیت کرد. مگر اینکه کسی عطایش رابه لقایش ببخشه.
        ما در مملکتی هستیم که در این اپیدمی جهانی ...تقریبا تنها کشوری هستیم که عزیزان واکسن نمیخرن! میگن واکسن ممنوعه...کل دنیا حالیش نیست...ما میخوایم یا واکسن خودمون روتولید کنیم(یعنی مافیای برکت پشتشه) یا هم که از روسیه بخریم (یعنی مافیای واردات اون پشتشه!)

جالبش اینه که یارو مینو محرز که جز مافیای واکسن داخلی هست! آمده گفته من واکسن روسی نمیزنم خیلی واکسن روسی جیییزه! (البته که واکسن روسی آشغاله ولی این دلش به حال مردم نسوخته ، منظورش اینه که وایستین تا واکسن خود ما دربیاد!) حالا این وسط عده ای هم میگن ای ول مینو محرز بالاخره حرف علمی زد!!!!

آقاجان در این مملکت دعوا کلهم اجمعین سر لحاف ملاست!

در یک فضایی وقتی صحبت میکنیم خوب باید اعتراض کنیم به این اوضاع...تلاش کنیم آگاهی سازی کنیم...و از این حرفا!
        در یک فضایی مثل بورس ما باید درک درستی از کارهایی که میشه اتفاقاتی که میفته داشته باشیم و منطبق با اون عمل کنیم! این مهمه. یعنی نشینیم غر بزنیم که های و هوی ببینین این فلان فلان شده ها مدیریت بورس را خراب کرد..خوب میکنن دیگه! مملکت که دو روزه عوض نمیشه!
        دوست عزیز اگه فردا پس فردا واکسن خارجی وارد بازار شد میای اینجا از همه عذرخواهی کنی بگی ببخشید من اون روز داشتم خزعبل میگفتم که واکسن نمیخرن؟

نه نمیای عذر خواهی کنی. حالا حجم خزعبلات شما که پایانی نداره هی مطرح میکنید هی خلافش ثابت میشه نمیای خودت رو اصلاح و عذر خواهی کنی، توقع داری فلان سیاستمدار که همواره داره در مسیر هدفش حرکت میکنه و به همه اهدافش هم رسیده بیاد از شما عذر خواهی کنه؟ یا خودش رو اصلاح کنه.

انصافا خودتون فضای همین تالار رو به عنوان بخشی کوچکی از جامعه بررسی کنید که تازه نماینده قشر مرفه تر و تحصیلکرده تر ایرانی هست. از تاپیک فلان کاربر گرفته تا اطهار نظر های فلان کاربر اصولگرا تا من اصلاح طلب تا فلان کاربر اپوزسیون تا اونیکی ضد جمهوری اسلامی، تا اون دوست هنرمندمون تا اون یکی دوست به دور از سیاست، جز خزعبل گویی انصافا شما چیز دیگه ای میبینی؟ آخه هر کسی هر خزعبلی به ذهنش میاد میگه. من واقعا تعجب میکنم این کشور چجوری داره اداره میشه. انصافا خیلی خوب داره اداره میشه با همچین مردم تعطیلی. حالا شاید همه مردم دنیا همینن ما توقعمون بی جهت بالاست. نمیدونم من که خارج زندگی نکردم.

ولی انصافا ما مردمی هستیم در خزعبل گفتن هیچ حد و مرزی نداریم.
        آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/01/31, 14:58.

نظر

• رادین1
          عضو فعال
          • Dec 2018
          • 4718

سهامداران خرد بازار بورس ایران هم باید مثل سهامداران گیم ستاپ وال استریت رفتار کنند ! همه با هم روی یک تعداد سهام کوچک هجوم بیارند !! البته خریدهای گروهی از قبل تو بورس ما رایج بوده اما منظورم اینه که بیشتر بشه!/:.rolleyessmileyani

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
            دوست عزیز اگه فردا پس فردا واکسن خارجی وارد بازار شد میای اینجا از همه عذرخواهی کنی بگی ببخشید من اون روز داشتم خزعبل میگفتم که واکسن نمیخرن؟

نه نمیای عذر خواهی کنی. حالا حجم خزعبلات شما که پایانی نداره هی مطرح میکنید هی خلافش ثابت میشه نمیای خودت رو اصلاح و عذر خواهی کنی، توقع داری فلان سیاستمدار که همواره داره در مسیر هدفش حرکت میکنه و به همه اهدافش هم رسیده بیاد از شما عذر خواهی کنه؟ یا خودش رو اصلاح کنه.

انصافا خودتون فضای همین تالار رو به عنوان بخشی کوچکی از جامعه بررسی کنید که تازه نماینده قشر مرفه تر و تحصیلکرده تر ایرانی هست. از تاپیک فلان کاربر گرفته تا اطهار نظر های فلان کاربر اصولگرا تا من اصلاح طلب تا فلان کاربر اپوزسیون تا اونیکی ضد جمهوری اسلامی، تا اون دوست هنرمندمون تا اون یکی دوست به دور از سیاست، جز خزعبل گویی انصافا شما چیز دیگه ای میبینی؟ آخه هر کسی هر خزعبلی به ذهنش میاد میگه. من واقعا تعجب میکنم این کشور چجوری داره اداره میشه. انصافا خیلی خوب داره اداره میشه با همچین مردم تعطیلی. حالا شاید همه مردم دنیا همینن ما توقعمون بی جهت بالاست. نمیدونم من که خارج زندگی نکردم.

ولی انصافا ما مردمی هستیم در خزعبل گفتن هیچ حد و مرزی نداریم.
            حسنی باز میخوای جو تاپیک ر بهم بزنی.
            آقای اصطلاح طلب! اگر همین امروز واکسن وارد بشه، فردا را بیخیال که اگر شد من بیام عذرخواهی کنم.....یعنی همین امروز حتی همون واکسن آشغال روسی که معلوم نیست میکشه یا زنده میکنه را وارد کرده باشند یک ماه طول میکشه که واکسیناسیون رو شروع کنند. در همین امروز که شما داری به همراه سایر مسئولین خزعبل میفرمایی (و اعتراف درستی هم هست!) دقیقا در همین امروز حداقل بیش از 70 کشور به درصدهای مختلف در حال انجام واکسیناسیون هستند. این دیگه آماره...و دست کم تا همین امروز شما از 70کشور دنیا عقب تری!
            طبق بررسی های انجام شده سازمان بهداشت جهانی در بین 95 کشور درگیر شدید کرونا ایران بلحاظ مدیریت کرونا رتبه فاخر 90 رو از آن خودش کرده.

زمانی که در تالار بورس از معدود موافقان من بودی که میگفتم شاخص از این محدوده 2میلیون ریزش میکنه...فکر کردیم چیزی بارته!! جسارتا! ببخشیدا! ولی شما صرفا از روی شخصیت هیجانی خاصی که داری یک نظری میدی و از اینکه اصرار کنی علامه دهر هستی و دیگران چیزی حالیشون نیست احساس آرامش میکنی برادر.
            بیخیال دیگه! همان تحلیلهای هیجانی ات رو بده بخندیم دوست عزیز. سیاست رو ولش کن!
            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              حسنی باز میخوای جو تاپیک ر بهم بزنی.
              آقای اصطلاح طلب! اگر همین امروز واکسن وارد بشه، فردا را بیخیال که اگر شد من بیام عذرخواهی کنم.....یعنی همین امروز حتی همون واکسن آشغال روسی که معلوم نیست میکشه یا زنده میکنه را وارد کرده باشند یک ماه طول میکشه که واکسیناسیون رو شروع کنند. در همین امروز که شما داری به همراه سایر مسئولین خزعبل میفرمایی (و اعتراف درستی هم هست!) دقیقا در همین امروز حداقل بیش از 70 کشور به درصدهای مختلف در حال انجام واکسیناسیون هستند. این دیگه آماره...و دست کم تا همین امروز شما از 70کشور دنیا عقب تری!
              طبق بررسی های انجام شده سازمان بهداشت جهانی در بین 95 کشور درگیر شدید کرونا ایران بلحاظ مدیریت کرونا رتبه فاخر 90 رو از آن خودش کرده.

زمانی که در تالار بورس از معدود موافقان من بودی که میگفتم شاخص از این محدوده 2میلیون ریزش میکنه...فکر کردیم چیزی بارته!! جسارتا! ببخشیدا! ولی شما صرفا از روی شخصیت هیجانی خاصی که داری یک نظری میدی و از اینکه اصرار کنی علامه دهر هستی و دیگران چیزی حالیشون نیست احساس آرامش میکنی برادر.
              بیخیال دیگه! همان تحلیلهای هیجانی ات رو بده بخندیم دوست عزیز. سیاست رو ولش کن!
              یعنی شما واقعا نمیفهمی تحریمیم یا داری سعی میکنی خودت رو بزنی به نفهمی؟ شما نمیفهمی ما یه جنس رو بخوایم در شرایط تحریم تهیه کنیم باید ۳ دور بچرخه برسه دستمون؟ نمیفهمی وقتی ما تحریمیم و تولید داخلی واکسن نداریم هنوز، طبیعی هستش که ۲ ماه ۳ ماه بعد از شهروندان انگلیسی و امریکایی دسترسی به واکسن داشته باشیم؟

جون مادرتون بگید انصافا نمیفهمید یا خودتون رو زدید به نفهمیدن؟ چون این حجم از نفهمیدن نمیتونه منطقی باشه.

حادثه پلاسکو شد گفتن ببینید چی شد اینا توانایی مدیریت یه اتیش سوزی رو ندارن خودشون فرداش تو لندن یه ساختمون رو به ۵۰۰ تا شهروند عادی کباب کردن. جنگل های مارو عمدی اتیش میزدنن میگفتن ببینید اینها وسایل اطفای حریق ندارن پس فرداش نصف استرالیا سوخت به مدت ۲ ماه به روی مو های زاید خودشون هم نیاوردن تا بارون اومد جمع کرد قائله رو، کرونا شد تو شدید ترین تحریم ها که بانک جهانی حتی از اعطای وامی که حق طبیعی ما بود خودداری کرد گفتن این وضع مدیریتشونه روزی ۲۰۰ نفر میمیرن، تو امریکا روزی ۴۰۰۰ نفر دارن جونشون رو از دست میدن تازه با اون همه امکانات بازم دهان اینها بسته نمیشه.

فقط به من بگید شما واقعا نمیفهمید یا به خاطر مشکلات زندگی دیگه نمیکشید نتیجتا خودتون رو زدید به نفهمی، این سوال بزرگی شده واسه من.

بابا میفهمم به هر دلیلی از اخوندا و جمهوری اسلامی بدتون میاد، اون خانوم رو میفهمم به هر دلیلی از حسن روحانی بدش میاد. نفرت و تنفر و انجار تهش فحش دادن هست اما شما دارید هی خزعبل میگید، هی جفنگ میگید. بسته دیگه بابا خستمون کردید انقد چرند گفتید. خودتون خسته نشدید؟ بابا بسه دیگه

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

جناب حسنی حداقل یاد بگیر درست صحبت کنی !

یا به کاربران و دوستان مستقیم توهین میکنی !

یا از نظر کسی خوشت نمیاد میگی متوهم هست ! نفهم هست ! ....

یا به کلیت مردم توهین میکنی تو نوشته هات ! که مردم فلان و بهمان هستن !

بلد نیستی درست بنویسی حداقل یاد بگیر !

نظر کسی رو قبول نداری بنویس مخالف هستی ! یا درست نیست ! نیاز به توهین و تمسخر نداره !

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  جناب حسنی حداقل یاد بگیر درست صحبت کنی !

یا به کاربران و دوستان مستقیم توهین میکنی !

یا از نظر کسی خوشت نمیاد میگی متوهم هست ! نفهم هست ! ....

یا به کلیت مردم توهین میکنی تو نوشته هات ! که مردم فلان و بهمان هستن !

بلد نیستی درست بنویسی حداقل یاد بگیر !

نظر کسی رو قبول نداری بنویس مخالف هستی ! یا درست نیست ! نیاز به توهین و تمسخر نداره !
                  درخواست بدید مدیریت مسدود کنه. ماشالا دست به مسدود کردنتون که خوبه.

من چی از دست میدم؟ من که با تفکرات و تحلیل خودم دارم زندگی و معامله میکنم و شکر خدا از عملکرد شخصی خودم راضی هستم.

من که نیازی ندارم تحلیل های ۹۹ درصد اشتباه شما رو بشنوم، شما نیاز دارید که حرفهای امثال بنده رو بشنوید. من باید برای شما ناز کنم نه شما برای بنده.

شما خودت چه تحلیلی داشتی چه دانشی ارایه دادی جز اینکه هر روز اومدی گفتی فلانی بازارو مدیریت کرده، اینجا ۴ تا کاربر ۵ تا کاربر تاپیک شخصی دارن امکان نداره کسی طی سال گذشته بر اساس نظرات و حرفهای اینها عمل کرده نابود نشده باشه.

ای بابا جز نق زدن و فحش دادن و آه و نفرین و تحلیل های همیشه اشتباه یه چیزی باید برای ارایه داشته باشید. هی منو مسدود کنید، هی ببندید دهن هر کسی که حقیقت رو میگه. کجای دنیا رو گرفتید؟ کجای دنیا رو میگیرید.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

درخواست بدید مدیریت مسدود کنه. ماشالا دست به مسدود کردنتون که خوبه.

من چی از دست میدم؟ من که با تفکرات و تحلیل خودم دارم زندگی و معامله میکنم و شکر خدا از عملکرد شخصی خودم راضی هستم.

من که نیازی ندارم تحلیل های ۹۹ درصد اشتباه شما رو بشنوم، شما نیاز دارید که حرفهای امثال بنده رو بشنوید. من باید برای شما ناز کنم نه شما برای بنده.

شما خودت چه تحلیلی داشتی چه دانشی ارایه دادی جز اینکه هر روز اومدی گفتی فلانی بازارو مدیریت کرده، اینجا ۴ تا کاربر ۵ تا کاربر تاپیک شخصی دارن امکان نداره کسی طی سال گذشته بر اساس نظرات و حرفهای اینها عمل کرده نابود نشده باشه.

ای بابا جز نق زدن و فحش دادن و آه و نفرین و تحلیل های همیشه اشتباه یه چیزی باید برای ارایه داشته باشید. هی منو مسدود کنید، هی ببندید دهن هر کسی که حقیقت رو میگه. کجای دنیا رو گرفتید؟ کجای دنیا رو میگیرید.
                    باز خوبه شما نابود نشدی !! موفق باشی !!!

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

من خودم اعصاب و روانم به شدت بهم میریزه وقتی وارد این بحث ها میشم، با هزار تا قرص ارامش بخش سرپام.

اما بازم میگم اشکال نداره تهش سکته میکنم دیگه انتخاب خودمه، هیشکی مقصر نیست. اگه دو نفر هم داراییشون نابود نشه تو بازار من رسالت خودم رو انجام دادم.

بزار بگم از دلار ۱۳ تومن اشکال نداره بزار همه فحش بدن، ۲ نفر هم بشینن با خودشون فکر کنن که ۶ ماه دیگه ممکنه توافق بشه و اگه توافق بشه دلار میتونه براحتی ۱۳ تومن باشه و این تحلیل تاثیر داشته باشه رو تصمیم گیری هاشون.

حالا مسدود کنید به والله که من هر وقت مسدودم زندگیم آرامش بیشتری داره چون میدونم دیگه راهی برای روشنگری ندارم میرم سراغ کار و بار و زندگی خودم.

اینم فعلا آخرین پستم حداقل تا وقتی نتیجه این پیش بینی ها مشخص بشه، دوست ندارین بشنوید چشم. من اگه اصرار کنم حماقت خودم رو میرسونه.

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1588

من خودم اعصاب و روانم به شدت بهم میریزه وقتی وارد این بحث ها میشم، با هزار تا قرص ارامش بخش سرپام.

اما بازم میگم اشکال نداره تهش سکته میکنم دیگه انتخاب خودمه، هیشکی مقصر نیست. اگه دو نفر هم داراییشون نابود نشه تو بازار من رسالت خودم رو انجام دادم.

بزار بگم از دلار ۱۳ تومن اشکال نداره بزار همه فحش بدن، ۲ نفر هم بشینن با خودشون فکر کنن که ۶ ماه دیگه ممکنه توافق بشه و اگه توافق بشه دلار میتونه براحتی ۱۳ تومن باشه و این تحلیل تاثیر داشته باشه رو تصمیم گیری هاشون.

حالا مسدود کنید به والله که من هر وقت مسدودم زندگیم آرامش بیشتری داره چون میدونم دیگه راهی برای روشنگری ندارم میرم سراغ کار و بار و زندگی خودم.

اینم فعلا آخرین پستم حداقل تا وقتی نتیجه این پیش بینی ها مشخص بشه، دوست ندارین بشنوید چشم. من اگه اصرار کنم حماقت خودم رو میرسونه.
                        نه دوست عزیز. ادامه بدین.
                        به هر حال حرف منطقی بالاخره اثبات می شه و حرف بی پایه و اساس در نهایت بطلانش آشکار می شه.
                        من هم زمانی که تازه وارد این تالار شده بودم توسط یکی از اعضا مرتب مورد هجمه قرار می گرفتم و زیر خیلی از پست هام توهین می ذاشت. مدتی از تالار خداحافظی کردم اما برگشتم. الان ایشون مدتهاست که از تالار رفته.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                          نه دوست عزیز. ادامه بدین.
                          به هر حال حرف منطقی بالاخره اثبات می شه و حرف بی پایه و اساس در نهایت بطلانش آشکار می شه.
                          من هم زمانی که تازه وارد این تالار شده بودم توسط یکی از اعضا مرتب مورد هجمه قرار می گرفتم و زیر خیلی از پست هام توهین می ذاشت. مدتی از تالار خداحافظی کردم اما برگشتم. الان ایشون مدتهاست که از تالار رفته.
                          منظور شما فکر کنم..جناب نوام چامسکی باشه...
                          حیف که رفت...پست هاش مفید بودند...برخی وقتها پست های گذشته ایشان را میخوانم....ما که توهینی از ایشان ندیدیم...
                          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• عادل عطایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 331

این مطلب از کانال آقای صادق آدینه یکی از دوستان آپشن باز هست راجع به سهام GME امریکا و اتفاقات پیرامونش. خودنش خالی از لطف نیست پاراگراف آخرش رو یه مقداری سانسور کردم که قوانین سایت رعایت شده باشه:

ممکن است بعضی از دوستان درباره اتفاقاتی که در بازار سهام آمریکا برای تعدادی از نمادها از قبیل GME, NOK, AMC, NAKD, BB و ... افتاده است چیزهایی شنیده باشند. من این روزها شدیداً مشغول مسائلی هستم و واقعاً وقت نوشتن ندارم اما بنظرم رسید چند خط نوشتن درباره این موضوع بد نباشد و کمی برای آن وقت باز کردم.

نسخه بسیار ساده‌سازی شده رسانه‌ها (بعضی از خارجی‌ها و اکثر داخلی‌ها)، کاربران توییتر و بورسی‌های ایرانی این است: یک تعدادی از افراد در سایتی به نام رددیت با هم هماهنگ کردند تا قیمت سهم GME را به بالا پمپاژ کنند! (به همراه اسکرین‌شاتی از درصد مثبت روزانه آن) بعد هم معمولاً از آن نتیجه می‌گیرند که مثل پروژه کردن سهم‌ها در بازار خودمان است.
                            فرایند پشت پرده این اتفاق پیچیده‌تر از این داستان ساده‌سازی‌شده است. برای اینکه بفهمید چه رخ داده است ابتدا باید با ابزار فروش استقراضی آشنا شوید (که قبلاً در این پست مفصلاً توضیح داده‌ام).

اما اگر حوصله خواندن آنرا ندارید (که قطعاً ۹۹ و ۹۹ صدم درصدتان ندارید) این یک خلاصه خیلی فشرده و ساده‌شده از فروش استقراضی:
                            فروشندگان استقراضی، سهمی را که معتقدند قرار است نزولی شود، قرض می‌کنند و به فروش می‌رسانند، تا پس از نزول قیمت، مجدداً آن را خریداری کنند. اگر پیش‌بینی‌شان درست باشد، پس از خرید سهم در قیمت پایین، آن را به صاحبش برمی‌گردانند و تفاوت قیمت فروش و خرید را سود کرده‌اند. اما اگر پیش‌بینی‌شان اشتباه از آب در بیایید مجبورند سهم را در قیمت بالاتری بخرند که باعث زیان‌شان خواهد شد، هر چه قیمت بالاتر، زیان بیشتر!

اتفاقی که برای سهم GME رخ داده است می‌شود گفت عارضه جانبی همین فروش استقراضی بوده است که به آن Short Squeeze می‌گویند. چطور رخ می‌دهد؟

به این شکل (فشرده و ساده شده):

شرکت GameStop در زمینه فروشگاه‌های فروش فیزیکی بازی ویدئویی فعال است و برای مدت زمان نسبتاً طولانی عملکرد بسیار بدی داشته است که با ظهور کرونا حتی بدتر هم شده بود، وقتی شرکتی چنین عملکردی داشته باشد کاملا‌ً طبیعی‌ست که افراد زیادی بر روی نزول قیمت آن تحلیل داشته باشند و بخواهند از نزول قیمت، توسط ابزار فروش استقراضی سود کسب کنند. شدت و ضعف مقدار فروش استقراضی روی یک سهم را توسط معیار Short Interest می‌سنجند. وقتی که این عدد شدیداً بالا باشد، نشان دهنده فعال بودن، تعداد زیادی فروشنده استقراضی روی سهم است و همچنین ریسک بالای امکان وقوع Short Squeeze را نیز نشان می‌دهد.
                            تنها یک خبر خوب از طرف شرکت، یک گشایش در اقتصاد کلان و یا یک حرکت سازماندهی شده‌ای مانند حرکت کاربران سایت رددیت که باعث خرید سهم شود، ماشه را می‌چکاند.
                            قیمت سهم شروع به بالا رفتن می‌کند و فروشندگان استقراضی جهت جلوگیری از زیان شروع به خرید سهم می‌کنند. خرید سهم توسط ایشان خود باعث افزایش تقاضا برای سهم شده و قیمت بالاتر و بالاتر می‌رود که باز هم باعث می‌شود تعداد فروشندگان استقراضی بیشتری مجبور به خرید سهم شوند و الی آخر

به این صورت یک Short Squeeze در سهمی که شدیداً نزولی بوده است رخ می‌دهد و در چند روز باعث حرکت صعودی انفجاری آن می‌شود.

اما چند نکته:
                            ۱. آغاز Short Squeeze، فعال شدن ماشه و غلطاندن گلوله روی دامنه، نیازمند رد شدن از یک حد آستانه (Threshold) است تا بعد دومینو رخ دهد. یعنی باید تا حد آستانه قیمت را بجنبانند و بعد خودش شروع به حرکت بزرگ و بزرگ‌تر می‌کند. در واقع کاری که اعضای یکی از کامیونیتی‌های سایت رددیت با هماهنگی انجام دادند، صرفاً همین جنباندن قیمت تا حد آستانه بود، که هوشمندانه بود اما طولانی مدت نخواهد بود.

۲. شورت اسکوییزها معمولاً مدت زمان زیادی، دوام نمی‌آورند و در نهایت قیمت سهم به ارزش واقعی خود برمی‌گردد.

۳. معامله‌گرانی که دست به فروش اسقراضی زده‌اند، لزوماً نیاز به خرید خود سهم ندارند در اکثر مواقع با کمک آپشن‌ها می‌توانند ریسک موقعیت خودشان را کاملا پوشش دهند.

خب همانطور که احتمالاً تابحال متوجه شده‌اید، مکانیزم پشت این رشد خیره کننده پیچیده‌تر از آن داستان ساده‌سازی شده کانال‌های بورسی فارسی است، همچنین وراجی‌هایی از قبیل مبارزه حقیقی‌ها علیه حقوقی‌ها (صندوق‌های پوشش ریسک) ............. مزخرف است.
                            اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

NBC news:
                              جو بایدن فردا در جریان یک سخنرانی، دیدگاه خود درباره سیاست خارجی آمریکا را اعلام می‌کند.

نظر

• منیب
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 2440

[Forwarded from کانال کمپین اعتراضات بورس (شهرياري (دبير كمپين بورس))]
                                [ Video ]
                                ? #ایثارگری حقوقی‌ها با فروش سهم!

◽️در جلسه معارفه رئیس جدید سازمان بورس، وزیر اقتصاد و دارایی در مورد اعتراض به فروش حقوقی‌ها در تاریخ ۱ تیر تا ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ توضیحاتی داد و از آن به ايثارگري ياد كرد!! اين در حاليست كه در همان مقطع زماني، رئي (https://www.ecoiran.com/fa/tiny/news-3663)س جمهور گفته بود مردم بايد همه چيز را به بورس بسپارند، و سكه و دلار جاي سرمايه گذاري نيست... جمعيت زيادي از مردم در اين مقطع زماني سرمايه هاي خود را وارد بورس كردند.

ويديو از #اکوایران

#کمپین_اعتراضات_بورس

لينك گروه كمپين?

☑️ @boursecampaign
                                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

در حال کار...
                                X