جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1589

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
    منظور شما فکر کنم..جناب نوام چامسکی باشه...
    حیف که رفت...پست هاش مفید بودند...برخی وقتها پست های گذشته ایشان را میخوانم....ما که توهینی از ایشان ندیدیم...
    من مایل نبودم نامی از کسی ببرم به خصوص ایشون که توی سایت دیگه نیستن. به هر حال مطالب ایشون ذیل پست های من همچنان هست و هنوز خذف نشده.

نظر

• امیدازاد
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 3776

..به حسنی سخت نگیرید ..!!تو سایت سابق هم ..همین رفتارو داشت ..هرچند.خیلی چیزا هم ازش یاد گرفتم وخیلی وقتا هم حرف حق
      میزته ولی اخلاقش همینه .. بهش سخت نگیرید..کلا دوس داره ...جوری رفتار کنه دیگران خوششون نیاد ...کلا ادم متفاوتیه ...

نظر

• window
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 242

...
        فایل های ضمیمه شده

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3776

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          650تاسهم داریم اکثرابنیادی خوب تمام پول انداختن پشت 10سهم حبابی همان کاری که 10 ماه پیش کردن دستورهم دادن پول نبایدبرودطرف سهم بنیادی وکوچک کی قراراین بیسوادهادرست شوندخرابکاری که قالیباف کرداین یکی هم همان کارداردمیکندالبته میدانیم هدف بالابردن پالایشی هابرای دادن به بانکهااست
          متاسف هستم
          یعنی میخوان پالایشی های زیانده رو با قیمت بالاتر به ناف بانک ها ببندنن؟؟که چی بشه ...اونا میخوان با این پالایشی ها چیکار کنن؟؟.متوجه این داستان نمیشم

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3776

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            داستانی که کاملا قابل انتظار بود! و البته قابل تحلیل. آمار ارائه شده فوق هم دیگه تحلیل نیست! آماره!
            پست های زیر برای چهل روز قبل است که عرض کردم:

و دلار ظرف امروز و فردای آن روز!!! تا 21300 ریزش کرد و ریزش آن بیشتر هم نشد! و شاخص هم از محدوده کف 1150 صعود کرد.

و همچنان شاهد افزایش سپرده ها و در نتیجه فروش اوراق دولتی هستیم. چیزی که قابل انتظار بود.
            یعنی دولت داره قرض می گیره از ملت ؟؟اونم قرض الپس نده ؟؟؟میشه گفت در اینده بازهم یک شوک ارزی دیگر در انتظار ماست ..تا سود و اصل پولی رو که بابت اوراق و سپرده به مردم بدهکار هست رو به این شیوه بی ارزش کنه و تسویه کنه ؟؟

نظر

• window
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 242

تست آپلود تصویر./:.nono.:/

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                یعنی میخوان پالایشی های زیانده رو با قیمت بالاتر به ناف بانک ها ببندنن؟؟که چی بشه ...اونا میخوان با این پالایشی ها چیکار کنن؟؟.متوجه این داستان نمیشم
                سلام بله ماه گذشته تصویب شددولت بابت بدهیش الباقی پلایشی هاکه فروش نرفت به 3بانک تجارت ملت صادارت دهد
                سلامت باشید
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

سال 95..مالک شرکت غنوش...حاضر بود به قیمت 6 میلیارد تومان....واگذار کند...اما خریدار دبه کرد....
                  این شرکت با وجود ریزش 60 درصدی....از سقف قیمت....ارزش بازارش امروز .....1840 میلیارد تومان هست!...
                  خدا بده برکت

میخواستم ببینم این خبر واقعیت داره یا نه!..
                  الان نمودار تعدیل شده سهم را دیدم...از سال 92 تا 96...قسمت سهم بین 40 تا 45 تومان...نوسان بوده...تعداد کل سهم 50 میلیون...به قیمت 40 تومان حساب کنیم...در میاد 2 میلیارد تومان...
                  خریدار حاضر نشده به سه برابر قیمت بخره.....
                  الان خریدار دبه کننده در چه حالیه!...جرات نگاه کردن به قیمت غنوش را داره؟...
                  آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/01/31, 18:30.
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Bourse-Plan
                    عضو فعال
                    • Jun 2020
                    • 491

سال 95..مالک شرکت غنوش...حاضر بود به قیمت 6 میلیارد تومان....واگذار کند...اما خریدار دبه کرد....
                    این شرکت با وجود ریزش 60 درصدی....از سقف قیمت....ارزش بازارش امروز .....1840 میلیارد تومان هست!...
                    خدا بده برکت

الان نمودار تعدیل شده سهم را دیدم...از سال 92 تا 96...قسمت سهم بین 40 تا 45 تومان...نوسان بوده...تعداد کل سهم 50 میلیون...به قیمت 40 تومان حساب کنیم...در میاد 2 میلیارد تومان...
                    چند ماه پیش چک کردم دیدم (اگر درست یادم مونده باشه) غنوش با احتساب افزایش سرمایه حد فاصل تیر 98 الی مرداد 99 یعنی پیش از ریزش و زمانی که در اوج قیمتی بوده مجموعا نزدیک 290 برابر شده!!!! فکر نمیکنم در تاریخ معاصر (و غیر معاصر) نمونه مشابهی در هیچ یک از بازارهای مالی وجود داشته باشه که در 1 سال چنین بازدهی عجیبی داده باشه. به هر حال برادران بغدادی (شرکت آروین تجارت ثمین) در این یکی دو سال خیلی خوب پروژه سازی کردن و در کنار غنوش، چند سهم دیگه رو هم حسابی باد کردند.
                    آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2021/01/31, 19:13.

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      یعنی دولت داره قرض می گیره از ملت ؟؟اونم قرض الپس نده ؟؟؟میشه گفت در اینده بازهم یک شوک ارزی دیگر در انتظار ماست ..تا سود و اصل پولی رو که بابت اوراق و سپرده به مردم بدهکار هست رو به این شیوه بی ارزش کنه و تسویه کنه ؟؟

دقیقا یعنی همین!
                      منابع درامدی دولت ها مشخص هست.
                      1-مالیات و تعرفه های گمرکی (که اکثر کشورهای توسعه یافته این بخش اصلی ترین هست)
                      2-اوراق قرضه (که در کشورهای توسعه یافته معمولا اوراق قرضه جز سیاستهای پولی کشور هست ونه منبع درامدی پایدار! معمولا با این اوراق سیاستهای پولی و تورم بهینه را کنترل میکنن)
                      3- فروش دارایی های سرمایه ای : که شامل فروش شرکتها و کارخانه های دولتی به انضمام فروش منابع ملی مثل نفت و معادن و .... که ا ین منابع درامدی بیشتر مختص کشورهای نفت خیز مثل همین خاورمیانه و آمریکای جنوبی و .... میشه.
                      4- ایجاد نقدینگی و چاپ پول بدون پشتوانه! این قلم دیگه مختص کشورهای بسیار بسیار خاص!!!! مثل ایران، زیمباوه، ونزئولا و ...اینها میشه! که عملا دزدی دولت از جیب جمیع مردم بخصوص اقشار کمتر برخوردار میشه. که آثار زیانباری مثل تورم راهم داره.

این 4 مورد هرچقدر ردیفهای اول باشه اقتصاد خوبه. هرچقدر به سمت ردیف 4 بریم اقتصاد داغونه. در کشورهایی مثل امریکا و چین و اروپای غربی فقط 1 و 2 هست....در کشورهایی مثل امارات و قطر و عربستان و اینها مورد 3 هست....

اما در ایران در دوره های اقتصادی مختلف ، هر وقت وضع اقتصاد و سیاستهای کلان کمی بهتر میشه تا حدودی از ردیفهای اول و دوم و سوم هم دولت میتونه استفاده میکنه . یعنی اقتصاد بهتر میشه مالیات بیشتر میشه ، و نهایت نفت بهتری میفروشن. تورم هم تا حدودی کنترل میشه . ولی در شرایطی مثل دوره دوم روحانی یا دوره های مشابه که نه نفتی برای فروش هست...نه واردات و صادراتی هست..نه مالیات آنچنانی! چاره ای جز 3 و 4 یعنی فروش اوراق یا بالا بردن پایه پولی و ایجاد نقدینگی نمیمونه! مثل شرایط 98 و اوایل 99. افزایش پایه پولی به دلایل دیگه هم میتونه رخ بده. مثل دوره دوم احمدی نژاد که با استقراضهای سنگین از بانک مرکزی این داستان رخ داد و تورم اوج گرفت و دلار سه برابر شد . با اینکه درامدهای نفتی بالا بود.

تامین درامدهای دولت از محل چاپ پول بالاخره یک ظرفیتی داره. چون باعث تورم لجام گسیخته میشه و اگر از یک خط قرمزی رد بشه ، باعث فروپاشی اقتصادی میشه . همان ابرتورم که میگن! بنابراین دولتهای قشنگ مملکت ما! از این روش که ساده ترین روش هم هست! تا جایی که راه داشته باشه استفاده میکنن! بعدش متوسل به روش 3یا فروش اوراق میشن که روش کمتر بدی هست ولی اجرای اون بیشتر هم سخته! چون بالاخره این اوراق را اقتصاد باید بخره! فروختنش کار ساده ای نیست!

فروش اوراق قرضه به زبان ساده یعنی قرض گرفتن از آینده. و برای اقتصاد کلان مملکت روش بهتری از ردیف 4ی هست که چاپ پول بدون پشتوانه باشه! عملا دولت و همتی از شهریور شروع به فروش اوراق خزانه کردند. فروش اوراق خزانه عملا یعنی جمع کردن نقدینگی از سطح کشور. جمع کردن نقدینگی از اقتصاد خودش یعنی کاهش نقدینگی و کاهش نقدینگی یعنی کنترل تورم!
                      دلیل اصلی و اساسی ترین عامل کاهش انتظارات تورمی از شهریور امسال به این طرف هم این مورد هست! دلیل اینکه همه کالاهای سرمایه ای از دلار گرفته تا ماشین و ملک کاهش قیمت داشت هم این بود! این سیاست دولت که توضیحات تفصیلی اش از حوصله خارج هست فعلا تا اطلاع ثانوی برقراره. ولی کلیاتش همین هست که عرض کردم.

با توضیحات فوق که فروش اوراق خزانه کار هنرمندانه ای هست! هنر همتی و اسلاف اش که من بعضی وقتا ازشون تعریف میکنم در این مورد بوده! گاها که من در پست ها عرض میکنم اگر از همتی و امثال اون نبود وضع الان خیلی فاجعه بار بود..دلیلش این هست نه اینکه اینا کارشون خیلی درست باشه و من بگم عجب مدیران عالی ای نصیب ما شده! نه!!
                      در سیاست فروش اوراق، باید سیاستهای همزمان پیچیده ای به کار بگیرن تا بالاخره باید اقتصاد این اوراق قرضه را جذب کنه، لذا برای اجرای این سیاست معمولا به ادمهای باسوادی! مثل همتی و طیب نیا و .... نیاز پیدا میشه! که اینها با سیاستهای پولی خاص که عموما هم با ایجاد رکود در سایر بازارها هست، این اوراق رو میفروشن. یا اصطلاحا نقدینگی را از سطح اقتصاد تا حدودی جمع میکنن.
                      خلاصه این سیاست فعلا در دستور کار دولت قرار گرفته. و اصلی ترین سیاست مالی دولت تا قبل از توافق همین مورد هست.

آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/31, 19:32.
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

داستانی که کاملا قابل انتظار بود! و البته قابل تحلیل. آمار ارائه شده فوق هم دیگه تحلیل نیست! آماره!
                        پست های زیر برای چهل روز قبل است که عرض کردم:

و دلار ظرف امروز و فردای آن روز!!! تا 21300 ریزش کرد و ریزش آن بیشتر هم نشد! و شاخص هم از محدوده کف 1150 صعود کرد.

و همچنان شاهد افزایش سپرده ها و در نتیجه فروش اوراق دولتی هستیم. چیزی که قابل انتظار بود.
                        درود..
                        پست اول شما برای 27 دی میباشد...پست دوم 29 دی....
                        شما در بدو ورود به این تالار...دهها پست گذاشتید..که ریزش شاخص را در 2 میلیون پیش بینی کردید...
                        در شاخص 1210000 واحد شاخص...قصد خرید سهم داشتم...همان روز شما گفتید دلار ریزش کرد...فردا میریم به استقبال شاخص 900 هزار...
                        قبل آن روز یک معامله ناموفق داشتم....حس ترس به سراغم آمد...از فردا که ورق بازار برگشت...و شما باز نظر قبلی خود را تکرار میکردید..با درصدی از نقدینگی شستا خرید کردید زیر 3 هزار...شستا بالای 3 هزار را ندید...
                        دو روز قبل در تاپیک میثم...گفتید کگاز خریده کرده اید...و از جناب میثم درخواست معرفی سهم کردید...
                        آن موقع به امضای زیر پستم دقت کردم...دیدم خیلی وقته این امضا را نمی خوانم...
                        شما که با این همه معلومات...اقتصاد کشور را نقد میکنید...برای دلار و بورس نسخه می پیچید...خدا و پیغمبر را نقد میکنید...چطوریه که در پیدا کردن یک سهم برای خود عاجز هستید!...
                        شستای 2900 تومانی را چند فروختید؟..کگاز ار چکار کزدید؟...

اینم از بالا آوردن پست قبلی تان!...هنوز 2 هفته نشده که پست گذاشتید...چطوری 40 روز حساب کردید!؟....اصلا کاربران را چی فرض کرده اید؟...
                        امیدوارم محاسبات دیگرتان هم به این شکل نباشد..
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

درود..
                          پست اول شما برای 27 دی میباشد...پست دوم 29 دی....
                          شما در بدو ورود به این تالار...دهها پست گذاشتید..که ریزش شاخص را در 2 میلیون پیش بینی کردید...
                          در شاخص 1210000 واحد شاخص...قصد خرید سهم داشتم...همان روز شما گفتید دلار ریزش کرد...فردا میریم به استقبال شاخص 900 هزار...
                          قبل آن روز یک معامله ناموفق داشتم....حس ترس به سراغم آمد...از فردا که ورق بازار برگشت...و شما باز نظر قبلی خود را تکرار میکردید..با درصدی از نقدینگی شستا خرید کردید زیر 3 هزار...شستا بالای 3 هزار را ندید...
                          دو روز قبل در تاپیک میثم...گفتید کگاز خریده کرده اید...و از جناب میثم درخواست معرفی سهم کردید...
                          آن موقع به امضای زیر پستم دقت کردم...دیدم خیلی وقته این امضا را نمی خوانم...
                          شما که با این همه معلومات...اقتصاد کشور را نقد میکنید...برای دلار و بورس نسخه می پیچید...خدا و پیغمبر را نقد میکنید...چطوریه که در پیدا کردن یک سهم برای خود عاجز هستید!...
                          شستای 2900 تومانی را چند فروختید؟..کگاز ار چکار کزدید؟...

اینم از بالا آوردن پست قبلی تان!...هنوز 2 هفته نشده که پست گذاشتید...چطوری 40 روز حساب کردید!؟....اصلا کاربران را چی فرض کرده اید؟...
                          امیدوارم محاسبات دیگرتان هم به این شکل نباشد..
                          عجب! آفرین که چقدر خوب مچ گیری کردید! اول عرض کنم که حالا که امضا را خواندید حق کاملا باشماست!
                          آفرین به شما که اینقدر باهوشید! کل اشکال بزرگی که پیدا کردید عدد 40 بوده؟!!!! اشکال دیگری وارد نیست؟ الان که دقت میکنم چهل اشتباه لپی بوده و اهمیتی نداشته اصلا! هدف حرفهای من و منظور من تاریخی بوده که: دو روز قبل از رویت کف دلار در 21300 است! البته چون شما خیلی باسواد و دقیق هستید . فقط به این اشتباه من در حساب کردن دقیق اینکه چند روز قبل بوده!!! را کشف کردید! نه اینکه دو روز بعد از این پست کف دلار رویت شده!!!

موضوع و هدف این پست این بوده که دلار نمیتواند زیر 20هزار تومن را رویت کند، همه هم دقیقا خبر دارند که دلار در کدام روز کف را رویت کرد! مگه ملت نمیدونن چهل روز قبل بود یا چهار روز قبل! اون که اهمیت نداره ! اصلا کل منظور من از این حرفها کف دلار 21500 هست.
                          من خودم به اندازه شما به تاریخ دقیق ارسال پستم دقت نکردم! چون اهمیت نداشت! حق با شماست، شما خیلی تیز هستید! الان که میبینم دقیقا 27 دی ماه این پست را گذاشتم و دو روز بعدش 30 ام دی ماه دلار در کف 21300بوده!
                          در پست مذکور عرض کردم امروز و فردا دلار کف را رویت خواهد کرد. و با دقت دو روزه رویت کرده...من بیشتر از این بلد نیستم! لابد شماها خیلی نبوغ بیشتری دارید و تحلیل هایتان دقیق ترند! خصوصا اینکه من اشتباه فاحش و بزرگی کردم که گفتم چهل روز قبل!!!! بقیه اش مهم نیست، که تحلیل درست بوده!...مهم اینه که یک اشکال بزرگی درآوردید!

این که از این!
                          قصه حزینی که در مورد زمانی که شاخص 12100 بوده و من گفتم شاخص میشه 900؟!!!! بعد هم گفتم شاخص میریزه و همزمان شستای شاخص ساز را که 3هزار تومن بوده را خریدم ؟؟ خوب همان موقع میگفتید این دو حرف که با همجور نیست!!! ولی شما از این دو حرف من که متناقض هم بودند!!! اون وجه اش که باعث ترس میشه را روش حساب کردید و خرید کردید و باعث زیان تان شده؟؟؟ والا من که از این قصه های شما چیزی یادم نمیاد! من به ندرت معاملاتم را اعلام میکنم. ولی شستا بخرم بگم شاخص هم میریزه تا 900!!!
                          اصلا فرض بگیریم همه اینها که شما میگید را من گفتم و شستا هم خریدم و ضرر کردم. خوب که چی؟ به شما جواب پس بدم باید؟

تا یادم میاد من نه الان بلکه شاید در ده سال قبل! از کسی تقاضای معرفی سهم نکردم! البته شاید معرفی سهم برای بررسی خودم کسی کرده باشه یا خوم خواسته باشم. ولی اینکه خواهش کنم لطفا کسی به من بگه چی بخرم حداقل در ده سال اخیر چیزی یادم نمیاد!!!! خودم چند تا سبد دارم بزرگوار و بجز سبد خودم با توافق مالی که دارم سبدگردانی میکنم بزرگوار!

در مورد کگاز و تاپیک میثم، آن هم در یک فضای دوستانه محاوره ای! که در طول مباحث دیگری بود! کلهم من دو کلمه نوشتم که آینده های دور را رها کن و بگو فردا چکار کنیم! یعنی فردا مهمه....آینده را ولش کن ولی این بزرگوار از دوکلمه فردا چه کنیم به اوج استیصال و درماندگی من پی بردند!!!!:

اینم پست من:
                          خیلی خوب حالا! آینده های دور رو رها کن!

فردا چکار کنیم!؟ نازنین اخزا هام رو این روزا دارم هی ذره ذره میفروشم همش! هی سهم میخرم

نامردا نذاشتن یک چند روزی این دلار کوفتی ارزون بمونه بتونیم سبدمون رو ببنیدم.
                          کگاز سفارش گذاشته بودم روی 1600 بهم ندادن. غلط نکنم این یک قلم تقصیر تو یکی نامرد بایدباشه میثم خان!

فردا قاعدتا کلیت بازار مثبت میشه . ولی کوتاه مدت بازار یک کم به هم ریخته شده. البته در این فضا صرفا حرفه ای تر ها میتونن سهام خوبی خرید کنن.
                          به نظرم این روزها و هفته ها ، روزهای تصمیمات حرفه ای تر ها و خلاصه تعینن تکلیف ها برای پول های هوشمند هست!
                          این عزیز دلمان! از همین پست متوجه شده که من عاجز در انتخاب سهم هستم و بنده موظف هستم کگاز و شستایی که اصلا ندارم را تکلیف اش را برای ایشان مشخص کنم و اینکه من خدا و پیغمبر را چی چی کردم؟ بقیه اش هم که صحرای کربلا و ....واقعا که!!!

بیخیال برادر کلهم حق با شماست!
                          متاسفم برای خودم نه شما!!
                          راست میگی و چیزی بارت هست خوب یک نقد سازنده ولو صد درصد مخالف حرفهایی که زدم بکن! این همه زور زدی که مچ بگیری؟ آفرین خیلی تلاش نکنید...شما برنده شدی در مچ گیری و انداختن مسئولیت اشتباهات خودت به گردن دیگران!!!!

ضمنا حالا که امضا را خواندید لطف کنید مطالب من را نخوانید. اگر باورمند به خدا و پیغمبر هستید بنده بشخصه بعد از این پست راضی نیستم که شما یک کلمه از مطالب من را بخوانید وگرنه مدیون من هستید!! حتما این رو لحاظ کنید لطفا!!
                          البته بااین برخوردها اگر انگیزه ای باشه اصلا برای نوشتن!
                          انگار حضرات طلبکارند!!!و ما مسئول جبران زیان هاشون!
                          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/01/31, 21:41.
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

خدا بده برکت

قیمت معاملات خرد در بورس اهمیتی نداره
                            باید دید کسی حاضر است به سهامدار عمده و مدیریتی مبلغی معادل ارزش بازار اون در بورس رو بپردازه

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

خدا بده برکت

حباب محض هست

ارزش بازار غنوش در حال حاضر حدود 74 میلیون یورو هست و تولید حدود 1000 تن محصول در سال.

با این مبلغ دوستان چینی میتوانند ده ها واحد مشابه غنوش و با تکنولوژی جدید راه اندازی کنند.

نظر

• hasan12
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1162

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                حباب محض هست

ارزش بازار غنوش در حال حاضر حدود 74 میلیون یورو هست و تولید حدود 1000 تن محصول در سال.

با این مبلغ دوستان چینی میتوانند ده ها واحد مشابه غنوش و با تکنولوژی جدید راه اندازی کنند.

محاسبات اشتباه است بر حسب دلار می شود 74 میلیون دلار نه یورو
                                ارزش بازارغنوش 18431B
                                ارزش روز دلار 24600
                                می شود 74 میلیون دلار نه یورو
                                1$=1.21یورو
                                ..............................
                                واما در مورد NAVسهم بر حسب دلار
                                این شرکت فقط 5.5 هکتار زمین در جاده کترا دارد که ارزش این زمین بالای 10 میلیون دلار است
                                ارزش ماشین الات 10 میلیون دلار
                                ارزش برند 10 میلیون دلار
                                حداقل نصف بالاتر از NAVاست وحباب دارد
                                محاسبات ساده وار حساب شده است وارقام دقیق نیستند
                                البته این سهم استثنا بود در بازار 99
                                آخرین ویرایش توسط hasan12؛ 2021/01/31, 23:16.

نظر

در حال کار...
                                X