جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سرمایه گذار
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 1925

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    سلام...جناب سرمایه گذار بسیار ناراحت شدم از اینکه سلامتی شما به خطر افتاده...انشالله بهبودی حاصل بشه

هیچ وقت حتی ساعت خوابمون رو بخاطر بورس بهم نریزیم...بازار هیچگاه ارزش سلامتی مارو نداره

چند وقتیه که به سیستم معاملاتی فکر می کنم و یک انتقاد نسبت به این دو واژه دارم

سیستم معاملاتی ثابت برای بازار ثابت است نه بازار متغیر و دائما در حال تغییر

منظورم اینه که ما نمیتونیم به یک روش ثابت وارد بازاری متغیر بشیم مگر اینکه سیستم ما هم منعطف و متغیر باشه

هر سهمی و هر گروهی ویژگی ها و نکات خاص خودشو داره و ما باید سیستم معاملاتیمون متناسب با سهم مورد نظر تغییر کنه

در یک سهم بنیاد جواب نمیده

در یک سهم تکنیکال جواب نمیده

یا شاید در یک سهم هر دو این عوامل تاثیر گذار باشند

بازار متغیر سیستم متغیر و پویا میخواهد

یک نکته هم درباره کوتاه مدت و بلند مدت

این قضیه بر می گرده به نقطه ورود و زمان ورود ما

اگر شما در انتهای یک روند صعودی بلند مدت در شبندر وارد شده اید چرا خروج نکنید؟ چون به خودتون قول دادید مثل سمگا که زود فروختیدش نباشید؟

شبندر سمگا نیست...اینها تفاوت دارند

باز هم نتیجه می گیریم سیستم متغیر برای بازار متغیر
    من هم خدمت شما عرض سلام و ادب دارم
    از ابراز محبت شما خیلی ممنونم به موارد بسیار ارزشمندی اشاره نمودید ، سعی می کنم موارد ذکر شده را در استراتژی سرمایه گذاری خود بکار ببرم .
    متشکرم
    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• b-asgharne
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1055

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
      حجم معاملات امروز(چهارشنبه) حدود 187 میلیارد.
      حجم معاملات امروز 98 میلیارد بود

نظر

• سلطان بورس
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 3373

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
        من هم خدمت شما عرض سلام و ادب دارم
        از ابراز محبت شما خیلی ممنونم به موارد بسیار ارزشمندی اشاره نمودید ، سعی می کنم موارد ذکر شده را در استراتژی سرمایه گذاری خود بکار ببرم .
        متشکرم
        سلام
        شرایط شما را یکی از دوستان من نیز داره . از بس تو این بورس حرص خورد در سن کم مو و ریش خودش را سفید کرده . البته با کلی ناراحتی عصبی
        من چنین شرایطی را خداروشکر ندارم . ولی انقدر در این دو سال از طرف مسئولین و دستکاری بازار حرص خوردم که فکر نکنم از روز اول ورودم به بورس چنین فشاری را تحمل کرده باشم
        وقتی میام میبینم مثلا بانک صادرات را دیروز حقوقی از قصد رنج منفی میزنه که بازار را خراب کنه حرص میخورم که چرا باید پولم را وارد بازاری کرده باشم که همش شده دروغ و ..............
        از طرفی فکرش را میکنم که 50% خودم مقصرم و 50% دیگه دست من نیست . ماکه رانت نداریم نمیتونیم کف بخریم و سقف بفروشیم . همین امروز پرتفو 4 تا 5% تایید کرد . 4 شنبه و دیروز هم حدود 3%
        یه حساب میکنم میبینم 7 تا 8 % ارزش پرتفو من پایین اومد . کافیه فردا هم بازار مثل امروز باشه مجدد هر چی برگشت ضرر در این 2 هفته بوده باز برمیگرده به سابق
        واقعا دیگه کشش ندارم . انقدر خسته شدم که حوصله هیچ کاری را دیگه ندارم . دوستان یه تجویز هم برای من کنن /:.tonguesmiley:./

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          سلام
          شرایط شما را یکی از دوستان من نیز داره . از بس تو این بورس حرص خورد در سن کم مو و ریش خودش را سفید کرده . البته با کلی ناراحتی عصبی
          من چنین شرایطی را خداروشکر ندارم . ولی انقدر در این دو سال از طرف مسئولین و دستکاری بازار حرص خوردم که فکر نکنم از روز اول ورودم به بورس چنین فشاری را تحمل کرده باشم
          وقتی میام میبینم مثلا بانک صادرات را دیروز حقوقی از قصد رنج منفی میزنه که بازار را خراب کنه حرص میخورم که چرا باید پولم را وارد بازاری کرده باشم که همش شده دروغ و ..............
          از طرفی فکرش را میکنم که 50% خودم مقصرم و 50% دیگه دست من نیست . ماکه رانت نداریم نمیتونیم کف بخریم و سقف بفروشیم . همین امروز پرتفو 4 تا 5% تایید کرد . 4 شنبه و دیروز هم حدود 3%
          یه حساب میکنم میبینم 7 تا 8 % ارزش پرتفو من پایین اومد . کافیه فردا هم بازار مثل امروز باشه مجدد هر چی برگشت ضرر در این 2 هفته بوده باز برمیگرده به سابق
          واقعا دیگه کشش ندارم . انقدر خسته شدم که حوصله هیچ کاری را دیگه ندارم . دوستان یه تجویز هم برای من کنن /:.tonguesmiley:./
          سلام،
          روزی که گذشت هیچ از او یاد مکن
          فردا که
          نیامدست فریاد مکن
          بر نامده و گذشته بنیاد منه
          حالی خوش باش و عمر بر باد مکن

سلطان بورس گرامی،
          دیروز را ولش،
          باید فکر کنیم فردا قرار است چه شود و اگر منفعتی هست از آن برخوردار شویم و اگر ضرری هست از آن اجتناب کنیم.
          از این دید نگاه کنیم که ما الان یک پله جلو هستیم، ما رفتار های قبلی دولت و نوع مذاکرات را دیده ایم و تجربه اندوخته ایم، با توجه به آنها باید حدس بزنیم و طوری رفتار کنیم که حداقل ضرر به دست بیاید و حداکثر سود.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

من بر طبق پیش بینی ای که از قبل می کردم (بر طبق رفتار های قبلی دولت) چهارشنبه از بازار خارج شدم. (اعلام هم کردم در سایت، البته 100 درصد خارج نشدم و یک مقدار نگه داشتم)

الان هم فکر کنم بهترین زمان ورود 9 و 10 و 11 ام باشد (با فرض چند روز تاخیر در مذاکرات) بعد هم خروج از بازار در یک یا دو هفته بعد از توافق.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

....
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• samanmba
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 450

به نظر من باید تا اوایل هفته بعد ایستاد بعد چون یه نماز جمعه در پیش داریم!!!!

نظر

• signalemosbat
                  عضو عادی
                  • May 2015
                  • 125

بی خیال بابا
                  اول سلامتی
                  فکر کن دزد ماشینتو برده. مهم سلامتیه
                  بابا دزد دکل نفتی رو میبره !!
                  حالا خوبیش اینه دو حالت بیشتر نداره یا توافق میشه سرمایمون دو برابر میشه حسابی حال میکنیم یا شکست میخوره نصف سرمایمون رو از دست میدیم بعد دوباره جبرانش میکنیم.
                  بی خیال بابا . از زندگیتون لذت ببرید.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط signalemosbat پست شده است View Post
                    بی خیال بابا
                    اول سلامتی
                    فکر کن دزد ماشینتو برده. مهم سلامتیه
                    بابا دزد دکل نفتی رو میبره !!
                    حالا خوبیش اینه دو حالت بیشتر نداره یا توافق میشه سرمایمون دو برابر میشه حسابی حال میکنیم یا شکست میخوره نصف سرمایمون رو از دست میدیم بعد دوباره جبرانش میکنیم.
                    بی خیال بابا . از زندگیتون لذت ببرید.
                    با توافق سرمایه مان 2 برابر می شود بی توافق نصف؟؟؟
                    تصحیح می کنم:
                    با توافق سرمایه مان اندکی رشد می کند بی توافق هم سرمایه مان اندکی رشد(البته توافق که تمام شده) می کند ولی در هر صورت بعید است امسال حتی به قیمت های سال 92 هم برسیم!
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• signalemosbat
                      عضو عادی
                      • May 2015
                      • 125

بلند مدت نگاه کنید نه نوسان کوتاه مدت، لغو تحریمها در مرحله هیجانی بازار نهایت ۳۰ درصد رشد بده تا واقعا بر صنعت اثر کنه طول میکشه و در بلند مدت ۱۰۰ درصد در سهام خوب رشد خواهیم داشت از طرفی سهام خوب در بدترین شرایط هم بیشتر از ۵۰ درصد قیمت فعلی جای افت نداره، ولی عدم توافق کل مملکت رو با تحریمهای جدید فلج میکنه و سهام متاثر از این قضیه نابود و شرکتها مثل سابق میرن قاطی باقالیا !

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

سلام
                        صبح بخیر
                        امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                        والیبال دیشب حال همه رو گرفت
                        یک نکته جالب
                        تمام تماشاچی هایی که روبروی دوربین تلویزیون بودند تو این چند شب بازیها ثابت بودند
                        فوقش بعضی هاشون جاشون رو عوض کرده بودند
                        مثل تابلو گتوند
                        یا اون چند کلاهی که خودشون رو رنگ کرده بودند
                        دیشب اصلا خودباوری تو بچه ها نبود
                        فقط ترس از باخت و استفاده از قدرت تماشاچی های ساختگی باعث این شکست شد
                        از علی مدد کردن و اما رضا رو واسطه شدن تو بازی هم کاری ساخته نشد
                        به هر حال زورشون رو زدند ولی روزشون نبود
                        متاثر شدیم
                        بگذریم
                        دیشب ظریف اومد تهران که برای توافقات جدید کسب اجازه کنه
                        بقول قدیمیها گوساله به دمش رسیده
                        به هر حال این اجازه رو مثل یونان باید از مردم میگرفت
                        بقول مصباح مردم چیکاره اند
                        خدا کنه تو خلوتشون اون کاری رو نکنند که در ظاهر نشون میدن
                        انتظاری بیش از این هم نمیشه داشت
                        بازار خیلی نوسان داره و وهم انگیز شده
                        سهامهای آینده دار رو خیلی نوسان میدن
                        خدا کنه امروز زیاد متضرر نشیم

نظر

• فدایی
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 710

صبح دوستان بخیر؛
                          سفر ظریف به تهران برای بررسی آخرین پیشنهادات غرب و تصمیم گیری نهاییه.
                          دیگه به آخرین چانه زنی ها رسیدیم و طرفین باید تصمیم نهایی را بگیرن. ظاهرا پیشنهادات 5+1 در سطحی بود که ظریف به تنهایی نمیتونست تصمیم بگیره
                          و برای مشورت به تهران اومده.
                          نمیدونم چرا بورسی ها کم صبر و ترسو شدن و با کوچکترین بلوفی که طرفین واسه چانه زنی و امتیازگیری می زنن، زود جوگیر میشن!
                          البته منفی دیروز را میشه سیو سود بالای 10 درصد نوسانگیرها هم تلقی کرد که توی یکسال گذشته همینطور بوده.
                          بنده بازار امروز را متعادل پیش بینی میکنم و فشار فروش مثل دیروز را نخواهیم داشت...ان شاءالله اواخر وقت امروز یا فردا بازار سر عقل بیاد.
                          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                            صبح دوستان بخیر؛
                            سفر ظریف به تهران برای بررسی آخرین پیشنهادات غرب و تصمیم گیری نهاییه.
                            دیگه به آخرین چانه زنی ها رسیدیم و طرفین باید تصمیم نهایی را بگیرن. ظاهرا پیشنهادات 5+1 در سطحی بود که ظریف به تنهایی نمیتونست تصمیم بگیره
                            و برای مشورت به تهران اومده.
                            نمیدونم چرا بورسی ها کم صبر و ترسو شدن و با کوچکترین بلوفی که طرفین واسه چانه زنی و امتیازگیری می زنن، زود جوگیر میشن!
                            البته منفی دیروز را میشه سیو سود بالای 10 درصد نوسانگیرها هم تلقی کرد که توی یکسال گذشته همینطور بوده.
                            بنده بازار امروز را متعادل پیش بینی میکنم و فشار فروش مثل دیروز را نخواهیم داشت...ان شاءالله اواخر وقت امروز یا فردا بازار سر عقل بیاد.
                            منم با نظر شما موافقم
                            مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

در منفی یحتمل خریدارها بیشتر خواهند بود باقیش منتظر می مانند اخر وقت بازار چطور باشد.........فردا ظریف برگردد ..و طرح جدید غرب را برگرداند جوش ترمز ریزش گرفته میشود
                              با برداشتن تدریجی تحریم موافقت شده و قرر شده نصف توافقم علنی نشود ...بد هم نیست خط قرمز های تهران ...ماستمالی شود...
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

این ملت کی قراره آدم بشن معلوم نیست .
                                طرف تا یه خبر منفی میبینه رنج صف فروش میزنه
                                دور قبل که مذاکرات آذر بود خوب یادمه که از کیک رونمایی کرده بودن و محل اعلام توافق . آخرش شد تمدید
                                حالا هم فلان مقام آمریکایی میگه مذاکرات 3 تا 6 ماه تمدید میشه باز ملت دارن رو منفی سهم میفروشن .
                                نفس ما این چند سال سر مذاکرات گرفته شد . امیدوارم این دور تکلیف همه چیز روشن بشه که دیگه واقعا از بس رفتن و اومدن ما بیشتر خسته شدیم

نظر

در حال کار...
                                X