جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : جــــو بــــازار

انرژی مثبت: /:.happysmiley:./

البته آدم بدی نمی دونم مهنازصادقی رو ، آموزش تکنیکال! به ساده ترین زبان ممکن را به مردمی که چیزی نمی دونستن یاد داد ! در بازار صعودی ی خط زیر نمودار میکشی از جنوب غربی به شمال شرق ، در بازار نزولی برعکسش(بالای نمودار) از بالا سمت چپ به سمت پایین راست ( ساده اس ، ولی قانون اصلی و مهم تحلیل تکنیکال هست که تونست به همه یاد بده )

یکی هم سال 92 تمام دارایش را پالایشی خریده و بفنا رفته ، بمرز خودکشی رسیده ! اما زمان همه چیز رو درست کرده و الان چند هزار برابر سرمایه ای رو که از دست داده بوده بدست آورده در گذر زمان بورس.

در واقع اون عددی که در پرتفو کارگزاری به ریال نوشتن ی دروغ بزرگه چه مثبتش چه منفیش ، دارایی شما سهام داخل سبدتون هست ، نه ارزش ریالیش.

در واقع داستان تموم نشده تازه داره شروع میشه.
    از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• کیمیاگر
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 298

آخه کاش خط هاش وصل بود به نمودار... انگار در فضای 4 بعدی خط رسم میکرد چون که خطوطش هیچ ربطی به نمودار نداشت... تازه اونهایی هم که دو تا تکنیک بلد بودن بعد این کارها زده شدن از تکنیکال.

همه اینها به کنار... کاش قبل از غیب شدنش توضیح میداد اون 14000% و n000% رو چطور محاسبه میکرد، بلکه ما هم یه چیزی یاد میگرفتیم

نظر

• sooroosh1315
        ستاره‌دار (۲)
        • Oct 2019
        • 5358

در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Post
        آخه کاش خط هاش وصل بود به نمودار... انگار در فضای 4 بعدی خط رسم میکرد چون که خطوطش هیچ ربطی به نمودار نداشت... تازه اونهایی هم که دو تا تکنیک بلد بودن بعد این کارها زده شدن از تکنیکال.

همه اینها به کنار... کاش قبل از غیب شدنش توضیح میداد اون 14000% و n000% رو چطور محاسبه میکرد، بلکه ما هم یه چیزی یاد میگرفتیم
        احتمالا نصف پهنای باند کشور صرف ارسال فحش بهش میشده/.:biggrinsmiley.:/

البته نمودارهاش فکر کنم به واقعیت بپیوندن (تاریخ زیرشون سال 1410 و این چیزا بود ) قطعا شاخص 20 میلیونی رو می بینیم

کم کم ملت دارن یاد میگیرن ، کافیه مسولین فلان فلان شده چنتا سیگنال مثبت بفرستن تا جمعیت بزرگتری از سری قبل وارد بورس بشه ، این سری یدونه مهناز صادقی بود سری بعد بالای 1000 تا مهناز خواهیم داشت.

تنها مشکل اینه زاد و ولد کم شده ، ممکنه بخاطر افت جمعیت شاخص سال 1425 به 200 میلیون واحد نرسه. مثلا رو 70-80 میلیون بریزه.
        از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4140

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
          انرژی مثبت: /:.happysmiley:./

البته آدم بدی نمی دونم مهنازصادقی رو ، آموزش تکنیکال! به ساده ترین زبان ممکن را به مردمی که چیزی نمی دونستن یاد داد ! در بازار صعودی ی خط زیر نمودار میکشی از جنوب غربی به شمال شرق ، در بازار نزولی برعکسش(بالای نمودار) از بالا سمت چپ به سمت پایین راست ( ساده اس ، ولی قانون اصلی و مهم تحلیل تکنیکال هست که تونست به همه یاد بده )

یکی هم سال 92 تمام دارایش را پالایشی خریده و بفنا رفته ، بمرز خودکشی رسیده ! اما زمان همه چیز رو درست کرده و الان چند هزار برابر سرمایه ای رو که از دست داده بوده بدست آورده در گذر زمان بورس.

در واقع اون عددی که در پرتفو کارگزاری به ریال نوشتن ی دروغ بزرگه چه مثبتش چه منفیش ، دارایی شما سهام داخل سبدتون هست ، نه ارزش ریالیش.

در واقع داستان تموم نشده تازه داره شروع میشه
          .
          اون چیزی که از تکنیکال به زبان ساده میگفت به درد خواهرش در کانادا هم نخورد . یه خطر از جنوب غربی به شمال شرقی و برعکس ، هزار کوفت و زهر مار و چاله چوله در این مسیر داره
          همه که عمر نوح ندارن بخوان تا سالها بعد در قمارخونه بمونند و پولشون برگرده یا به سود برسند
          عدد نمایش شده در پرتفوی شما دروغ نیست . شما ارزش ریالی سهمت و دارائی هات همونی است که در پرتفوی داری می بینی . اینو داری . اینده و سالها بعد کیلوئی چند ؟ یهو مشکلی پیش اومد و الان پول لازم شدی . شما اینو داری
          بسیاری بودند اومدند که پولشون زودی زیاد بشه و برند باهاش بزنند به یه زخم کاری یا از تورم جا نمونند
          یکی اومد که قرضاشو بده . یکی اومد جهیزیه دخترش را زودتر فراهم کنه . یکی اومد به هوای خرید اپارتمان دو خوابه به جای تک خوابه و ... بسیاری از جوانانی که در تدارک ازدواج بودند اومدند تا سنار پول رهن و مخارج ازدواجشون را جور کنند و موارد دیگر تکلیف اینها چیه

در ضمن حالا فرض کنیم اینا بتونند تا سالها بعد بمونند و از زیان در بیاند یا سود هم ببرند . اوکی قبول
          ولی شما پولت کم شده ( شما نوعی منظورمه نه خاص ) نصف شده . در حال حاضر نصف پولت نیست این مهمه . علم اقتصاد میگه شما زیان کردی . نمیگه سالها بعد سود میکنی
          طرف میتونست فلان سهم را الان بخره به میزان دوبرابر تعداد با همون پول . این مهمه
          طرف زیان دیده . اینکه بگیم صبر کن تا سالهای دیگر سود میکنی کلاه گذاشتن سر خودمونه

کی حاضر پولشو 6 ماه بعد نصف کنه به امید اینکه مثلا 3 سال بعد سوبله کنه ؟پولو نصف کنی و تا 3 سال دیگه سوبله ( 3 برابر ) هم بکنی ، 50% سود کردی !!! کار شاقی نکردی
          اینکه میگید فلانی با پالایشی های سالها قبل در زیان بوده و این 2 سال رفته تو سود ... این 2 سال را تکرار ناشدنی بدون . در ضمن اونی که پالایشی را در سقف فروخت سود خوب برد نه اونی که 70% از سقف پولش کم شده
          اینطور مثالها نادرند ، دقیقا مثل همون مثالها از این زن شارلاتان پست فطرت مورد بحث ماست که میرفت دست میذاشت رو یه سهم خاصی که در 10 سال گذشته رشد خیلی زیادی داشته از جمله چافست و میگفت شما اگر 10 میلیون خرید کرده بودی از این دردونه طلا ، الان پولت اینقدر شده بود در حالیکه هرگز اسم سهمی را نمی برد که شما 10 سال گذشته با تورم هم نتوسنتی باهاش بیای بالا
          فلان سهم اینقدر شده بود را هم دروغ میگفت و دوبله اعلام میکرد . همین چافستی که میگفت در 10 سال گذشته 320 برابر شده دروغ میگفت . 160 برابر را میگفت 320 برابر
          در اینستا همین مورد و چند مثال دیگر را براش توضیح دادم ، چند روز تحمل کرد و دید خیر من با پامنبری هاش فرق دارم مسدودم کرد

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

احتمالا نصف پهنای باند کشور صرف ارسال فحش بهش میشده/.:biggrinsmiley.:/

البته نمودارهاش فکر کنم به واقعیت بپیوندن (تاریخ زیرشون سال 1410 و این چیزا بود ) قطعا شاخص 20 میلیونی رو می بینیم

کم کم ملت دارن یاد میگیرن ، کافیه مسولین فلان فلان شده چنتا سیگنال مثبت بفرستن تا جمعیت بزرگتری از سری قبل وارد بورس بشه ، این سری یدونه مهناز صادقی بود سری بعد بالای 1000 تا مهناز خواهیم داشت.

تنها مشکل اینه زاد و ولد کم شده ، ممکنه بخاطر افت جمعیت شاخص سال 1425 به 200 میلیون واحد نرسه. مثلا رو 70-80 میلیون بریزه.
            سروش خان ۲ روز پیش‌ حساب کردم هرکسی بهمن ۹۵ با ۳۵ میلیون پول میتونست دو میلیون چهارصد هزار سهم خودرو بخره و نزدیک به ۵ میلیون سود مجمع بگیره و بعد افزایش سرمایش اگه تو قیمت ۷۰۰ تومن خارج میشد ارزش پولیش میشد ۳۴ میلیارد تومن قطعا همچین کسی وجود داره و سوال مهمی که هست اینه که این آقا یا خانم چه طرز فکری داشت که تونست به این عدد برسه ؟
            آیا تاریخ دوباره تکرار خواهد شد؟
            کدام سهام پتانسیل دادن همچین سودی رو تو ۴ الی ۵ سال خواهند داشت ؟
            اینارو میپرسم چون اگه خدا بخواد ما ۴ الی ۵ سال دیگه رو خواهیم دید چه به فکرش باشیم چه نباشیم پس چرا از الان به بهترین نحو روش سرمایه گذاری نکنیم ؟
            بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
              ستاره دار (1)
              • Apr 2020
              • 1034

اگه یک روزی شفن ۱۵۰۰۰ تومن رو ببینه قطعا یکی از این گزینه های جذاب میتونه باشه
              بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• sooroosh1315
                ستاره‌دار (۲)
                • Oct 2019
                • 5358

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                اون چیزی که از تکنیکال به زبان ساده میگفت به درد خواهرش در کانادا هم نخورد . یه خطر از جنوب غربی به شمال شرقی و برعکس ، هزار کوفت و زهر مار و چاله چوله در این مسیر داره
                همه که عمر نوح ندارن بخوان تا سالها بعد در قمارخونه بمونند و پولشون برگرده یا به سود برسند
                دروغ نیست . شما ارزش ریالی سهمت و دارائی هات همونی است که در پرتفوی داری می بینی . اینو داری . اینده و سالها بعد کیلوئی چند ؟ یهو مشکلی پیش اومد و الان پول لازم شدی . شما اینو داری
                بسیاری بودند اومدند که پولوشن زودی زیاد بشه و برند باهاش بزنند به یه زخم کاری
                یکی اومد که قرضاشو بده . یکی اومد جهیزیه دخترش را زودتر فراهم کنه . یکی اومد به هوای خرید اپارتمان دو خوابه به جای تک خوابه و ... بسیاری از جوانانی که در تدارک ازدواج بودند اومدند تا سنار پول رهن و مخارج ازدواجشون را جور کنند و موارد دیگر تکلیف اینها چیه

در ضمن حالا فرض کنیم اینا بتونند تا سالها بعد بمونند و از زیان در بیاند یا سود هم ببرند . اوکی قبول
                ولی شما پولت کم شده ( شما نوعی منظورمه نه خاص ) نصف شده . در حال حاضر نصف پولت نیست این مهمه . علم اقتصاد میگه شما زیان کردی . نمیگه سالها بعد سود میکنی
                طرف میتونست فلان سهم را الان بخره به میزان دوبرابر تعداد با همون پول . این مهمه
                طرف زیان دیده . اینکه بگیم صبر کن تا سالهای دیگر سود میکنی کلاه گذاشتن سر خودمونه

کی حاضر پولشو 6 ماه بعد نصف کنه به امید اینکه مثلا 3 سال بعد سوبله کنه ؟پولو نصف کنی و تا 3 سال دیگه سوبله ( 3 برابر ) هم بکنی ، 50% سود کردی !!! کار شاقی نکردی
                اینکه میگید فلانی با پالایشی های سالها قبل در زیان بوده و این 2 سال رفته تو سود ... این 2 سال را تکرار ناشدنی بدون . در ضمن اونی که پالایشی را در سقف فروخت سود خوب برد نه اونی که 70% از سقف پولش کم شده
                اینطور مثالها نادرند ، دقیقا مثل همون مثالها از این زن شارلاتان پست فطرت مورد بحث ماست که میرفت دست میذاشت رو یه سهم خاصی که در 10 سال گذشته رشد خیلی زیادی داشته از جمله چافست و میگفت شما اگر 10 میلیون خرید کرده بودی از این دردونه طلا ، الان پولت اینقدر شده بود در حالیکه هرگز اسم سهمی را نمی برد که شما 10 سال گذشته با تورم هم نتوسنتی باهاش بیای بالا
                فلان سهم اینقدر شده بود را هم دروغ میگفت و دوبله اعلام میکرد . همین چافستی که میگفت در 10 سال گذشته 320 برابر شده دروغ میگفت . 160 برابر را میگفت 320 برابر
                در اینستا همین مورد و چند مثال دیگر را براش توضیح دادم ، چند روز تحمل کرد و دید خیر من با پامنبری هاش فرق دارم مسدودم کرد
                دقیقا داستان همینجاس دیگه طمع تلخ نوسانگیری با سرمایه غیر مازاد

نوسانگیری ی سرش سود هست ی سرش ضرر (سرمایه گذاری ی سرش گذشت زمان هست و ی سرش سود )

نوسان گیر (اصطلاح ره صد ساله رو ی شب رفتن) میاد چیزی که ارزشش بیشتر از قیمتش هست را زیر قیمت می خره (که سواد مالی می خواد نوسانگیری)
                و چیزی که قیمتش بیشتر از ارزش ذاتیش هست رو می فروشه

در واقع سود نوسان گیری از جیب بقیه تامین میشه

قطعا تو ی بازار همه نمی تونن نوسان بگیرن ، یک عده نوسان میدن ، یک عده نوسان میگیرن

خودم سال 97 چند برابر اصل سرمایه ام (بخاطر قرض و اعتبار) را ضرر دادم ، امسال هم باز همینطور البته فعلا کمتر از 50 درصد !

در کل سرمایه گذاری ضرر نداره ، شاید با موندن تو بازار سواد مالی هم پیدا کنم و روزی بتونم نوسان هم بگیرم.

همه امون می خواستیم شهریور بفروشیم و خارج بشیم دیگه ، بچپونیم به بقیه ، غیر از اینه ؟ (تازه من نیت کرده بودم هفته آخر مرداد ماه خارج بشم ، چون از هرکی می پرسیدم کی خارج بشیم می گفت شهریور ، گفتم پس من اول پیاده بشم ، ولی نشد ! از شاخص 1150 سبدم هیچ رشدی نکرد تا 2100 هزار واحد همه اش منتظر بودم عروسی به کوچه ما هم بیاد بعد پیاده بشم ، به خیال اینکه تا عروسی نیاد عزا نمیاد ، سهام رو نگه داشتم و کوچه ما بدون اینکه عروسی گرفته باشن، عزا گرفتن./:.sadsmiley.:/

نظر

• EHSANI
                  ستاره‌دار(3)
                  • Sep 2020
                  • 2150

مهناز صادقی!!!
                  من فکر میکردم پرستوهای دولت فقط توی سیاست فعال هستند
                  طبق گفته دوستان در پستهای قبل ، ظاهراً در بورس هم پرستو داریم !!!
                  نگرش ، همه چیز است .

نظر

• sooroosh1315
                    ستاره‌دار (۲)
                    • Oct 2019
                    • 5358

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                    سروش خان ۲ روز پیش‌ حساب کردم هرکسی بهمن ۹۵ با ۳۵ میلیون پول میتونست دو میلیون چهارصد هزار سهم خودرو بخره و نزدیک به ۵ میلیون سود مجمع بگیره و بعد افزایش سرمایش اگه تو قیمت ۷۰۰ تومن خارج میشد ارزش پولیش میشد ۳۴ میلیارد تومن قطعا همچین کسی وجود داره و سوال مهمی که هست اینه که این آقا یا خانم چه طرز فکری داشت که تونست به این عدد برسه ؟
                    آیا تاریخ دوباره تکرار خواهد شد؟
                    کدام سهام پتانسیل دادن همچین سودی رو تو ۴ الی ۵ سال خواهند داشت ؟
                    اینارو میپرسم چون اگه خدا بخواد ما ۴ الی ۵ سال دیگه رو خواهیم دید چه به فکرش باشیم چه نباشیم پس چرا از الان به بهترین نحو روش سرمایه گذاری نکنیم ؟
                    @};-
                    دقیقا ، تازه قراره بازی شروع بشه

سوادم نمیرسه ، ولی حدس میزنم همین الان تو بازار سهامی وجود دارن که زیر ارزش قیمت خوردن و قطعا با خرید(پله ای) و نگهداریشون ، حتی در بازار خرسی در کمتر از یکسال بالای 50 درصد گرفت ،
                    آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/02/05, 16:14.

نظر

• جواد277
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 4925

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
                      اگه یک روزی شفن ۱۵۰۰۰ تومن رو ببینه قطعا یکی از این گزینه های جذاب میتونه باشه
                      من به شما ضمانت حتی تا 5000 تومان را هم خواهد دید فقط بحث زمان است من خودم زاگرس در سال 95 با p/eکمتر از 2را خریدم وبعضی از دوستانم گفتن گران خریدی

نظر

• تیدی آلفا
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2540

نظر

• میلاد سودی
                          ستاره دار (1)
                          • Apr 2020
                          • 1034

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                          من به شما ضمانت حتی تا 5000 تومان را هم خواهد دید فقط بحث زمان است من خودم زاگرس در سال 95 با p/eکمتر از 2را خریدم وبعضی از دوستانم گفتن گران خریدی
                          الان تو شرایطی هستیم که همه چی امکان داره متاسفانه

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

@};-
                            دقیقا ، تازه قراره بازی شروع بشه
                            سوادم نمیرسه ، ولی حدس میزنم همین الان تو بازار سهامی وجود دارن که زیر ارزش قیمت خوردن و قطعا با خرید(پله ای) و نگهداریشون ، حتی در بازار خرسی در کمتر از یکسال بالای 50 درصد گرفت ،
                            خکاوه تقریبا شرایط مشابه خودرو قبل از تجدید ارزیابی داره، از گزینه هایی هست که ممکنه ...
                            البته فعلا بدجور دارن سهم را بازی میدن

نظر

• کیمیاگر
                              عضو عادی
                              • Apr 2011
                              • 298

دقیقا داستان همینجاس دیگه طمع تلخ نوسانگیری با سرمایه غیر مازاد

نوسانگیری ی سرش سود هست ی سرش ضرر (سرمایه گذاری ی سرش گذشت زمان هست و ی سرش سود )

نوسان گیر (اصطلاح ره صد ساله رو ی شب رفتن) میاد چیزی که ارزشش بیشتر از قیمتش هست را زیر قیمت می خره (که سواد مالی می خواد نوسانگیری)
                              و چیزی که قیمتش بیشتر از ارزش ذاتیش هست رو می فروشه

در واقع سود نوسان گیری از جیب بقیه تامین میشه

قطعا تو ی بازار همه نمی تونن نوسان بگیرن ، یک عده نوسان میدن ، یک عده نوسان میگیرن

خودم سال 97 چند برابر اصل سرمایه ام (بخاطر قرض و اعتبار) را ضرر دادم ، امسال هم باز همینطور البته فعلا کمتر از 50 درصد !

در کل سرمایه گذاری ضرر نداره ، شاید با موندن تو بازار سواد مالی هم پیدا کنم و روزی بتونم نوسان هم بگیرم.

همه امون می خواستیم شهریور بفروشیم و خارج بشیم دیگه ، بچپونیم به بقیه ، غیر از اینه ؟ (تازه من نیت کرده بودم هفته آخر مرداد ماه خارج بشم ، چون از هرکی می پرسیدم کی خارج بشیم می گفت شهریور ، گفتم پس من اول پیاده بشم ، ولی نشد ! از شاخص 1150 سبدم هیچ رشدی نکرد تا 2100 هزار واحد همه اش منتظر بودم عروسی به کوچه ما هم بیاد بعد پیاده بشم ، به خیال اینکه تا عروسی نیاد عزا نمیاد ، سهام رو نگه داشتم و کوچه ما بدون اینکه عروسی گرفته باشن، عزا گرفتن./:.sadsmiley.:/
                              البته جناب سروش عزیز به نظر من کسی که بهمن 98 خریده و تیر و مرداد 99 با مثلا 300% سود فروخته، دیگه نوسان‌گیری محسوب نمیشه.
                              مشکل این بازه کوتاه بودنش و فشرده بودنش بود. وگرنه شما هم وقتی سرمایه گذاری می کنید مگر چقدر سود مورد انتظار شماست. مثلا 5 ساله انتظار دارید با سرمایه گذاری به همان 300% سود برسید. خب در شرایط بورس پارسال و امسال، این 300% مثالی، در چند ماه محقق شد.

نظر

• میلاد سودی
                                ستاره دار (1)
                                • Apr 2020
                                • 1034

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                                خکاوه تقریبا شرایط مشابه خودرو قبل از تجدید ارزیابی داره، از گزینه هایی هست که ممکنه ...
                                البته فعلا بدجور دارن سهم را بازی میدن
                                سال ۹۱ الی ۹۲ بود که بیمه ما اومد تو بورس اشتباه نکنم ۱۲۰ تومن باز شد تا ۱۸۰ تومن هم رفت یا حق تقدم وزمین تو ۷ تومن باز شد تا ۶۰ تومن هم رفت هر روز ۸ درصد میداد من رو این حساب احساس کردم هر عرض اولیه ای ارزنده هستش تا اینکه سنوین گور به گور شده اومد و با کله نزدیک به ۱۳ میلیون تومن رو عدد ۲۴۰ تومن خریدم خدا به باعث و بانی این عدد ها لعنت کنه خلاصه چشمتون روز بد نبینه همون روز تا ۱۹۰ تومن هم ریخت و اومد بعد چند هفته تا ۱۷۰ تومن بعدش چند ماه بستنش و ۱۳۰ تومن باز شد چه روزای بدی بود هرچی داشتم رو از دست دادم و حتی یادم میاد بعدش اواخر دولت احمدی نژاد شبندر اومد از ۱۱۵ تومن باز شد ریخت ۱۰۴ تومن و بعدش یه کله رفت تا ۱۵۰۰ تومن هدف از گفتن این حرفا اینه که دوست عزیز هر گردی گردو نیست

نظر

در حال کار...
                                X