کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چرا مهناز صادقی را دستگیر نمی کنند؟...اعلام تارگت شاخص 8 میلیونی در تلویزیون...نمودارهایی با تارگت 10 هزار درصدی سود!....مهناز صادقی در کانالش....بالای 350 هزار نفر عضو بودند....
بنده خدا جوگیر شده بود، یک حرفی زده بود. شما جدی نگیرید.
(از قدیم گفتند خدا کنه آدم را سگ بگیره، ولی جو نگیره)
این همه کانال تلگرام و اینستا درباره همه چیز، شبانه روز تارگت میدهند و اظهار فضل میکنند، این هم روی آنها.
این همه کانال تلگرام و اینستا درباره همه چیز، شبانه روز تارگت میدهند و اظهار فضل میکنند، این هم روی آنها.
حالا گیریم...پسر بچه 12 ساله..از روی خامی و جوگیری...یک کانالی زده...باید کاسه کوزه ها سر اون بشکنه؟!....
این بچه هم یکی مثل مهناز شهنازها...
پ ن:چرا به جوگیرها اجازه میدن در تلویزیون اظهار فضل کند؟...این جوگیر بود...صدا و سیما چی بود؟
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: یکی از تصمیمات اخیر تغییر دامنه نوسان به مثبت ۶ و منفی ۲ درصدی است که از شنبه اجرایی میشود.
با این تصمیم منفی 2 به نظرم در اسفند ماه صف های سنگین فروش بوجود خواهد امد که با پایین امدن حجم مبنا نیز هر روز صف فروش های خواهد شد قیمت سهم ها پایین تر بیایند....
یکی هم حقیقی های تازه وارد که نوسانگیری بلد نیستند باید دامنه نوسان مثبت 6 و منفی دو یکی از راههای نوسان برای نوسانگیران حرفه ای و بازارگردان ها فرصت هستش برای نوسان گیری....نوسانگیری رونقی هم برای کارگزاری ها دارد ...پس سهامداری کردن اشتباه خواهد بود با این تصمیم گیری ...باید نوسانگیر شد...
آخرین ویرایش توسط hamid1111111؛ 2021/02/06, 20:57.
چرا مهناز صادقی را دستگیر نمی کنند؟...اعلام تارگت شاخص 8 میلیونی در تلویزیون...نمودارهایی با تارگت 10 هزار درصدی سود!....
مهناز صادقی در کانالش....بالای 350 هزار نفر عضو بودند....
مهناز یه محلل بود جز پیش و مهره این دزدی سیستماتیک
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: یکی از تصمیمات اخیر تغییر دامنه نوسان به مثبت ۶ و منفی ۲ درصدی است که از شنبه اجرایی میشود.
این خبر خروجی...جلسه دیروز بود....کسانی که از پشت پرده خبر داشتند...امروز درصدد خروج بودند...فشار فروش هم بخاطر این بوده....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
حالا گیریم...پسر بچه 12 ساله..از روی خامی و جوگیری...یک کانالی زده...باید کاسه کوزه ها سر اون بشکنه؟!....
این بچه هم یکی مثل مهناز شهنازها...
پ ن:چرا به جوگیرها اجازه میدن در تلویزیون اظهار فضل کند؟...این جوگیر بود...صدا و سیما چی بود؟
وقتی پسرک 12 ساله و شاطر نانوا و غیره سیگنال میدهند این نشانه ضعیف بودن مدیریت مدیران عالی بورس بوده است که فقط ادعاهای واهی دارند و هیچگونه نظارتی نتوانستند بکنند...همین مدیران رده بالای بورس باید توبیخ شوند و جوابگو باشند که در وظیفه ذاتی خود یعنی نظارت کردن و تسهیل کردن در ارایه مدارک برای کسانی که واقعا تحلیل گر هستند و نگذاشتند و مجوز تحلیل کردن به ان ها ارایه ندادند و جلوی تحلیل کردن ان ها را گرفتند باید جوابگو باشند که متاسفانه نیستند و سرشان را مثل کبک در برف کردند و دیگران را مقصر میخواهند جلوه بدهند متاسفانه...
کاملا مشخصه اثر مثبت خیلی خوبی روی بازار میگذاره
فردا خواهید دید چطور سهام را درو میکنند
شاخص تا عید مثبت و صعودی خواهد بود
خیلی ساده است دو درصد باخت در مقابل ۶ درصد برد!
کیه که از این معامله بدش بیاد
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
بنظرم اکثر کسانی که راجع به این خبر جو منفی میدن از جماعت نقدیون هستند که فهمیدند بد کلاهی سرشون رفته و دنبال یافتن فرصتی برای خرید هستند!
و گرنه یک نفر غیر بورسی هم تاثیر مثبت این مصوبه را کاملا درک میکنه
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
متاسفانه روند اکثر سهم ها روند منفی است و با منفی 2 کردن باید منتظر صف های فروش سنگین بود در اسفند ماه که با پایین امدن حجم مبنا هم متاسفانه هر روز دو درصد منفی خواهند خورد....
حمایت های نیم بند و پوشالی دولت بازار را به اینجا رسونده در صورت اراده دولت بایستی تا بحال یصورت پلکانی حمایت افزایش میکرد که متاسفانه بعمد یا بسهو انجام نشده و باعث از بین رفتن سهامداران شده و اقداماتی بصورت ذیل قابل انجام است
1- استفاده از ابزار اوراق تبعی بصورت درصدی از سهام شناور سهام شاخص ساز مثلا برای ایران خودرو حداقل 20 میلیارد سهم با سود 100 درصد در سررسید یکساله و کاری که انجام شده بصورت نمادین و شو و سرکاری بوده و فعالین بازار باید بفهمن حمایت جدی است
2- دامنه نوسان نا متقارن با اختلاف چشم گیر مثل مثبت 6 و منفی 2 - اگر همین کار سه ماه قبل انجام شده بود بازار تابحال سقف قبلی را پس گرفته بود
3- متاسفانه صدا و سیما بعد از ریزش هیچگونه حمایتی از بازار نکرد در صورت اراده با یک برنامه ریزی منسجم و حساب شده می توانست با توجیه اعتماد را به سهام داران برگرداند
دوستان بهترین بازار هنوز هم بازار بورس است. ولی باید همیشه استراتژی خود را داشته باشید. مثلا من همیشه استراتژی درصد نقد و سهام را رعایت می کنم و به هیچ وجه اعتبار یا وام نمی گیرم. در بهترین بازار همیشه حداقل 20 تا 25 درصد نقد و در بدترین بازار هم حداقل 30 درصد سهام دارم و هر چند وقت درصد سهام و نقد ( اخزا یا حساب مفید با سود سالیانه حدود 18 درصد ) را کم و زیاد می کنم. مثلا الان حدود45 درصد سهم و 55 درصد نقد هستم و خیالم کاملا راحت است. بازار به هر سمتی برود ما هم به همان سمت می رویم و در هر حالتی شکارهای خوبی پیش می اید. فقط باید طمع و ترس خود را کنترل کنید.
تغییر حجم مبنا تاثیری در سهام شاخص ساز ندارد چون بطور متوسط روزانه چند برابر حجم مبنا معامله می شوند فقط برای سهام کوچک که در صف سنگین قفل میشند موثر است و افزایش دامنه مثبت یک سیگنال خرید موثر به بازار است
نظر