کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار اظهار داشت: یکی از تصمیمات اخیر تغییر دامنه نوسان به مثبت ۶ و منفی ۲ درصدی است که از شنبه اجرایی میشود.
در دو.ره های قبل هم اینگونه اقدامات انجام شده
منظور اینکه این تغییرات سابقه هم دارند
مثلا در یک دوره دامنه منفی 2 تا مثبت 4کردن
دردوره های قبلی که این تغییرات اثر بخش بوده و نتیجه خوبی داده
حال در زمان فعلی دامنه منفی2تا6 شده که امیدواریم همانند قبل اثربخش باشد
اما نکته ای که کمتر به آن اشاره میشود اینکه تمامی شرکت ها ملزم به انتشار اواراق تبعی شده اند
صدور اوراق تبعی برای همه نماد ها نکته بسیار مهمتری از دامنه نوسان است.
صدور اوراق تبعی کف قیمتی سهم را مشخص و تضمین میکند.
اوراق تبعی معادل بیمه سهم است که قیمت سهم را تضمین میکند.
در شرایط فعلی که هر روز بخشی از سرمایه مردم آب می رود، نمی شود دست روی دست گذاشت و هیچ کاری نکرد. بسیاری از تصمیمات برای این است که نشان دهد نهاد ناظر نسبت به این شرایط بی تفاوت نیست. از تصمیمات شورای عالی، باید حمایت کرد تا بازار بتواند به لحاظ روانی خود را بازیابی کند.
@twitter_bourse
همایون دارابی:
مصوبات ۸ بندی دیروز هیات مدیره سازمان و مصوبات امروز شورایعالی بورس در حضور وزیر نشان از اهتمام رییس جدید سازمان برای به تعادل رساندن بورس دارد.امیدوارم همه فعالان بازار کمک کنند بازار از هیجان زدگی کنونی دور شده و رنگ آرامش را تجربه کند.
@twitter_bourse.
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
تغییر دامنه نوسان نامتقارن ، 2- و 6+ چرا باید موجب رشد بازار شود؟ در بازاری که هر روز منفی می خورد و صفهای فروش تشکیل می شود ! فقط می تواند منجر به سنگین تر شدن صفهای فروش شود و البته خروج حقیقی ها را با مشکل مواجه خواهد کرد !! چون حقوقی ها اول وقت سر خطی سفارش چند میلیونی می زنند! بنابراین ضرر حقیقی ها بیشتر خواهد شد و زمان برگشت بازار احتمالا طولانی تر!
امیدوارم این تغییر دامنه نوسان اثر مثبتی در بازار داشته باشد، راستش به شخصه نقد هستم و منتظر خرید اما الآن دغدغه اصلی ام شکل کندل ها با این دامنه نوسان است/.:biggrinsmiley.:/
وقتی به سناریوهای مختلفی که روی تابلو برای نوسان گیری، حتی فروش و نقد شدن، خرید و نگهداری، و غیره فکر میکنم به نظرم این قانون تاثیرش مثبت خواهد بود./:.grlim:./
یکسری از اساتید مثل پرویز خالقی هم فکر کنم نقد هستن شروع کردن کوبیدن این قانون که کار درستی نیست. اینکه بازار در نهایت کار خودش رو میکنه درسته اما همین قوانین و در بازار خودمان قانون دامنه نوسان هم از اجزای اجرایی مهم بازار هستن که قطعا بی تاثیر نخواهند بود.
این نظر دوست من میثم از تحلیگرهای خوب بازار هست که خوبه اینجا قرارش بدم
در مورد سهامی ک بازيگر خوبی دارن یا حمایت میشن این دامنه نوسان عالیه...
..مثلا .یک هفته ده درصد افت هم.کنه مثلا با خبرهای چرتی مثل دلار ۱۵....
اونطرف یک ماه بعد.بگذره ملت ببینن دلار پایین نمیاد...تو دو روز۱۲ درصد مثبت میخوره ...و افتش جبران میشه برای سهامی ک پدر مادر دارن و حمایت میشن..
و همانطور ک گفتن فرصت تحلیل بهتر به وجود میاد
+++
تو این شرایط حتی یک ماهم بعضی سهما قفل صف فروش بشن و قیمت پایانیشون پایین نیاد بهتره تا مثل بنز سهام بریزه
هر کیم مخالفت کرد با این تصمیم در کانالش یا نقده و دنبال بز خریه....یا دشمن بازاره..
امیدوارم این قانون حداقل۳-۴ ماه اجرا بشه...تا گذر زمان افق بهتری از اقتصاد ب ما بده
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
حالا گیریم...پسر بچه 12 ساله..از روی خامی و جوگیری...یک کانالی زده...باید کاسه کوزه ها سر اون بشکنه؟!....
این بچه هم یکی مثل مهناز شهنازها...
پ ن:چرا به جوگیرها اجازه میدن در تلویزیون اظهار فضل کند؟...این جوگیر بود...صدا و سیما چی بود؟
از شما دیگه بعید است دوست عزیز این سوال
این پروژه بود . اوردنش تلویزیون برای خر داغ کردن . گ..وز هم هالیش نبود از بورس . گفتنی ها در مورد این خانم زیاد گفته شد
این تابلو تابلو بود برای دولت سهم چاق کرد . تصویر صندوقچه طلا را یادته برای صندوق های دارا و پالایش در کانالش ؟ دیگه تابلو تر از این ؟ برای فروش بیشتر صندوق های دولتی
دستگیر نشدنش هم به دلیل پروژه بودنش است مگر اینکه قوه قضائیه با دولت در این زمینه بپیچند به هم . البته هنوزم زمان برای بازداشت شدنش هست . شایدم شده و رسانه ایش نکردند
تغییر دامنه نوسان نامتقارن ، 2- و 6+ چرا باید موجب رشد بازار شود؟ در بازاری که هر روز منفی می خورد و صفهای فروش تشکیل می شود ! فقط می تواند منجر به سنگین تر شدن صفهای فروش شود و البته خروج حقیقی ها را با مشکل مواجه خواهد کرد !! چون حقوقی ها اول وقت سر خطی سفارش چند میلیونی می زنند! بنابراین ضرر حقیقی ها بیشتر خواهد شد و زمان برگشت بازار احتمالا طولانی تر!
احتمالا یه عده ای از این قانون خبر داشتن ،با این حال چرا امروز فشار فروش این قدر بالا بود؟به نظرم این قانون رو باید به روش تغییر قیمت بنزین توسط حاج حسن و شرکا انجام می دادن تا ملت همین امروز صبح غافلگیر می شدن
حالا باید تا شنبه هفته دیگه صبر کرد تا معلوم بشه سهام داران عکس العملشون چیه.طبعا یک عده ای فکر می کنن این قانون خروج اونها رو به تاخیر میندازه فلذا این هفته رو فقط فرصت فروش می دونن و صد البته یه عده ای هم برعکس فکر می کنند و شاید شروع کنن به خرید.جمع جبری این دو تا فکر نتیجه اش چی میشه؟الله اعلم
البته این دامنه منفی 2 عیب زیاد داره ولی یک حسن داره . حمایت ها را شاید بتونه بهتر حفظ کند تا در یک مقطعی از برگشت بازار کارساز باشد
با این منفی های پی در پی و زامبی وار روزهای اخیر ،متاسفانه بسیاری از نمادها حمایت ها را از دست دادند
تغییر دامنه نوسان به -2 تا +6 خبر خوبی برای بازار هست.
همانطور که دوستان گفتن دوره های قبل هم نتایج مثبتی داشته این اتفاق..
من که به شدت با این تصمیم مخالفم و سبب عدم تعادل در عرضه و تقاضا میشه..
اصلن چرا بازه به منفی ۶ و مثبت ۲ تغییر نکنه؟
بازار مالی بازاری بایست مبتنی بر عرضه و تقاضا باشه
وظیفه مسولان هم خلق این قوانین مضخرف نبایست باشه...
باید بگذاریم بازار راه خودشو بره
این قوانین هم نتیجه نخواهد داد بنظرم بیشتر بنفع دوستان مسولانه که بتونن خارج بشن از سهام حبابی
همون طور که p.eسهام حباب مثبت گرفت هیجان فروش هم اتفاق خواهد افتاد و p.e حباب منفی خواهد گرفت!!!
با این تصمیمات اشتباه فقط دارن ضجه هارو طولانی تر میکنند.
منتظر بازار میمانیم
یاد بگیریم بازار اصلن کاری به مسول و قانون نداره کند با تند راه خودشو طی میکنه..
پرسود باشید دوستان
نظر