کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جالبه اونهایی که نقد هستند ، می گویند هیجان کاذب هست !
خساپا 650 میلیون صف خرید
خودرو 246 میلیون صف خرید
وتجارت 260 میلیون صف خرید
شپنا 115 میلیون صق خرید
و ناظر پیام داده که : 09:10 اطلاعیه درخصوص ورود سفارش فروش و انجام معامله توسط کلیه بازارگردان ها
اطلاعیه درخصوص ورود سفارش فروش و انجام معامله توسط کلیه بازارگردان هابه اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
بعد میگن هیجان خرید کاذب !!!
آقا اگه نقد هستی جو منفی نده ! جالبه که افراد دیگری هم که نقد هستند زیر پست را تشکر زده اند
وقتی ناظر گفته بازارگردانها حق فروش ندارند ، مشخصه که بازار سبز خواهد ماند
شما که از 5 درصد امروز و 5 درصد فردا جا موندی جو منفی نده !
آنلاین من که هیچ وقت قطع نبود قطع شده
دسترسی مردم عادی بستن تا حوداشون خالی کنن
بله انلاین ها قطع شد و منم نتونستم میزان نقدینگی را خرید کنم . دیروزم انلاین من خراب بود . سرمایه مردم را نابود کردند و حالا هم که میخواد بازار یه برگشتی داشته باشه خرابش کردند تا نتونی کاری بکنی
حالا چه به نفعت باشد چه به ضررت ولی خرابی ها برای خالی کردن خودشون نیست . سوار شدن خودشون برای یک نوسان چند روزه است که فرصت شما نشود
جالبه اونهایی که نقد هستند ، می گویند هیجان کاذب هست !
خساپا 650 میلیون صف خرید
خودرو 246 میلیون صف خرید
وتجارت 260 میلیون صف خرید
شپنا 115 میلیون صق خرید
و ناظر پیام داده که : 09:10 اطلاعیه درخصوص ورود سفارش فروش و انجام معامله توسط کلیه بازارگردان ها
اطلاعیه درخصوص ورود سفارش فروش و انجام معامله توسط کلیه بازارگردان هابه اطلاع کلیه بازارگردانها می رساند، بازارگردان های محترم در روز جاری در کلیه نمادهای معاملاتی موضوع بازارگردانی خود، ملزم به ایفای تعهدات بازارگردانی در ورود سفارش فروش و انجام معامله در سمت فروش نمی باشند.
مدیریت عملیات بازار شرکت بورس اوراق بهادار تهران
بعد میگن هیجان خرید کاذب !!!
آقا اگه نقد هستی جو منفی نده ! جالبه که افراد دیگری هم که نقد هستند زیر پست را تشکر زده اند
وقتی ناظر گفته بازارگردانها حق فروش ندارند ، مشخصه که بازار سبز خواهد ماند
شما که از 5 درصد امروز و 5 درصد فردا جا موندی جو منفی نده !
درود..
بنده دیروز چندین بار از صف فروش...سصوفی خریدم...(نقد نیستم)..
برام جالبه...از دیروز تا به امروز چه اتفاق خاصی افتاده؟!..
آنلاین من چرا قطع هست؟!..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
آنلاین من هم قطع شد و پشتیبانی هم جواب نمیده
عملاً امروز کاری نمیتونم بکنم،
فقط میتونم از سایت tsetmc نگاه کنم
داروغه ناتینگهام خوب بلده که چطوری یک سکه رابزنه به ته کاسه گدا(راین هود)وپنچ تاسکه راجمع کنه!وخوش به حال کسایی که داروغه هستند واین مهارت رادارند/:.yead.:/وافسوس برای ملت بیجاره مطیعشان.
نظر