جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
    حدسم رو تمديده. توافقم بشه مثله لوزانه دو روز بعد گند ميخوره توش. ما كه خارج شديم.
    این دور از مذاکرات با توافق لوزان قابل مقایسه نیست
    در توافق لوزان یک تفاهم بود که متنی که ازش منتشر شد ابهام داشت
    این توافق نهایی هست و به گفته خودشون حدود 70 صفحه هست و این بار امضای وزرا زیرش زده میشه .
    انشا ال.. خیر باشه .
    قبل از شروع مذاکرات تحلیل کرده بودیم که در صورت تمدید یک هفته ای یا چند روزه میشه به این نتیجه رسید که کار تمومه . بر اساس این تحلیل صبر میکنیم

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

خدا كنه بشه ولي اگه نشه بورس نابود ميشه.

نظر

• signalemosbat
        عضو عادی
        • May 2015
        • 125

با این رفت و آمد ها و ماندن کری در هتل احتمال زیاد کار تمومه. ببینیم شنبه میشه شاسی بلند رو ثبت نام کنیم ؟!!

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

حدسم رو تمديده. توافقم بشه مثله لوزانه دو روز بعد گند ميخوره توش. ما كه خارج شديم.
          لوزان به این دلیل بود که مهلت کنگره برای توافق سیاسی انموقع بود
          الان هم توافق بخاطر مهلت اخر کنگره است
          اگر کنگره جمهوریخواهان بود حد اقل8سال مذاکره میکردند بدون هیچ نتیجه ای...:D
          اگر هم دو طرف واقعا توافق داشتند در این دو سال به نتیجه رسیده بودند
          خوشبختانه کنگره مهلتی گذاشته که یا اینوری یا انوری تمام شود....نهایتش این است یک چیزی بیانیه میدهند که امضا نمیکنند....
          ظریف روحانی استاد بازی هستند اگر هم واقعا توافق نباشد مثل لوزان..توافق میکنند چطور بپیچانند ...بعد هم بیایند تهران بگویند ما چنین نکردیم غرب دبه کرد...شبیه 10سال که در متن توافق قبلی بود..شبیه الحاقی که در متن قبلی پذیرفتند الان میگویند بازرسی نباید باشد ..10سالم زیاد است
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

نظر

• سلطان بورس
            كاربر فعال
            • Aug 2011
            • 3373

خدا كنه بشه ولي اگه نشه بورس نابود ميشه.
            عدم توافق فقط مربوط به بورس نیست
            کل مملکت نابود میشه و میریم به سمت جنگ

نظر

• djdream
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3997

به اين زودي جنگ نميشه البته سقوط از بورس شروع ميشه.

نظر

• tom cruise
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 4756

به اين زودي جنگ نميشه البته سقوط از بورس شروع ميشه.
                قرار نیست امریکا خون جوانانش هدر دهد مثل عراق...
                می نشیند تحریم میکند
                بعد از 3سال سلیماانی بجای شکست محاصره سامرا دمشق...فکر ازاد کگردن اهوواز زاهدان سنندج باشد
                tom cruise in face book

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

بنده در تالار بورس گفتم و اينجا هم ميگم مذاكرات تمديد خواهد شد دقيقا مثل لوزان خيلي شيك و مجلسي يك تفاهمي انجام ميدن كه نه توافق هست نه توقف بلكه يك تفاهم هست يا بهتر بگيم تمديد. البته بازار هميشه با تاخير ميفهمه كه تمديدي بيش نبود.

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

بنده در تالار بورس گفتم و اينجا هم ميگم مذاكرات تمديد خواهد شد دقيقا مثل لوزان خيلي شيك و مجلسي يك تفاهمي انجام ميدن كه نه توافق هست نه توقف بلكه يك تفاهم هست يا بهتر بگيم تمديد. البته بازار هميشه با تاخير ميفهمه كه تمديدي بيش نبود.
                    بهتره انقدر با اطمینان حرف نزنیم
                    یک هفته دیگه تکلیف روشن میشه .
                    البته لازم هست بدونین که اسم تفاهم برای ایران هست و برای طرف مقابل همان توافق سیاسی هست .
                    فعلا اخبار که منتشر میشه نشان از توافق هست .
                    شما که نقد شدین . دیگه نیاز نیست انقدر نگران باشین و عدم توافق را هی در تالارها تکرار کنین .
                    با تشکر از اطلاع رسانی شما

نظر

• signalemosbat
                      عضو عادی
                      • May 2015
                      • 125

جالبه اونهایی که مثل من سهم دارن فقط دنبال اخبار مثبت هستن و افراد نقد دنبال یه خبر منفی که همه جا پر کنن ! خوب عزیزان من ما همه ریسک کردیم هر کس به طریقی ! حالا در روزهای آینده معلوم میشه کسانی که ریسک کردن و سهامداری کردن سود میبرن یا اونهایی که نقد شدن.
                      احتمالا دوشنبه قضیه تمومه.
                      با این رفت و آمدها احتمال توافق بیشتر از عدم توافقه، مگر باز قضیه دبه و ...

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

در اصل توسط signalemosbat پست شده است View Post
                        جالبه اونهایی که مثل من سهم دارن فقط دنبال اخبار مثبت هستن و افراد نقد دنبال یه خبر منفی که همه جا پر کنن ! خوب عزیزان من ما همه ریسک کردیم هر کس به طریقی ! حالا در روزهای آینده معلوم میشه کسانی که ریسک کردن و سهامداری کردن سود میبرن یا اونهایی که نقد شدن.
                        احتمالا دوشنبه قضیه تمومه.
                        با این رفت و آمدها احتمال توافق بیشتر از عدم توافقه، مگر باز قضیه دبه و ...
                        البته اینکه یکی نقد باشه یا سهم باشه برمیگرده به دیدگاه طرف
                        کلا 99% دوست دارن زمانی که سهم دارن خبر مثبت بیاد و کسانی هم که نقد هستن خبر منفی بیاد یا به هر دلیلی بازار بریزه
                        من بشخصه زمانی که نقدم پستی راجب اخبار یا نظری راجب بازار نمیدم . /:.Heart.:/

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام
                          من نقدم ولی هم از خبر های منفی استقبال می کنم و هم از اخبار منفی.
                          و مطمئن هم هستم با فعالیت های ما در این تالار و آن تالار هیچ سهمی بالا پایین نمی شود.
                          =========

از نظر زمان توافق هم: اگر من مسئول بودم دوست داشتم توافق بعد از سالروز شهادت حضرت مولی(ع) و قبل از عید سعید فطر باشد.
                          «محمد حسین» هستم.
                          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام
                            من نقدم ولی هم از خبر های منفی استقبال می کنم و هم از اخبار منفی.
                            و مطمئن هم هستم با فعالیت های ما در این تالار و آن تالار هیچ سهمی بالا پایین نمی شود.
                            =========

از نظر زمان توافق هم: اگر من مسئول بودم دوست داشتم توافق بعد از سالروز شهادت حضرت مولی(ع) و قبل از عید سعید فطر باشد.
                            حالا نمی شود بعد از عید فطر و قبل شهادت باشد؟
                            شایدم شد
                            یعنی افتاد سال بعد به قولت...
                            اینکه مفاد توافق به درد بخور نباشد یک بحث است و اینکه نشود یک بحث...
                            یعنی در ان قرار باشد زمان اجرا تحریمهایی لغو شود و زمان اجرا نامعلوم و مثلا شش ماه دیگر شد بحث دیگری است...
                            لوزان و الان فقط فقط به یک دلیل توافق شد و ممکن است بشود انهم مهلت کنگره جمهوریخواه است ....در واقع اگر توافق نشود هر ان ممکن است کنگره تحریمها را از سر بگیرد و ریس جمهور امریکا از پرونده اتمی ایران حذف شود کما اینکه از اولم قرار بود چنین شود
                            منتها باید بزور ماستمالی کنند
                            وقتی کنگره حاضر است اینهمه تحریم بزند انهم100سناتور یعنی میتوانند...2سال درامد کشور پتروشیمی و نفت بوده طبق قانون احتمالی کل صادرات پتروشیمی و میعانات گازی ایران بقطع و 500هزار بشکه نهایت سال جاری اجازه صادرات برای غذا دارو دارد...
                            این یعنی براحتی 70درصد درامد ارزی حذف میشود...
                            افزایش 50درصدی حقوقها در دو سال اخیر...و بودجه60میلیارد دلار دولت در بخش جاری نشان میدهد روی رفع تحریم حساب شده
                            tom cruise in face book

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
                              حالا نمی شود بعد از عید فطر و قبل شهادت باشد؟
                              شایدم شد
                              یعنی افتاد سال بعد به قولت...
                              اینکه مفاد توافق به درد بخور نباشد یک بحث است و اینکه نشود یک بحث...

یعنی در ان قرار باشد زمان اجرا تحریمهایی لغو شود و زمان اجرا نامعلوم و مثلا شش ماه دیگر شد بحث دیگری است...
                              لوزان و الان فقط فقط به یک دلیل توافق شد و ممکن است بشود انهم مهلت کنگره جمهوریخواه است ....در واقع اگر توافق نشود هر ان ممکن است کنگره تحریمها را از سر بگیرد و ریس جمهور امریکا از پرونده اتمی ایران حذف شود کما اینکه از اولم قرار بود چنین شود
                              منتها باید بزور ماستمالی کنند
                              وقتی کنگره حاضر است اینهمه تحریم بزند انهم100سناتور یعنی میتوانند...2سال درامد کشور پتروشیمی و نفت بوده طبق قانون احتمالی کل صادرات پتروشیمی و میعانات گازی ایران بقطع و 500هزار بشکه نهایت سال جاری اجازه صادرات برای غذا دارو دارد...
                              این یعنی براحتی 70درصد درامد ارزی حذف میشود...
                              افزایش 50درصدی حقوقها در دو سال اخیر...و بودجه60میلیارد دلار دولت در بخش جاری نشان میدهد روی رفع تحریم حساب شده
                              سلام
                              قبل از شهادت که اصلا به درد نمی خورد، چرا که هم فشار روزه و حالت رخوتی که در جامعه هست مانع ایجاد جو خوشحالی می شود و هم اینکه خود شهادت مانع از ایجاد جو خوشحالی می شود. و هم اینکه ایام قدر اندکی خبر هسته ای را محو می کنند.
                              بعد از عید فطر هم نباشد بهتر است چون عید فطر خودش عید است و همزمانی آن با توافق هسته ای می تواند دومی را هم عید کند!/:.winksmiley02.:/ به علاوه تعطیلی عید فطر و حالت خوشی مردم و استفاده از تریبون های نماز عید فطر می تواند بهترین موقعیت برای اعلام اخبار خوش باشد /:.ph34r-smiley.:/ (حالا هر توافقی کرده باشند در این زمان اعلام شود تا مدت ها "خوش" خواهد بود!)

اینکه شما به کنگره آمریکا اینقدر بها می دهید به نظرم اشتباه است. همان قدر کنگره و سنا در آمریکا (و دیگر کشورها) نقش دارند که مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در ایران نقش دارند.

به علاوه مطمئنا اگر آمریکا در توافق با ما سودی به دستش نیاید دنبال توافق نبود. نتیجه اینکه رفع تحریم ها خواسته ی دو طرف است و حتما باید توافق بشود و تحریم ها هم برداشته شود. و با توجه به اینکه زمان بسیار زیادی پای مذاکره گذاشته شده بعید است بیشتر از یکی دو هفته کشش بدهند.
                              «محمد حسین» هستم.
                              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

سلام
                                صبح بخیر
                                امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                                یعنی در حقیقت هفته خوبی داشته باشید
                                شاید یکی از بهترین هفته های عمر ما ایرانیها باشه
                                نه به خاطر ماه رمضان و شبهای قدر
                                بلکه به خاطر رها شدن از این طلسم بد هیبت تحریمها و عروسی هسته ای
                                واقعا راست میگن یکی یه سنگ میندازه تو چاه کلی آدم سیاستمدار و وزیر امور خارجه تو دنیاو رئیس آژانس و دیگران باید زحمت بکشند تا ببینند این سنگ کجای این چاه هست
                                حالا دراومدنش 30 سال اسیری به دنبال داره
                                اونوقت اعلام بکنه که اون رادار بالای سرش با اون بالا بالاها در ارتباطه

/:.ohno-smiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X