پاسخ : جــــو بــــازار
من ریزش بورس را تا کانال 1100 گفته بودم وکاملا دقیق هم گفته بودم تنها کاربری هستم که به این دقیقی تحلیل کرده بودم !!!!
بعد از ریزش بازار به کانال مورد نظر گفتم خرید کنید
.................................................. ........
واما در مورد دلار
2 حالت در نظر می گیریم
حالت اول) 3 قوه مخصوصا قوه مجریه طوری باید برنامه ریزی کنند تا 33 میلیون شغل ایجاد شود ومملکت بچرخد وتورم تک رقمی حاصل شود
حالت اول امکان پذیر نیست حتی در عالم رویا
حالت دوم ) الان 84 میلیون جمعیت در نظر می گیریم که باید بچرخد
برای این که 84 میلیون بچرخد انالیز می کنیم
78 در صد منبع در امد مردم به غیر از قشر کارمندی همه وابسته به تورم انتظاری است
حالا 78 در صد را تحلیل می کنیم
بخش تولید ) گردش سرمایه بخش تولید از منابع بانکی با نرخ بالای 22 در صد است وبخش تولید در حالت تورم تک رقمی نمی توانند سود تولید کنند بنابراین برای این چرخ تولید بچرخد باید تورم انتظاری ایجاد شود واز ورود کالای مشابه داخل جلوگیری شود
بخش اصناف ) الان در این 3 ماه که نرخ ارز ثابت بود 90 در صد اصناف در پرداخت اجاره محل کارشان به مشکل برخوردند
بازار های بورس وطلاوارزومسکن وخودرو هم هم همین طور
الان بخش اعظم اشتغال کشور در بخش مسکن است بدون ایجاد تورم انتظاری قابل قبول نمی شود برای این همه شغل ایجاد کرد
بنابراین در شرایط تحریم ایجاد تورم انتظاری با ابزار افزایش نرخ ارز به طوری که این تورم قابل تحمل باشد لازمه چرخاندن اقتصاد است
در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است
View Post
من ریزش بورس را تا کانال 1100 گفته بودم وکاملا دقیق هم گفته بودم تنها کاربری هستم که به این دقیقی تحلیل کرده بودم !!!!
بعد از ریزش بازار به کانال مورد نظر گفتم خرید کنید
.................................................. ........
واما در مورد دلار
2 حالت در نظر می گیریم
حالت اول) 3 قوه مخصوصا قوه مجریه طوری باید برنامه ریزی کنند تا 33 میلیون شغل ایجاد شود ومملکت بچرخد وتورم تک رقمی حاصل شود
حالت اول امکان پذیر نیست حتی در عالم رویا
حالت دوم ) الان 84 میلیون جمعیت در نظر می گیریم که باید بچرخد
برای این که 84 میلیون بچرخد انالیز می کنیم
78 در صد منبع در امد مردم به غیر از قشر کارمندی همه وابسته به تورم انتظاری است
حالا 78 در صد را تحلیل می کنیم
بخش تولید ) گردش سرمایه بخش تولید از منابع بانکی با نرخ بالای 22 در صد است وبخش تولید در حالت تورم تک رقمی نمی توانند سود تولید کنند بنابراین برای این چرخ تولید بچرخد باید تورم انتظاری ایجاد شود واز ورود کالای مشابه داخل جلوگیری شود
بخش اصناف ) الان در این 3 ماه که نرخ ارز ثابت بود 90 در صد اصناف در پرداخت اجاره محل کارشان به مشکل برخوردند
بازار های بورس وطلاوارزومسکن وخودرو هم هم همین طور
الان بخش اعظم اشتغال کشور در بخش مسکن است بدون ایجاد تورم انتظاری قابل قبول نمی شود برای این همه شغل ایجاد کرد
بنابراین در شرایط تحریم ایجاد تورم انتظاری با ابزار افزایش نرخ ارز به طوری که این تورم قابل تحمل باشد لازمه چرخاندن اقتصاد است
نظر