کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ایجاد صف های خرید در قیمت های چند برابر فعلی اونم با دلار ۲۰ تومن و حالا صف های فروش در یک سوم قیمت و با دلار ۲۴ تومن به نظرم همه با برنامه هست،
از کجا برنامه ریزی میشه و چه کسانی پشت ماجرا هستند دیگه من نمیدونم.
شاید همتی باهوش، شاید دژپسند زیرک و شایدهای دیگر
تشویق مردم به خرید سهام در اوج و ترسوندن مردم به فروش سهام در کف ظلم بزرگی هست که این روزها نصیب مهمانان جدید بورس شده، عجب پذیرایی از تازه واردین کردن این پست فطرت ها
قبلا گفته بودم روزی 10-20 هزار میلیارد معامله و اکثرش ضرر و فقط سودش برای مالیات دولت و کارمزد کارگزاری ها
حداقل کاربرد مفید این قانون مسخره 2 و 6 اینه که هم سهامدار دیگه از صف فروش های قفل خرید نمیکنه و ضرر نمیده یا کمتر میده و هم مفت خوری دولت و کارگزاری ها از کارمزد کمتر شد
ایجاد صف های خرید در قیمت های چند برابر فعلی اونم با دلار ۲۰ تومن و حالا صف های فروش در یک سوم قیمت و با دلار ۲۴ تومن به نظرم همه با برنامه هست،
تشویق مردم به خرید سهام در اوج و ترسوندن مردم به فروش سهام در کف ظلم بزرگی هست که این روزها نصیب مهمانان جدید بورس شده، عجب پذیرایی از تازه واردین کردن این پست فطرت ها
خیلی ها که میفروشند اعتقاد دارند کف اینجا نیست و پایینتر است . البته این مدت بازار نشون داده فروشنده ها برنده بودند متاسفانه.
اگر منظورتون از قیمت های چند برابر فعلی همون تیر و مرداد است ، باید خدمتتون عرض کنم که اون دلار 20 تومن اون موقع را فراموش کن . بورس تیر و مرداد با دلار 40-50 هزار تومنی داشت معامله میشد . اگر فیکس بخواهیم تناسب ببندیم با دلار 3500 و شاخص 90 هزاری ماه های اخر 96 ، اوضاع خیلی بدتر هم میشه ، اون وقت شاخص 23 برابر شده را باید با دلار هماهنگ کنیم که میشه دلار 80 هزار تومنی
ولی من تناسب فیکس نمیبندم چون در رشد دلار ، بورس همیشه جلوتر است و طبیعی هم هست . ولی این جلوتر بودنش را در حد همون دلار 40-50 هزاری حساب میکنم نه 80 هزاری
در تاپیک دوست عزیز به نام بهنام هم چندی پیش مفصل توضیح داده شد
باید با واقعیت ها کنار بیائیم . همش نمیشه که برا دل خودمون حرف بزنیم . بورس در 4 ماه اول امسال راهی چند ساله را رفت . اینو باید پذیرفت
درود
تیرماه و قبل تر انتظارات تورمی شدید آینده و احتمال قوی پیروزی ترامپ وتشدید شرایط بود
حال دقیقا عکس ان زمان انتظار ثبات وکاهش نرخ دلار حداقل برای چندماه آتی چشم اندازها را متفاوت خواهد کرد
خیلی ها که میفروشند اعتقاد دارند کف اینجا نیست و پایینتر است . البته این مدت بازار نشون داده فروشنده ها برنده بودند متاسفانه.
دقیقا همینطوره . مشکل از همین نامشخص بودن کف است وگرنه شما تضمین بدی که اقا جان این بازار نهایتش 10 درصد دیگه میریزه ، همه فروش ها کنسل میشه . حتی با 10% پائین تر اومدن هم کسی مشکلی نداره . دلیلی نمیبینه دیگه بفروشه
مشخص نیست کف کجاست
یادمه اوایل سال از فلزی ها فملی و فولاد شروع کرد وفملی 600 بود....بعد روی بانکی ها اومد و بعد پالایشی ها را به جهت پالایش یکم و درآمدزایی شدید چاق کرد
هر 3گروه دست دولت هست وبنده شنیدم باید تا اوایل سال بعد صبر کنید چون رشد بورس قبل انتخابات هست جز تک سهم های بازار
برخی دوستان کم اطلاع اینجا و اونجا با طعنه پاسخ میدن که با قانون جدید رشد شارپی شروع شده و فلانی نقده جامونده
باید خدمتتون عرض کنم شما مو میبینید ما پیچش مو ، الان ضرب المثل معروف اومدن ابروشو درست کنن زدن چشمشم کور کردن مصداق پیدا میکنه از شنبه با این قانون مسخره نقدشوندگی بازار به شدت افت میکنه ، کافیه سهمها دو سه روز اول تحت تاثیر هیجان مثبت 6بخورن بازارگردان نوسانگیرا و سهامدارای عمده حقوقی خالی کنن ، بعدش تا مدتها شاهد صفوف فروش سنگین خواهیم بود چون دامنه منفی 2درصد خیلی کمه تا اصلاح تکمیل بشه و قیمت مجدد جذاب بشه زمان زیادی میبره و شرایط فرسایشی و کسل کننده داد همه رو در میاره
بازار صرفا خساپا خودرو شپنا شستا و چند تا سهم بزرگ دیگه نیست که با صف خرید چند روزه دوباره حال هوای اوایل سال رو میگیرید اینا بعد 60_70درصد ریزش چند درصد اومدن بالا؟ چند روز دیگه میتونن این شرایط ادامه بدن همین الان کلی سهام عرضه اولیه سودده داریم که زیر قیمت عرضه دست و پا میزنن ، سیتا ، ثامید، بگیلان ،وکبهمن ،بپیوند ، آبادا وسپهر ووو واقعا اینارو نمیبینید با کدوم پول میخوان اینارو بیارن بالا
باید با واقعیت کنار بیاید اون پولی که اینروزا میخره با جنس سال گذشته فرق داره ، الان همه نوسانگیرن ، اگه نگم واسه پنج تا ده درصد سود میخره نهایت مهمون 15تا20درصده ، جنس پولی که یکسال گذشته میومد پول خنگ بود هیچی نمیدونست میخرید سود میکرد بالاتر بازم میخرید ، الان دیگه کی پول میاره ؟ کی خونه و ماشین میفروشه ؟ الان همه زخمی شدن اونایی که سهامدارن منتظر سربسر شدن یا حتی کم شدن ضررن بقیه ام دنبال نوسانگیرین ، اینا دیدن وضعیت روحی روانی متضررا خیلی خرابه 22بهمن و تعطیلات پشت بندش نزدیکه هر جور بوده باید بازارو مثبت میکردن ،ته مونده پولشون تو صندوق حمایت از بازار و توسعه بقیه جاهارو تجهیز کردن چند تا نماد لیدر رو باهاش صف خرید کردن ، خبر دامنه منفی 2درصدیم انداختن سر زبونا تا این چند روز رو بگذرونن ، دو تا 6درصدیم شاید بزنن دل بعضیا رو خوش کنن اما بعدش وقتی از سقف مثبت 6بعدی معکوس کشیدن بازار تو منفی 2قفل شد میبینید چه قانون اشتباهی بوده
یادمه اوایل سال از فلزی ها فملی و فولاد شروع کرد وفملی 600 بود....بعد روی بانکی ها اومد و بعد پالایشی ها را به جهت پالایش یکم و درآمدزایی شدید چاق کرد
هر 3گروه دست دولت هست وبنده شنیدم باید تا اوایل سال بعد صبر کنید چون رشد بورس قبل انتخابات هست جز تک سهم های بازار
زیاد شنیده میشه که قبل انتخابات فلان میشه . من هیچ رابطه معنا داری نمی بینم هر چند در صورت رخداد این اتفاق خوش ایند است
چرا باید قبل انتخابات بورس رشد کنه ؟
اگر همین دولت فعلی نیاز به رای داشت میشد تا حدودی قضیه را هضم کرد
فرض کنیم رشد هم بکنه ، چقدر رشد ؟ فکر میکنید بیشتر از همین جو مثبت های مسخره چند ماه گذشته است ؟ 4 روز مثبت و بازم روز از نو ...
آیا بهتر نیست که شستا این منابع مالی و پول سنگین را بجای خرید در یک شرکت دیگر ، از سهم های خودش و شرکتهای زیرمجموعه اش، در بازار حمایت کند!!؟؟/:.nono.:/
نظر