جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • عطارد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 414

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    سبزی خوردن یا خورشتی ؟ ریحون و نعنا هم باشه خوبه
    همین دوتا رو بلدین؟قورمه،کوکو.دلمه،پلو،آش،شور.کوفته؟زمستون نعنا وجود نداره و ریحونش هم کشت گلخونه است و عطر نداره.
    این بازار خوبیش اینه که اگر حتی سه روز کامل منفی 2 بخوره با یک مثبت 6 جبران میشه.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
      از شما که قدیمی هستی بعیده اینقدر نا امید باشی البته نمیدونم چی داری
      هر چی داشته باشم. اخه از برج 5 که بورس ریزشی هست سهام من همینجوری داره میریزه.
      دیگه هیچیش نموند.
      الان از نظر مالی به شرایط خیلی بدی خوردم.
      هزینه هام زیاد شده و درآمدم صفر شده.
      نمی دونم چیکار کنم دیگه.
      استرس دارم. خیلی استرس دارم.
      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط عطارد پست شده است View Post
        همین دوتا رو بلدین؟قورمه،کوکو.دلمه،پلو،آش،شور.کوفته؟زمستون نعنا وجود نداره و ریحونش هم کشت گلخونه است و عطر نداره.
        این بازار خوبیش اینه که اگر حتی سه روز کامل منفی 2 بخوره با یک مثبت 6 جبران میشه.
        با همین تفکرات...خیلی ها افتادن توی تله...البته سهماداران قدیمی..حسابشان سواست...چون در منفی و مثبت فروشنده نیست...منظور کسایی که از روز چهارشنبه....بخاطر دامنه نوسان...ورود کردند..
        سهمی یک 6 درصد مثبت بخوره....تا دو هفته قفل میشه...احتمالا تا منفی 5 هم نریزه...چه فایده!..
        خیلی خوشحالیم که سهم قفل شده...قیمت پایانی سهم....صفر درصد...یا 1 تومان منفی شده...این افتخار داره؟!
        خیلی ها پالایش را بالای 10 تومان خرید کردند...چون مثبت 10بود...میگفتند...سه تا منفی بخوره...با یک مثبت کامل جبران میشه..الان با 20 درصد ریزش...تازه دو زاری خیلی ها افتاده....امروز هم زیر 2 میلیون معامله شده...
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4126

اتفاقا قورمه را خوب درست میکنم ( میپزم )
          خیلی وقته کوکو و دلمه و کوفته نخوردم دلم خواست /:.grlim:./

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11251

صرفا از دید شخصی دوستانی که نقد هستند یا نقدینگی دارند تا زمان تعادل لیدرهای یکسال اخیر بازار
            خودرو وپالایش ... سیو نقدینگی خودش سود خواهد بود وخرید زدن به نظر اشتباه باشه
            تازمانی که خروج پول و حجم های بسیارپایین درنمادهای بزرگ ررا شاهد باشیم احتمال دیدن کف قبلی دربازه زمانی10روز کاری آتی همچنان قوی تراست
            ورود درنمادهای کوچک هم ریسک قفل شدن طولانی مدت پول را داره
            لذا فعلا بازار با کاهشی که دلار داشته فاز احتیاطش ادامه دارخواهد بود .. تا سیکل فعلی به پایان برسه

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

اتفاقا قورمه را خوب درست میکنم ( میپزم )
              خیلی وقته کوکو و دلمه و کوفته نخوردم دلم خواست /:.grlim:./
              جناب b4city ...منظورتان قورمه سبزیه؟!...خوش بحال تون...منم تخصصم در تخم مرغ آب پز هست.....میندازم قوری....15 دقیقه بعد بر میدارم...فقط در کندن پوستش مشکل دارم...نصفش به همراه پوست کنده میشه/:.yead.:/
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4126

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                صرفا از دید شخصی دوستانی که نقد هستند یا نقدینگی دارند تا زمان تعادل لیدرهای یکسال اخیر بازار
                خودرو وپالایش ... سیو نقدینگی خودش سود خواهد بود وخرید زدن به نظر اشتباه باشه
                تازمانی که خروج پول و حجم های بسیارپایین درنمادهای بزرگ ررا شاهد باشیم احتمال دیدن کف قبلی دربازه زمانی10روز کاری آتی همچنان قوی تراست
                ورود درنمادهای کوچک هم ریسک قفل شدن طولانی مدت پول را داره
                لذا فعلا بازار با کاهشی که دلار داشته فاز احتیاطش ادامه دارخواهد بود .. تا سیکل فعلی به پایان برسه
                کف قبلی یعنی 1130 ؟ اینطور که بوش میاد همین باشه ولی دو بار تا به حال اینو دیده . نمیدونم این چه کفی است که باید 3 قلو منتظرش باشیم
                هر چند 18 بهمن که 1130 قبلی را دید ، همین بامبول 2 و 6 روز بعد نجاتش داد وگرنه اون کف از دست میرفت
                امیدوارم از دست نره یا دیگه بخواد قر بیاد هم 1100 این بازی را تموم کنه

نظر

• کروکودیل
                  عضو فعال
                  • Aug 2020
                  • 3631

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                  هر چی داشته باشم. اخه از برج 5 که بورس ریزشی هست سهام من همینجوری داره میریزه.
                  دیگه هیچیش نموند.
                  الان از نظر مالی به شرایط خیلی بدی خوردم.
                  هزینه هام زیاد شده و درآمدم صفر شده.
                  نمی دونم چیکار کنم دیگه.
                  استرس دارم. خیلی استرس دارم.

باید مقاومتتون رو بالا ببرید
                  بازار از نظر زمانی اصلا اماده ی حرکت جدیدی نیست
                  با قیمت های فعلی سهام هم از دست هیچ کس هم هیچ کاری ساخته نیست

بازار در icu بستریست و نیاز به استراحت و گذر زمان دارد

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4126

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    جناب b4city ...منظورتان قورمه سبزیه؟!...خوش بحال تون...منم تخصصم در تخم مرغ آب پز هست.....میندازم قوری....15 دقیقه بعد بر میدارم...فقط در کندن پوستش مشکل دارم...نصفش به همراه پوست کنده میشه/:.yead.:/
                    بله قرمه سبزی . خورشت مرغ و بادمجون و کدو هم ماهرم . در حال کاراموزی هستم برای موارد بیشتر . اقتضای زمانه است و جبر روزگار نامرداد
                    البته خواهرم سبزیش را تهیه میکنه و تفت میده و اماده میکنه و میاره برای ما ، همراه با لوبیای پخته شده
                    اتفاقا همین الان سبزی و لوبیا و گوشت چرخ کرده را از فریزر گذاشتم بیرون که برم تو کارش تا نیم ساعت دیگه /:.rolleyessmileyani

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11251

کف قبلی یعنی 1130 ؟ اینطور که بوش میاد همین باشه ولی دو بار تا به حال اینو دیده . نمیدونم این چه کفی است که باید 3 قلو منتظرش باشیم
                      هر چند 18 بهمن که 1130 قبلی را دید ، همین بامبول 2 و 6 روز بعد نجاتش داد وگرنه اون کف از دست میرفت
                      امیدوارم از دست نره یا دیگه بخواد قر بیاد هم 1100 این بازی را تموم کنه
                      در ریزش قبلی اصلاح تکمیل نشده بود که با قانونی که وضع کردند موقتا یک موج رو شاخص ایجاد کردند
                      به نظرم این بارهم تا همون حوالی با تلورانس 2-3درصد خواهیم رفت ... با این تفاوت که برخی شاخص سازها کف های قبلی را نمیبیند اما
                      بخش اعظم بازار کف های جدیدی را ثبت یا درحال ثبت هستند که این هم عظمت دستکاری بازار را نشون میده!

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4126

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                        در ریزش قبلی اصلاح تکمیل نشده بود که با قانونی که وضع کردند موقتا یک موج رو شاخص ایجاد کردند
                        به نظرم این بارهم تا همون حوالی با تلورانس 2-3درصد خواهیم رفت ... با این تفاوت که برخی شاخص سازها کف های قبلی را نمیبیند اما
                        بخش اعظم بازار کف های جدیدی را ثبت یا درحال ثبت هستند که این هم عظمت دستکاری بازار را نشون میده!
                        فولاد و فملی و شبندر و شپنا شبریز را حدس میزنم به کف های قبلی نرسند . بقیه شون کف های قبلی رو شاخشونه . بعید هم هست بتونند رو 1200 این وضعیت را سر و سامان بدهند

نظر

• عطارد
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 414

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          با همین تفکرات...خیلی ها افتادن توی تله...البته سهماداران قدیمی..حسابشان سواست...چون در منفی و مثبت فروشنده نیست...منظور کسایی که از روز چهارشنبه....بخاطر دامنه نوسان...ورود کردند..
                          سهمی یک 6 درصد مثبت بخوره....تا دو هفته قفل میشه...احتمالا تا منفی 5 هم نریزه...چه فایده!..
                          خیلی خوشحالیم که سهم قفل شده...قیمت پایانی سهم....صفر درصد...یا 1 تومان منفی شده...این افتخار داره؟!
                          خیلی ها پالایش را بالای 10 تومان خرید کردند...چون مثبت 10بود...میگفتند...سه تا منفی بخوره...با یک مثبت کامل جبران میشه..الان با 20 درصد ریزش...تازه دو زاری خیلی ها افتاده....امروز هم زیر 2 میلیون معامله شده...
                          دوست خوبم فکر نمیکنم از من با سابقه تر در این جا کسی باشه.از سال72 فعالم با 54 سال سن با مدرک ارشد اقتصاد نظری و بازنشسته.امسال بخاطر تجربه در تیرماه در اوج گرمی بازار نصف سرمایه رو خارج کردم و در نارمک ملک خریدم که الان دو برابر شده.با نصف سرمایه هم فرآوری معدنی خریدیم و با 50 درصد سود تبدیل به فاسمین کردم.البته فعلا در ضررم،اما شک ندارم تا اردیبهشت حداقل 100 درصد سود میکنم.رمز سود بردن متمادی بنده در این سالها علاوه بر انتخاب سهم صبوریست.همگی سربلند و تندرست باشید.

نظر

• موج سوار
                            ستاره دار (1)
                            • May 2011
                            • 327

ای کاش حد ضرر میگذاشتی برای هر سهم اما کاریست که شده تا وقتی فروش نزدی زیان شناسایی نکردی بنظرم استراتژیت بلند مدت باشه یعنی حداقل یکساله جبران میکنی. دولت بعدی هم بیاد با بورس کار داره این دولت هم بعید نیست دوباره یه جو سنگین مثبت بده بهدف انتخابات. بهرحال نظرم اینه با سهمهای بنیادین سبدت بمان و سهامداری کن
                            در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
                            در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
                            در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
                            خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

دوست خوبم فکر نمیکنم از من با سابقه تر در این جا کسی باشه.از سال72 فعالم با 54 سال سن با مدرک ارشد اقتصاد نظری و بازنشسته.امسال بخاطر تجربه در تیرماه در اوج گرمی بازار نصف سرمایه رو خارج کردم و در نارمک ملک خریدم که الان دو برابر شده.با نصف سرمایه هم فرآوری معدنی خریدیم و با 50 درصد سود تبدیل به فاسمین کردم.البته فعلا در ضررم،اما شک ندارم تا اردیبهشت حداقل 100 درصد سود میکنم.رمز سود بردن متمادی بنده در این سالها علاوه بر انتخاب سهم صبوریست.همگی سربلند و تندرست باشید.
                              درود...
                              بنده در اول نوشته تاکید کردم....حساب سهامداران قدیمی جداست....سهامداری که در منفی و مثبت فروشنده نیست....صبور هستتند..
                              انشالله موفق و پر سود باشید...

نظر

• djdream
                                عضو جدید
                                • Nov 2013
                                • 4001

من میدونستم سقوط میکنه ولی نه دیگه اینقدر. واقعا گند زدن. بعد پولشون رو میبرن تو بیت کوین یعنی از کشور خارج میکنن اینش خیلی سوزش داره. یک واحد بیت کوین بخری ۱.۴ میلیارد کلا یک کد هست!
                                بالاخره همه نمیخوان سهامدار بمونن بعضیا خرجشون از بورس در میاد یا طرف میخواد خونه ای ماشینی جهازی چیزی بخره با این قیمت سهام تکلیفش چیه
                                هر چی هم که بیشتر صبر میکنه بدتر به باتلاق فرو میره
                                بدبختی بقیه چیزها هم پایین نیومده فقط توی رکود رفته
                                آخرین ویرایش توسط djdream؛ 2021/02/22, 00:23.

نظر

در حال کار...
                                X