جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط فین پست شده است View Post
    خبرهای دیروز و توئیت امروز قالیباف را بخوانید. عملا ایران وارد یک تقابل با غربی ها در مورد پروتکل الحاقی شده است. "ایران و اژانس تفاهم کردند اجرای پروتکل الحاقی و دسترسی های برجامی به طور کامل متوقف شود و صرفا تعهدات پادمانی ایران اجرا می شود. بر این اساس، طبق قانون مجلس هیچ دسترسی فراپادمانی به آژانس اعطا نخواهد شد و هیچگونه بازرسی فراپادمانی نیز انجام نمی گردد." گفتم هنوز تحلیلگران خوابند. فعلا از رفع تحریم و توافق تا بعد انتخابات ایران خبری نیست.
    «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از ترک ایران و ورود به فرودگاه وین در جمع خبرنگاران گفت که به نتیجه قابل قبولی رسیدیم و افزود: «ما به درک فنی دو جانبه‌ای رسیدیم که آژانس قادر خواهد بود به فعالیت‌های راستی آزمایی و نظارت خود برای یک دوره سه ماهه ادامه دهد و این شرایط را پس از ۲۳ فوریه (۵ اسفند) تثبیت می‌کند.»

به نظرم قیمت امروز دلار ،در جو روانی بازار بیشتر از این اخبار تاثیر بذاره

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3120

رکود عمدی!

بنظرم بازار را به عمد وارد رکود کردند!

اینکه مسئول این کار کیست و چه هدفی را دنبال می کند خدا داند.

چرا میگم رکود عمدی؟ این آمار رو ببینید.

سایپا میانگین حجم معاملات روزانه اش در 14 روز اخیر 933 میلیون سهم بود
      میانگین 30 روزه 933 میلیون سهم در روز
      میانگین 100 روزه حدود 1 میلیارد سهم در روز

چطوریه دیروز فقط 7 میلیون معامله شد!!

این عدد رو من یادم نمیاد سایپا کی این مقدار معامله شد با این سرمایه .....

آقا اوراقی چیزی میخواید بفروشید که مردم باید نسبت به بورس بی اعتماد باشند؟

آخر سالی قرار هست برای پول مردم برنامه ریزی خاصی بکنید؟

قرار هست عیدی و مزایا و ... رو از روش خاصی تامین بکنید که این رکود رو باید در بورس نشون بدید؟

عجیب و غریب هست !!

نیما آزادی

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4925

بجای اینکه نوسان سهم را 2درصد منفی و6 درصد مثبت بکنندباید نوسان سهم را 10 درصد منفی و10 درصد مثبت قرار میدادند انوقت پولهای بسیار زیادی برای نوسانگیری وارد بازار میشد که خود باعث رونق بورس و رشد شاخص میشد ولی فعلا میخواهند بازار را دستوری راکد و ریزشی بکنند ان هم با این قیمتها جهانی که هر روز دارند رشد میکنند

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

درتاپیک صندوق پالایش هم عرض شد ... بازار تا رسیدن این صندوق به زیر ناو خودش همین روند را طی خواهد کرد ...
          دلیل هم پرشدن مجدد کد اقایون درکف صندوق و مجددا رالی دیگری در اوایل سال اینده است
          وباچنین جو ترسی امکان خریدهای تعدادی فراهم میشه

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

فولاد حقوقی ها بیشتر میفروشن تا خرید..

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4124

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
              سلامممم.به نظرم فعلا سلامت هستیم و خودش نعمت بزرگیه....دور از جون همه اگر الان گوشه بیمارستان بودیم و در حسرت یه نفس عمیق و راحت اون موقع سهام و دامنه نوسان و ضرر و ...همگی در نظرمون رنگ میباخت....من هر موقع بازار خرابه خودم رو دلخوش میکنم به جنبه های مثبت زندگی...بالاخره این روزها هم میگذره و دوباره سحر میشه...
              منم تک سهم هستم ...روزهای قبل صف فروش نبود ولی امروز صف فروش شد...افزایش سرمایه داره...میرم مجمع فعلا تا ببینم چی میشه...
              رویا جون تو که همیشه خیلی قوی و مثبت اندیش بودی و هستی...رها کن افکار منفی رو....صبر داشته باش...انشالله دوباره خوشحال میشی
              درود . هر چند تفکر و نظر شما در نگاه اول خوش ایند است ولی این نوع تفکرات باعث میشه کف خواسته ها هر روز پائین تر و پائین تر رود
              به مرگ بگیر و به تب راضی کن سیاستی است که دهه هاست داره جواب میده
              یعنی ذلت را بپذیر و خودتو با مقایسه بدترین شرایط احتمالی در زندگی یه جورائی راضی کن و بگو خدا را شکر که بدتر نیستم . حهنم و ضرر همینم که الان هستم خوبه !!!
              این تفکر باعث درجا زدن در زندگی میشه و به نوعی سهم مهلکی است که بین ایرانی ها رواج یافته و ذلت پذیری شون و تو سری خور بودنشون را بیش از پیش میکنه

الان کرونا جهانی است . ولی بعید میدونم در کمتر کشوری بگویند همین که سلامت هستیم خودش نعمته و ذلت پذیری پیشه کنند و بدبختی ها بپذیرند . پس چرا این مدل تفکرات فقط بین ایرانی هاست ؟
              این ملت لایق این سبک و سیاق زندگی نیستند ولی با این مدل تفکرات ساخته اند . چرا ؟ نمیدونم ! یعنی لایق همین مدل زندگی هستند و من خبر ندارم ؟
              منظور خاصی به شمای نوعی ندارم دوست عزیز . بطور کلی گفتم

نظر

• محمد1339
                عضو فعال
                • Jun 2019
                • 582

شنیده ها.......رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ درمجلس متوقف شد
                مالک شریعتی نماینده تهران :
                ? مجلس به دلیل تفاهم مشکوک دیروز دولت با آژانس و احتمال قوی نقض قانون اقدام راهبردی، از دستور رسمی خود خارج شد.
                ? تا یکساعت دیگر دولتی ها به مجلس آمده، گزارش می دهند.

نظر

• ذوالقرنین
                  عضو عادی
                  • Oct 2020
                  • 273

در اصل توسط محمد1339 پست شده است View Post
                  شنیده ها.......رسیدگی به لایحه بودجه ۱۴۰۰ درمجلس متوقف شد
                  مالک شریعتی نماینده تهران :
                  ������ مجلس به دلیل تفاهم مشکوک دیروز دولت با آژانس و احتمال قوی نقض قانون اقدام راهبردی، از دستور رسمی خود خارج شد.
                  ������ تا یکساعت دیگر دولتی ها به مجلس آمده، گزارش می دهند.
                  =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) عجب سیستمی داریم به خدا

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

تا زمانی که عرضه های اولیه قبلی زیر قیمت عرضه داره معامله میشه خرید هرگونه عرضه اولیه ممنوع
                    امروز به تمام کسانی که میشناختم گفتم توافق خرید اتومات عرضه اولیه را تا اطلاع ثانوی لغو کنند
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/02/22, 10:25.

نظر

• azad.
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 962

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      درود . هر چند تفکر و نظر شما در نگاه اول خوش ایند است ولی این نوع تفکرات باعث میشه کف خواسته ها هر روز پائین تر و پائین تر رود
                      به مرگ بگیر و به تب راضی کن سیاستی است که دهه هاست داره جواب میده
                      یعنی ذلت را بپذیر و خودتو با مقایسه بدترین شرایط احتمالی در زندگی یه جورائی راضی کن و بگو خدا را شکر که بدتر نیستم . حهنم و ضرر همینم که الان هستم خوبه !!!
                      این تفکر باعث درجا زدن در زندگی میشه و به نوعی سهم مهلکی است که بین ایرانی ها رواج یافته و ذلت پذیری شون و تو سری خور بودنشون را بیش از پیش میکنه

الان کرونا جهانی است . ولی بعید میدونم در کمتر کشوری بگویند همین که سلامت هستیم خودش نعمته و ذلت پذیری پیشه کنند و بدبختی ها بپذیرند . پس چرا این مدل تفکرات فقط بین ایرانی هاست ؟
                      این ملت لایق این سبک و سیاق زندگی نیستند ولی با این مدل تفکرات ساخته اند . چرا ؟ نمیدونم ! یعنی لایق همین مدل زندگی هستند و من خبر ندارم ؟
                      منظور خاصی به شمای نوعی ندارم دوست عزیز . بطور کلی گفتم
                      سلام و عرض ادب
                      نظر من در مورد ناراحت‌ بودن و ضرر کردن در بازار بود که با توجه به شرایط بازار و اینکه کاری از دستمون برنمیاد.. نظرم این بود که فعلا صبوری و مثبت اندیشی بهترین کاره... ..
                      بحث در مورد اوضاع سیاسی و سبک و سیاق و طرز فکر القا شده به ملت مثنوی هفتاد من کاغذ هست و از حوصله جمع خارج.....

نظر

• amir12
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 704

معاملات و اردر چینی الگوریتمی و نوسانگیری روزانه اینبار در فملی !!!

نظر

• رگنار
                          عضو فعال
                          • Feb 2014
                          • 390

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                          فولاد حقوقی ها بیشتر میفروشن تا خرید..
                          درود

من دیروز هم گفتم اینکه حقوقی ها اصلا خریدی انجام نمیدن خیلی مشکوک. کاری به فروش ها در سقف نداریم، از موقع ریزش بازار بالاخره بیشتر از 6 ماه میشه که اینها دارن از بازار حمایت میکنن، اینکه تا دامنه نامتقارن شده اینها دست از خرید کشیدن مشکوک.

یه نکته فنی: حقوقی لزوما به معنی سهامدار عمده(تب سهامداران در Tse) نیست(هرچند همه اونها هم حقوقی هستن) و هر کدبورسی که با تایپ حقوقی تعریف شده باشه رو در بر میگیره.

البته که برای سهام بزرگ بازار منظور از معاملات حقوقی معمولا همون سهامدار عمده هستش.

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4124

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            فملی بامس9000 ودلار22 ... تقریبا200میسازه ... حالا مس9200 ودلار 24-25!!! .... به نظرم این بالا نره دیگه فاتجه بازار را باید خوند
                            بله اینارو میدونم دوست عزیز ، ولی خرابی بازار به حدی است که اگر اجازه بدهند با همین خبرهای خوب و قیمت جهانی و ... سهم راه طبیعی خودشو بره ، برای برگشتش امید بیشتری است و بهتر هم میتونه رو بازار تاثیر بگذاره
                            شما وقتی در روزی که بازار اینقدر خراب است پول هنگفتی میریزی پای یه سهم ، رنج ها ناموفق عمل میکنه . هم پول حروم میشه و هم تاثیر منفیش بیشتر است
                            در این بازار پول کم است . برای اینطور خریدها و تاثیر گذاریش رو کلیت بازار باید دونسته تر عمل کنند تا پول حروم نشه

نظر

• TAJ2014
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 1027

با تبریک سال نو سیستم ها رو خاموش کنیم بریم بعداز تعطیلات نوروز برگردیم
                              اعصاب وروان خودمون رو بیشتر داغون نکنیم این بازار دچار کرونای ایرانی شده

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

به نظر تحلیل دوستان درست است. دامنه نامتقارن درست کردن تا بازار قفل شود و پول های سرگردان جذب اوراق مشارکت شود. با این حساب فعلا تا فروش اوراق خبری نیست.

نظر

در حال کار...
                                X