جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • signalemosbat
    عضو عادی
    • May 2015
    • 125

پاسخ : جــــو بــــازار

بلیط هواپیما گرفتن، حله !

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

این صف فروش و خرید خیلی کار جالب بود
      منطقی ابود هرچی داری در صف فروش بگذاری اگر بشود وهمچنین یک سری سهمها در صف خرید بگذاری
      بعد از امدن نتیجه مذاکره یک گروه حذف میکنی
      میگویند جایت در صف بهتر میشود...
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

3تا5 هزار میلیارد حقوقیها ظاهرا قصد عرضه دارند
        ماش الله به سهامباران کردنشان....
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

نظر

• مصلح
          عضو عادی
          • Jun 2014
          • 123

من چندی پیش قسمت زیادی از سهم هایم را فروخته بودم وبه مذاکره هم خوشبین نبودم ولی در روزهای اخیر در دوراهی آزار دهنده ای قرار گرفتم وبالاخره تسلیم جو شدم.وتمام پول نقدم را سهام خودروئی خریدم الآن فکر میکنم شاید بهتر بود نمی خریدم شاید!

نظر

• ایرج اکبری
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 10934

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

حالا از کجا معلوم که تا جمعه ادامه داره بله گفته شده تا جمعه ممکنه تا پنج شنبه به نتیجه برسند و پرونده برای برسی برود به کنگره تا 30 روزه تمام بشه

ولی به نظر می رسه مشکل نتیجه مذاکرات 1 روز زمان بیشتر نباشه یعنی از ینجشنبه به جمعه که باعث میشه برسی کنگره به 2 ماه طول بکشد مهم نتیجه ای می باشد که کنگره دیگه جلو توافق را نگیره و بهانه گیری جدید حالا از 30 روز بشه به 60 روز مهم نیست ولی دیگه نتیجه نهایی باید مثبت باشه تا خیال همه راحت !!!

تاریخ خبر: 18/04/1394 | ساعت: 0:49|

وزارت خارجه آمریکا:درصورت توافق، برسر تصویب آن درکنگره ایستادگی خواهیم کرد
            نیویورک-ایرنا-جانشین سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطر نشان کرد، درست است درصورت عبور ازتاریخ تعیین شده کنگره آمریکا 30 روز اضافه برای بررسی توافق نامه وقت خواهد گرفت، ولی اگر ما به توافق برسیم، صرف نظر ازهرمدت زمان برای بررسی کنگره، به منظورتصویب وعبور آن ازلایه نظارتی کنگره ایستادگی خواهیم کرد.
            كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• rad
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 557

[COمصلح;622926]من چندی پیش قسمت زیادی از سهم هایم را فروخته بودم وبه مذاکره هم خوشبین نبودم ولی در روزهای اخیر در دوراهی آزار دهنده ای قرار گرفتم وبالاخره تسلیم جو شدم.وتمام پول نقدم را سهام خودروئی خریدم الآن فکر میکنم شاید بهتر بود نمی خریدم شاید![/QUOTE]
              سلام دوستان
              دوست بلندمنش مصلح جان
              نگران نباش. این روزها به جای پیگیری خبرها برو پی مسافرت و خوشگذرانی.
              برو کمی هواخوری. درسته که ماه رمضانه.هر جا که بهت خوش میگذزه برو همان جا.
              شنبه اول وقت برو یک هفته نامه بازار امروز بخر و مطالعه کن.ساعت9 با ارامش کامل بازار رو ببین.
              آفرین پسر خوب.غمت نباشه.
              سپاسدار شماییم.

آخرین ویرایش توسط rad؛ 2015/07/09, 00:54.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط مصلح پست شده است View Post
                من چندی پیش قسمت زیادی از سهم هایم را فروخته بودم وبه مذاکره هم خوشبین نبودم ولی در روزهای اخیر در دوراهی آزار دهنده ای قرار گرفتم وبالاخره تسلیم جو شدم.وتمام پول نقدم را سهام خودروئی خریدم الآن فکر میکنم شاید بهتر بود نمی خریدم شاید!
                سلام
                من تازگی ها نقد شدم،
                یک مقدار از این ناراحت شدم که چرا سهم هایی که من فروختم یکی دو بار مثبت کامل خورد،
                و فکر می کردم اشتباه کردم،
                ولی بعد که نگاه کردم دیدم سهم های خیلی خوب دیگری وجود دارد که در این زمان منفی خورده است و نه تنها رشد نکرده است بلکه پس رفت هم داشته است،
                یاد آن استراتژی ای افتادم که می گفت سهم خوب همیشه در بازار هست، همیشه زمان خرید خوب به دست می آید ولی زمان فروش خوب کم است!
                برای همین الان اصلا از اینکه این دو تا مثبتی که در نبود من روی بعضی سهام های فروخته شده ام رخ داد ناراحت نیستم. و باز هم اگر موقعیت مشابه رخ بدهد سریع نقد می شوم.
                و با خیال راحت صبر می کنم ببینم اینها چه خاکی می خواهند آخرسر سر خودشان بریزند. وقتی بازار سبز شد یکی از همان سهم هایی که افت داشته و بنیاد خوبی دارد را خواهم خرید.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کامل
                  عضو فعال
                  • Apr 2013
                  • 558

علی صحرایی تأکید کرد:
                  حذف یا تغییر سفارش های صادره پس از پایان معاملات تخلف محسوب می شود
                  به نظر می رسد این اقدام که پس از پایان معاملات صورت گرفته به این دلیل است که هر اتفاقی در جهت مثبت و یا منفی طی سه روز آتی که بازار بسته است، در مذاکرات روی دهد این گروه از سرمایه گذاران بتوانند در ابتدای صف های احتمالی روز شنبه باشند. حال آنکه چنین اقدامی نه تنها می تواند به بازار ظاهری گمراه کننده القا کند، بلکه در صورت حذف و یا اصلاح می تواند تخلف نیز محسوب شود.
                  معاملات امروز در حالی پایان یافت که پس از پایان ساعات معاملاتی در برخی نمادها دستورهای خرید و فروش سهام بر مبنای قیمت های روز شنبه وارد سامانه معاملات شده و این احتمال وجود دارد که طی آن روز این دستورها پیش از شروع معاملات از سامانه حذف شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه(سنا) و به نقل از بورس نیوز، به نظر می رسد این اقدام که پس از پایان معاملات صورت گرفته به این دلیل است که هر اتفاقی در جهت مثبت و یا منفی طی سه روز آتی که بازار بسته است، در مذاکرات روی دهد این گروه از سرمایه گذاران بتوانند در ابتدای صف های احتمالی روز شنبه باشند. حال آنکه چنین اقدامی نه تنها می تواند به بازار ظاهری گمراه کنند القا کند، بلکه در صورت حذف و یا اصلاح می تواند تخلف نیز محسوب شود. در همین ارتباط علی صحرایی، ناظر بازار بورس اظهار داشت: در حال حاضر در صدد بررسی این دستور های خرید و فروش هستیم که حتی برخی کدهای معاملاتی به صورت همزمان دستور خرید و فروش یک سهم را صادر کرده اند که بالاخره بایستی در یکی از این دستورهای خرید یا فروش خود متعهد باشند. وی ادامه داد: چنانچه این اردرها طی معاملات روز شنبه چه در جهت حذف، کاهش قیمت و یا حجم سفارش و هر اقدامی از این قبیل که مدل آن با ظاهری قانونی برای فرار از قانون استفاده شود، تغییر یابد می تواند تخلف باشد. بطوری که بورس محتوی آن را در تصمیم گیری در نظر می گیرد، اما شکل آن مهم نیست، بلکه رجحان محتوی بر شکل مهم است. این مقام مسئول تأکید کرد: البته در حال حاضر نمی توان پیرامون این اقدام اظهار نظر دقیقی داشت؛ چراکه باید سایز و حجم این کار اعم از اینکه سهامدار خرد در این امر حضور داشته یا سهامداران عمده و اینکه حجم و ابعاد آن به چه میزان بوده، باید مورد بررسی قرار گیرد. پس از آن از طریق پیغامی اعلام خواهد شد که اگر این دستورها طی روز شنبه حذف شود یا اینکه اقداماتی که بالاتر به آن اشاره شد، صورت گیرد، مشمول برخوردهای قانونی و انضباطی خواهد بود. صحرایی تأکید کرد: طبق مقررات هر اقدامی که گمراه کننده و بدون پشتوانه باشد یا ظاهری گمراه کننده را به سرمایه گذاران القا کند، تخلف محسوب شده و طبق مقررات انضباطی با متخلفان برخورد خواهد شد.

نظر

• TAJ2014
                    عضو فعال
                    • Dec 2014
                    • 1027

انشاالله بازار شنبه و شاخص سبز و مثبت کامل باشد تا
                    هم کسانی که ریسک موندن در بازار پذیرفتن کامشان شیرین شود
                    هم کسانی که ریسک موندن در بازار رو نپذیرفتن بیشتر حسرت بخورند
                    تا کمتر دست به ایجاد جو منفی کنند

نظر

• ahmoeini
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2562

سلام
                      صبح بخیر
                      امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                      بعد از اینهمه جلسه هنوز به دنبال تمدید زمان هستند
                      به چند نفر خیلی خوش میگذره
                      یکی روزنامه نگارانی که جهت تهیه خبر رفتند و حالا بالاجبار چند روز اضافه در اون آب و هوا دارن کیف میکنند
                      یکی هم اونهایی که تو جلسه هستند و به ریش یه دنیا دارن میخندند
                      همه سرکار هستند
                      بالاخره این هم یه مدلشه دیگه
                      دنیا رو دارن به اینجور مذاکرات عادت میدن
                      البته برای دنیا اصلا مهم نیست که چی داره میشه
                      فقط مردم ایران رو چشم انتظار نگه داشتند
                      به مرگ بگیر به تب راضی بشند

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

این صف های فروش روز 3 شنبه که چیده شد خیلی از تازه وارد ها را امروز دچار اشتباه میکنه .
                        اشتباهی که خیلی به ضررشون میشه

نظر

• iligal
                          مدیر(ستاره دار 11)
                          • Sep 2012
                          • 4103

عجب صف هایی فروشی دارن میچینن اول صبحی حالا خوبه جو مذاکرات رو به پیشرفت بوده!!!
                          عجب دوره زمونه ای شده!!
                          بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10175

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                            این صف های فروش روز 3 شنبه که چیده شد خیلی از تازه وارد ها را امروز دچار اشتباه میکنه .
                            اشتباهی که خیلی به ضررشون میشه
                            90 درصد این صف های فروش صوری و الکی هستند و تا ساعت 9 باقی نخواهند موند، ولی ایکاش سیستم هنگ کنه و اینها تو صف فروش گیر کنند تا درس عبرتی بشه منبعد زرنگی نکنند.
                            جای هیچ گونه نگرانی نیست.
                            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• djdream
                              Banned
                              • Nov 2013
                              • 4001

با سود بانكي 25% خريد هيچ سهمي به صرفه نيست.

نظر

• TAJ2014
                                عضو فعال
                                • Dec 2014
                                • 1027

امروز احتمالا بیشتر سهام 10 در صد رو تجربه کنن

نظر

در حال کار...
                                X