جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hasan1212 پست شده است View Post
    پول که برده می شود سمت رمز ارز
    الان بعد از مرداد این هفتمین ماه است که بورس وارد رکود شده است
    اگر رمز ارز نبود بس ما چگونه زندگانیمان را بچرخانیم !!!!
    هر خانواده برای زندگی متوسط حداقل 10 میلیون خرجی دارد با 2 فرزند
    درگاه واریز وجه برخیشون ظاهرا از امروز با اختلال مواجه شده !

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10190

چقدر انرژی منفی توی این تاپیک هست.
      هر کی این تاپیک رو بخونه یا افسرده میشه یا بکل همه سهام رو با ضرر می فروشه.
      شبیه مجلس ترحیم میمونه.همه گریان و نالانند.
      چه سهامدارانی داریم ما؟!ارزش سهامشون رو نمیدونند.
      طرف ماشین دویست میلیونی رو 1.5 میلیارد خریده عین خیالش نیست اینجا سهامداران با قیمت های مفت هر روز اینجا روضه میخونند.
      حالم بهم خورد از این جو.بهتره اسم این تاپیک رو بذارید جو مجلس ترحیم تا جو بازار!!!
      پست 9001
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4719

بزرگترین مشکل حال بازار نبودن نرخ قابل پیش بینی برای دلار است!!! در واقع رییس جمهور یا همون حسن کلید با اظهار نظر ناشیانه اش آتش به بازار سرمایه زد !!! وقتی صحبت از دلار 15 هزار تومانی کرد !! بازار تا مطمئن نشود که نرخ دلار به اون قیمتها نخواهد رسید داستان همینه که هست . بازار منتظر است ببیند با رفع تحریم دولت دلار را تا کجا پایین می کشد! بنابراین تا این موضوع روش نشود امیدی به برگشت بازار نیست !

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

پیشنهاد می کنم مسئولان برای انتقام سخت،

همین بلایی که سر بورس و سهامدار خرد آوردید را بکار گیرید،

خووب جواب داده، پدر جد سهامدار خرد را در این وضعیت گرانی و بیکاری جلوی چشمش آوردید
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

همه چیز رو مقصر اعلام میکنن در وضعیت بازار تا حواس فعالان بازار و افکار عمومی از منبع اصلی پرت باشه !

بیخودی دنبال عوامل دیگری نگردید !!

کل ارز دیجیتال هم ببندن و غیرقانونی هم اعلام کنن حتی به وضعیت بازار ما ربطی نداره !

هر چیزی که بشه باهاش چند روزی افکار عمومی رو منحرف کرد و سر کار گذاشت بعنوان عامل خراب شدن بورس معرفی میکنن !! همونایی که خودشون عامل ایجاد این وضع هستن !!

نظر

• فرهنگ سازان
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2014
              • 692

بشکن و بالا باید انداخت .اشک شادی در چشم همه سهامدارها حلقه زده:

حجم معاملات خودرو داره به عدد شگفت انگیز ده میلیون سهم نزدیک میشه

نظر

• hasan12
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1162

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                درگاه واریز وجه برخیشون ظاهرا از امروز با اختلال مواجه شده !
                من در binance حساب دارم ومشکلی در واسطه های پولی در این چندین ماه نداشته ام
                این واسطه بسته بشود اون یکی باز می شود با یک search ساده در google با مضمون نحوه واریز وجه به binance می توان جدید ترش را پیدا کرد

نظر

• liverno
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1742

کسی که این همه خبر خوب برکت را نبینه و پایش را تو بورس بگذاره و بیاد صف فروش همون بهتر که هیچ وقت طعم سود را نچشه.............
                  بچه هایی که تا دیروز تیله بازی میکردند اومدند ترید میکنند!!!!!

نظر

• hasan12
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1162

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                    بشکن و بالا باید انداخت .اشک شادی در چشم همه سهامدارها حلقه زده:

حجم معاملات خودرو داره به عدد شگفت انگیز ده میلیون سهم نزدیک میشه
                    :((:((

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

بیت کوین بیشتر از ده هزار دلار ارزش ندارد و هر کس در این قیمتها ورود می کند دقیقا دارد شپنای 5000 تومانی و خودروی 800 تومانی مرداد را می خرد مگر اینکه سریعا بتواند خارج شود. در بازار بورس اگر اصول مدیریت نقدینگی را رعایت کرده باشید هیچ بازاری شما را ناراحت نمی کند. در بازار مثبت 30 درصد نقد و 70 درصد سهام . در بازار متوسط 50 درصد سهام و نقد در بازار منفی 30 درصد سهام و 70 درصد نقد. من الان 40 درصد سهام و 60 درصد نقدم و اصلا پولم را وارد رمز ارز هم نمی کنم. هر روز هم بازار را چک می کنم و کاملا سرحال هستم و آب پرتقال می خورم. ترس و طمع را کنترل کنید هیچ بازاری به شما آسیب نمی زند.

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4719

یک خبر خوب بدهم تا کمی از تلخی این منفی ها رها بشوید!!! والله!!

ریاست آیت الله جنتی بر مجلس خبرگان، دو سال دیگر تمدید شد / سایر اعضای هیأت رئیسه هم ابقا شدند

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

از سال 92 که هر روز بازار بودم، همه نوع بازاری را تجربه کردم،

تجربه جدید این بود که فکر می کردم با این سطح همگانی شدن بورس و مشارکت درصد بالایی

از جامعه، احتمال اینکه بخواهند مثل گذشته لگد بزنند زیر بازار و سهامدار خرد را بیچاره کنند کم است،

بقول فرنگی ها بازار TOO BIG TO FAIL شده،

اما به همت مسئولان این تجربه هم اضافه شد، که این ها به سیم آخر زده اند و برایشان

اعتماد عمومی و معنایی ندارد

َ

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          همه چیز رو مقصر اعلام میکنن در وضعیت بازار تا حواس فعالان بازار و افکار عمومی از منبع اصلی پرت باشه !

بیخودی دنبال عوامل دیگری نگردید !!

کل ارز دیجیتال هم ببندن و غیرقانونی هم اعلام کنن حتی به وضعیت بازار ما ربطی نداره !

هر چیزی که بشه باهاش چند روزی افکار عمومی رو منحرف کرد و سر کار گذاشت بعنوان عامل خراب شدن بورس معرفی میکنن !! همونایی که خودشون عامل ایجاد این وضع هستن !!

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                            بیت کوین بیشتر از ده هزار دلار ارزش ندارد و هر کس در این قیمتها ورود می کند دقیقا دارد شپنای 5000 تومانی و خودروی 800 تومانی مرداد را می خرد مگر اینکه سریعا بتواند خارج شود. در بازار بورس اگر اصول مدیریت نقدینگی را رعایت کرده باشید هیچ بازاری شما را ناراحت نمی کند. در بازار مثبت 30 درصد نقد و 70 درصد سهام . در بازار متوسط 50 درصد سهام و نقد در بازار منفی 30 درصد سهام و 70 درصد نقد. من الان 40 درصد سهام و 60 درصد نقدم و اصلا پولم را وارد رمز ارز هم نمی کنم. هر روز هم بازار را چک می کنم و کاملا سرحال هستم و آب پرتقال می خورم. ترس و طمع را کنترل کنید هیچ بازاری به شما آسیب نمی زند.

اصلا فلسفه وجودی بیت کوین، عدم اعتماد و بی ارزش دانستن پول های بدون پشتوانه است،

اینکه مردم در سراسر جهان به این ارزها تمایل پیدا کرده اند یعنی پول های کنونی که تحت تمرکز

و سیطره ی بانک های مرکزی فاسد است را قبول نداریم..

اینکه بیت کوین بالا برود یا پایین بیاید را کاری ندام

اما اینکه اقبال به سمت پول های جدید شده، یعنی سیستم کنونی هم بیش از این نمی تواند دوام بیاورد

دوران چاپ پول و افزایش بدهی و موکول کردن بدهی ها به آینده در حال فروپاشی است،

حالا بیت کوین نباشه، ارز پشتوانه طلا یا نقره

هرچه باشد سیستم پولی کنونی محکوم به فروپاشی است.

نظر

• CHESTER.2020
                              عضو فعال
                              • Apr 2020
                              • 1255

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                              شما آب پرتقالو بزن برادر ما که تک سهمیم آب زرشک جوابگوست آیا؟/:.winksmiley02.:/
                              نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                              نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• shahin
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 2220

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                                چقدر انرژی منفی توی این تاپیک هست.
                                هر کی این تاپیک رو بخونه یا افسرده میشه یا بکل همه سهام رو با ضرر می فروشه.
                                شبیه مجلس ترحیم میمونه.همه گریان و نالانند.
                                چه سهامدارانی داریم ما؟!ارزش سهامشون رو نمیدونند.
                                طرف ماشین دویست میلیونی رو 1.5 میلیارد خریده عین خیالش نیست اینجا سهامداران با قیمت های مفت هر روز اینجا روضه میخونند.
                                حالم بهم خورد از این جو.بهتره اسم این تاپیک رو بذارید جو مجلس ترحیم تا جو بازار!!!
                                پست 9001

لطفا به گَریه های یک تعداد روضه خون اهمیت ندید :((:((:((/:.rolleyessmileyani

تنها چیزی که یک مقدار رو مخه و اذیت می کنه تعداد بالای این روضه خون هاست .
                                متاسفانه راه فراری نیست . هرجا بروید چند لشکر روضه خون گذاشته اند .
                                باید یک مقدار روی خودتون و افزایش آستانه تحملتون بیشتر کار کنید

نظر

در حال کار...
                                X