کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب بعد از حدود یک ماه محرومیت برگشتیم، محرومیت به خاطر اعتراضی که به صحبت های اون کاربر داشتم که گفته بود حکومت خرید واکسن خارجی رو ممنوع کرده، دیدیم که چند روز بعدش واکس خارجی خریداری شده وارد شد و واکسیناسیون هم بر اساس اولیت شروع شده و این همون واکسن روسی هست که به گفته اون کاربر غربی ها و کشور های به گفته ایشون جهان اول به سگاشون هم نمیزنن که دیدیم الان آلمان که خودش پیشگام تولید واکسن بوده سفارش خریدش رو به شرکت روسی داده. نمیدونم آیا این کاربر میاد عذر خواهی کنه یا نه، خیلی بعید میدونم.
خب چند روز اخیر با اینکه از سهامیاب خیلی بدم میاد اونجا مشغول بودم که اونجا هم حساب کاربریم به خاطر پست های اعتراضی به قانون جدید دامنه نوسان مسدود شد. ۳ ساله هر جا پست میزارم مسدودم میکنن.
در مورد برجام و تحولات اقتصادی مترتب با اون هم فکر کنم امروز دیگه با اقدام مجلس تمام گمانه زنی ها پایان گرفت، قبلا هم میدونستیم دو سناریو پیش روی دلار و سهام هست، لغو تحریم ها دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار، و سناریوی دیگه تداوم و یا حتی تشدید بحران، دلار ۳۵ تومنی و شاخص ۲ میلیونی.
اما در مورد جو بازار، امروز دیگه با قطعیت بالایی میشه منتظر تشدید بحران و دلار ۳۵ تومنی در گام اول بود. متاسفانه بازار در اختیار افرادی هست که از مردم نوسانات شدید میگیرن، میبینید بازار رو چطور صف فروش میکنن و در کف قیمتها فروشنده رو وادار به فروش با التماس.
من شخصا از زیان عده ای از این افراد بسیار خوشحالم، همین خانوم که امروز اینجا اه و ناله میکنه دقیقا پارسال همین موقع در ارتباط با بازار و کرونا صحبت میکردیم و من تحلیلم رو از بازار میگفتم انواع و اقسام تمسخر ها و توهین ها رو میکرد و پارسال بهش گفتم سال دیگه این موقع اگه داراییت رو به باد نداده باشی یعنی خیلی خوش شانس بودی که همین کاربر همون موقع باعث مسدودیت چند ماهه حساب کاربری من تو این سایت شد، الانم که تکلیفش مشخصه.
من خودم طی یک ماه و نیم گذشته ۶۰ درصد توی دارا تو سود بودم که خب چون قبل از اخرین ریزش کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم میشه گفت با نزول اخیر کل سودم پرید اما به نظرم دارا تا اردیبهشت سال آینده مجددا ۳۴ تومن رو مشاهده میکنه.
و بدا به حال اونهایی که داراییشون رو تبدیل به سپرده بانکی و اوراق کردن.
نظراتت 180 درجه عوض میشه..یک روز میگی بازی بورس و طلا و دلار و ... تمام شد.. یک روز میگی بدبخت کسی که پول گذاشت تو بانک..یک روز میگی رفتیم برای فروپاشی اقتصادی...یک روز میگی شاخص 700 هزار میشه..امروز میگی دلار 35 میشه مجددا
والا ما گیج شدیم
هر که را طاووس خواهد جور هندستان کشد. ۶۰ درصد سود یک ماهه ریسک نزول های سنگین رو هم داره.
هر چند خیلی سخت هست دیدن اب شدن روزانه سرمایه اما اون که خریدش بر اساس تحلیله موطفه که به استراتژی معاملاتیش پایبند بمونه. اتفاقا من تو اوج قیمت اخیر مجددا کل سپرده بانکی رو تبدیل به دارا کردم (با چشم انداز تشدید بحران بعد اطهار نظر رسمی بایدن و نزدیک شدن به تاریخ ۵ اسفند) و در واقع بیشتر رو اون بخش زیان کردم که هر چند خیلی واسم تعجب اور بود رفتار مردم اما خیلی نگرانش نیستم مطمئنم که این صندوق ارقام ۳۴ تومن رو طی یکی دو ماه آینده میبینه. اگه سود کنم مسئولش خودمم اگه زیان کنم باز هم خودم.
اما اینهایی که اصلا نمیفهمن چرا میخرن نمیفهمن چرا میفروشن و اصلا نمیدون چی میخرن میفروشن اگه زیان نکنن و نابود نشن که انصاف نیست عدالت نیست.
طرف نمیدونه ارز دیجیتال چی هست خواستگاهش چیه دلیل ایجادش چیه ماهیتش چیه، اصلا نمیدونه داره هوا میخره حالا چه یک دلار چه ۵۰ هزار دلار فقط چون داره میره بالا میخره بعد میاد مثلا برای ما توضیحم میده ماهیت بیت کوین رو. این اگه نابود نشه که انصاف نیست. پول و سرمایه دست این جور ادمها مخالف اصل شایستگی هست. انصاف حکم میکنه این افراد دارایی هاشون رو به ادمهای فهمیده منتقل کنن و لعدش برن بخوابن، یه خواب عمیق.
به جای مزخرف گفتن بیلان کاریت رو نشان بده ببینیم چند مرد حلاج هستی ؟
اصلا سهام داری یا نه؟!!!!
احتمالا اومدی تاپیک را ببندی ؟!!!!
منتظر پرینت اسکرین بیلان کاریت هستم؟!!!!
نظراتت 180 درجه عوض میشه..یک روز میگی بازی بورس و طلا و دلار و ... تمام شد.. یک روز میگی بدبخت کسی که پول گذاشت تو بانک..یک روز میگی رفتیم برای فروپاشی اقتصادی...یک روز میگی شاخص 700 هزار میشه..امروز میگی دلار 35 میشه مجددا
والا ما گیج شدیم
ولش کنید پرت وپلا زیاد می گه
چطور من شفاف سازی کردم وپرینت اسکرین سهام وسود وزیانم را در این بازار به شدت منفی نشان دادم
بذار ببینیم پرینت اسکرین سهامش را می گذارد همراه با بیلان کاری؟!!!!
دلار 8000 تومانی، حرف کاربر نجاT است.
تا آنجا که به یاد دارم، حسنی صحبتی از چنین قیمتی نزده است.
حسنی از همه چی حرف می زند منتها نادرست
یک ترید کردن بلد نیست ومدام مزخرف میگه
بگذارید ببینیم پرینت اسکرین بیلان کاریش را می گذارد در سایت؟!!!!
یا اومده با کاربران دعوا کند وتاپیک را ببندد؟!!!!
سلام
آقای حسنی قرار بود خودتون سایت بزنید ، چی شد؟؟؟
گفتین از مسدودی زیاد خسته شدین دیگه
کسی استقبال نکرد دیگه، الان فعلا چاره ای نیست جز اینکه بیایم اینجا از hassan12 آن دارنده ۱۱ میلیون سود پورتفو و آن معامله گر ارشد ارزهای دیجیتال فحش بخوریم و از ترس اینکه مجددا مسدود نشیم امکان جواب دادن هم نداشته باشیم بهش. /:.winksmiley02.:/
والا ما گیج شدیم
چیش ۱۸۰ درجه عوض شده بگید ما هم بدونیم؟
دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار که با توافق و رفع تحریم ها اظهر من الشمس بود. در حالی که چپیدید تو صف فروش و امکان نقد شدن سهامتون رو حتی با دلار ۲۵ تومنی هم ندارید نگو که مضخرف میگفتم و با دلار ۱۵ تومنی شاخص ۲ میلیون میشد لابد؟
دو روز بازار مثبت شده بود اون دوستمون گفت میریم برای یه رالی صعودی تو بازار، والا آخرین حرفام قبل از مسدودی تمسخر این پیش بینی بود، اشتباه بود؟
با تشدید تحریم ها و چه بسا از فردا بازداست و زندانی شدن برخی مقامات دولتی به خاطر استنکاف از قانون مجلس توقع داری الان بیام به دلار ۱۵ تومنی فکر کنم؟ همون موقع هم گفتم بعد از قضیه ترامپ من دیگه آینده توافقات پیرامون برجام با قطعیت پیش بینی نمیکنم هر چیزی ممکنه.
حالا از فردا تازه تقابلات جدی و شدید تر میشه چه در داخل چه با خارج به نظرم. اینطور به نطر میاد باید منتظر اظهار نظر رهبری بمونیم.
کسی استقبال نکرد دیگه، الان فعلا چاره ای نیست جز اینکه بیایم اینجا از hassan12 دارنده ۱۱ میلیون سود پورتفو و معامله گر ارسد ارزهای دیجیتال فحش بخوریم و از ترس اینکه مسدود نشیم امکان جواب دادن هم نداشته باشیم بهش. /:.winksmiley02.:/
دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار که با توافق اظهر من الشمس بود در حالی که چپیدی تو صف فروش و امکان نقد شدن سهامت با دلار ۲۵ تومنی رو هم نداری نگو که مضخرف میگفتم و با دلار ۱۵ تومنی شاخص ۲ میلیون میشد لابد؟
دو روز بازار مثبت شده بود اون دوستمون گفت میریم برای یه رالی صعودی تو بازار آخرین حرفام قبل از مسدودی تمسخر این پیش بینی بود، اشتباه بود؟
با تشدید تحریم ها و چه بسا از فردا زندانی شدن برخی مقامات دولتی به خاطر استنکاف از قانون مجلس توقع داری الان بیام به دلار ۱۵ تومنی فکر کنم؟ همون موقع هم گفتم بعد از قضیه ترامپ من دیگه آینده توافقات پیرامون برجام با قطعیت پیش بینی نمیکنم هر چیزی ممکنه.
حالا از فردا تازه تقابلات جدی و شدید تر میشه چه در داخل چه با خارج به نظرم. اینطور به نطر میاد باید منتظر اظهار نظر رهبری بمونیم.
پرینت اسکرین سهامت چی شد با بیلان کاری ؟!!!!
سهام داری یا نداری ؟!!!! کو سندش ؟!!!!
از معده حرف می زنی یا با منطق ؟!!!!
اگر پرینت اسکرین سهام وبیلان کاریت رو نمی گذاری بهتره سکوت را مراعات کنی وکم خزعبلات بگی؟!!!!
حالا چرا مجلس رو انقدر آدم حساب کردین /:.yead.:/؟ اینا از خودشون اختیاری ندارن. مثل 2-3 «واقعه» مهم قبلی که نظرشون ارزش و بُرشی نداشت. الان هم با نظر موافق بالاسری هاشون احتمالا یه توافقاتی اون پشت مشت ها شده و برای اینکه خودشون رو از تک و تا نندازن مجبورن داد و قال کنن. همه این جار و جنجال ها برای اینه که امتیاز مذاکره و توافق مجدد پای این دولت نوشته نشه. هیچ نکته و ابهام و رمز و راز دیگه ای وجود نداره. اگر در لحظۀ اکنون به جای روحانی یکی مثل قالیباف یا رئیسی یا سعید محمد رئیس جمهور بود، ماچ و بوسۀ نهایی با بایدن هم رد و بدل شده بود. تنها ابهام اینه که آیا دولت بایدن حاضره 5، 6 ماه این مسخره بازی ها رو تحمل کنه و با دولت بعدی هم وارد مذاکره بشه یا تا اون زمان «این پنجره» بسته میشه. اگر تا اون زمان «پنجره» بسته بشه، شاخص 2 میلیون که هیچ، 8 میلیون هم در دسترسه. در غیر این صورت میریم برای 2-3 سال رکود.
حالا چرا مجلس رو انقدر آدم حساب کردین /:.yead.:/؟ اینا از خودشون اختیاری ندارن. مثل 2-3 «واقعه» مهم قبلی که نظرشون ارزش و بُرشی نداشت. الان هم با نظر موافق بالاسری هاشون احتمالا یه توافقاتی اون پشت مشت ها شده و برای اینکه خودشون رو از تک و تا نندازن مجبورن داد و قال کنن. همه این جار و جنجال ها برای اینه که امتیاز مذاکره و توافق مجدد پای این دولت نوشته نشه. هیچ نکته و ابهام و رمز و راز دیگه ای وجود نداره. اگر در لحظۀ اکنون به جای روحانی یکی مثل قالیباف یا رئیسی یا سعید محمد رئیس جمهور بود، ماچ و بوسۀ نهایی با بایدن هم رد و بدل شده بود. تنها ابهام اینه که آیا دولت بایدن حاضره 5، 6 ماه این مسخره بازی ها رو تحمل کنه و با دولت بعدی هم وارد مذاکره بشه یا تا اون زمان «این پنجره» بسته میشه.
مصوبه مجلس به صورت واقعی اجرا می شد دلار پرواز می کرد بالای 40 هزار
100 درصد نفر اول کشوردر جریان است که با اژانس این طور توافق کرده اند
یکی از دلایلی که پوتین رئیس مجلس را تحویل نگرفت همین تصویب مصوبه مجلس بود
اجرای این مصوبه بدون پشتیبانی روسیه وچین خطرات امنیتی جدی برای کشور داشت
کسی استقبال نکرد دیگه، الان فعلا چاره ای نیست جز اینکه بیایم اینجا از hassan12 آن دارنده ۱۱ میلیون سود پورتفو و آن معامله گر ارشد ارزهای دیجیتال فحش بخوریم و از ترس اینکه مجددا مسدود نشیم امکان جواب دادن هم نداشته باشیم بهش. /:.winksmiley02.:/
دلار ۱۵ تومنی و شاخص ۷۰۰ هزار که با توافق و رفع تحریم ها اظهر من الشمس بود. در حالی که چپیدید تو صف فروش و امکان نقد شدن سهامتون رو حتی با دلار ۲۵ تومنی هم ندارید نگو که مضخرف میگفتم و با دلار ۱۵ تومنی شاخص ۲ میلیون میشد لابد؟
دو روز بازار مثبت شده بود اون دوستمون گفت میریم برای یه رالی صعودی تو بازار، والا آخرین حرفام قبل از مسدودی تمسخر این پیش بینی بود، اشتباه بود؟
با تشدید تحریم ها و چه بسا از فردا بازداست و زندانی شدن برخی مقامات دولتی به خاطر استنکاف از قانون مجلس توقع داری الان بیام به دلار ۱۵ تومنی فکر کنم؟ همون موقع هم گفتم بعد از قضیه ترامپ من دیگه آینده توافقات پیرامون برجام با قطعیت پیش بینی نمیکنم هر چیزی ممکنه.
جناب حسنی،
درسته در برجام دولت نقش ایفا کرد اما خواسته نظام بود. الانم شل کردن سر قضیه قانون مجلس هم باز هم توافق در نظام بود. اینا امدن 3 ماه وقت تلف کردن... بعدش هم 2 ماه انتخابات هست تا ببینن وضعیت چی میشه
دولت بایدن 90 درصد پست هاش خالی هست.. حداقل 6 ماه طول میکشه تا کابینه اش جمع و جور بشه..
قضیه تشدید تحریم ها هم منتفی هست. اتفاقا قبل ورود گروسی - شورای اروپا و مرکل به روحانی زنگ زدن... بنظرم پیامشون واضح بوده...اگر قانون مجلس رو اجرا کردید، کل اروپا به تحریم ها می پیونده...
طرف ایرانی یکمی شل کرد و 6 ماه فرصت داد تا دولت جدید در امریکا جا بیوفته
طرف امریکایی هم مردد هست. میگه اگر برجام برگردم و تحریم ها بردارم دیگه ایران سر قضیه منطقه و موشک پای میز نمیاد... بارها هم تاکید کرده که برجام شروع کار هست نه پایان کار.
حالا چرا مجلس رو انقدر آدم حساب کردین /:.yead.:/؟ اینا از خودشون اختیاری ندارن. مثل 2-3 «واقعه» مهم قبلی که نظرشون ارزش و بُرشی نداشت. الان هم با نظر موافق بالاسری هاشون احتمالا یه توافقاتی اون پشت مشت ها شده و برای اینکه خودشون رو از تک و تا نندازن مجبورن داد و قال کنن. همه این جار و جنجال ها برای اینه که امتیاز مذاکره و توافق مجدد پای این دولت نوشته نشه. هیچ نکته و ابهام و رمز و راز دیگه ای وجود نداره. اگر در لحظۀ اکنون به جای روحانی یکی مثل قالیباف یا رئیسی یا سعید محمد رئیس جمهور بود، ماچ و بوسۀ نهایی با بایدن هم رد و بدل شده بود. تنها ابهام اینه که آیا دولت بایدن حاضره 5، 6 ماه این مسخره بازی ها رو تحمل کنه و با دولت بعدی هم وارد مذاکره بشه یا تا اون زمان «این پنجره» بسته میشه. اگر تا اون زمان «پنجره» بسته بشه، شاخص 2 میلیون که هیچ، 8 میلیون هم در دسترسه. در غیر این صورت میریم برای 2-3 سال رکود.
منطقی نیست این حرفتون، با خود الزامات برجام زمان گریز هسته ای ایران ۶ ماه بود امکان نداره غرب با خروج از پروتکل الحاقی که نطارت آژانس رو متوقف میکنه و زمان گریز هسته ای ایران در ابهام فرو میبره کنار بیاد اونم تا زمان دولت بعدی اصلا امکان نداره.
مگه اینکه مصوبه مجلس عملا اجرا نشه توسط دولت و به میل طرف غربی که مجلس امروز با اکثریت و قطعیت آرا نشون داد کوتاه بیا نیست. اگه جنگ زرگری بود که نیازی به حرکت امروز مجلس نبود.
امروز و در این لحظه شرایط به سمت تقابل بیشتر هست فردا رو نمیدونم. من خودم همیشه احمقانه میدونستم سپرده گذاری در بانک یا خرید اوراق رو حتی زمانی که بازار در نزول هم بود ترجیح میدادم در بازار سهام معامله کنم.
امروز ترجیحم بر سهامداری هست اونم با نمادی که بیشترین رشد رو داشته باشه به نظرم دارا و پالایش سقف های جدیدی میزنن مخصوصا دارا.
درود.
تاپیک تعداد زیادی ورق خورده، توفیق نداشتم که فرمایشات دوستان را بخونم هرچند غالب نظرات دوستان حدودا باید مشخص باشه!
فعلا دو موضوع یا دو فاکتور اصلی بر بازار اثر گذاشته است.
اول و مهم تر : افزایش خوشبینی ها و موج جدید ولی کوتاه مدت کاهش انتظارات تورمی که اثر خودش را در کاهش قیمت دلار از مقاومت 26 هزار تومن نشان داد. این کاهش را در پست های قبل اشاره کرده بودم. فعلا با افزایش خوشبینی ها به حصول نوعی توافق بعد از 5اسفند ، این موج وارد بازار شده است که درون آن هستیم.
دوم : قانون دامنه نامتقارن که همانگونه که بارها توضیح داده شد و قابل انتظار بود باعث افزایش هیجان و بیش فروش ، اخراج نوسانگیران از بازار ، کاهش جذابیت خرید و .... و از همه بدتر کاهش شدید حجم معاملات. این عامل هم افزایی با عامل اول داشته و همانگونه که انتظار میرفت بازار در یک موج نزولی بسیار شدید قرار گرفته است.
بخش اعظم انتظار ما از بازار همین بوده که مشاهده میکنید! توصیه مخلص به خودم و دوستان این بود که بخش قابل توجهی از سبد را سهامی انتخاب کنند که قابلیت اعمال حد زیان را داشته باشد!
در کل نکاتی که من عرض میکنم چون بخش سخت کار است! و کلن کار مشکلی است! کسی برایش جذاب نیست!
بشخصه خودم با اینکه بخش کوچکی از سرمایه در سهام درگیر است و علی رقم اینکه روزهای قبل بجز یک سهم بقیه مثبت بودند امروز الحمدالله و المنه!!!! کلهم صف فروش شدند و بجز اندکی امکان خروج فراهم نشد.
بنابراین خودم هم مشخص نیست که چقدر توان این توصیه مهم که کرده ام را انجام داده ام یا خیر!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
درسته در برجام دولت نقش ایفا کرد اما خواسته نظام بود. الانم شل کردن سر قضیه قانون مجلس هم باز هم توافق در نظام بود. اینا امدن 3 ماه وقت تلف کردن... بعدش هم 2 ماه انتخابات هست تا ببینن وضعیت چی میشه
دولت بایدن 90 درصد پست هاش خالی هست.. حداقل 6 ماه طول میکشه تا کابینه اش جمع و جور بشه..
قضیه تشدید تحریم ها هم منتفی هست. اتفاقا قبل ورود گروسی - شورای اروپا و مرکل به روحانی زنگ زدن... بنظرم پیامشون واضح بوده...اگر قانون مجلس رو اجرا کردید، کل اروپا به تحریم ها می پیونده...
طرف ایرانی یکمی شل کرد و 6 ماه فرصت داد تا دولت جدید در امریکا جا بیوفته
طرف امریکایی هم مردد هست. میگه اگر برجام برگردم و تحریم ها بردارم دیگه ایران سر قضیه منطقه و موشک پای میز نمیاد... بارها هم تاکید کرده که برجام شروع کار هست نه پایان کار.
بابا دیگه فکر نکنم کسی ندونه من طرفدار روحانی هستم. اما یهو دیدی همین روحانی رو هم فردا کردن تو زندان. شوخی ندارن که، مگه کسی میتونه از قانون مصوب مجلس عدول کنه اونم اگه رهبری پشتش باشه که به نظرم یقینا نظر رهبری هم با مجلس در یک راستاست.
نظر