جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Shervan360 پست شده است View Post
    خوب به ریش مردم میخندی خوب

البته واقعیت این هست که سزای مردمی که پشت سر شما ها راه بیوفتن بیشتر از این نیست... باید تاوان بدن...

بله این جوری ها هست... کسانی که برای ایران و ایرانی ذره ای ارزش قائل نیست و اصلا جان ایرانی براشون مهم نیست .. حالا سرمایه مردم براشون مهم هست؟

دیگه عکس همتی و دژپسند رو نمیزاری... چه خبر میگفتی همتی باید بشه رئیس جمهور...

نوش جان مردمی که زیر پست هات لایک میزاشتن و بهرام بهرامشون بود... نمیدونستن تو تو پیک قیمتی نقد کردی و داری فیلم بازی میکنی....

این سناریو ها مثل روز روشن برام مشخص بود.... نه هوش میخواد نه تحلیل خاصی... فقط به سابقه شماها در 42 سال اخیر نگاه کرد کافی هست...
    کسانی که همچنان فریب شما و دستگاه پروپاگاندا شما رو میخوردن ، سزاشون همین هست و شاید بدتر
    برای قرون قرون پولی که با فریب مردم بدست آورده تاوان خواهد داد آه کسایی که با تبلیغات فریبنده ایشون متضرر شدن تا ابد پشتشه ،روزی که پولهاشو خرج بیمارستان کرد متوجه میشه دنیا همچین بیصاحبم نیست

نظر

• sundaaay
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 742

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      برای قرون قرون پولی که با فریب مردم بدست آورده تاوان خواهد داد آه کسایی که با تبلیغات فریبنده ایشون متضرر شدن تا ابد پشتشه ،روزی که پولهاشو خرج بیمارستان کرد متوجه میشه دنیا همچین بیصاحبم نیست

سپاس از نظر شما جناب اقای صالحی

اما من اینطور فکر نمیکنم... دنیا ، دنیای زور هست... هر کسی خورد و بُرد... دیگه بُرده... اینکه چرخ روزگار حق مظلوم رو از ظالم میگیره و دیر و زود ظالم به سزای کارش میرسه و بحث کارما و انرژی رو اعتقادی ندارم... این حرفها رو از عمد میزنن تا قشری که مورد ظلم واقع شده منفعل بشه و دنبال حق ستانی نباشه و بسپاره به چرخ روزگار...

در تاریخ نمونه اش بسیاره... کسانی که همه کار کردند، اما نه محاکمه شدن و نه تاوان دادن... نمونه اش اون بنده خدایی که تو استخر کلکش رو کندن...

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post

به نظر شما عده ای سکه را 16 میلیون نخریدند ؟ یا نفروختند ؟

خودروی لگن ایران خودرو , دنا 650 میلیون تومان ! معامله نشد ؟

آنجا کدام کاربر تالارهای بورسی مقصر بود ؟

آپارتمان ( مشتی سنگ و خاک ) متری 100 میلیون قالب نکردند ؟

طبق تحلیل شما , در بحث ملک علیرضا حسنی مقصر بود ؟

و باید طبق تحلیل شما بیمار بشود و برود بیمارستان و خرج کند
        آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/28, 16:26.
        .

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35705

امروز تنها 42 نماد نوسان قیمت بیش از 4% داشتن !!

سیاست منگنه کردن بازارهای مالی صرفا با زور و اراده دولت و نهادها داره اجرا میشه !

در حالیکه نوسان ذات بازارهای مالی هست !

آقایون هر برنامه ای هم داشته باشند ! متولیان بازار نباید اجازه بدن اصول اولیه و بنیادی این بازار تحت الشعاع قرار بگیره!

تامین مالی دولت یا هر نهاد و سازمان دیگری از بازار سرمایه نباید جوری باشه که این بازار آسیب ببینه و اصولش زیر پا گذاشته بشه !

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

واقعیت اینه که مردم خیلی دیر این رو فهمیدن که هر چی میکشن از همین اصلاح چی ها هست... با بازوی رسانه ای و نفوذی که دارن، شیره مردم رو خوب میکشن...
            99 درصد کارمندان بی بی سی فارسی نوچه های همین اصلاح چی ها هستن
            دست خط لایف 24 را می شناسیم ...
            چرا با همان کاربری قبلی نمی نویسید تا حداقل همفکران و دوستان خودتان بشناسند ؟

شما ( ربع پهلوی ها ) صرفا از دولت اصلاحات و مجلس ششم ترس داشتید ...

کارنامه دولت اصلاحات برترین کارنامه بعد از انقلاب بود :

1 . بنیان نهادن صنعت عظیم پتروشیمی کشور

2 . پایین ترین تورم بعد از انقلاب ( با نفت 10 دلاری )

3. بالاترین رشد اقتصادی بعد از انقلاب ...

به کاهدان زدید , طبق معمول ...

.

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3746

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

سیاست منگنه کردن بازارهای مالی صرفا با زور و اراده دولت و نهادها داره اجرا میشه !

آقایون هر برنامه ای هم داشته باشند ! متولیان بازار نباید اجازه بدن اصول اولیه و بنیادی این بازار تحت الشعاع قرار بگیره!

تامین مالی دولت یا هر نهاد و سازمان دیگری از بازار سرمایه نباید جوری باشه که این بازار آسیب ببینه و اصولش زیر پا گذاشته بشه !

تا الانش که اجازه دادن ...ازین به بعدش هم هرکاری دلشون خواست و بتونن انجام میدن ...

نظر

• امیدازاد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 3746

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
                به نظر شما عده ای سکه را 16 میلیون نخریدند ؟ یا نفروختند ؟

خودروی لگن ایران خودرو , دنا 650 میلیون تومان ! معامله نشد ؟

آنجا کدام کاربر تالارهای بورسی مقصر بود ؟

آپارتمان ( مشتی سنگ و خاک ) متری 100 میلیون قالب نکردند ؟

طبق تحلیل شما , در بحث ملک علیرضا حسنی مقصر بود ؟

و باید طبق تحلیل شما بیمار بشود و برود بیمارستان و خرج کند
                بهرام‌ خان ....چرا به خودت گرفتی ....یکبار بیا ..از همتی و دژپسند اعلام برائت و انزجار کن ...قال قضیه کنده بشه ....

نظر

• sundaaay
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 742

دست خط لایف 24 را می شناسیم ...
                  چرا با همان کاربری قبلی نمی نویسید تا حداقل همفکران و دوستان خودتان بشناسند ؟

شما ( ربع پهلوی ها ) صرفا از دولت اصلاحات و مجلس ششم ترس داشتید ...

کارنامه دولت اصلاحات برترین کارنامه بعد از انقلاب بود :

1 . بنیان نهادن صنعت عظیم پتروشیمی کشور

2 . پایین ترین تورم بعد از انقلاب ( با نفت 10 دلاری )

3. بالاترین رشد اقتصادی بعد از انقلاب ...

به کاهدان زدید , طبق معمول ...

مزدور حکومتی، دور و ور من نپلک که اصلا اعصاب و حوصله تو ندارم.
                  وقتی کسی خطاب قرارت نمیده، سعی کن احترام خودت نگه داری و سمت من نیای.
                  خودت خوب میدونی من اهل مماشات با شما نیستم.

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                    بهرام‌ خان ....چرا به خودت گرفتی ....یکبار بیا ..از همتی و دژپسند اعلام برائت و انزجار کن ...قال قضیه کنده بشه ....
                    امیدجان ما بورسی ها end هنرمان پیش بینی آینده ی بورس هست و کار دیگری از ما ساخته نیست ...

بنده پیش بینی داشتم ( درشاخص زیر 300 هزار تا )) که به وقوع پیوست , و بسیاری به واسطه آن پیش بینی در بورس ماندند و استفاده کردند ...

کاربر داشتیم می گفت برسه به 600 خارج میشم اما به واسطه آن پیش بینی ماند و ارزسبدش بالاتر رفت ...

چرا یک تحلیلگر باید محاکمه شود ؟!!
                    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/02/28, 16:48.
                    .

نظر

• sundaaay
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 742

گالیور تو فروم حضور نداره و نمیتونه از خودش دفاع کنه، یارو برمیداره مثل بچه ها هی اسکرین شات از این و اون میزاره...
                      چقدر رفتارهای زشت.....

انصافا چند نفر رو فروم دیدید، هی اسکرین شات بیاره بیرون؟

نظر

• sundaaay
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 742

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

حداقل کاری که مجلس و قوه قضاییه میتونن انجام بدن، ابتدا استیضاح وزیر اقتصاد هست و سپس معرفی اون به قوه قضاییه و محاکمه وزیر اقتصاد
                        همین قضیه برای همتی یعنی رئیس بانک مرکزی

بعد از انتخابات همین مورد برای روحانی و نوبخت ...

منتها یه مشت کوتوله سیاسی تو مجلس ریختن ، لذا این عرضه ها ندارن....
                        فعلا چرت شون رو بزنن بهتره

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

به گالیور ارادت دارم ...

این تصویر به هیچ وجه بر علیه گالیور نیست ...

عموم سهامداران و کاربران همین اعتقاد را داشنتند ...

حال بنده پیش بینی را به رایگان در تالار گذاشتم , چه اشکالی داشت ؟

اگر پیش بینی را قرار نمی دادم , باز هم شاخص 2 میلیونی می شد و دوستان استفاده نمی کردند ...
                          .

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

به گالیور ارادت دارم ...

این تصویر به هیچ وجه بر علیه گالیور نیست ...

عموم سهامداران و کاربران همین اعتقاد را داشنتند ...

حال بنده پیش بینی را به رایگان در تالار گذاشتم , چه اشکالی داشت ؟

اگر پیش بینی را قرار نمی دادم , باز هم شاخص 2 میلیونی می شد و دوستان استفاده نمی کردند ...

کلا دور و ور من نباش... من مستقیم اسم تو رو مگه اوردم که میای با من کل کل میکنی؟؟؟ من اصلا حاضر نیستم با تو دهن به دهن بشم چون ارزش ندارید... کسی که کشتن ایرانی رو برای حفظ حکومت مجاز میدونه، من اصلا باهاش وارد بحث نمیشم...
                            تو با همون کاربر ها حال کن که یکی به نعل میزنن یکی به میخ و باهات بحث میکنن
                            وگرنه امثال شما ها رو باید کلا ترد کرد.. باید برای همیشه منزوی بشید...

لذا هم به نفع خودت هست، هم من... با همدیگه کل کل نکنیم.

امیدوارم نه موفق باشی و نه سلامت.
                            آرزوی انواع بدبختی و بیماری رو برات دارم.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

کلا دور و ور من نباش... من مستقیم اسم تو رو مگه اوردم که میای با من کل کل میکنی؟؟؟ من اصلا حاضر نیستم با تو دهن به دهن بشم چون ارزش ندارید... کسی که کشتن ایرانی رو برای حفظ حکومت مجاز میدونه، من اصلا باهاش وارد بحث نمیشم...
                              تو با همون کاربر ها حال کن که یکی به نعل میزنن یکی به میخ و باهات بحث میکنن
                              وگرنه امثال شما ها رو باید کلا ترد کرد.. باید برای همیشه منزوی بشید...

لذا هم به نفع خودت هست، هم من... با همدیگه کل کل نکنیم.

امیدوارم نه موفق باشی و نه سلامت.
                              آرزوی انواع بدبختی و بیماری رو برات دارم.

لایف 24

بارها در تالار بورس مسدود شدی و یکی از عوامل اصلی نابودی تالار بورس بودی ...

نوشته هایت
                              کپی مطالب آمد نیوز و روح الله زم بود ...

همیشه شما بودی که در تاپیک های مختلف
                              دنبال بنده بودی تا مرا محکوم کنید و معمولا نوشته هایت را بی پاسخ می گذاشتم ...

حال که
                              پته ات را روی آب انداخته ام , می خواهید فاصله بگیرید و فرار کنید ...

اصولا شما
                              سهامدار هستید یا سیاستمدار یا دقیق عرض کنم : ربع پهلوی ؟

.

نظر

• sundaaay
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 742

لایف 24

بارها در تالار بورس مسدود شدی و یکی از عوامل اصلی نابودی تالار بورس بودی ...

نوشته هایت
                                کپی مطالب آمد نیوز و روح الله زم بود ...

همیشه شما بودی که در تاپیک های مختلف
                                دنبال بنده بودی تا مرا محکوم کنید و معمولا نوشته هایت را بی پاسخ می گذاشتم ...

حال که پته ات را روی آب انداخته ام , می خواهید فاصله بگیرید و فرار کنید ...

اصولا شما سهامدار هستید یا سیاستمدار یا دقیق عرض کنم : ربع پهلوی ؟

باز داستان گفتی... جوابت نمیدم دلیل نیست که درست میگی

پته چی من رو روی آب ریختی؟ آخه .... من از عمد طوری نوشتم که دوستان من رو بشناسن...
                                کلماتی مثل اصلاح چی..جواد ضخیم ... ممد هفت رنگ .. که مشخصه مربوط به منه...

در مورد تالار بورس:

طبق اطلاع 100 درصدی که دارم و همچنین تائید خود آقای ثقفی، سایت تالار بورس توسط سازمان بورس به علت "سیگنال دادن" بسته شد... هیچ عللت دیگه ای هم نداشت...
                                ازنظر من بحث سیگنال دادن هم فرمالیته بود... قبل از ریزش بورس سایت رو تخته کردن که حرکت اعتراضی از اونجا نتونه شکل بگیره(تائید خود آقای ثقفی)

چرا دوست داری ضایع بشی؟

در مورد خاندان پهلوی هم بنده افتخار میکنم به این خاندان...

اسم روح الله زم بدبخت رو میاری که مثلا من رو بترسونی؟ من به این سادگی ساکت نمیشم... خودت خسته نکن...

این جدول تورم هم باهاش بچرخ و مردم رو بیار پای صندوق رای... بلاخره مگه نمیگی ممد هفت رنگ خوب بوده؟ خوب باهاش مردم رو بیار پای صندوق... چرا برای من هی کپی میکنی؟

برو بساط رو جای دیگه پهن کن... برو تو همان تاپیک خودت چرخ بزن... همان شاخص 2.400 ... چی کار ما داری؟ برای بار 100 ام، دور من نچرخ.

نظر

در حال کار...
                                X