جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاوه آهنگر
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 413

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
    كاوه جان
    هربازاري قواعد و بازي خودشو داره.
    ميشناسم كساني رو كه در همين زمانهاي نزولي بورس هم زيانشون رو كنترل مي كنن شايد هم زيان نمي كنن.
    نبايستي عملكرد افراطي تو هر بازاري داشته باشيم.
    نتيجه عملكرد افراطي در هر بازاري خروج بدون فايده است.
    دوست خوبم
    قطعا طبیعی هست توی همین اوضاع هم بکعده هم سود کنند.ولی این قاعده ای که میفرمایید قاعده بورس و منطق و تحلیل نیست .من 15 ساله در این بورس بودم ولی اینی که داره میگذره بورس نیست.من حتی راهش بلد باشم در این بازار نمی مانم چون اعتقاد دارم سرمایه گذاری بورس براساس منطق و تحلیل حلال و سالمه.اینی که داره اتفاق میافته چیزی جز کازینو نیست
    من دلم میسوزه برای یکعده فکر میکنن توی این بورس کباب خیرات میکنن در حالیکه ....
    طرف فکر میکنه 10 تومن امروز برده انگار فینال جام جهانی برده!!! درحالیکه براین همین سه ماه آخرش که ما خارج شدیم و اومانده را حساب کنیم 20-30 درصد توی ضرره!!
    راستش داستان تکراری این مملکته!!!
    تا زمانیکه یکعده با کیک و ساندیس به خیابون ها میکشن یا با وعده های دروغی پای صندوق رای
    با همین توهمات سود چند هزار درصدی هم یکعده ساده دل هنوز توی بورس نگه داشتن
    هر روز هم یکیشون میاد میگه فردا دیگه سبزه! فردا یکی دیگه میگه ! و همینجور داستان سواری اینها بر رویاهای این ملت ادامه داره!!!
    نمیدانند تازمانیکه عده ای هستند که دروغ های اینها باور کنند همه مردم اسیر اینها باقی می مونند!!

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

بازار امروز به نظرم اندکی تحت اثر روانی این داستان الزام صندوق های با درامد ثابت بود. |(که هنوزم من دقیق نمیدونم شایعه است..خبر هست...دستور هست...مصوبه هست..چی چی هست اصلا! )
      همچنان که قبلا عرض کردم در قراردادی که شما میری واحد این صندوق ها رو میخری کف سود تضمین شده! معمولا هم بین 18-20 درصد سود سالانه رو تضمینی باید به مشتری بدهند. که معمولا در سالهای مختلف متوسط 20 درصد با تلورانس یکی دو درصد به مشتری میدهند.

طبق قرارداد صندوق اگر این صندوقها ، به نسبتی که در سهام هستند اگر سود سالانه شون مثلا به جای 18 درصد بشه 25 درصد(یا بیشتر) همش رو باید بدهند به مشتری. روزانه هم آمار سود روزشمارشون در سایت اعلام میشه. ولی اگر در اثر بالا بودن درصد سهام و ریسک مربوطه مثلا سودشون بشه 15 درصد باید بانک از جیب خودش 3 درصد بزاره روش و بده به مشتری. حالا سوال اینه ! مگه میشه که بانک کاری کنه که سودش مال مشتری ، ضررش به پای بانک!!!! اونم در این وضعیت بورس!!! به همین خاطر اینها طی سالهای سال هیچ وقت بیش از 4-5 درصد از منابعشون رو نمیارن در بازار پر ریسک. امکان نداره اینکار رو بکنن! هر چند در امیدنامه این صندوق ها معمولا شاید تا 30 درصد هم اجازه اینکار به عنوان نصاب آمده ولی نه که الزام داشته باشند. الزام اینها پرداخت سود تضمینی هست!

همین یک نکته کافیه: مگه میشه شما بانکها که صاحب این صندوق ها هستند را وادار کنید که بیان در بورس سرمایه گذاری کنند که اگر سود شد به مشتری بدهند ولی اگر ضرر شد از جیبشون باز به مشتری بدهند!!!

هرچند مصداق اون ضرب المثل که از این دم بریده! هرکاری برمیاد، در این مملکت هم هرکاری میشه که اصلا فکرش رو هم نمیکردیم و با هیچ حساب کتابی جور نبود.. و روی این حساب شاید هم یک کاری کردند..
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/01, 20:33.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

امروز صندوقهای قابل معامله اکثرا مثبت بودند. فکر کنم با همین تصور ملت امروز به این صندوق ها اقبال نشان دادند. هرچند دقیقا نمیدانم این صندوقهای قابل معامله چه نسبتی با درامد ثابت ها دارند....
        البته من آمار این صندوق ها را نداشتم و امروز فقط دیدم مثبت شدند..حوصله بررسی روزهای قبلشون رو هم نداشتم...ولی مثبت امروزشون حدس میزنم دلیلش این بود.
        ضررش به پای صندوق...سودش به پای مشتری...خوبه دیگه!! ملت به این خاطر امروز طرفدار اینها بودند؟؟! احتمالا دیگه!
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35713

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          شما بکل رد دادین!!..این همه بلا سر سهامداران و بازار آوردن...سپاسگزار هم هستی!؟....میخوای همگی جمع بشیم...بریم دست بوسی شان؟..
          حالا باز این بنده خدا فقط وزیرشو میگه !!

جالبه که یه عده اینجا کلا از روحانی مچکرن هنوز ! بعد از اینهمه شاهکار مدیریتی !!! و بخاطر دلار 30-40 هزار تومانی !!! که نشده 60-70 هزار تومان !!

البته کاسب اصلی روحانی مچکریم !!! رشیدپور ملعون هست ! که حسابی از این شعار خورد و برد و ملت رو فریب داد به روحانی رای بدن !!!

یه عده هم اینجا از خاتمی مچکرن! برای اینکه 8 سال بیشترین مقدار نفت کشورو فروخت ! و فقط حرف زد و قشر جوان رو تو دانشگاهها سر کار گذاشت ! و هیچ طرح و برنامه اقتصادی هم در کشور اجرا نکرد !

بعد از 8 سال که دانشجوها به توخالی بودن حرفهای خاتمی پی بردن ! تو آخرین جلسه ای که تو دانشگاه داشت به دانشجوهای معترض گفت آدم باشید ! وگرنه میدم بیرونتون کنن !!!

اینا همون افرادی هستن که در مورد خاتمی و روحانی میگن "رئیس جمهور کاره ای نیست" تو کشور ! تدارکاتچی هست !

میگن روحانی و طیب نیا چاره ای نداشتن !! باید نرخ سود بالا میبردن !

ولی وقتی گند این بالا بردن نرخ سود از تراز منفی بانکها و موسسات اعتباری زد بیرون !!! اومدن و گفتن موسسات اعتباری زمان احمدی نژاد شکل گرفت ! پس تقصیر احمدی نژاده !!!

اینا به ریاست جمهوری احمدی نژاد که میرسن ! دیگه "رئیس جمهور کاره ای نیست" رو کنار میذارن !! میگن همه مشکلات نظام و کشور از ابتدای انقلاب ! تا الان ! تقصیر احمدی نژاد هست !!

مثلا در بحث هسته ای و غنی سازی ! میگن احمدی نژاد خودسر بود ! غنی سازی رو برد 20% !!!

اما به برجام که میرسن ! میگن روحانی کاره ای نبود !! برجام تصمیم نظام بود !!!

البته واضحه که اینها رو خود سیستم با ابزارهای رسانه ای و بازوهایی مثل گروههای سیاسی و سلبریتی ها در افکار عمومی جا میندازه ! و فریب میده !

مثل روز روشنه که اوناییکه هنوز نفهمیدن از کجا خوردن ! بازهم خواهند خورد ! دقیقا از همونجا ! تجربه این 40 ساله نشون داده !!

نظر

• manmehdiam
            ستاره دار (1)
            • Jul 2011
            • 1623

در اصل توسط window پست شده است View Post
            مرسی عزیز.زمان زیادی میذارین .کار نداری خسته نمیشی؟ایول داری.پشت سر هم مطلب مفید یاد میدی.
            توصیه اکید به مرور چند باره ی تمام پست های ایشان.البته همه یه وقتهایی چرت و پرت هم میگن.استثنا هم نداره.ولی هرکس استفاده نکنه ضرر کرده. بالاخره بهترین غذای دنیا رو هم بخوری مقداریش به صورت مدفوع باید بریزیش بیرون.اگه نتونی مشکل از دستگاه گوارش شماست نه از غذا.
            همینطور از بقیه عزیزانی که کم هم نیستند و مطالب زیادی یاد میگیریم تشکر می کنم. اسم نمیارم واقعا زیادن.
            ولی کاش از خر شیطون پیاده میشدن. این دامنه رو میبردند -10 +10آرزو به دل نمیریم.(4و5و6وبالای 10 هم نه خوب نیست.فقط 10. برای این بیمار، دوز مناسب فقط -10+10 هست)
            یک تشکر ویژه بکنم از لطف زیادی که به مخلص دارید.
            یک توضیح که وقت زیادی نمیزارم! سرعت تایپم محشره! تقریبا از حرف زدن معمولی هم تندتر میتونم تایپ کنم:D بخشی از عرایضم که بحق فرمودید چرت و پرت اند، شاید باشند تقصیر سرعت تایپ بالاست :D
            اعتراف میکنم و قسم میخورم که هر آنچه تصور میکنم درست است را صادقانه عرض میکنم و همگی عرایضم حاصل تحصیلات ، مطالعات و مهم تر از همه تجربه حدود 17-18 سال در بورس است.

ولی حقیقتا وفق امضای پست هایم آرزومند نقد منصفانه دوستان هستم.
            امروز پست بسیار جالبی از دکتر ادیب در تلگرام شان دیدم. از نظر من این جناب دکتر ادیب مسائل چرت و پرت هم دارد! با بعضی نظراتش پایه ای مشکل دارم. ولی نکات طلایی هم کم ندارد.
            به رسم امانت این پست ایشان را اینجا کپی میکنم که به نوعی جواب من هست که چرا به قول شما وقت میگذارم:

چرا پولدار نمی شویم ، شاد نیستیم و نگاه تحقیر کننده به دیگران داریم ؟

✍️محمد حسین ادیب

یک -
            یک دسته از ممبر های ما سه ویژگی دارند:
            نه پست دارید ، نه فالور دارند و نه امکانات موجود در اینیستا و تلگرام را باز گذاشته اند تا بوسیله دیگران نقد شوند

دو -
            وقتی فالور ندارید یعنی ارتباط خود را با جهان قطع کرده اید
            وقتی پست نمی گذارید در واقع خود را در معرض نقد دیگران قرار نمی دهید
            وقتی امکانات موجود در اینستاگرام و تلگرام برای اظهار نظر دیگران در مورد خود را می بندید راه را به روی شناسایی اشتباهات خود می بندید زیرا فقط با نقد دیگران است که اشتباهات انسان بر ملا میشود

یک -انسان اگر کسی را نداشته باشد که شادی اش را با او قسمت کند از شادی لذت نمی برد انسانی که ارتباط اش را با دنیا بریده از موفقیت های خود لذت نمی برد( چنین فردی شاد نیست )

انسانی که اجازه نمی دهد در معرض نقد دیگران باشد به درون خود تبعید میشود و از دنیاهای دیگر بی خبر میشود و دنیا هایی که از هم بی خبر اند با نگاه تحقیر به هم نگاه می کنند ( نگاه چنین فردی به دیگران تحقیر آمیز میشود )

وقتی همه راههای نقد خود را مسدود می کنید مثل فروشنده ای هستید که راه اظهار نظر مشتری در خصوص کالا و خدمات ارائه شده به مشتری را می بندد بزرگترین مشاور فروشنده و ناجی فروشنده؛ کسی جز مشتری نیست شما راه را بر ناجی می بندید

سه گانه بالا به سه گانه دیگری منجر میشود :

وقتی فرد ارتباط اش را با دنیا قطع کند در قضاوت تنها به قاضی می رود و به مرور خودش را قربانی می داند

وقتی خودش را یک قربانی دید در تحلیل بدنبال یک آزاردهنده هست ؛ چنین فردی همیشه به دنبال یک مقصر می گردد

وقتی خودش را یک قربانی دید احساس ضعف می کند و در راه حل ؛ به دنبال یک ناجی می گردد

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

دقیقا همینطوره این روحانی هم چند ماه دیگر خواهد رفت باید باید دید ایا همه چی درست میشود؟؟؟
              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

جالبه که یه عده اینجا کلا از روحانی مچکرن هنوز ! بعد از اینهمه شاهکار مدیریتی !!! و بخاطر دلار 30-40 هزار تومانی !!! که نشده 60-70 هزار تومان !!

البته کاسب اصلی روحانی مچکریم !!! رشیدپور ملعون هست ! که حسابی از این شعار خورد و برد و ملت رو فریب داد به روحانی رای بدن !!!

یه عده هم اینجا از خاتمی مچکرن! برای اینکه 8 سال بیشترین مقدار نفت کشورو فروخت ! و فقط حرف زد و قشر جوان رو تو دانشگاهها سر کار گذاشت ! و هیچ طرح و برنامه اقتصادی هم در کشور اجرا نکرد !

بعد از 8 سال که دانشجوها به توخالی بودن حرفهای خاتمی پی بردن ! تو آخرین جلسه ای که تو دانشگاه داشت به دانشجوهای معترض گفت آدم باشید ! وگرنه میدم بیرونتون کنن !!!

اینا همون افرادی هستن که در مورد خاتمی و روحانی میگن "رئیس جمهور کاره ای نیست" تو کشور ! تدارکاتچی هست !

ولی وقتی گند این بالا بردن نرخ سود از تراز منفی بانکها و موسسات اعتباری زد بیرون !!! اومدن و گفتن موسسات اعتباری زمان احمدی نژاد شکل گرفت ! پس تقصیر احمدی نژاده !!!

اینا به ریاست جمهوری احمدی نژاد که میرسن ! دیگه "رئیس جمهور کاره ای نیست" رو کنار میذارن !! میگن همه مشکلات نظام و کشور از ابتدای انقلاب ! تا الان ! تقصیر احمدی نژاد هست !!

مثلا در بحث هسته ای و غنی سازی ! میگن احمدی نژاد خودسر بود ! غنی سازی رو برد 20% !!!

البته واضحه که اینها رو خود سیستم با ابزارهای رسانه ای و بازوهایی مثل گروههای سیاسی و سلبریتی ها در افکار عمومی جا میندازه ! و فریب میده !

مثل روز روشنه که اوناییکه هنوز نفهمیدن از کجا خوردن ! بازهم خواهند خورد ! دقیقا از همونجا ! تجربه این 40 ساله نشون داده !!

نصور میکنم این بحث را پست بسیار خوبی که جناب رگنار گذاشتند ...باید تمام شده بدونیم. جان مطلب را بیان کردند دیگه!
                خلاصه آن پست این هست که دولتها و به طور کلی بخش انتخابی در کشور ما چندان کاره ای محسوب نمیشوند. اگر این را قبول ندارید که هیچ...بازم بحثی نمیمونه!
                اگر قبول دارید...اونوقت میشه مقایسه بین این بخش کم اثر انتخابی. یعنی بفرض 90درصد تصمیمات کلان و موثر در هسته مرکزی قدرت گرفته میشه و با آمدن و رفتن دولت ها هم تغییری نمیکنه. یعنی شما در عملکرد و اثری که 10درصد دارند بحث دارید؟ مگه این 10 درصد چقدر مهمه حالا!؟
                ولی اگر همچنان اصرار به مقایسه باشه...خوب همه میدانیم احمدی یک سیاست مدار پوپولیست هست. واقعا هم مملکت رو گرفتار کرد. هرچند به هدف جذب طیف مستضعف جامعه خدماتی هم به آنها ارائه داد که البته با هزینه های سنگین تر از کلیت اقتصاد بود.
                خاتمی به گواهی آمار و شرایط بد قیمت نفت و .... کارنامه اقتصادی نسبتا بهتری داشت..دیگه امارش مشخصه دیگه
                روحانی هم که مثلا به اصلاحات نزدیک تره یک چیز بینابینی بوده....و در کل بزرگترین تقصیر امثال روحانی و مابقی اصلاحاتیان دورویی شان هست، در کل اصلاحاتیان طیف با سوادتر هستند ولی باسوادیه اینها تمثیله دزدی هست که با چراغ میاد و گزیده تر میبره! آخر دولت هاشون یادشون میفته که کاره نبودند! قبلش که صد روزه میخواستن گلستان کننند. انگار خبر نداشتند که رییس جمهور در اینجا چقدر اختیارات داره.
                همون احمدی هم آخر دولتش یادش افتاد که باید قهر کنه!!! البته نه که یادش بیفته...ژست بود دیگه...یعنی که من کاره ای نیستم وگرنه غوغا میکنم.
                ولی هیچکدومشون هم نمیان بگن که نهایتش اثرشون کمتر از 10درصد هست و اصلا کاره ای نمیتونن باشن. چون اگر این رو بگن که دیگه به قدرت نمیرسن.
                داستان اینجوریه...ول کنید این سرتاپا یک کرباسان را!

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

درود..
                  نگار خانم هیچوقت از سیاست خوشم نیامد...چون سیاست ارزشی ندارد..در ایران...
                  فرقی هم ندارد...محمود..حسن..اکبر...محمد...همشون سر وته یک گرباسند...قصد دفاع از هیچکدامشان را ندارم...چون ارزش دفاع کردن هم ندارند...
                  محمود شما همیشه وسط برنامه تلویزیونی...یادش می افتاد که زیپ شلوارش را نکشیده....رفت توی سازمان ملل..گفت (وان دقیقه/:.yead.:/)...یعنی این دکتر شما لغت انگلیسی دقیقه را هم نمیدانه...
                  هفته قبل الهام علی اف...کنفرانس خبری داشت....با خبرنگاران کشورها به زبان خودشان مصاحبه میکرد...به 4 زبان زنده دنیا مصاحبه کرد....خبرنگار فرانسه بهت زده شده بود...

دست آورد محمود شما...زنجانی ها...خسرو آریا ها بود....خیلی ها در دوره اش به نان و نوای پر ملاتی رسیدند...

5 تا برادر بودند...با پدرشان مشغول شغل شریف...دزدی احشام بودند/.:biggrinsmiley.:/...محمود خان که آمد...زندگیشان از فرش به عرش رسید...برادر بزرگ وارد کننده کامیون سنگین شد...دو تای دیگر بازرس بانک توسع تعاون در دو استان شدند.....دو تا کوچیکه هم ساشا شده اند....
                  یکی هم بود کارش قاچاق سیگار .....و کارمند ساده جهاد بود....سال پیش یک پنت هاوس در تهران خرید...85 میلیارد تومان...

800 میلیارد دلار را محمود چه کردی؟!...
                  ده تا از بهترین سوتی های ا احمدی نژاد
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

سخن بزرگان..
                    احمدی نژاد:انگلیس یک کشور کوچک در قاره آفریقاست..../:.yead.:/
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35713

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

نصور میکنم این بحث را پست بسیار خوبی که جناب رگنار گذاشتند ...باید تمام شده بدونیم. جان مطلب را بیان کردند دیگه!
                      خلاصه آن پست این هست که دولتها و به طور کلی بخش انتخابی در کشور ما چندان کاره ای محسوب نمیشوند. اگر این را قبول ندارید که هیچ...بازم بحثی نمیمونه!
                      اگر قبول دارید...اونوقت میشه مقایسه بین این بخش کم اثر انتخابی. یعنی بفرض 90درصد تصمیمات کلان و موثر در هسته مرکزی قدرت گرفته میشه و با آمدن و رفتن دولت ها هم تغییری نمیکنه. یعنی شما در عملکرد و اثری که 10درصد دارند بحث دارید؟ مگه این 10 درصد چقدر مهمه حالا!؟
                      ولی اگر همچنان اصرار به مقایسه باشه...خوب همه میدانیم احمدی یک سیاست مدار پوپولیست هست. واقعا هم مملکت رو گرفتار کرد. هرچند به هدف جذب طیف مستضعف جامعه خدماتی هم به آنها ارائه داد که البته با هزینه های سنگین تر از کلیت اقتصاد بود.
                      خاتمی به گواهی آمار و شرایط بد قیمت نفت و .... کارنامه اقتصادی نسبتا بهتری داشت..دیگه امارش مشخصه دیگه
                      روحانی هم که مثلا به اصلاحات نزدیک تره یک چیز بینابینی بوده....و در کل بزرگترین تقصیر امثال روحانی و مابقی اصلاحاتیان دورویی شان هست، در کل اصلاحاتیان طیف با سوادتر هستند ولی باسوادیه اینها تمثیله دزدی هست که با چراغ میاد و گزیده تر میبره! آخر دولت هاشون یادشون میفته که کاره نبودند! قبلش که صد روزه میخواستن گلستان کننند. انگار خبر نداشتند که رییس جمهور در اینجا چقدر اختیارات داره.
                      همون احمدی هم آخر دولتش یادش افتاد که باید قهر کنه!!! البته نه که یادش بیفته...ژست بود دیگه...یعنی که من کاره ای نیستم وگرنه غوغا میکنم.
                      ولی هیچکدومشون هم نمیان بگن که نهایتش اثرشون کمتر از 10درصد هست و اصلا کاره ای نمیتونن باشن. چون اگر این رو بگن که دیگه به قدرت نمیرسن.
                      داستان اینجوریه...ول کنید این سرتاپا یک کرباسان را!
                      از لحاظ آماری قبلا و بارها دولتها را بصورت آماری مقایسه کردم در تاپیک عملکرد روحانی و احمدی نژاد !

البته از همه آن افرادی که اون زمان مدعی دولتهای خاتمی و هاشمی و روحانی بودند ! خبری نیست ! اغلبشان هم با عدد و رقم میانه خوبی نداشتند !

فقط زبان فحاشی و توهین را بلد بودند !

اگر کسی دنبال حقیقت باشد خواهد یافت !

اما افراد بیشتر دنبال واقعیتها هستند ! واقعیت هم با بازی های روزگار به هزاران شکل درمیاد !

نمونه بارز حقیقت و واقعیت را در ماجرای لاریجانی ها در سال 90 می شود دید !

آن زمان احمدی نژاد هم با علی لاریجانی در مجلس ! هم با جواد لاریجانی در بحث حقوق بشر و تحریمها ! و هم با آملی لاریجانی در بحث فساد فاضل لاریجانی !! درگیر بود !

بعد از اتفاق مجلس ! همه نظام از صدر تا ذیل ! و تقریبا اغلب مردم ! احمدی نژاد را مقصر جلوه دادن !

یادم هست علی مطهری چندین مصاحبه کرد و حسابی احمدی نژاد را کوبید !!! و از لاریجانی ها طرفداری کرد !!

چند روز پیش علی مطهری اعلام کاندیداتوری کرد برای انتخابات 1400 !!

2 روز قبلش در مقاله ای مفصل به لاریجانی ها پرید حسابی !!!

اول به آملی لاریجانی !! بعد هم به جواد لاریجانی !!! در بحث حقوق بشر و تحریمها !!!

جالبه که همش همان حرفهای احمدی نژاد در سال 90-91 بود ! و خلاف گفته ها و تفکرات خود علی مطهری در آن سالها !!!

بعد عده ای میگن احمدی نژاد پوپولیست است ! علی مطهری متفکر و سیاستمدار !!!

نظر

• جواد277
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 4924

تا وقتی مردم ایران به هر کسی تعصب داشته باشند این حاکمان سوار هستند در هر کشوری که بجای افراد روی قانون تعصب باشد ان کشور رو به پیشرفت است که متاسفانه درکشور ما ایران حتی به قوانین جنگل خودشان هم تعصب ندارند

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

از لحاظ آماری قبلا و بارها دولتها را بصورت آماری مقایسه کردم در تاپیک عملکرد روحانی و احمدی نژاد !

البته از همه آن افرادی که اون زمان مدعی دولتهای خاتمی و هاشمی و روحانی بودند ! خبری نیست ! اغلبشان هم با عدد و رقم میانه خوبی نداشتند !

اما افراد بیشتر دنبال واقعیتها هستند ! واقعیت هم با بازی های روزگار به هزاران شکل درمیاد !

آن زمان احمدی نژاد هم با علی لاریجانی در مجلس ! هم با جواد لاریجانی در بحث حقوق بشر و تحریمها ! و هم با آملی لاریجانی در بحث فساد فاضل لاریجانی !! درگیر بود !

بعد از اتفاق مجلس ! همه نظام از صدر تا ذیل ! و تقریبا اغلب مردم ! احمدی نژاد را مقصر جلوه دادن !

یادم هست علی مطهری چندین مصاحبه کرد و حسابی احمدی نژاد را کوبید !!! و از لاریجانی ها طرفداری کرد !!

اول به آملی لاریجانی !! بعد هم به جواد لاریجانی !!! در بحث حقوق بشر و تحریمها !!!

جالبه که همش همان حرفهای احمدی نژاد در سال 90-91 بود ! و خلاف گفته ها و تفکرات خود علی مطهری در آن سالها !!!

دوستان این پست به درد بورس و به درد دیگه ای هم نمیخوره...وقتتون تلف نشه!

اما نگار خانم نازنین!
                          اینکه میگیم احمدی پوپولیست هست این رو همینجوری نمیگیم.
                          یک مشخصه مهم سیاست مداران پوپولیست این هست که طیف کمتر برخودار یا بخصوص کم سواد جامعه را با شعارهای جذاب جذب میکنند و این را ابزاری میکنند برای چانه زنی با هسته قدرت! لطفا به این که عرض کردم کمی دقت کنید و سرنوشتی که احمدی پیدا کرده و سیاستهایش را دوباره با این بسنجید.
                          برخلاف بسیاری از منتقدان احمدی که فکر میکنند یارو پپه گلابی و بی سواد هست که مثلا میگه انگلیس جزیره ای در فلان هست و بهش هرهر میخندن (که یک اشتباه لپی بوده حالا)، احمدی و تیمش از نوابغ روزگار هستند. شخص احمدی بسیار سیاست مدار باهوشی هست. کسی که خنگ و خل باشه که 8سال رییس جمهور کشوری به اهمیت ایران نمیشه...پس قصه عمیق تر از این حرفاست . ولی اینجا ایران هست! جمهوری اسلامیه ایران!!
                          احمدی و تیم اش به خیالشان با یک سیاست راهبردی آمدند جلو! یک معامله ای بود با هسته مرکزی قدرت! هدف هسته مرکزی قدرت کنترل شخص هاشمی بود!(دلایلش هم که مشخصه بماند! بازیه قدرت هست دیگه) اینجا بود که احمدی ظهور کرد.
                          احمدی با هسته قدرت ظاهرا یک معامله ای کرد. و با سیاست حذف هاشمی علم اش کردند و آوردندش بالا. بهترین مهره ای که میتوانست این کار را بکند هم پوپولیستی مثل احمدی بود. چرا که عملا اصلاح طلبان طرفدار بیشتری بین مردم داشتند. و هاشمی هم جز طیف چپ محسوب میشد ، پس احمدی بهترین مهره بود! الحق هم بهترین بود برای اینکار!!!

جناب احمدی داستان ما وقتی که کارش رو و وظیفه اش رو انجام داد، به همراه تیم اش سودای ماندن در قدرت را داشت. به کارهایی که در نیمه دوم کرد دقت کنید لطفا. ولی همچنان در نگاه هسته مرکزی امثال احمدی نخودی محسوب میشده و میشود! اینجا بود که احمدی و تیمش شروع کردند به درافتادن با بخش هایی از هسته قدرت. وگرنه احمدی صرفا با لاریجانی مشکل نداشته و نداره!
                          وگرنه چه شد که همین احمدی که در همه تریبون های نماز جمعه و دیگر جاها! از کار سنگین و پاک دستی و فلان و فلانش تعریف و تمجید میشد ییهو شدند انحرافی!!! در چه چیز انجراف پیدا شد؟!
                          ایشان با لاریجانی ها درنیفتاده با هسته مرکزی قدرت به حساب خودش میخواست و میخواد دربیفته!
                          الان که دیگه لاریجانی ها کم رنگ شدند....الان چرا با حداد عادل ؟ حداد عادل کیه؟
                          دقت کنید دلیل رفتار متناقض امثال مطهری در آن زمان و در این زمان هم مطابق این عرایض مشخصه!!!
                          ولی اگر همچنان فکر میکنید احمدی بهتر از خاتمی یا روحانی هست...اشکال نداره....ما با شما در اون 10درصد کم اثر قدرت موافق نیستیم...ولی همچنان مهم نیست..ضمن اینکه بگم همین الان در بین طیفهای جمهوری اسلامی احمدی نژاد بیشترین طرفدار مردمی رو داره.. برخلاف قبل که امثال خاتمی رای بیشتری داشتند الان احمدی از اونا در بین مردم جلوتر هست . ولی دیگه برای سیستم رای مردم خیلی مهم نیست!
                          بیخیال این حرفا...عرض کردم که سرتاپا یک کرباسند.
                          چپ و راست و فلان و بهمان شو هست فقط! کدوم سیاست کلان در این مملکت با امدن و رفتن دولتها عوض شده؟ کت تن یکی دیگه است! بفرض صحت نظر شما در کاربلدی ایشان پدرجد احمدی نژاد هم نمیتونه بهش دست بزنه!
                          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/01, 22:25.

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

لطف کنید اگه اطلاع دارید بگید درآمد سرانه مردم ایران در زمان احمدی نژاد با نفت ۱۱۰ دلاری و روحانی با تحریم شدید و در آخر کرونا چقدر بوده ؟
                            جواب شما همین اعداد است اصلا این دو دوره با هم قابل مقایسه نیست
                            کسی از روحانی دفاع نمیکنه اصولا عملکرد همه اینها مگه قابل دفاع هست
                            به هر حال دوره احمدی نژاد به تاریخ پیوسته و دوستان سابقش اجازه ورود بهش نمیدن
                            دوره روحانی هم سه چهار ماه دیگه تمام میشه ولی در این سیستم و ساختار ماهاتیر محمد رییس جمهور سابق مالزی هم باشد چندان اتفاق تاثیر گذاری روی ایران نخواهد نگذاشت

داشتم رادیو گوش میدادم یک کارشناس میگفت ۶۰ تا ۷۰ درصد عسل که در بازار است غیر استاندارد و جعلی است و اینکه ایران تولید عسل بسیار بالایی داره
                            مجری ازش پرسید چطوری باید عسل مرغوب رو تشخیص بدیم کارشناس گفت تقریبا راهی نداره مگر اینکه آزمایشگاه مخصوص عسل داشته باشیم که از طریق اون بشه به عسل های تولید شده استاندارد داد البته ما آزمایشگاه نداریم
                            جالبه کشور به این بزرگی با تولید بالای عسل یک آزمایشگاه برای این کار نداره
                            این همه در این کشور هزینه میشه همش بحث اواویت است اولویت های مهمتری وجود داره حالا بیایم بحث کنیم روحانی بهتر بوده یا احمدی نژاد فقط وقت تلف کردنه
                            آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/03/01, 22:38.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

به سبز شدن بازار فردا امیدواریم
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

کلیت نظام اسلامی ایران؟؟؟؟.....،،، بچسبید به انسانیت ،والسلام،،خداریشه کنشون کنه،خودمون که دست بسته ایم،هیچ شخص دلسوزی در مناصب قدرتی درایران نبوده ونیس جز اینکه هدفشون نابودی ایرانه،،خدالعنتشان کنه فارغ از دید بورسی گفتم ادم بیرون به این مردم عزیز نگاه میکنه میخاد سربه بیابون بذاره

نظر

در حال کار...
                                X