کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تصویب طرح بسیار عالی صندوق توسعه بازار برای نهادینه کردن سهامداری میان مدت یکساله و با حداقل بازدهی ۲۵٪ برای سهامداران زیر ۱۰ میلیون تومان که از نظر تعداد، بیشترین سرمایه گذاران جدیدالورود هستند کاری ارزنده است
شاید برخی ها به این تصمیم نگاه نقادانه داشته باشند ولی اسم صندوق ، کلمه ی #توسعه را یدک می کشد
توسعه ی بازار فقط بحث زیرساختی نیست بلکه یکی از مهمترین کارکردهای آن بایستی توسعه ی فرهنگ سهامداری در کشور باشد اثرگذاری این تصمیم در دوره ی میانمدت و بلند مدتِ بازار سرمایه بسیار روشن و مثبت خواهد بود.
یادمان باشد ما نمیتوانیم سهامداران خرد را رها کنیم ، اگر آنها نبودند چه کسی جرات داشت در برابر کارتل های قیمت گذاری #دستوری بایستد؟
بازار پوست اندازی میکنه وبزرگ میشه، این دوران هم میگذرد و ما در این مسیر فقط باید بسیار هوای این درخت رنجور را داشته باشیم تا موقع بهاران شکوفه دهد و تابستانها میوه های آن را بچینیم
کانال تحلیلی پارسیس
رسما اعلام کردن که نمادها تا قبل از اردبیبهشت 1401 سقف شکنی نمی کنن.
سال آینده سال بدی برای بورس خواهد بود.
مفید نوشته که بعلت بروزرسانی از سرویس دهی فعلا معذوره!
عجب!
وسط بازار و بروز رسانی!
کرور کرور به ملت ضرر می زنن! منتها اگر در سر رسید اعتبار نقد نشده باشی تلفن به دست میشن!
اینجا ایران است، واقعا ما در پرریسک ترین بازار دنیا داریم معامله میکنیم، خودم چند روز پیش به دلیل خرابی مفید در فملی گیر کردم، امروز هم از خرید کرمان و فروش برکت جا ماندم
انگاری که نماد پالایش و در کنار اون شپنا تبدیل شدن به نماد اعتماد به بازار،
روزهای اخیر من چک کردم هر زمان صف فروش شپنا جمع شده بازار هم یه تحرکاتی نشون داد
تحرکاتی در کار نیست!
این 4 ریال و 5 شاهی را هم نخرند بازار سکوت محض میشه!
این وضعیت فقط می تونه دستوری باشه....
حتی حقوقی های خوشنامی که از سهامشون حمایت می کردند از خرید سهام امتناع می کنند که ظن فشار عدم خرید به ذهن متبادر میشه!
استنباطی که میشه از این وضعیت کرد تبدیل هدفمند بورس به آشویتس نقدینگی، فلش هدایت پول به اوراق و غیره و محبس نقدینگیه...
..........
البته نه اون بازار تصنعی بی خیر پایدار ماند و نه این وضعیت نومید کننده موجود برای طولانی مدت قابل تجویز و تزریقه!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
با ارزش شدن ریال !!!!
برجام یک که همه چی گل و بلبل شد و پول های بلوکه شده ۴۰ سال سرازیر شده چقدر قیمت دلار را کاهش داد! دلار ۳ تومن اون زمان به ۱۰۰۰ چند سال قبلش برگشت؟
الان که پولی بلوکه نشده و همینم آزاد شدنش با هزار اما و اگر هست
بازار بورس ایران هیچ حمایت نمیخواهد با همان قوانین قبلی فقط وفقط خفه شدن مسولین حکومتی ودولتی را به مدت 2ماه میخواهد اگراین نخبه ها حرفی نزنند وقانون جدید من دراوردی اجرا نکنند بازار خود بخود به تعادل میرسد اینکه یک روز دامنه نوسان را کم زیاد کند ویا یک روز دیگر سود 1ساله 25درصد به سهامدار بدهند ووووووووفقط باعث بی اعتمادی بیشتر به بازار میشود
بازار بورس یک رشد عحیب داشته و یک اصلاح عجیبتر که هر 2با دستکاری دولتی وحکومتی اتفاق افتاده است
نظر