جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حسام الدین
    عضو فعال
    • Aug 2014
    • 335

پاسخ : جــــو بــــازار

سلام و روز بخیر
    شدیدا توصیه میکنم برای خرید کماسه و دارو، برنامه داشته باشید
    به بازگشایی دیروز خریخت و امروز تکشا نگاهی بندازید، دلیل توصیه بنده رو می فهمید!
    من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      1400 واحد رشد شاخص شد طوفان !؟

موعد توافق لوزان فکر کنم 4000 واحد رشد کرد در یک روز !

نگران نباشید بگذاریم تایید نتیجه مذاکرات معلوم بشه فردا بالای 1500 واحد رشد دوباره داریم خیلی از افراد هستند منتظر ورود به بازار با پولهای سنگین فردا معلوم میشه برنده چه کسانی هستند !!
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        نگران نباشید بگذاریم تایید نتیجه مذاکرات معلوم بشه فردا بالای 1500 واحد رشد دوباره داریم خیلی از افراد هستند منتظر ورود به بازار با پولهای سنگین فردا معلوم میشه برنده چه کسانی هستند !!
        تا زمانیکه نرخ بهره سر جاش هست پولهای سنگین وارد بازار نمیشه !

یه مصاحبه هم زده بودن سایتها از یک کارگزار که پولها از بانک داره میاد به سمت بورس !!!

هر دفعه موعد مذاکرات میشه همین حرفها رو میزنن ، البته ما هم دوست داریم پولها بیاد توی بورس اما با مصاحبه و حرف و خیالپردازی فقط سهامداران جزء فریب میخورن

تو این چند روز که حقوقی ها عمدتا فروشنده بودن، حالا اگر همین پولی که از بازار گرفتن رو برگردونن به بازار ، باز هم جای شکرش باقی هست !

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

یه مصاحبه هم زده بودن سایتها از یک کارگزار که پولها از بانک داره میاد به سمت بورس !!!

هر دفعه موعد مذاکرات میشه همین حرفها رو میزنن ، البته ما هم دوست داریم پولها بیاد توی بورس اما با مصاحبه و حرف و خیالپردازی فقط سهامداران جزء فریب میخورن

تو این چند روز که حقوقی ها عمدتا فروشنده بودن، حالا اگر همین پولی که از بازار گرفتن رو برگردونن به بازار ، باز هم جای شکرش باقی هست !
          شما اگه به ارزش معاملات روزهای بعد از توافق لوزان نگاه کنید می بینید ارزش معاملات به 800 میلیارد تومن در روز هم رسیده بود.
          چطور میگید پولها همچنان در بانک باقی می مونن؟
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• Senator1989
            عضو فعال
            • Feb 2015
            • 2577

دوستان سلام .............بنظر شما رو چه حسابی الان دارند ثشرقح رو میخرند 70 -72 ولی خود سهم رو دارند با بی میلی 164 میخرند ؟............برای امروز خکار فروختم 665 الان 11 میل نقد دارم چی بخرم پترول خوبه ؟

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

شما از کجا می دانید که قرار نیست نرخ بهره بانکی تا پایان شهریور تغییر نکند و یا تصمیم مهمی گرفته نشه

قراره امشب نتیجه مذاکرات معلوم بشه بازار با امدن خبر خوب می تواند 10 درصد دیگه رشد کند بعد هم گزارشهای 3 ماهه می اید هر کدام از صنایع ها که گزارش خوب بدهند باز هم می تواند رشد کنند در کل اگر مذاکرات نتیجه بدهد و بهره بانکی هم در دو مرحله تا پایان سال تغییر کند شاخص کل می تواند تا آخر سال بالای 80 هزار واحد هم برسه حتی ممکنه به 89 هزار هم برسد با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
                شما اگه به ارزش معاملات روزهای بعد از توافق لوزان نگاه کنید می بینید ارزش معاملات به 800 میلیارد تومن در روز هم رسیده بود.
                سلام
                خوب معامله دو طرف دارد.
                یکی می فروشد و دیگری می خرد.
                اگر آن کس که می خرد پولش را از بانک آورده باشد و آن کس که می فروشد پولش را دوباره به بازار برگرداند خوب است.
                ولی اگر فروشنده پولش را ور دارد ببرد، این 800 میلیارد نشانه بدی هم می شود.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35714

بله اون 800 میلیارد همان روزی بود که حقوقی ها در وبصادر فقط چند صد میلیون سهم عرضه کردند

اون ارزش معاملات در یک روز بود و بعدش هم همه شاهد بوذیم که همین پولها از بازار رفت و برنگشت !

با توجه به وضعیت اقتصاد و تولید و نرخ سود بانکی ، به این زودی شاهد خروج پولهای سنگین از بانک به سمت بازار سرمایه نیستیم !

مخصوصا با رکبی که دولت در دفعات قبل به بورسی ها زده، خیلی محتاط تر هم شدن !

دفعه قبل هم بعد از توافق ژنو، شاخص که اومد پایین گفتن نفت 50% اومده پایین چرا بورس بره بالا؟؟؟؟

حالا هم بعد از توافق اگر نفت بیاد پایین باز همین داستانو مطرح میکنن

نظر

• فدایی
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 710

خدا را شکر از شرکت در مجمع کپارس ضرر نکردم.
                    کپارس را فروختم.
                    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

1400 واحد رشد شاخص شد طوفان !؟

موعد توافق لوزان فکر کنم 4000 واحد رشد کرد در یک روز !
                      توی هر چیز فقط بفکر قسمت منفی قضیه هستی.
                      من نمیدونم وقتی به هیچ صعودی در بازار بورس اعتقاد ندارید،اون وقت اینجا چیکار میکنید؟ شاید هم اصلا برای تبلیغ تفکر احمدی نژادی در فروم بورسی هستید نه معامله در بورس!
                      حالا یه امتیاز منفی بده،بعدا در مورد صعود سهام صحبت میکنیم:D
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ahmoeini
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2562

نرود میخی آهنی .....

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35714

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          توی هر چیز فقط بفکر قسمت منفی قضیه هستی.
                          من نمیدونم وقتی به هیچ صعودی در بازار بورس اعتقاد ندارید،اون وقت اینجا چیکار میکنید؟ شاید هم اصلا برای تبلیغ تفکر احمدی نژادی در فروم بورسی هستید نه معامله در بورس!
                          حالا یه امتیاز منفی بده،بعد در مورد صعود سهام صحبت میکنیم:D
                          خیلی ها اینجا هستند که اعتقادی به خدا و اسلام و نظام و دولت و ... ندارند پس به قول شما باید بگیم اینجا چیکار می کنند؟

متاسفانه شما و برخی کاربران اینجا همیشه به دنبال حذف هستید، حتی به کاربران میگید پست نزن ! چون با نظر شما مخالف هستند یا ...

شاید شما تازه 2 روزه امتیاز منفی گرفتید، برای من هم امتیاز منفی زیاد دادن از همون سال 92 تا الان !

حالا باز به شما امتیاز منفی میدن فقط ، برای من هرچی فرهنگشون هست و پدر و مادرشون یاد داده بهشون مینویسن و امتیاز منفی پیش اون حرفها خیلی خوبه

بنده هم اعتراض کردم قبلا به این وضعیت امتیاز و گفتن این ابزاری قانونی هست برای همه ! هرچند که فحاشی و بی فرهنگی نیاز به ابزار نداره و برخی کاربران هم متاسفانه فرهنگشون همین هست

شما هم هرکی بهت امتیاز منفی میده به پای من نذار لطفا !

نظر

• فدایی
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 710

بله اون 800 میلیارد همان روزی بود که حقوقی ها در وبصادر فقط چند صد میلیون سهم عرضه کردند

اون ارزش معاملات در یک روز بود و بعدش هم همه شاهد بوذیم که همین پولها از بازار رفت و برنگشت !

با توجه به وضعیت اقتصاد و تولید و نرخ سود بانکی ، به این زودی شاهد خروج پولهای سنگین از بانک به سمت بازار سرمایه نیستیم !

مخصوصا با رکبی که دولت در دفعات قبل به بورسی ها زده، خیلی محتاط تر هم شدن !

دفعه قبل هم بعد از توافق ژنو، شاخص که اومد پایین گفتن نفت 50% اومده پایین چرا بورس بره بالا؟؟؟؟

حالا هم بعد از توافق اگر نفت بیاد پایین باز همین داستانو مطرح میکنن
                            حرفای شما تا حدودی درسته. اما دلیل اینکه بعد از لوزان پول برنگشت این بود که اصولا توافق نهایی انجام نشده بود و بعد از اون هم سازمان با بی تدبیری شروع به عرضه های اولیه بصورت آبشاری کرد.
                            اما اینبار قضیه فرق میکنه:
                            اولا این توافق نهاییه
                            ثانیا با لغو تحریم ها بیش از 100 میلیارد دلار پول بلوکه شده آزاد میشه و دولت دیگه کسری بودجه نخواهد داشت و میتونه با تزریق این پول به صنعت باعث رونق و خروج از رکود بشه.
                            ثالثا سود بانکی نسبت به فرودین 2 درصد کاهش پیدا کرده و بعد از توافق این کاهش ادامه خواهد داشت.

ممکنه بگید این کارها زمان میبره ؛ اما همه میدونیم بازار سرمایه همیشه به استقبال اتفاقات آتی میره.
                            بنابراین در صورت توافق امشب، قیمت سهم ها در کوتاه مدت 20 درصد رشد خواهند کرد.
                            بعد از اون دیگه میمونه داستان کنگره و اتفاقات واقعی در اقتصاد و چه و چه.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10190

خیلی ها اینجا هستند که اعتقادی به خدا و اسلام و نظام و دولت و ... ندارند پس به قول شما باید بگیم اینجا چیکار می کنند؟

متاسفانه شما و برخی کاربران اینجا همیشه به دنبال حذف هستید، حتی به کاربران میگید پست نزن ! چون با نظر شما مخالف هستند یا ...

شاید شما تازه 2 روزه امتیاز منفی گرفتید، برای من هم امتیاز منفی زیاد دادن از همون سال 92 تا الان !

حالا باز به شما امتیاز منفی میدن فقط ، برای من هرچی فرهنگشون هست و پدر و مادرشون یاد داده بهشون مینویسن و امتیاز منفی پیش اون حرفها خیلی خوبه

بنده هم اعتراض کردم قبلا به این وضعیت امتیاز و گفتن این ابزاری قانونی هست برای همه ! هرچند که فحاشی و بی فرهنگی نیاز به ابزار نداره و برخی کاربران هم متاسفانه فرهنگشون همین هست
                              من کار تمام اون کسایکه علیه شما و یا خانواده شما احیانا بی احترامی کرده اند رو تمجید نمیکنم ولی فکر میکنم خود شما باعث این کار شده اید ،برای اینکه از صبح تا شب کارتون این شده که تبلیغ تفکر احمدی نژادی رو بکنید و مدام از منابع کم اعتبار و یا نامعتبر اخبار کم ارزش یا بی ارزش منفی علیه دولت روحانی بذارید و مدام روی اعصاب کاربران راه برید.
                              خودتون مقصرید. کسیکه کار و زندگیش رو ول کنه و از یه حزب و جناحی حمایت کنه باید منتظر عواقبش هم باشه.
                              چرا وقتی من در یک پستی از دولت روحانی انتقاد کردم کسی بهم بد و بیراه نگفت؟ چون حرف منطقی زدم، با اینکه خودم طرفدار روحانی بودم ولی با اون کارش مخالف بودم ولی شما از صبح تا شب فقط و فقط اخبار منفی علیه دولت روحانی رو میگردید پیدا میکنید و در سایت میذارید یعنی غیر مستقیم روی اعصاب مردمید،یعنی دولت روحانی یه کار مفید انجام نداده؟!
                              کم مونده اسم تایپک "اخبار "رو به "اخبار منفی خانم نگار مینوی علیه دولت روحانی" تغییر بدیم
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

حرفای شما تا حدودی درسته. اما دلیل اینکه بعد از لوزان پول برنگشت این بود که اصولا توافق نهایی انجام نشده بود و بعد از اون هم سازمان با بی تدبیری شروع به عرضه های اولیه بصورت آبشاری کرد.
                                اما اینبار قضیه فرق میکنه:
                                اولا این توافق نهاییه
                                ثانیا با لغو تحریم ها بیش از 100 میلیارد دلار پول بلوکه شده آزاد میشه و دولت دیگه کسری بودجه نخواهد داشت و میتونه با تزریق این پول به صنعت باعث رونق و خروج از رکود بشه.
                                ثالثا سود بانکی نسبت به فرودین 2 درصد کاهش پیدا کرده و بعد از توافق این کاهش ادامه خواهد داشت.

ممکنه بگید این کارها زمان میبره ؛ اما همه میدونیم بازار سرمایه همیشه به استقبال اتفاقات آتی میره.
                                بنابراین در صورت توافق امشب، قیمت سهم ها در کوتاه مدت 20 درصد رشد خواهند کرد.
                                بعد از اون دیگه میمونه داستان کنگره و اتفاقات واقعی در اقتصاد و چه و چه.
                                جناب فدایی هردفعه میگن این دفعه فرق میکنه ! برای همین بازار محتاط شده ! شده ماجرای چوپان دروغگو ...

در مورد نرخ سود که نوشتید 2% کاهش داشته آیا واقعا رعایت میشه در بانکها؟

اونو روی کاغذ نوشتن که بگن آوردیم پایین نرخ سود رو و سر و صدا بخوابه همین !

تازه گفتن سپرده های قبلی همون سود قبل از کاهش رو میگیرن ! و اغلب سپرده ها هم در ابتدای سال تمدید شده بود.

همین الان برید بانک، برای سپرده بالای چند ده میلیون تومان نرخ سود توافقی در اختیار رییس شعبه هست !

درسته که بازار سرمایه همیشه به استقبال میره اما نکته اول اینکه وقتی دولت و نهادها تا این حد مداخله میکنن در بازار نمیشه خیلی به رفتار بازار اعتماد کرد. نکته دیگه اینکه استقبال هم حدی داره !

در سطح کلان برآوردهای اولیه از توافق سیاسی کاهش قیمت نفت و طلا و تقویت دلار آمریکا هست ! بعد از توافق ژنو هم همین رخ داد و البته این بار احتمالا با شدت کمتری رخ میده

نظر

در حال کار...
                                X