جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فدایی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 710

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    جناب فدایی هردفعه میگن این دفعه فرق میکنه ! برای همین بازار محتاط شده ! شده ماجرای چوپان دروغگو ...

در مورد نرخ سود که نوشتید 2% کاهش داشته آیا واقعا رعایت میشه در بانکها؟

اونو روی کاغذ نوشتن که بگن آوردیم پایین نرخ سود رو و سر و صدا بخوابه همین !

تازه گفتن سپرده های قبلی همون سود قبل از کاهش رو میگیرن ! و اغلب سپرده ها هم در ابتدای سال تمدید شده بود.

همین الان برید بانک، برای سپرده بالای چند ده میلیون تومان نرخ سود توافقی در اختیار رییس شعبه هست !

درسته که بازار سرمایه همیشه به استقبال میره اما نکته اول اینکه وقتی دولت و نهادها تا این حد مداخله میکنن در بازار نمیشه خیلی به رفتار بازار اعتماد کرد. نکته دیگه اینکه استقبال هم حدی داره !

در سطح کلان برآوردهای اولیه از توافق سیاسی کاهش قیمت نفت و طلا و تقویت دلار آمریکا هست ! بعد از توافق ژنو هم همین رخ داد و البته این بار احتمالا با شدت کمتری رخ میده
    از نظر شما هیچ امیدی به رونق اقتصاد نیست، دولت و نهادها در بازارها دخالت میکنن، همه دروغ میگن و توافق خیالی بیش نیست و ....
    اگه واقعا اینقدر به همه چیز بدبین هستید چرا اصلا توی بورس هستید؟ برید به زندگی تون برسید. حیف وقت و عمرتون نیست اینجا هدر میدید؟

ببخشید اگه کمی تند بود!
    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      من کار تمام اون کسایکه علیه شما و یا خانواده شما احیانا بی احترامی کرده اند رو تمجید نمیکنم ولی فکر میکنم خود شما باعث این کار شده اید ،برای اینکه از صبح تا شب کارتون این شده که تبلیغ تفکر احمدی نژادی رو بکنید و مدام از منابع کم اعتبار و یا نامعتبر اخبار کم ارزش یا بی ارزش منفی علیه دولت روحانی بذارید و مدام روی اعصاب کاربران راه برید.
      خودتون مقصرید. کسیکه کار و زندگیش رو ول کنه و از یه حزب و جناحی حمایت کنه باید منتظر عواقبش هم باشه.
      چرا وقتی من در یک پستی از دولت روحانی انتقاد کردم کسی بهم بد و بیراه نگفت؟ چون حرف منطقی زدم، با اینکه خودم طرفدار روحانی بودم ولی با اون کارش مخالف بودم ولی شما از صبح تا شب فقط و فقط اخبار منفی علیه دولت روحانی رو میگردید پیدا میکنید و در سایت میذارید یعنی غیر مستقیم روی اعصاب مردمید،یعنی دولت روحانی یه کار مفید انجام نداده؟!
      کم مونده اسم تایپک "اخبار "رو به "اخبار منفی خانم نگار مینوی علیه دولت روحانی" تغییر بدیم
      بنده هیچ کاری خلاف قوانین انجام ندادم

حتی اگر خلاف قوانین هم بوده باشه باید به ناظر گزارش بشه، ناظر برخورد کنه یا تذکر بده

خیلی از کاربران دیگر هم از همان منابعی که شما میگید خبر میزنن، حالا اگر آن خبر باب میل شما نیست منبع خبر میشه نامعتبر ! یا کم ارزش !

دوستان دیگر و کاربرانی هم هستند که اخبار در مورد دولت قبل می زنند از منابع مختلف و قانونی هم هست چه مثبت چه منفی بنده استقبال میکنم

قانونی هم هست و کسی نباید ناراحت بشه

اینکه کار و زندگی رو ول کردی و ... قبلا هم گفتم به برخی دوستان ندانسته یک حرفی میزنید بدون سند و مدرک فقط یک گمانی در ذهن دارید همونو نسبت میدید به طرف مقابل

دولت روحانی 55 میلیارد دلار ارزش بازار سرمایه رو نابود کرد شما سکوت کردید، نقدینگی رو افزایش داد بیش از دولت قبل سکوت کردید و .... البته من اعتراضی ندارم به شما و دیگران

اینجا فضایی برای ارایه نظرات و دیدگاه های افراد هست بدون توهین و تحقیر و فحاشی که متاسفانه برخی همفکران شما رعایت نمی کنند !

بنده با هیچ کاربری مشکلی ندارم اینجا علیرغم توهین هایی که میکنند و حتی از نظرات خیلی از این افراد هم استفاده میکنم ! اما برخی کاربران اینجا فقط بنای مقابله و حذف دارند

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35715

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        از نظر شما هیچ امیدی به رونق اقتصاد نیست، دولت و نهادها در بازارها دخالت میکنن، همه دروغ میگن و توافق خیالی بیش نیست و ....
        اگه واقعا اینقدر به همه چیز بدبین هستید چرا اصلا توی بورس هستید؟ برید به زندگی تون برسید. حیف وقت و عمرتون نیست اینجا هدر میدید؟

ببخشید اگه کمی تند بود!
        دخالت دولت و نهادها در بازار رو به خاطر تحلیل از رفتار بازار گفتم، نه اینکه مدعی باشم چون دخالت هست پس فایده نداره بازار و ...

نگفتم توافق خیالی بیش نیست، قبلا هم گفتم توافق در صورت انجام هم اون چیزی که برخی دوستان فکر میکنن در مورد اقتصاد کشور اتفاق نمیفته. اما برخی دوستان تا مخالفت میکنی اصلا به حرف توجه نمیکنن فقط برچسب میزنن و توهین و ...

من به همه چیز بدبین نیستم ، اما توی همین 2 سال شما بررسی کنید ببینید سود اغلب شرکتها روبه کاهش هست متاسفانه !

حالا چرا در بازار باید قیمت سهام رشد کنه؟ در دولت قبل سود شرکتها روبه افزایش بود و عده ای مدام می گفتند چرا شاخص میره بالا !!!

همانها در این دولت سود شرکتها روبه کاهش هست، رکود بیچاره کرده همه بخش ها رو میگن شاخص بورس باید بره بالا !

قبول کنید منطقی نیست

البته اینجا بحث نوسانگیری مدنظرم نیست، بلاخره نوسان در بازار هست و یه عده هم خرید و فروش میکنن و ...

مگه وقت و عمر شما اینجا تلف میشه که در مورد من اینجور فکر می کنید؟

من حتی این گزارشات کدال رو به خاطر طرح پژوهشی که دارم در اینجا منتشر میکنم تا بلکه اگر شد یک نفر هم استفاده کنه و بدردش بخوره

البته شاید این طرح تموم بشه و بنده هم چند تا پیشنهاد کاری در صندوق زمین و ساختمان دارم، شاید وقتم محدودتر بشه و برخی دوستان که اینجا ناراحت هستن از حضور بنده کمی خیالشون راحت بشه !
        آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2015/07/13, 12:06.

نظر

• ahmoeini
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2562

دخالت دولت و نهادها در بازار رو به خاطر تحلیل از رفتار بازار گفتم، نه اینکه مدعی باشم چون دخالت هست پس فایده نداره بازار و ...

نگفتم توافق خیالی بیش نیست، قبلا هم گفتم توافق در صورت انجام هم اون چیزی که برخی دوستان فکر میکنن در مورد اقتصاد کشور اتفاق نمیفته. اما برخی دوستان تا مخالفت میکنی اصلا به حرف توجه نمیکنن فقط برچسب میزنن و توهین و ...

من به همه چیز بدبین نیستم ، اما توی همین 2 سال شما بررسی کنید ببینید سود اغلب شرکتها روبه کاهش هست متاسفانه !

حالا چرا در بازار باید قیمت سهام رشد کنه؟ در دولت قبل سود شرکتها روبه افزایش بود و عده ای مدام می گفتند چرا شاخص میره بالا !!!

همانها در این دولت سود شرکتها روبه کاهش هست، رکود بیچاره کرده همه بخش ها رو میگن شاخص بورس باید بره بالا !

قبول کنید منطقی نیست

البته اینجا بحث نوسانگیری مدنظرم نیست، بلاخره نوسان در بازار هست و یه عده هم خرید و فروش میکنن و ...

من حتی این گزارشات کدال رو به خاطر طرح پژوهشی که دارم در اینجا منتشر میکنم تا بلکه اگر شد یک نفر هم استفاده کنه و بدردش بخوره

البته شاید این طرح تموم بشه و بنده هم چند تا پیشنهاد کاری در صندوق زمین و ساختمان دارم، شاید وقتم محدودتر بشه و برخی دوستان که اینجا ناراحت هستن از حضور بنده کمی خیالشون راحت بشه !
          سلام
          فضولی کردم
          ولی کاری نکنید که دیگران از رفتنتون خوشحال بشن
          یا خیالشون راحت بشه
          بعضی وقتها لازمه افکار آدم تو زندگیش محک بخوره
          اگه دیدید توی اجتماع فقط افراد مشابه خودتون به حرفاتون گوش میدن
          یه جای کار اشکال داره
          من از اطلاعاتی که در خصوص شرکتها و کدال میزنید واقعا استفاده میکنم و جای تشکر داره
          شاید به خاطر اینه که نقل قول میکنید و اطلاعات صرفه

نظر

• signalemosbat
            عضو عادی
            • May 2015
            • 125

فروشندگان در صف روزهای قبل....خریدارن در صف روزها آینده هستند.
            یک عده به صف نشینی عادت کردن

نظر

• gholamk
              عضو فعال
              • Jan 2015
              • 520

اینم از صدا و سیمای ما!!
              روزهایی که شاخص1000تا1000تا میومد پایین صداشون در نمیومد امروز که شاخص1500تا رفت بالا شبکه خبر و اخبار شبکه 1 کردنش تو بوق و کرنا!
              بازم دارن ی کاری میکنن که مردم پولشون رو بیارن تو بورس و بعد............
              آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2015/07/13, 18:13.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

.........
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/13, 19:43.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

من کار تمام اون کسایکه علیه شما و یا خانواده شما احیانا بی احترامی کرده اند رو تمجید نمیکنم ولی فکر میکنم خود شما باعث این کار شده اید ،برای اینکه از صبح تا شب کارتون این شده که تبلیغ تفکر احمدی نژادی رو بکنید و مدام از منابع کم اعتبار و یا نامعتبر اخبار کم ارزش یا بی ارزش منفی علیه دولت روحانی بذارید و مدام روی اعصاب کاربران راه برید.
                  خودتون مقصرید. کسیکه کار و زندگیش رو ول کنه و از یه حزب و جناحی حمایت کنه باید منتظر عواقبش هم باشه.
                  چرا وقتی من در یک پستی از دولت روحانی انتقاد کردم کسی بهم بد و بیراه نگفت؟ چون حرف منطقی زدم، با اینکه خودم طرفدار روحانی بودم ولی با اون کارش مخالف بودم ولی شما از صبح تا شب فقط و فقط اخبار منفی علیه دولت روحانی رو میگردید پیدا میکنید و در سایت میذارید یعنی غیر مستقیم روی اعصاب مردمید،یعنی دولت روحانی یه کار مفید انجام نداده؟!
                  کم مونده اسم تایپک "اخبار "رو به "اخبار منفی خانم نگار مینوی علیه دولت روحانی" تغییر بدیم
                  من در بورس هیچگاه از کسی که موافق با من سخن گفت سود نبردم

به نظرم وجود یک نگاه منفی خیلی هم خوبه

من از ایشون ممنونم

شما هم ممنون باش چون از کسانی که دائما حال جو دهی هستند سودی نمیبریم خبر خوبی هم باشه خودت میفهمی
                  خبرای منفی رو کمتر کسی میگه

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

قبول کنید منطقی نیست

سلام

واقعا متشکرم از اطلاعاتی که در جستار های مختلف قرار می دهید.
                    واقعا آدم وقتی می رود در یک جستار با این اطلاعات یک دید بسیار عالی و سریع از شرکت مورد تحقیق به دست می آورد و از مطالعه جستار لذت می برد.
                    امیدوارم این کار را ادامه بدهید، من که دعایتان می کنم.
                    ===============
                    در مورد این نوشته هایتان هم به نظر حق با شما است.

دوستان خیلی اشتباه می کنند که می خواهند تصمیم بگیرند کسی بنویسد یا ننویسد، در این جستار ها فعالیت داشته باشد یا نداشته باشد.
                    اگر کسی ناراحت می شود خوب خیلی ساده نوشته های کاربری را که نمی خواهد نخواند.

به علاوه همان طور که آقای بهرامی گفتند نوشته های مخالف چندین برابر به آدم بیشتر کمک می کند تا نوشته های موافق. به شخصه دوست دارم تمام سهم هایی را که دارم مخالفینی با منطق تا آنجا که می توانند نقد کنند و در این راه از هیچ تلاشی دریغ نکنند تا عیار سهمم مشخص شود.
                    ===============
                    این مخالفت ها البته مختص خانم مینوی نیست، متاسفانه در این سایت و کلا سایر سایت ها هر کسی می آید بد بگوید بقیه می ریزند سرش و سعی می کنند دهن طرف را ببندند!!!
                    این طوری است که ما در این سایت اصلا خبر منفی از مذاکرات هسته ای نمی بینیم (یا اگر هم باشد خیلی کمرنگ است) و در عمل چند بار مذاکرات تمدید می شود!!!
                    در جستار های مختلف کسی را نمی بینی از سهم چیز بدی گفته باشد ولی سهم فروشنده زیاد دارد!!!
                    خرید ها با قدرت اعلام می شود و تا زمانی که هست مدام از سهم خوب می گوید ولی طرف زمان فروش هایش و دلیل فروش هایش را نمی گوید. (البته این مورد بیشتر مختص سایت تالار بورس است، اینجا الحمد لله در جستار "امروز چه کردید" دوستان فروش هایشان را هم می گویند ولی در جستار نه)

دوستان بیایید سعی کنیم صدای مخالف را هم بشنویم.
                    @};-
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                      من در بورس هیچگاه از کسی که موافق با من سخن گفت سود نبردم

به نظرم وجود یک نگاه منفی خیلی هم خوبه

من از ایشون ممنونم

شما هم ممنون باش چون از کسانی که دائما حال جو دهی هستند سودی نمیبریم خبر خوبی هم باشه خودت میفهمی
                      خبرای منفی رو کمتر کسی میگه
                      یه بار گفتم باز هم میگم ،پست های منو نقل قول نکن. دلیلش هم دفعه قبل گفتم.
                      برو دنبال کار خودت.
                      فکر کردی همنجوري به یکی انواع اقسام تهمت ها بزنی بعد بیای انگار که چيزي نشده اظهار فضل کني؟!
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/14, 00:43.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

یه بار گفتم باز هم میگم ،پست های منو نقل قول نکن. دلیلش هم دفعه قبل گفتم.
                        برو دنبال کار خودت.
                        فکر کردی همنجوري به یکی انواع اقسام تهمت ها بزنی بعد بیای انگار که چيزي نشده اظهار فضل کني؟!
                        شما حق ندارید به کسی بگید حرف بزند یا نزند

تهمت کدام است؟ حال شما خوبه؟
                        ی پست زدیم چیز بدی هم نداشت

خدا شفا دهد

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر
                          امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                          اینم از سرانجام کار
                          قرار شده برای یک بار از پارچین بازدید کنند
                          تسلیحات هم به توافق رسیدن
                          اگر شیطان بزرگ بخاد تا ظهر هم دوستیش رو با ما اعلام میکنه
                          خلاصه سبز بود وبه گل نیز آراسته شد
                          حسن آقا احتمالا ساعت 2 با ملت شریف چشم انتظار صحبت میکنه
                          و همه رو به همیاری و کار و کار و کار دعوت میکنه
                          دیگه وقت پیشبرد اهداف نظامه
                          باید با استفاده از این دستاورد با کوشش ما مردم عزیز دنیا رو بترکونیم
                          روزی 10 میلیون بشکه نفت صادر کنیم
                          روزی 400 میلیون مترمکعب گاز بفروشیم
                          سالی 120 میلیون تن محصولات پتروشیمی بفروشیم
                          تمام کانیهای موجود در زیر زمین رو در بیاریم و بدیم بره
                          و در نهایت با صرفه جویی و صبر و تحمل ما ملت عزیز سختیهارو تحمل کنیم
                          خودمون رو برسونیم به استانداردهای جهانی
                          و در پایان میگه
                          میدونم که بهتون سخت میگذره ولی چاره جز شکوفایی اقتصاد نداریم
                          و این نوید رو بدم که تا 30 سال وضع همینطوره
                          پس امید داشته باشید
                          امشب هم بزن و بکوب تو کوچه و خیابون
                          البته با اجازه بزرگتر های فامیل

بعله
                          /:.grlim:./

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

با سلام ظاهرا دوستان ازدیشب بیداربودن تا خبر توافق رو رصد کنن دم صبح بعد از رسمی شدن توافق خوابش گرفته تاپیک خلوته چرا؟
                            پس احتمالا شاخص امروز 2500 واحد مثبت خواهد بود

نظر

• seraj
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2012
                              • 2064

با سلام و عرض ادب

دوباره tse قاط زده . کی این مسخره بازیها تموم میشه نمیدونم .
                              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

اینم از بز خری سازمانیها

نظر

در حال کار...
                                X