جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    ? رئیس سازمان بورس از اقدامات لازم جهت افزایش نقدشوندگی سهام خبر داد.
    بسیار هم عالی!
    یعنی باور کنیم که اقلا جناب رئیس بالاخره متوجه شده که بدجور .....آب هم قطعه؟!!

یکی به بزرگوار برسونه که اقدامات جدید خاصی نمیخواد! فقط اقدامات قبلی اش رو بشوره! و کمتر اقدامات جدید از این نوع بکنه!
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• eco777
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 676

������ رئیس سازمان بورس از اقدامات لازم جهت افزایش نقدشوندگی سهام خبر داد.
      یکنفر در اون سازمان و یا سازمانهای مرتبط نیست که به رئیس سازمان وظایفش رو و مفهوم بازار سرمایه رو توضیح بده . سازمان بورس نهاد ناظر هست . کار ایشون شده دخالت در مکانیزم بازار . بهتر نیست دنبال توسعه ابزار ها و ... باشند و جلوی نشت اطلاعات رو بگیرند ؟

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

هرچند تصور من این است که کلیت فعالان بازار هنوز هم درک درستی از میزان تخریبی که سیاست دامنه نامتقارن در بازار داشته و دارد ندارند!
        فاجعه ای که در اثر اقدام طلایی جناب رییس در محدودیت دامنه نوسان رخ داده و همچنان تصاعدی در حال تخریب بازار است را کلیت بازار درک نکرده است. چرا که بدنه آماتوری سهامداران (که قابل توجه هستند) درک درستی از این سیاست ندارند.
        درصد بزرگتری از جمعیت سهامداران همچنان تصور میکنند اینکه سهمشان در صف فروش قفل شده باشد و مبنا را ندهند و در نتیجه ریزش نکند...یا نهایتا 2 درصد ریزش کند ، این خیلی خوب است...ته دلشان خوشحالند!

تصور من این است که اکثریت نمیدانند چه بلایی دارد سرشان می اید!
        کمتر کسی درک میکند اینکه هر هفته میزان کاهش نقدشوندگی بازار رکورد جدید میشکند یعنی چه! امروز حجم معاملات بورس کمتر از 3هزار میلیارد بود. که اگر صندوقها را در نظر نگیریم یعنی هیچ! عملا تعطیله! بازاری که روزانه 20هزار معامله میشد!
        و از انجا که سیاستهای رییس سازمان در راستای سیاستهای رکودی دولت است، تصور من این است که دانسته دارند اینکارها را میکنند و بعید میدانم ریشه ای بخواهند مشکل را حل کنند. چه اقداماتی مثلا میکنند که نقدشوندگی بالا برود؟
        نهایتا کاری هم بکنند یک مصوبه ای (شما بخوانید یک حرف مفت دیگری) یک چیزی مثل اینکه فلان حقوقی ها....فلان صندوق ها...آن هم روی کاغذ مجبور شدند یا قرار شد یا قول دادند یا...که فلان درصد سهام بخرند!

از این اقدامات خلق الساعه حضرات از هر چند روز..چند هفته یکی درمیاد که ملت دلخوش باشند! بدنه فعالان هم متاسفانه بازی میخورند!
        و این سیاست ایجاد رکود همچنان ادامه دارد....
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

بجهرم معامله بلوکی ۷۰۰ تومن قیمت گذاشتن، سهم الان داره زیر ۳۰۰ معامله میشه، عجب

نظر

• seraj
            ستاره دار(2)
            • Feb 2012
            • 2064

اتکای

...
            نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4717

گروه خودرو منتظر تثبیت پالایشی ها و بانکی هاست اگر اونها محکم برگردند بعدش نوبت خساپا و خودروست !

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35705

تقریبا 20 نماد از صف فروش به دامنه مثبت قیمت رفتن در همین 20 دقیقه !

تا وقتی که حرکتهای هماهنگ شده ! و زورگویی های برنامه ریزی شده درباره بازار وجود داره، اعتماد به بازار و حرفهای متولیانش اشتباهه !

نظر

• BEHESHT
                  عضو عادی
                  • Nov 2011
                  • 299

صندوق ها شروع به خرید کردند

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

از صف فروش ها بیایید بیرون، تا حجم صف فروش کم بشه و امکان جمع شدن صف فراهم بشه.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

فولادی معدنی پالایشی پتروشیمی های بازار متعادل شدن و صف های فروش جمع شد

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35705

تقریبا 150 نماد به دامنه مثبت قیمتی رفتن ! اونم بعد از 2-3 هفته !!

بعد یه عده هنوز اصرار دارن! نقشه ای برای بازار کشیده نشده !!!

نظر

• MOSTAFAVI
                          Banned
                          • Jun 2012
                          • 5633

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          تقریبا 150 نماد به دامنه مثبت قیمتی رفتن ! اونم بعد از 2-3 هفته !!

بعد یه عده هنوز اصرار دارن! نقشه ای برای بازار کشیده نشده !!!
                          حق با شماست عرضه ها مجددا دارن زیاد میشن/.:blinksmiley.:/

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

? رئیس سازمان بورس از اقدامات لازم جهت افزایش نقدشوندگی سهام خبر داد.
                            آفرین، دم رئیس سازمان بورس گرم. ;)

نظر

• فرهنگ سازان
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2014
                              • 692

کماکان درست یا غلط کل بازار وایسته به معاملات دو تا لگن ساز هست
                              صف این دو عزیز که مجدد برقرار شد همه سهمهای بزرگ هم به سمت پایین رها شدند

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10169

عزیزان فروشنده با محدودیت نوسان جدید دیگه اون اصلاح های سی چهل درصدی منتفی شده ،بهتره بجای رفتن در صف فروش کمی صبوری داشته باشید.
                                همیشه که جو بازار منفی نمیمونه بهتون قول میدم با یه خبر الکی چنان جو مثبتی در بازار براه بیاندازند و سهام رو حداقل 50 درصد بالا بکشند.
                                الان از نظر من قیمت ها خیلی منطقی هستند و ترسی از بابت نگهداریشون نباید داشته باشید ولی صبوری لازمه.
                                الان بیشتر جو منفی رو سهام خودرویی دارند که بنظر من اونها هم دیگه اصلاح های عمیق خودشون رو کرده اند.
                                بهرحال خود سهامداران جزء حقیقی هم با نرفتن به صف های فروش در چنین روزهایی که برخی از صف های فروش سهام بزرگ چمع مشند،باید از سهامشون حمایت کنند.
                                دیگه بازار علنا داد میزنه و میگه من میخوام برم بالا ولی فروشنده خیلی زیاده.
                                لازمه که خودمون هم هوای بازار رو داشته باشیم.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X