جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 491

پاسخ : جــــو بــــازار

خبازرس بعد از 40 روز ریخت و داره صف فروش میشه. از اون سهم های عجیب و غریب بازار پایه هست که نمیفهمی توش چه خبره. با این تفاوت که این یکی به جای زیان، اخیرا 1060 تومان DPS داده!
    آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2021/03/08, 11:50.

نظر

• kaman
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 143

واعتبار و غپاک بررسی شود

نظر

• رگنار
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 390

عرض ادب

دوستان من یه چیزی میگم خدایی عمیقا بهش فکر کنید. چند روزه دارم فکر میکنم که چرا این همه معامله گر باید بصورت مستقیم و اونهم بر اساس تکنیکال معامله کنند که بتونن کف و سقف ها رو بهتر بشناسن و زرنگتر از بازار باشن؟!

من خودم انتظار دارم بازدهیم از همه بهتر باشه ولی آخر سر میبینم با کلی زحمت یه بازدهی نرمال داشتم. از اول سال تا اوج بازار من 510 درصد سود خالص داشتم!(خودرو، خساپا، شپنا ..) ولی بعدش با وجود تشخیص درست روند و حتی برخی اوقات نقاط چرخش بازار اینقدر ورود و خروج کردم که الان میبینم سودی که بدست آوردم برتری خاصی به شخص زیر نداره!

بیایید فرض کنیم شخص X اصلا هیچی از بازار نمیدونه و اول سال از یه نفر پرسیده 5 تا سهم خوب DPS محور و 5 تا صندوق سهامی به من معرفی کن تا بخرم! این شخص برنده بوده یا ماهایی که کل سال با اعصاب خوردی دنبال بازار بودیم!؟

این شخص اگر:

سهام سودآور گروه پتروشیمی و فلزی رو اول سال خریده بود و اصلا کل سال بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ فملی 220، شپدیس 190 درصد سود، زاگرس 190 ، شفن 200 درصد، پترول 180 درصد، فولاد 160
        اگر صندوق هاس سهامی موجود در بازار رو اول سال خریده بود و کل سال اصلا بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ سرو 200 درصد سود، کاردان 140 درصد ، فیروزه 120، آساس 180 درصد

دوستان اینجا یه فاروم مجازی هست لطفا تعارف و شاخه شونه کشیدن رو کنار بزارید و صادقانه هر کسی برای خودش به اینکه چکاره س تو بازار فکر کنه.
        حالا که ماها این همه شبانه روز پای بازار و سهام بودیم و چارتها رو نگاه کردیم و با اومدن اخبار خوب خوشحال شدیم و با اخبار بد تنمون لرزیده چقدر تونستیم بهتر کار کنیم!!؟؟
        اینکه ما فکر میکنیم از بقیه بهتر معامله میکنیم چقدرش بر اساس فکت هست و چقدر ناشی از توهم و بی تجربگی و غرق شدن در روزمرگی بازار ؟! که بعد چند سال به همینجا برسیم که عرض کردم!؟
        و کلی سوال دیگه که فکرم رو مشغول کرده.....
        آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/03/08, 11:39.

نظر

• اشکان2010
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 684

بازیگران وحقوقی های گروه خودرو مدتیه هیچ کمک وتلاشی برای برگشت روند نمیکنن وبه نظرمیرسه دلیل اصلیش
          جنگ پشت پرده برای لغو قیمت گذاری دستوری که معضل این صنعت هست باشه.

واقعا مضحکه که برای تولید خودرو باید ورق فولادی وسایرمواداولیه رو به قیمت آزاد ودلاری بخری ولی
          محصولت رودستوری وپایین تراز قیمت تمام شده مجبورباشی بفروشی
          یابایداین صنعت رو تعطیل کنن یا دست ازاین قیمت گذاری دستوری مسخره بردارن.

مدتهاست شایدبخاطر تامین منافع ازمابهتران کسی جسارت نداره لغو قیمت گذاری دستوری
          رو تصویب واجراکنه ومرتب دارن وقت تلف میکنن به قیمت نابودی این صنعت...

چه دوست داشته باشیم چه نه واقعیت اینه خودرو وخساپا تاثیرانکارناپذیربرکلیت بازاردارن وگرفتاری سهامداران گروه خودرو گرفتاری کل بازاره...

نظر

• فرهنگ سازان
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2014
            • 692

از جناب b4city و جناب
            orumbourse
            که از نظرات خوب هر ذو همیشه استفاده می کنیم تشکر می کنم که بحث بی فایده رو خاتمه میدن.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

به نظر من بهترین استراتژی این روزها برای کسانی که نقدینگی دارن، در واچ قرار دادن سهم های ارزنده در صف فروش و انتظار برای شکار و دوری از خرید هیجانی مخصوصا در صف خرید

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

صف فروش خساپا جمع شد

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

بازار خوب استارت کرد اما اون پولی که میگن صندوق ها دارن تزریق میکنن تو بازار من ندیدم تو مثبت ها تزریق شود!!!! تازه اگر پولی تزریق کرده باشند.

به نظرم امروز حقیقی های معتاد به بورس مثبت کردن ولی در ادامه حمایتی صورت نگرفت!!!

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
                    بازیگران وحقوقی های گروه خودرو مدتیه هیچ کمک وتلاشی برای برگشت روند نمیکنن وبه نظرمیرسه دلیل اصلیش
                    جنگ پشت پرده برای لغو قیمت گذاری دستوری که معضل این صنعت هست باشه.

واقعا مضحکه که برای تولید خودرو باید ورق فولادی وسایرمواداولیه رو به قیمت آزاد ودلاری بخری ولی
                    محصولت رودستوری وپایین تراز قیمت تمام شده مجبورباشی بفروشی
                    یابایداین صنعت رو تعطیل کنن یا دست ازاین قیمت گذاری دستوری مسخره بردارن.

مدتهاست شایدبخاطر تامین منافع ازمابهتران کسی جسارت نداره لغو قیمت گذاری دستوری
                    رو تصویب واجراکنه ومرتب دارن وقت تلف میکنن به قیمت نابودی این صنعت...

چه دوست داشته باشیم چه نه واقعیت اینه خودرو وخساپا تاثیرانکارناپذیربرکلیت بازاردارن وگرفتاری سهامداران گروه خودرو گرفتاری کل بازاره...
                    خودرویی نماد گروههای سیاسی و مافیای بازار هست !!

رد پای غولهای بزرگی مثل شستا، بانکها و نهادهای دیگه در این گروه هست !

هر گروهی هم بخواد صاحب این صنعت بشه برای رانتش هست ! رانتش حذف بشه کسی پا پیش نمیذاره !

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1712

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                      عرض ادب

دوستان من یه چیزی میگم خدایی عمیقا بهش فکر کنید. چند روزه دارم فکر میکنم که چرا این همه معامله گر باید بصورت مستقیم و اونهم بر اساس تکنیکال معامله کنند که بتونن کف و سقف ها رو بهتر بشناسن و زرنگتر از بازار باشن؟!

من خودم انتظار دارم بازدهیم از همه بهتر باشه ولی آخر سر میبینم با کلی زحمت یه بازدهی نرمال داشتم. از اول سال تا اوج بازار من 510 درصد سود خالص داشتم!(خودرو، خساپا، شپنا ..) ولی بعدش با وجود تشخیص درست روند و حتی برخی اوقات نقاط چرخش بازار اینقدر ورود و خروج کردم که الان میبینم سودی که بدست آوردم برتری خاصی به شخص زیر نداره!

بیایید فرض کنیم شخص X اصلا هیچی از بازار نمیدونه و اول سال از یه نفر پرسیده 5 تا سهم خوب DPS محور و 5 تا صندوق سهامی به من معرفی کن تا بخرم! این شخص برنده بوده یا ماهایی که کل سال با اعصاب خوردی دنبال بازار بودیم!؟

این شخص اگر:

سهام سودآور گروه پتروشیمی و فلزی رو اول سال خریده بود و اصلا کل سال بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ فملی 220، شپدیس 190 درصد سود، زاگرس 190 ، شفن 200 درصد، پترول 180 درصد، فولاد 160
                      اگر صندوق هاس سهامی موجود در بازار رو اول سال خریده بود و کل سال اصلا بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ سرو 200 درصد سود، کاردان 140 درصد ، فیروزه 120، آساس 180 درصد

دوستان اینجا یه فاروم مجازی هست لطفا تعارف و شاخه شونه کشیدن رو کنار بزارید و صادقانه هر کسی برای خودش به اینکه چکاره س تو بازار فکر کنه.
                      حالا که ماها این همه شبانه روز پای بازار و سهام بودیم و چارتها رو نگاه کردیم و با اومدن اخبار خوب خوشحال شدیم و با اخبار بد تنمون لرزیده چقدر تونستیم بهتر کار کنیم!!؟؟
                      اینکه ما فکر میکنیم از بقیه بهتر معامله میکنیم چقدرش بر اساس فکت هست و چقدر ناشی از توهم و بی تجربگی و غرق شدن در روزمرگی بازار ؟! که بعد چند سال به همینجا برسیم که عرض کردم!؟
                      و کلی سوال دیگه که فکرم رو مشغول کرده.....
                      جسارت بنده رو میبخشید
                      ولی خودتونو با بقیه مقایسه نکنید برای خودتون هدف مشخص تعریف کنید و سعی کنید به اون برسید مثلا ماهی فلان درصد مد نظرتون باشه و هر روز سعی کنید این هدف رو در صورت امکان با بالا بردن فعالیت و اطلاعات بالاتر ببرید دیگه بقیه رو ول کنید که چیکار میکنن
                      99 درصد فعالین از ضررهاشون چیزی نمیگن و هر کی ندونه فکر میکنه چه اتیشی به پا میکنن ولی برای مایی که چند ساله تو بازاریم این چیزا حرف مفت حساب میشه
                      یکی میبینی با یه سهم مشخص تو بازه زمانی کوتاهی بهترین سود رو می بره ولی تو بازه بلند مدت همون سود رو به صورت اهسته و پیوسته از دست میده
                      مقایسه تو بازار های مالی اگر هم باشه باید با کلیت بازار باشه نه فرد خاص و گروه خاص مثلا با شاخص کل یا هم وزن یا قیمت طلا و دلار

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4719

لامذهب این خساپا! وقتی صفش می ریزه انرژی به بقیه بازار تزریق میشه!

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

در مورد خساپا وضعیت نمودارش خرابه مثبت امروز هم صرفا فرصت خرید نیست
                          مگر اینکه رنج مثبت 6 صف خرید بخوره یک کندل بزرگ با حجم 500 میلیون معامله تو +6 انجام بده

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4719

به نظرم به احتمال زیادی میشه برگشت بازار را برای یک نوسان رو به بالا قطعی دانست . چون گروه خودرو هم میل به صعود دارند و خریدار قوی هم دارند .
                            برگشت خودرو یی ها ، تقاضا در دیگر گروه های پالایشی و بانکی را نیز تقویت می کند

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

در اصل توسط kaman پست شده است View Post
                              فشار فروش خیلی زیاده که ناشی از چند عامل یکی عدم اعتماد عده زیادی به خاطر قوانیین بیخود و....دوم پایان سال و نیاز به پول سوم بازار رمز ارزها ولی فراموش نکنیم که حرفه ای ها از همین فرصتها برا سودهای خوب استفاده میکنند

شروع روند به مانند روش شدن آتش است،

اولش شعله کوچک است، دود میکنه، ریپ میزنه، زیاد جون دار نیست و توجهی را جلب نمی کند،

اما رفته رفته گُر می گیره، آنوقت هیچ چیز جلودارش نیست و همه عرضه ها را می بلعد،

الان هم همان حالت را داره، فعلا داره ریپ میزنه...
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35714

در بیش از 410 نماد همچنان حجم معاملات کمتر از حجم مبنا هست !!

نظر

در حال کار...
                                X