جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

به نظرم با توجه به دورنمای تورم جهانی که عوامل بسیار محکمی دارد. مثل ورود تقاضای انتظاری بعد از کنترل نسبی کرونا ، ورود اثر این حجم از چاپ پول در اقتصادهای جهان برای کمک به مردم و ... بخصوص اگر اخبار خوبی از اثرگذاری واکسیناسیون جهانی به بازار مخابره شود(که قاعدتا مخابره خواهد شد! چون مبتنی بر علم و حساب کتاب است ) لذا کاملا انتظار داریم کمودیتی ها و نفت بر مدار مثبت بمانند.
    بنابراین فارغ از جو فعلی بازار ، خرید سهام مربوطه در قیمتهای فعلی به دید درازمدت در این گروه ها کاملا توجیه پذیر است. و دست کم ریسک پایینی دارد.

امروز در بورس با رویت اولین نشانه های تقاضا، مشاهده شد که دقیقا همین گروه ها مورد اقبال بودند! این دلیل بسیار محکم تری است برای صعود این گروه ها! که حساب کتاب درستی هم داشته و دارند. اینها دلایل بنیادی است نه اینکه صندوق ها خریدند....دهنوی گفت بخرید فلانی گفت چکار کنید..اینها حرف مفته! هرچند شاید بی اثر هم نباشه.

به این دلیل بود که در پست قبل هم به احتمال شروع موج صعودی امیدوارم بخصوص اگر دلار هم اندکی همراهی کند! وگرنه اگر تحلیل شما این است که این مثبت بودن سهام امروز، دلیلش خرید صندوق فلان و بهمان هست، در خروج از بازار در اولین فرصت شک نکنید!
    ولی به نظرم دلایل بنیادی تری دارد...ولی برای اطمینان باید اندکی صبر کرد.

بازار تا حدودی مطابق انتظارات پیش میرود.
    ولی همچنان برای درک جهت کلیت بازار باید به شاخص هم وزن هم توجه کرد! بنابراین کنترل ریسک این روزها برای کوتاه مدتی ها همچنان اهمیت دارد. چرخش بازار به سرعت میتواند رخ دهد. بخصوص اگر دلار یاری نکند...

دلار دوست ما سهامداران است! بخصوص شیب تغییرات آن و نه قیمت مطلق آن!

دلار بالای 25 هزار قبل از سال تثبیت شود، انتظار ندارم که دیگر شاخص زیر 1200 را ببیند. ولی همچنان عدد شاخص بسیار میتواند گول زننده باشد. تا اطلاع ثانوی برای برآورد بازار خیلی به شاخص توجه نکنید...
    شاخص از قبل که خراب بود..الان دیگه اصلا بازار را نشان نمیدهد.

اصلی ترین نکته امروز افزایش حجم معاملات بود. ولی دقت شود که ورود نقدینگی به کمتر از 10 درصد سهام بزرگ صورت گرفته که دلایلش در پست های قبل بحث شده.
    دقت کنید که هنوز دو سوم بازار صف فروش است!
    ولی گروه های گفته شده در پست های قبل دلایل محکمی برای شروع موج صعودی دارند. ولی همچنان دقت کنیم روندی که در شش ماه شکل گرفته...در دو روز و یک هفته تغییر نمیکند( اینو هم چند بار تکرار کنیم با خودمون!!)

تا زمانی که قانون مسخره دامنه نامتقارن هست، سعی کنید 70درصد سبد را از سهام قابلیت اعمال حد زیان انتخاب کنید . این روزها این فرصت دارد پدید می آید. ( ده ها بار این را گفته ام ولی هرچقدر این جمله ام را تکرار کنم کم است) البته این حرف برای کسانی است که استراتژی دارند و مدیریت سرمایه وگرنه اگر این قرطی بازی ها را از ریشه قبول ندارید که خوشبحالتان این حرف من هم چرندی بیش نیست :D شما به شیوه خود عمل کنید.

در فضای افزایش تقاضای کنونی که در فضای روند نزولی میان مدتی (وحتی درازمدتی ) در حال رخ دادن است به مدیریت ریسک فکر کنید نه به اینکه از بازار جا نمانید!!!
    اصلا همیشه خدا به مدیریت ریسک فکر کنید!!
    اصلا فقط به ریسک فکر کنید!!!

سود که خودش می آید. فکر کردن ندارد:D

مانا باشید.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

دوستان عزیزی مباحثی داشته اند ظاهرا!! که بجز حرفهای تکراری که همه میدانیم حرف جدیدی نیست که گفت.

دوست نازنینی مدتی قبل پستی از مخلص بالا آورد و دوستان را هشدار دادند که مخلص را بت نکنند یک موقع! برای اثبات حرفشان سعی کردند که بگویند ، این مخلص کمترین با اینکه اینهمه! همه چیز را خوب تحلیل میکنم، شاید توانایی پیدا کردن چهار تا سهم که خودم بخرم را هم ندارم!( که البته اشتباه میکردند، اونقدرا هم بی دست و پا نیستم :D )

هرچند بارها قصه شکستهای سنگینم در بازار را اینجا عنوان کردم. اصلا به قول آن آقای معظم! باید به حال ملتی (فعالان بورسی) گریست که حتی احتمال بت شدن همچون منی در آن برود! که یک بار کل سرمایه ام تقریبا در بورس از دست رفت!..بنابراین مساله اصلا اشکال فنی داره آقاجان!!! اصلا حرف من برای همین خود شما حجت هست؟ :D حالا با ایناش کار نداریم :D (بعد دودو عزیز میگه من بلد نیستم از صنعت مجاز! و نوشتاری استفاده کنم :D)

ولی این دوست نازنین من که ارادت هم دارم خدمتشان ، اصل حرفشان که امضای مبارکشان هم هست کاملا درست است و بسیار هم نکته مهمی است. همچنان که عزیزی در چند پست قبل به درستی گفته بود که همه ما انسانهای معمولی هستیم. هرچند با تجربیات و مطالعات و روحیات و شخصیت متفاوت...

خوب است که در فضای مجازی و این تاپیک هر بحث و نظری را صرفا یک نظر بدانیم ولو اینکه کاملا از نظر ما چرت و بیخود و ...باشد، بحث را شخصی نکنیم و انسانها را قضاوت نکنیم. ما همه مشتی انسانهای معمولی هستیم و پر خطا. که نظراتمان را به عنوان فعالان بازار به اشتراک میگذاریم که نقد شوند و در این بین افکارمان جهت درست تری بگیرد...همین!

مانا باشید.
      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/08, 19:11.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        جناب کریس گاردنر عزیز!
        پیرو دو پست قبلی!
        بجز ارادتی که به شما دارم. من عاشق این نمودارتان هستم که هر روز زحمتش را میکشید.

از آنجا که ذهن مریضی دارم! این روزها با خودم ستون های نمودار شما را مثل انگشتان دست تصور میکنم! (ای کاش ستون ها را تعدادش را 5 تا میکردید!)
        که همه انگشتان انگار که بسته شدند و مشت شده اند ولی آن ستون قرمز را انگشت وسطی میبینم! همچین دراز و قشنگ نمادین!!! :D
        که به سمت ما سهامداران نشان داده میشود! :D

بازم توضیح بدهم یا نکته اش را گرفتید:D

نظر

• رگنار
          عضو فعال
          • Feb 2014
          • 390

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          بله 210 میلیون بود...30 میلیون هم قسط داشت...75 متر...با خودم گفتم رو دستم میماند...کی میاد اینجا حتی برای مستاجری!!...با این روندی که بورس دارد....تا خرداد 200 را میکنم 400...400 را میکنم 800...
          چی فکر میکردم چی شد/:.negaran.:/
          عرض ادب

درست میفرمایید واقعا همه رودست خوردیم.

در مورد خود من، خدا رو شاهد میگیرم از مرداد تا الان از اکانتم دقیقا 2 میلیارد و 600 میلیونش کم شده!(از سود) نمیدونم که چرا حماقت کردم و یه دارایی فیزیکی نخریدم که میزان ریسک رو کمتر کنم و اکانتم رو کوچکتر. خودم مخم سوت میکشه.
          بی تجربه هم نبودم که بگم نمیدونستم و ریزش 92 رو هر چند با سرمایه خیلی کمی ولی تو بازار بودم و اون منفی ها رو هم خوردم.
          همه ما تو این سالها از لحاظ درصدی همین درصدها رو سود و ضرر داشتیم ولی هرچی جلوتر میریم و اکانتمون بزرگتر میشه مقدار پولی سود و ضرر زیاد میشه.
          بهرحال با این بازار میشه همه چی رو جبران کرد و همون پول هم با همین بازار بدست اومده. البته به قول حضرت حافظ:

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر ********** آری شود ولیک به خون جگر شود

ولی من قبلا هم گفتم اینکه میگن تو سالهای خوب بورس حتما تا جایی که میتونی پول بکش بیرون و دارایی فیزیکی بخر و برعکسش رو کار نکن (یعنی دارایی فیزیکی نفروش برای بورس(مگر در شرایط استثنا که اون هم به ریسکش نمی ارزه)) واقعا درست میگن.

سبز باشید

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

دوستان عزیزی مباحثی داشته اند ظاهرا!! که بجز حرفهای تکراری که همه میدانیم حرف جدیدی نیست که گفت.

دوست نازنینی مدتی قبل پستی از مخلص بالا آورد و دوستان را هشدار دادند که مخلص را بت نکنند یک موقع! برای اثبات حرفشان سعی کردند که بگویند ، این مخلص کمترین با اینکه اینهمه! همه چیز را خوب تحلیل میکنم، شاید توانایی پیدا کردن چهار تا سهم که خودم بخرم را هم ندارم!( که البته اشتباه میکردند، اونقدرا هم بی دست و پا نیستم :D )

هرچند بارها قصه شکستهای سنگینم در بازار را اینجا عنوان کردم. اصلا به قول آن آقای معظم! باید به حال ملتی (فعالان بورسی) گریست که حتی احتمال بت شدن همچون منی در آن برود! که یک بار کل سرمایه ام تقریبا در بورس از دست رفت!..بنابراین مساله اصلا اشکال فنی داره آقاجان!!! اصلا حرف من برای همین خود شما حجت هست؟ :D حالا با ایناش کار نداریم :D (بعد دودو عزیز میگه من بلد نیستم از صنعت مجاز! و نوشتاری استفاده کنم :D)

ولی این دوست نازنین من که ارادت هم دارم خدمتشان ، اصل حرفشان که امضای مبارکشان هم هست کاملا درست است و بسیار هم نکته مهمی است. همچنان که عزیزی در چند پست قبل به درستی گفته بود که همه ما انسانهای معمولی هستیم. هرچند با تجربیات و مطالعات و روحیات و شخصیت متفاوت...

خوب است که در فضای مجازی و این تاپیک هر بحث و نظری را صرفا یک نظر بدانیم ولو اینکه کاملا از نظر ما چرت و بیخود و ...باشد، بحث را شخصی نکنیم و انسانها را قضاوت نکنیم. ما همه مشتی انسانهای معمولی هستیم و پر خطا. که نظراتمان را به عنوان فعالان بازار به اشتراک میگذاریم که نقد شوند و در این بین افکارمان جهت درست تری بگیرد...همین!

مانا باشید.
            درود..
            سقراط:دانم که ندانم..
            اول پوزش بابت تند روی اینجانب حقیر نسبت به جنابعالی...بعد آن جریان به موردی دست یافتم...وقتی حس ترس به سراغ آذم میاد..حتی اگر تحلیل درستی کرده باشد..1000 نفر پست مثبت بگذارند..یک نفر پست منفی بگذارد...چون دو حس هم فرکانس میشوند...پس پست آن یک نفر تاثیرش بیشتر از 1000 نفر هست...در حس چسارت و مثبت اندیشی هم چنین هست....
            دو روز روی شاخص هم وزن کار کرده بودم...الگوی سر وشانه معکوس را تشخیص دادم...مطمئن بودم هم وزن از 360 هزار برخواهد گشت...اما یک حسنگرانی و ترس در وجودم بود...که پست شما کمک شایانی در بیشتر شدن این حس داشت....بقول جان مورفی:اتفاقی که باید بیفتد حتما می افتد....خلاصه تقدیر نبود....و ناراحتی خود را بروز دادم...سایت عمومی هست و هر کسی میتواند نظر خود را بیان کند....بخاطر این مورد بنده را ببخشید...
            در مورد سود...بنده از اول عید تا امروز....با همه افت و خیزش...280 درصد در سود هستم....از خودم هم ناراضی هستم...چون انتظارم از خودم خیلی بیشتر هست...من معاملاتم را با شانس و روند شاخص نمی سنجم..بلکه بر اساس توقع خودم از خودم میسنجم..

در مورد این سایت...قبل از اینکه شما به اینجا کوچ کنید...اینجا جوش مثل اعضای یک خانواده بود...همه با هم برادر و خواهر بودند...تحلیل میکریدم...از همه چیز حرف میزدیم...دورهمی داشتیم...همه از احوال هم باخبر بودیم...یک بنده خدایی تند مزاج یک آرپیچی زد به این جو خانوادگی ما..آن هم با تهمت و افترا...(هر چند الانش هم طلبکار هست)....بعد شماها که آمدید دیگه جو بکل عوض شد....

آقا مهدی هر قدر به عمق این بورس وارد میشم...بیشتر به ندانستن خود از این بازار پی میبرم...به قول دوستی...بورس دانشگاهی هست که فارغ التحصیل ندارد...
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
            وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

جناب کریس گاردنر عزیز!
              پیرو دو پست قبلی!
              بجز ارادتی که به شما دارم. من عاشق این نمودارتان هستم که هر روز زحمتش را میکشید.

از آنجا که ذهن مریضی دارم! این روزها با خودم ستون های نمودار شما را مثل انگشتان دست تصور میکنم! (ای کاش ستون ها را تعدادش را 5 تا میکردید!)
              که همه انگشتان انگار که بسته شدند و مشت شده اند ولی آن ستون قرمز را انگشت وسطی میبینم! همچین دراز و قشنگ نمادین!!! :D
              که به سمت ما سهامداران نشان داده میشود! :D

بازم توضیح بدهم یا نکته اش را گرفتید:D
              این کار همه روزه بنده بود...برخی ها از گذاشتن چنین اطلاعاتی ابراز ناراحتی کردند...
              این آدرس سایتش هست....اطلاعات دیگری هم دارد..در طول بازار هم میتوانید ازش استفاده کنید....http://tradersarena.ir/extras/tops....@};-@};-
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                عرض ادب

دوستان من یه چیزی میگم خدایی عمیقا بهش فکر کنید. چند روزه دارم فکر میکنم که چرا این همه معامله گر باید بصورت مستقیم و اونهم بر اساس تکنیکال معامله کنند که بتونن کف و سقف ها رو بهتر بشناسن و زرنگتر از بازار باشن؟!

من خودم انتظار دارم بازدهیم از همه بهتر باشه ولی آخر سر میبینم با کلی زحمت یه بازدهی نرمال داشتم. از اول سال تا اوج بازار من 510 درصد سود خالص داشتم!(خودرو، خساپا، شپنا ..) ولی بعدش با وجود تشخیص درست روند و حتی برخی اوقات نقاط چرخش بازار اینقدر ورود و خروج کردم که الان میبینم سودی که بدست آوردم برتری خاصی به شخص زیر نداره!

بیایید فرض کنیم شخص X اصلا هیچی از بازار نمیدونه و اول سال از یه نفر پرسیده 5 تا سهم خوب DPS محور و 5 تا صندوق سهامی به من معرفی کن تا بخرم! این شخص برنده بوده یا ماهایی که کل سال با اعصاب خوردی دنبال بازار بودیم!؟

این شخص اگر:

سهام سودآور گروه پتروشیمی و فلزی رو اول سال خریده بود و اصلا کل سال بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ فملی 220، شپدیس 190 درصد سود، زاگرس 190 ، شفن 200 درصد، پترول 180 درصد، فولاد 160
                اگر صندوق هاس سهامی موجود در بازار رو اول سال خریده بود و کل سال اصلا بازار رو نگاه نمیکرد چه میشد؟ سرو 200 درصد سود، کاردان 140 درصد ، فیروزه 120، آساس 180 درصد

دوستان اینجا یه فاروم مجازی هست لطفا تعارف و شاخه شونه کشیدن رو کنار بزارید و صادقانه هر کسی برای خودش به اینکه چکاره س تو بازار فکر کنه.
                حالا که ماها این همه شبانه روز پای بازار و سهام بودیم و چارتها رو نگاه کردیم و با اومدن اخبار خوب خوشحال شدیم و با اخبار بد تنمون لرزیده چقدر تونستیم بهتر کار کنیم!!؟؟
                اینکه ما فکر میکنیم از بقیه بهتر معامله میکنیم چقدرش بر اساس فکت هست و چقدر ناشی از توهم و بی تجربگی و غرق شدن در روزمرگی بازار ؟! که بعد چند سال به همینجا برسیم که عرض کردم!؟
                و کلی سوال دیگه که فکرم رو مشغول کرده.....
                جناب رگنار با سلام
                من خیلی وقته به این نتیجه ای که شما رسیدید،رسیدم:D
                سال 91صندوق پیشرو خریدم و البته چندی بعد فروختمش،الان که نگاه می کنم می بینم میزان رشد این صندوق از ابتدای تاسیس 5138% شده یعنی میانگین سالی 571% !!! کدوم یکی از دوستان در اینجا همچین درصدی تونستن گین بگیرن؟
                الان هم به نظرم اگه مجددا یک سهم خوب و یا صندوق خوب پیدا کنم و بخرمش و بندازمش کنار،احتمالا 9سال دیگه بتونم همچین سودی بگیرم:D
                فعلا دارم می گردم و تابلو معاملات رو نگاه می کنم

نظر

• رگنار
                  عضو فعال
                  • Feb 2014
                  • 390

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                  جناب رگنار با سلام
                  سال 91صندوق پیشرو خریدم و البته چندی بعد فروختمش،الان که نگاه می کنم می بینم میزان رشد این صندوق از ابتدای تاسیس 5138% شده یعنی میانگین سالی 571% !!! کدوم یکی از دوستان در اینجا همچین درصدی تونستن گین بگیرن؟
                  الان هم به نظرم اگه مجددا یک سهم خوب و یا صندوق خوب پیدا کنم و بخرمش و بندازمش کنار،احتمالا 9سال دیگه بتونم همچین سودی بگیرم:D
                  /:.yead.:/@};-
                  ارادت آقا سید
                  دقیق گفتید.
                  آخه ما که بچه نیستیم بیکار هم نیستیم، اینجاییم تا از مطالب هم استفاده کنیم و چیزی بهمون اضافه بشه، الان شما بیا رک بگو، آقا در بلندمدت همین روشها(خرید و نگهداری سهام DPS محور، خرید صندوقهای سهامی خوب) از 95 درصد تریدرهای بازار بیشتر سود میدن، یه عده سریع گارد میگیرن که شما اینکاره نیستید. بعد نگاه میکنی میبینی در بلندمدت عملکردشون حتی از شاخص هم پایین تر بوده/.:biggrinsmiley.:/
                  اون درصدی که گقتید برا ما مثل رویا میمونه.

من تو دیده بان بازار در مفید چند تا تب دارم(دسته بندی سهام بازار) با این عناوین. "صرفا تکنیکال". "لیدرهای بازار". "سهام DPS محور". "صندوقهای سهامی". "طلا وسکه". "درآمد ثابتها"

که یه جورایی نشون دهنده دید کلی من به بازار هست .من 7 ساله شبانه روز سرم توی چارت و کتاب تکنیکال و فیلم آموزشی و سرو کله زدن با نتایج معاملات در اکسل هست(خلاصه مطمین هستم از لحاظ تکنیکال اندازه خودم بلدم) بازم نگاه میکنم میبینم به جای رصد روزانه 500 تا چارت و ریختن اونهایی که منتظر تریگر معامله هستم در تب "صرفا تکنیکال" اونهم با استراتژی و هزار کوفت و زهر مار دیگه /.:biggrinsmiley.:/اگه بیشتر سرم توی اون تب های دیگه بود(DPS محور-صندوقهای سهامی) الان هم اعصاب آرامتری داشتم هم احتمال خیلی زیاد پول بیشتری/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ایرانی
                    ستاره دار(1)
                    • Jun 2011
                    • 2577

بسیار عالي. موضوع خوبي شكل گرفته. و دوستان نظرات گرانبهايي ارائه كردن.
                    من قبلا مدتي پيش چند خطي در اين مورد نوشتم.;;)@};-
                    بنده بر خلاف دوستان که همیشه توصیه به نوسانگیری میکنند، بنده معتقد به سهامداری در سهام بنیادی DPS محور با سرمایه کم و در ابتدای رشد و بلوغ شرکت است که در آینده با طرح های توسعه ای پتانسیل رشد داشته باشند.
                    اصلا توصیه به خرید سهام شرکتهای ضعیف و زیانده در هیچ بازاری و هیچ زمانی ندارم.
                    در تکمیل فرمایش شما،
                    مثل همین سهم ومعادن که الان حسابی بزرگ شده.
                    اگر شخصی مثلا در اوایل دهه 80 تا به امسال سهامدار ومعادن بوده باشد، اگر هیچ خرید و فروشی هم نمیکرد و دست به سهمش نمیگذاشت، و در اين 20 ساله اصلا بورس و تابلو معاملات نگاه نميكرد، هر ساله میانگین تقریباً بالاي 150% سود برایش داشته است.
                    این درصد سود با احتساب رشد سهم و تقسیم سود مجمع و افزایش سرمایه های متوالی چندین ساله است.
                    یعنی حتی در زمانی که بورس کم رونق و ریزشی بود و یا بانکها یک زمانی بالای 27% سود میدادن، و یا در زمان انتخاب احمدی نژاد که تا 4 الی 5 سال بورس سقوط کرد و تمام این عوامل ، ومعادن بطور میانگین چنین بازدهی داده است.
                    البته الان هیچ توصیه ای به خرید ومعادن ندارم، چون این سهم تا الان بیشتر پتانسل آن آزاد شده و حسابی بزرگ شده است.
                    آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/03/08, 20:18.

نظر

• Arian02
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1711

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                      جناب رگنار با سلام
                      یعنی شما این مدت 9 سال که نه همین 3 سال اخیر نتونستید سرمایه تونو 50 برابر کنید ؟؟؟!!!!
                      این صندوق ها هم با توجه به سود مرکب این 2 3 سال این طوری سود رسوندن با توجه به تصاعدی بودن سود والا تا ابتدای 97 که خبری نبود و شاید تو سود بانکی هم مونده بودن

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                        بسیار عالي. موضوع خوبي شكل گرفته. و دوستان نظرات گرانبهايي ارائه كردن.
                        بنده قبلا مدتي پيش چند خطي در اين مورد نوشتم.;;)@};-
                        بنده بر خلاف دوستان که همیشه توصیه به نوسانگیری میکنند، بنده معتقد به سهامداری در سهام بنیادی با سرمایه کم و در ابتدای رشد و بلوغ شرکت است که در آینده با طرح های توسعه ای پتانسیل رشد داشته باشند.
                        اصلا توصیه به خرید سهام شرکتهای ضعیف و زیانده در هیچ بازاری و هیچ زمانی ندارم.
                        در تکمیل فرمایش شما،
                        مثل همین سهم ومعادن که الان حسابی بزرگ شده.
                        اگر شخصی مثلا در اوایل دهه 80 تا به امسال سهامدار ومعادن بوده باشد، اگر هیچ خرید و فروشی هم نمیکرد و دست به سهمش نمیگذاشت، و در اين 20 ساله اصلا بورس و تابلو معاملات نگاه نميكرد، هر ساله میانگین تقریباً بالاي 150% سود برایش داشته است.
                        این درصد سود با احتساب رشد سهم و تقسیم سود مجمع و افزایش سرمایه های چندین ساله است.
                        یعنی حتی در زمانی که بورس کم رونق و ریزشی بود و یا بانکها یه زمانی بالای 27% سود میدادن، و یا در زمان انتخاب احمدی نژاد که تا 4 الی 5 سال بورس سقوط کرد و تمام این عوامل ، ومعادن بطور میانگین چنین بازدهی داده است.
                        البته الان هیچ توصیه ای به خرید ومعادن ندارم، چون این سهم تا الان بیشتر پتانسل آن آزاد شده و حسابی بزرگ شده است.

درود جناب ایرانی

در خصوص سهامی که هنوز پتانسیلش آزاد نشده:
                        چند وقت پیش داشتم لایو حسین اروجلو رو میدیدم که همه بنیادی کارهای بازار میشناسن و قبولش دارن. اروجلو حرف خیلی جالبی زد( البته من میدونستم کلا رویکرد بنیادیش اینه ولی اینبار خیلی مثال زد و توضیح داد) گفت اینکه الان بیاییم سهام بنیادی و تابلو بازار با p/e های پایین مثلا 5-7 مثل فولاد و فملی رو تحلیل کنیم هنر نیست تحلیل اینها خیلی ساده س و اکسلش آماده س(بین بنیادی کارها) و مهمترین کار فقط باید اون مفروضات(نرخ های کامودیتی جهانی، نرخ دلار، هزینه انرژی و..) اینها رو چند سناریو بزنیم که دستمون بیاد در هر حالت چی ممکن پیش بیاد.

خلاصه گفت هنر یه تحلیلگر بنیادی اونحاست که سهامی رو تحلیل کنه که پتانسیل هاش هنوز آزاد نشده و صبر کنی رو اینها. خودش اینکاره س و هرچی سود کرده از همین ها بوده و میگه هیچ وقت نیومدم سهام بنیادی توی چشم بازار رو بخرم. مثالهاش رو هم زد که مثلا یکی دو سال روی فباهنر کار کرده میگفت کل شرکت خوشون سرجمع اندازه من از شرکت نمیدونستن./.:biggrinsmiley.:/
                        و بعدش منتظر باشی تا شرکت رشد کنه و ده ها برابر بشه قیمتش. همون فباهنر از 95 تا الان 5300 درصد رشد کرده!

البته اینم بگم اینحا صرفا بحثش رو مطرح میکنیم و هیچ توصیه ای نیست که دوستان هم اینکار رو بکنن چرا که هر استراتژی آدم خاص خودش رو میخاد. خیلی ها تضمین هم بدی که صبر کن پولت 100 برابر میشه بازم از لحاظ شخصیتی نمیتونن صبر کنن و سریکماه با 20 درصد منفی میفروشن من جمله خود من.

اینم بگم خود من استاپ لاس هام هیچ وقت بالای 10 درصد نبود و صدرصد تکنیکالی کار میکنم. و نمیتونم صبر کنم رو سهام بنیادی. منتها صادقانه بگم تو مرحله ای هستم که فکر میکنم باید یه تغییراتی در نگاهم به بازار بدم،. برای همین در مرحله اول فعلا استراتژی تکنیکال رو فقط روی سهام DPS محور و لیدرهای نقد شونده اعمال میکنم و شاید با پول کمی هم بقیه سهام تب "صرفا تکنیکال" رو هم معامله کنم.

سبز باشید

نظر

• Arian02
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1711

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                          /:.yead.:/@};-
                          ارادت آقا سید
                          دقیق گفتید.
                          آخه ما که بچه نیستیم بیکار هم نیستیم، اینجاییم تا از مطالب هم استفاده کنیم و چیزی بهمون اضافه بشه، الان شما بیا رک بگو، آقا در بلندمدت همین روشها(خرید و نگهداری سهام DPS محور، خرید صندوقهای سهامی خوب) از 95 درصد تریدرهای بازار بیشتر سود میدن، یه عده سریع گارد میگیرن که شما اینکاره نیستید. بعد نگاه میکنی میبینی در بلندمدت عملکردشون حتی از شاخص هم پایین تر بوده/.:biggrinsmiley.:/
                          اون درصدی که گقتید برا ما مثل رویا میمونه.

من تو دیده بان بازار در مفید چند تا تب دارم(دسته بندی سهام بازار) با این عناوین. "صرفا تکنیکال". "لیدرهای بازار". "سهام DPS محور". "صندوقهای سهامی". "طلا وسکه". "درآمد ثابتها"

که یه جورایی نشون دهنده دید کلی من به بازار هست .من 7 ساله شبانه روز سرم توی چارت و کتاب تکنیکال و فیلم آموزشی و سرو کله زدن با نتایج معاملات در اکسل هست(خلاصه مطمین هستم از لحاظ تکنیکال اندازه خودم بلدم) بازم نگاه میکنم میبینم به جای رصد روزانه 500 تا چارت و ریختن اونهایی که منتظر تریگر معامله هستم در تب "صرفا تکنیکال" اونهم با استراتژی و هزار کوفت و زهر مار دیگه /.:biggrinsmiley.:/اگه بیشتر سرم توی اون تب های دیگه بود(DPS محور-صندوقهای سهامی) الان هم اعصاب آرامتری داشتم هم احتمال خیلی زیاد پول بیشتری/.:biggrinsmiley.:/
                          بزرگوار شما پرتفو خودتون رو نه با صندوق ها بلکه با سکه و طلا که سرمایه قابل اتکا وپایدار و صعودی بوده در طول تاریخ مقایسه کنید مطمئن هستم خیلی جلوتر خواهید بود
                          ببینید با پولی که مثلا 10 سال پیش داشتید چندتا سکه میتونستید بخرید و الان چقد جلوتر هستید اگر واقعا جلوتر نیستید که بعیده باید تو روش معاملاتیتون تجدید نظر بکنید
                          ببیند با این همه وقت گذاشتن ایا تونستید راندمان خودتون رو بالاتر ببرید از چند سال پیش یا نه؟؟
                          ایا این تجربه ای که اندوختید تونسته شما رو از کسان دیگه ای که تو این بازار بودن همراه شما جلوتر بندازه یا نه ؟؟؟
                          ایا گینی که گرفتید بهتر از شاخص و اکثریت بازار بوده یا نه؟؟
                          شما فقط امسال و این ریزش 45 درصدی در شاخص که قبلا دیده نشده و اون رشد بی نظیر دو سال اخیر رو مد نظر قرار ندید
                          رشد از کف این دوره 3400درصد بوده که سالهای پیش متوسط اگر اشتباه نکنم 750 بوده و افت سالهای پیش متوسط 33 درصد بوده که امسال تا اینجا 45درصد شده
                          بنابراین مقایسه ای اگر باشه فقط باید با عملکرد سالهای قبل خودتون باشه نه با صندوق هایی که سرمایه شون و اطلاعات رانتیشون و تعداد تحلیلگر هاشون خیلی بیشتر از شماست و قابل قیاس با شما نیست

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2577

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            یعنی شما این مدت 9 سال که نه همین 3 سال اخیر نتونستید سرمایه تونو 50 برابر کنید ؟؟؟!!!!
                            این صندوق ها هم با توجه به سود مرکب این 2 3 سال این طوری سود رسوندن با توجه به تصاعدی بودن سود والا تا ابتدای 97 که خبری نبود و شاید تو سود بانکی هم مونده بودن
                            دوست عزيز درسته مخاطب پست شما شخص ديگر است. اما در پاسخ به فرموده شما.
                            شما احتمالا تازه وارد هستيد و هنوز اون روي بي رحم بازار نديديد. من بارها و بارها افراد حرفه اي و اصطلاحا گرگ بازار ديدم كه بر حسب چند معامله اشتباه و با چاشني پول اعتبار كارگزاري كل سرمايه خودشون را از دست دادن و عملنا ورشكست شدن.
                            در اين بورس من ميتوانم دهها نفر نام ببرم كه الان گنده و بزرگ بازار هستند و شاید الان همه انها بشناسند، چندين مرتبه سرمايه شون صفر شده و از ابتدا شروع كردن.

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1711

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
                              دوست عزيز درسته مخاطب پست شما شخص ديگر است. اما در پاسخ به فرموده شما.
                              شما احتمالا تازه وارد هستيد و هنوز اون روي بي رحم بازار نديديد. من بارها و بارها افراد حرفه اي و اصطلاحا گرگ بازار ديدم كه بر حسب چند معامله اشتباه و با چاشني پول اعتبار كارگزاري كل سرمايه خودش را از دست دادن و عملنا ورشكست شدن.
                              در اين بورس من ميتوانم دهها نفر نام ببرم كه الان گنده و بزرگ بازار هستند و شاید الان همه انها بشناسين چندين مرتبه سرمايه شون صفر شده و از ابتدا شروع كردن.
                              عرض ادب جناب ایرانی
                              13 ساله تو بورسم
                              مدیریت ریسک باید باشه و دندان طمع رو بکشیم که به همچین چیزی دچار نشیم بنده هم سال 92 رو دیدم و نصف شدن پولم که البته مبلغی نبود الانم نیست
                              یه مثالش مثلا همین ارز دیجیتال با اینکه همیشه وسوسه میشم در موردش و از سال 95 فعالیت داشتم ولی واقعا هیچ وقت جرات نکردم بیشتر از 5 درصد سرمایه رو ببرم سمتش که البته همون 5 درصد رو هم امسال شهریور خارج کردم بنا به نیازی که داشتم

با اینکه از 7500دلار میدونستم چارت هفتگی بیت کوین و سایر ارزها صعودی شده ولی با توجه به اتفاقات پیش بینی نشده جای امنی مثل بورس رو نمیزارم برم ارز دیجیتال که ممکنه تو یه روز کل سرمایه نابود بشه مثل ارز دیجیتال بیت کانکت که تو یه روز از 400 دلار رسید به 4دلار و بعدش صفر شد و از بین رفته تا جایی که خبر دارم منتها فعالین این بازار این چیزا رو به مردم نمیگن و فقط از سودهایی که کردن حرف میزنن

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                بزرگوار شما پرتفو خودتون رو نه با صندوق ها بلکه با سکه و طلا که سرمایه قابل اتکا وپایدار و صعودی بوده در طول تاریخ مقایسه کنید مطمئن هستم خیلی جلوتر خواهید بود
                                ببینید با پولی که مثلا 10 سال پیش داشتید چندتا سکه میتونستید بخرید و الان چقد جلوتر هستید اگر واقعا جلوتر نیستید که بعیده باید تو روش معاملاتیتون تجدید نظر بکنید
                                ببیند با این همه وقت گذاشتن ایا تونستید راندمان خودتون رو بالاتر ببرید از چند سال پیش یا نه؟؟
                                ایا این تجربه ای که اندوختید تونسته شما رو از کسان دیگه ای که تو این بازار بودن همراه شما جلوتر بندازه یا نه ؟؟؟
                                ایا گینی که گرفتید بهتر از شاخص و اکثریت بازار بوده یا نه؟؟
                                شما فقط امسال و این ریزش 45 درصدی در شاخص که قبلا دیده نشده و اون رشد بی نظیر دو سال اخیر رو مد نظر قرار ندید
                                رشد از کف این دوره 3400درصد بوده که سالهای پیش متوسط اگر اشتباه نکنم 750 بوده و افت سالهای پیش متوسط 33 درصد بوده که امسال تا اینجا 45درصد شده
                                بنابراین مقایسه ای اگر باشه فقط باید با عملکرد سالهای قبل خودتون باشه نه با صندوق هایی که سرمایه شون و اطلاعات رانتیشون و تعداد تحلیلگر هاشون خیلی بیشتر از شماست و قابل قیاس با شما نیست
                                عرض ادب

بله درست میفرمایید و ممنون.
                                اما بنده در خصوص این مطلب شما مفصل تر و دقیق تر بارها عرض کردم که معیارهای قضاوت در خصوص میزان کارایی استراتژی و بازدهی اکانت باید چی باشن و اینهایی که شما فرمودید بدیهیات ابتدایی هستند.
                                اشخاصی که سالها عملکرد خوبی داشتن ولی در نهایت که مقایسه میکنن و میفهمن سهامداری بلندمدت در سهام خوب همون بازدهی رو بهشون میداده مطلب بنده رو متوجه شدن.

راستی جناب آرین بنده "Mireg" هستم در تالار بورس. دو سه سال پیش خیلی کم در تاپیک صدرا مطالبی میزدم که احتمالا خاطرتون نباشه، بیشترش در مخالفت با جناب طیب بود که میبینم هنوزم داره زمان ملحوظ میکنه/.:biggrinsmiley.:/

چون ماهی یکی دو نظر مینوشتم تقریبا اکثر پستهای مهمی که گذشتم رو یادم. /:.yead.:/. اولین مطلبی که به شخص شما ریپلای دادم در خصوص اهمیت نقدشوندگی و تاثیرش در اعتبار تحلیل تکنیکال نوشتم براتون، یادم از شرایط تکنیکالی "وبرق" تعریف کردید که موقعیت خوب خرید داشت من خدمتتون عرض کردم خودم میتونم امروز صف خریدش کنم و اینها برای پولهای کم هست و...

شما رو هم خوب یادم. امیدوارم همیشه موفق باشید و در این مدت خیلی پخته تر شدید.

سبز باشید
                                آخرین ویرایش توسط رگنار؛ 2021/03/08, 21:08.

نظر

در حال کار...
                                X