جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیدازاد
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 3751

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post

میشناسی؟ باکری زندست. به احدی هم باج نداده. واسه مال و منال بازی نکرده هنوزم باج نمیده.
    حساب ارتشی ها با بقیه جداست ...‌

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

جانباختگان راه وطن همیشه قابل احترام اند. بی قید وشرط!

این که دیگر اما و اگر و شاید و ببینیم اگر الان بود هم آدم خوبی بود یا نه!! و از کجا معلوم و .....اینها ندارد!

حتی فارغ از هر انگیزه و تفکر و مرامی که داشته اند به شخصه تمام قد کلاه ام را به احترامشان با شرمساری برمیدارم.

به احترام همگی آنهایی که ایران را و ایرانیت ما را حفظ کرده اند آن هم با تقدیم گرانبهاترین چیزی که یک انسان میتواند داشته باشد. جان شیرین و ارزشمندشان!

این که دیگر اما و اگر و شاید و ببینیم اگر الان بود هم آدم خوبی بود یا نه!! و از کجا معلوم و .....اینها ندارد!

با بعضی چیزها حتی شوخی هم نکنید! بعضی خط قرمزها هستند که مطلق اند! اما و اگر ندارند! حواستان باشد!

هر آنچه که یک جمله ، یک کلمه میتواند بار معنایی از احترام را در خود جای دهد شما بگویید تا من آن را در شان و مقام و منزلت امثال باکری ها و همت ها بکار ببرم!

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• CHESTER.2020
        عضو فعال
        • Apr 2020
        • 1255

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
        حساب ارتشی ها با بقیه جداست ...‌
        صحبت از وطن پرستیه اوونیکه بخواد ببره میبره ارتشو سپاه دیپلماتو آخوند نداره...
        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• ایرانی
          ستاره دار(1)
          • Jun 2011
          • 2577

76 سال از پايان جنگ جهاني دوم ميگذرد. فرانسه كه يك طرف درگير جنگ بود, هر ساله بدون استثناء, يك روز به سربازان كشته شده جنگ تعلق دارد و مراسم و رژه و تقدير و سپاس فراوان از سربازان جنگ كه براي ميهن خود جنگيدن.
          ناقوس كليساها به صدا در مي آيند و چهره شهرها از إلمان هاي سربازان وطن آذين ميشود.
          قبرهاي سربازان جنگ از طرف دولت, به مانند ميراث تاريخي نگهداري و گل آرايي ميشود.
          76سال اين رسم باشكوه برگزار ميشود, تا مردمان فرانسه به ياد داشته باشند, چه اشخاصي براي وطن جنگيدن.
          نكته قابل توجه آنهم در كشوري كه اوج نماد آزاديهاي فوق مدني و شخصي است.@};-

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3751

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            جانباختگان راه وطن همیشه قابل احترام اند. بی قید وشرط!

حتی فارغ از هر انگیزه و تفکر و مرامی که داشته اند به شخصه تمام قد کلاه ام را به احترامشان با شرمساری برمیدارم.

به احترام همگی آنهایی که ایران را و ایرانیت ما را حفظ کرده اند آن هم با تقدیم گرانبهاترین چیزی که یک انسان میتواند داشته باشد. جان شیرین و ارزشمندشان!

با بعضی چیزها حتی شوخی هم نکنید! بعضی خط قرمزها هستند که مطلق اند! اما و اگر ندارند! حواستان باشد!

هر آنچه که یک جمله ، یک کلمه میتواند بار معنایی از احترام را در خود جای دهد شما بگویید تا من آن را در شان و مقام و منزلت امثال باکری ها و همت ها بکار ببرم!

من شوخی نکردم ..کاملا جدی گفتم ...حساب وطن و ایران از مکتب و فرقه و انقلاب جداست ..اگر کسی به خاطر عقایدش نه وطنش هرکاری کرده حق ندارد منتش را سر ایران و ایرانی بگذارد ...اما اگر واقعا براین باورید که هرکس در انقلاب و حکومت و جنگ نقش داشته حق هر کاری را دارد دیگر به چی معترض هستید ؟؟

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3751

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
              صحبت از وطن پرستیه اوونیکه بخواد ببره میبره ارتشو سپاه دیپلماتو آخوند نداره...
              دقیقا ....بالاتر هم گفتم شما یک مستند بیارید که ایشون به خاطر وطن پرستی رفتند ...

نظر

• cbo44
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 129

این بحثا رو بیخیال یکی تیم اقتصادی دولت رو بگیره اوراق تمدید شد:|

ول کنشون به بازار اتصالی کرده ، خراب شده.

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

بحث قبلی را تمام کنیم :D
                  بازار امروز به نظر من قابل انتظار پیش رفت.
                  با شل بودن فضای دلار ، جو امروز کاملا قابل انتظار بود.

اشکال کار زمانی هست که بازار قابل انتظار پیش نرود! یا خیلی غیرقابل انتظار باشد!

همانگونه که طی روزهای قبل بحث شد، و وضعیت شاخص هم وزن و تمرکز بازار بر گروهی از شاخص سازها و ماندن حدود دوسوم سهام در صفهای فروش....اینها هیچ کدام نشانگر شروع یک روند تند و تیز صعودی نبوده و نیستند!
                  و نکته اساسی اینکه روندی که شش ماهه صورت گرفته قرار نیست چند روزه عوض شود. یا اگر عوض شد قابل تشخیص باشد!
                  پس انتظارات بیش از این، انتظارات بجایی نبوده!

منتهی همچنان موج تقاضای ورودی به سهام پترو پالایشی و شیمیایی با دلایل بنیادی گفته شده در پستهای قبل بخصوص در بازه های درازمدت تر قابل اعتبار ارزیابی میشود. به نظر میرسد دست کم در میان مدت کمودیتی محورها دست کم از سایر سهام بازار جذاب تر و کم ریسک تر بمانند. هرچند دورنمای درازمدت آنها جذاب تر هم شاید باشد..

هرچند کلیت ریسک بازار و فضای رکودی همچنان بر سر بازار هست ...که هم میدانستیم و هم بارها گفته شده
                  و علاجش هم داشتن استراتژی و مدیریت سرمایه و این قرطی بازیاست خلاصه !

من تغییری در فضای بازار نمیبینم که احتیاج به تحلیل جدیدی داشته باشد. ولو در کوتاه مدت.

و در کل چیز جدیدی برای گفتن نیست :D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Behzadgold
                    ستاره‌دار (۲)
                    • May 2020
                    • 172

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    اگر ترک بودی و ایرانی بودی...کمی در مورد هم زبان و هموطن و همشهری خودت....غیرت به خرج میدادی...
                    معلوم شد تو از آن جمله بزکوهی هایی هستی...که در جنگ 8 ساله از پشت خنجر زدند...و طرف صدام را گرفته اند....و الان هم برای ارومیه خواب دیده اند(خوابی که به گور خواهند برد)
                    هیچوقت حق نداری پستهای منو ریپلای کنی...
                    سلام آقای کریس گاردنر
                    من خودم بچه ارومیه ام و ترک
                    زبانم
                    واقعیت اینه نژاد پرستی یکی از
                    پست ترین صفاتی که میتونه یک
                    فرد داشته باشه
                    انسان آزاده از هر نژاد و قومیتی
                    قابل احترام بوده و هست
                    نژاد پرستی یعنی غرور کاذب
                    و صفت غرور فقط مختص خداست
                    و خود سلطان مقتدر عالم فرموده
                    که :
                    خداوند دوستدار هیچ متکبر
                    خودستایی نیست.

نظر

• Davar
                      عضو فعال
                      • May 2017
                      • 3107

اینا برای اب و خاک و زمین نبود که رفتن ...برا انقلاب و اسلام و امام بود ...اگر جایی نوشته ای ...وصیتی ....مستندی دارید که برای ایران ..رفتن ...من حاضرم حرفم رو پس بگیرم ...نه ایشون ..بلکه دیگر سرداران بنام و گمنام ...
                      امید جان،

حرف آخوندا رو تکرار نکن

این حرف رو حکومت پخش کرده که از خون شهدا سوء استفاده بکنه

کی گفته شهدا واسه امام و نظام رفتند جنگیدن؟؟؟

طرف از تایباد بلند شده رفته خوزستان واسه کشورش نه امامش

اصلا چه فرقی میکنه؟؟؟ واسه نظام رفته یا واسه کشورش.

چه فرقی هست بین یه بسیجی یا یه ارتشی که وظیفش دفاع از وطن بوده؟؟؟

شما داری میگی جنگ!!

کسی که برای دفاع از وطنش پیش قدم میشه

فارغ از اینکه توی مغزش چی میگذره، قابل احترام هست.

بیخیال حرفت رو پس بگیر.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

دقیقا ....بالاتر هم گفتم شما یک مستند بیارید که ایشون به خاطر وطن پرستی رفتند ...
                        امید عزیزم!
                        شک ندارم باورهای من را تا حدودی باید بدانید! پس انتظار دارم درک بفرمایید چه عرض میکنم.

مگر ما با کسی که باوری دارد (هر باوری ولو از نظر ما احمقانه!) باید لزوما مشکل داشته باشیم؟ باورهای هرکس تا زمانی که پایش را روی گلوی من نگذاشته است محترم است.
                        در یک جامعه آزاد باید موش پرستها ، گاوپرستها هم حق داشته باشند معابدشان را داشته باشند....عقایدشان را ابراز کنند ولی کسی حق حقنه کردن باورش به دیگران را ندارد...کمااینکه جهان آزاد اینگونه است.

منتها چرا شما میخواهید در بازیه حریف بازی کنید!؟
                        اینها که رفتند از قبیله ما بودند! اینها از ما بودند! شما اصرار دارید که بگویید خیر! اینها از قبیله آنها بودند!

آنها دارند خودشان را جر میدهند که ثابت کنند ، اینها از قبیله آنها بودند!
                        آنها هم که مثل شما میگویند اگر راست میگویید سند بیاورید! که اینجور نبوده!
                        اصلا مگر کسی حق دارد که باورهای زندگان را بجورد و تفتیش کند که چه بوده؟ شما میخواهید باورهای رفتگان (آن هم در جنگی علیه وطن) باورهای آنها را تفتیش عقیده کنید؟
                        من چه سندی دارم جز اینکه اینها جانباختگان راه وطن هستند.....سندی بالاتر از این!؟؟ از این بدیهی تر؟

بیخیال این حرفا. بگذریم لطفا.
                        من دیگه در این زمینه پستی نخواهم زد.

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3751

من خودم ترکم ولی قبل از هرچیز و بیش از هرچیز خود را ایرانی میدانم ترک یا کرد یا عرب بودن نه ارزش است نه ضد ارزش ......این بحث هایی که اینجا شد بیشترش صبغه و سابقه دارد و صد البته آبشخورش هم معلوم است از کجا آب میخورد ...به همان اندازه که به ایران ..تاریخ و فرهنگش علاقه مندم از دورویی ..فرصت طلبی ...انقلابی گری و بسیجی بازی متنفرم ...جالب اینجاست کسانی اینجا خودرا به بسیج و سپاه و انقلاب آویزان می کنند و دم از وطن پرستی و ایراندوستی می زنند وبرای ایران ...پ...به تنور می چسبانند که در پیج ها و پست های خود رکیک ترین توهین ها را به ایران و ایرانی ...وحتی بسیج وسپاه مورد علاقه شان نسبت میدهند...نان ایران را میخورند اما زیر علم اردوغان و ترکیه سینه میزنند ...و ستون پنجم و عامل نفوذی آن ها شده اند ..عرب ها در خوزستان ..بلوچ ها در سیستان ..کردها در کردستان ...دشمنی و خصومتی با ایران..فرهنگ و تاریخ آن ندارند و صرفا فرصت های سیاسی و اقتصادی ..مشکلشان را حل می کند اما این گروه خطرناک تر از صدام و داعش هستن ...چرا که فرهنگ..تاریخ و هویت ایرانی را نشانه گرفته اند...

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4102

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                            مسئولین هم از خود همین مردم هستن منتها چیزی که هست اینه که سیستم اداری و حکومتی اجازه نمیده فرد شریفی که بخواد به ملت کمک کنه و جامعه رو از هر لحاظ ارتقا بده برسه به سمتهایی که بتونه این کارو بکنه ولی ادمهای فاسد به راحتی بالا میرن و نتیجه ش رو هم داریم میبنیم
                            کدوم یکی از عزیزانی که همه میشناسیم و مثلا به خاطر منصبی که دارن تو صدا و سیمای ملی هر روز داریم چهره شون رو میبینیم پرونده فساد ندارن ؟؟؟کدومشون خدمتی رو انجام دادن که به نفع عموم مردم باشه
                            در عوض کسی که واقعا متخصصه در کار خودش و قصد خدمت داره به راحتی کنار زده میشه یا از کشور میره یا منزوی میشه و پی مشکلات زندگی خودشه
                            خانه از پای بست ویران است
                            سیستم و ذهنیت و نوع حکومت و راسش عوض نشه همینه هر کسی روی کار بیاد کوچکترین تغییری نمیتونه ایجاد بکنه

درود
                            خانه از پائین تر از پای بست ویران است . از همون خشت اول فونداسیون ویران است
                            شما به وزیز بهداشت این کشور خوب دقت کنید متوجه میشید دیگه حرفی باقی نمی مونه . یک سال اخیر به دلیل کرونا ، نقش وزیر بهداشت و در تریبون و رسانه بودنش و جلوی چشم بودنش بسیار پر رنگ تر از قبل شد
                            یکی از غیر سیاسی ترین وزات خانه هاست دیگه یا باید باشه ، درسته؟ وزارت بهداشت و درمان
                            بهداشت و درمان مردم که هیچ ربطی به نوع ساختارهای سیاسی نباید داشته باشه درسته ؟ جان و سلامتی مردم

حالا همین وزیر بهداشتشون تمام هم و غمش پاچه خوری سیستم است . هفته ای نیست یه اظهار نظر در ارتباط با سیاست نداشته باشه و پاچه ور مالی و دستمال به دست بازی و پاچه خواری حکومت و کل سیستم
                            حتی از وزرای خارجه و کشور و دفاع و اطلاعات که سیاسی ترین وزیران هستند بیشتر اظهار نظر سیاسی میکنه و پاچه خواری
                            واقعا جای تاسف است
                            به قول شما در این کشور اینها میاند بالا . با شرف ها و با وجدان ها له میشند

نظر

• امیدازاد
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 3751

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              امید عزیزم!
                              شک ندارم باورهای من را تا حدودی باید بدانید! پس انتظار دارم درک بفرمایید چه عرض میکنم.

مگر ما با کسی که باوری دارد (هر باوری ولو از نظر ما احمقانه!) باید لزوما مشکل داشته باشیم؟ باورهای هرکس تا زمانی که پایش را روی گلوی من نگذاشته است محترم است.
                              در یک جامعه آزاد باید موش پرستها ، گاوپرستها هم حق داشته باشند معابدشان را داشته باشند....عقایدشان را ابراز کنند ولی کسی حق حقنه کردن باورش به دیگران را ندارد...کمااینکه جهان آزاد اینگونه است.

منتها چرا شما میخواهید در بازیه حریف بازی کنید!؟
                              اینها که رفتند از قبیله ما بودند! اینها از ما بودند! شما اصرار دارید که بگویید خیر! اینها از قبیله آنها بودند!

آنها دارند خودشان را جر میدهند که ثابت کنند ، اینها از قبیله آنها بودند!
                              آنها هم که مثل شما میگویند اگر راست میگویید سند بیاورید! که اینجور نبوده!
                              اصلا مگر کسی حق دارد که باورهای زندگان را بجورد و تفتیش کند که چه بوده؟ شما میخواهید باورهای رفتگان (آن هم در جنگی علیه وطن) باورهای آنها را تفتیش عقیده کنید؟
                              من چه سندی دارم جز اینکه اینها جانباختگان راه وطن هستند.....سندی بالاتر از این!؟؟ از این بدیهی تر؟

بیخیال این حرفا. بگذریم لطفا.
                              من دیگه در این زمینه پستی نخواهم زد.
                              اتفاقا ..مساله همین باور است ...همین باور است که جاده صاف کن این بدبختی ها شده ....من با این باور که از کوزه چیزدیگر تراود مشکل دارم !!!به هرحال این سیستم ..مهره ها...سیاهی لشگرها ..و کارنامه آن جلو چشم است ...ازدوحالت خارج نیست یا این ها را هم فریب دادند ...یا بهتراز هرکس دیگری می دانستند برای چه و برای چه کاری انجام می دهند.. ..تاریخ ایران بدهکار این ها نیست ...در بهترین حالتش قربانی بودند نه قهرمان ....اینم آخرین پست من در باب ...
                              آخرین ویرایش توسط امیدازاد؛ 2021/03/09, 22:09.

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

ببینم موفق میشوم، مسیر تاپیک جو بازار را از انحراف در بیاورم!

در این راستا!
                                یک پستی در تاپیک جناب تمام راجع به اونس گذاشتم ولی حاوی نکات عمومی تکنیکال است. در راستای نحوه تغییرات اونس طی دو روز قبل بررسی داشتیم و حمایتی که در محدوده مزبور داشته و ....

که در پست بعدی کپی میکنم...

از آنجا که این نظر ، فارغ از نمودار اونس ، بحث عام تکنیکال است، و مهم تر از آن نظر خاص شخص مخلص میباشد و برداشت و دریافت شخصی است...نقدهای دوستان را با جان و دل خواهم پذیرفت.

اگر موفق شدم مسر تاپیک را از انحراف دربیاورم، لابد صلاحیت داشتن تاپیک شخصی را خواهم داشت و مدتی است به فکر آن هستم:D
                                هنوز نه انگیزه کافی برای آن پیدا نکرده ام! مگر اینکه احساس کنم مستمع صاحب سخن را بر سر ذوق آورد! در این باب هم نظری داشتید بفرمایید

علاقه دارم دوستان اندکی با دقت پست بعدی را ملاحظه و نقدی دارند بفرمایند...

نظر

در حال کار...
                                X