جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فین
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1158

پاسخ : جــــو بــــازار

دلیل آب پرتقال خوردن و بیخیال بودن من نسبت به بازار یکی نسبت نقد و سهام ( درحال حاضر 65 نقد و 35 سهم ) و دیگری نگهداری سهام از زمان قدیم با قیمتهای نازل است. مثلا من چند سال است ثنوسا دارم خرید قبل از افزایش سرمایه حدود 120 تا 150 تومان خریدم ( بعد از افزایش سهمی حدود 40 تومان می شود ) یا سال 97 پتایر از 450 تا 1000 تومان خریدم و با احتساب افزایش سرمایه سهمی حدود 20 تومان برایم درامده یا غدیر سال 96 حدود 105 تومان خریدم که حدود قیمت سهم سود نقدی داده و الان برایم صفر تومان در امده است!!!!

نظر

• nasserm
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 564

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
      عرض ادب

دولت و اوراق!
      [IMG][/IMG]

سلام

با همین اوراق اوراقمون کردن رفت:D

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

در اصل توسط اشکان2010 پست شده است View Post
        اگه حواسمون به نکات بنیادی وبسیارمهم باشه به راحتی سودمیکنیم!
        هرچی به عیدنزدیک تربشیم خرید زغال خوب برای منقل(چه برای کباب وچه تریاک!) و قلیون بیشترمیشه
        وامروز به همین دلیل کزغال رو رنج زدن تاصف خرید وتاکنون 50 میلیارد تومن خریدنش و 40 میلیارد هم رفتن توصف خریدش!
        این هم ازتحلیل بنیادی امروز!
        بازار خل و چل مون کرده!/:.negaran.:/

اشتباه میکنید دوست عزیز!
        همه اینها صرفا دلایل روانی دارند تا بنیادی

به اون تیمی که دولت ماموریت داده چند نماد را مثبت کنند! مطابق افشاگری ها و اعترافاتی که از تلوزیون هم پخش شد، خوب این عزیزان یک کشش مرموز و ناشناخته ای که در بطن نهادشان هست به شکل روانی و خلاصه به طور غیرارادی! طلبه زغال هستند :D
        ملت ما تریاک رو هم تکنیکالی میخره تا بنیادی! چه برسه به زغال اش:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
          سلام

با همین اوراق اوراقمون کردن رفت:D
          همه جای دنیا اوراق میفروشن ! اما بازار سهامشون رو اینجوری نمیکنن !

میخوان تورم کم کنن میگن بورس باید صف فروش باشه !

میخوان اوراق بفروشن میگن بورس باید صف فروش باشه !

میخوان نقدینگی کنترل کنن ! میگن بورس باید صف فروش باشه !

میخوان نرخ سود رو بالا نبرن !! میگن بورس باید صف فروش باشه !

میخوان قیمت کالاها دستوری باشه ! میگن بورس باید صف فروش باشه !

میخوان قیمت کالاها آزاد کنن ! ببرن تو بورس کالا ! باز میگن بورس باید صف فروش باشه !

....

خلاصه هر کاری بخوان بکنن ! اولین قدمش اینه که بورس صف فروش باشه و قفل ! بعدش دیگه هرچی شد مهم نیست !

نظر

• Elcid
            Banned
            • Sep 2020
            • 1239

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            درود بر دوست عزیز
            شما میفرمایید که طی شش ماه گذشته با یک اکانت مشخص حداقل بیش از 30 معامله یا پوزیشن گرفته اید. و حداقل 80درصد کل پوزیشن هایی که گرفته اید را با حداقل سود بیش از 0.5درصد بسته اید؟
            اگر درست متوجه شدم! و درست متوجه شدید.
            لطفا تعارف نکنید! به عنوان پیش پرداخت اولیه 100میلیون را در نظر میگیریم و بعدش بنده به همراه سبدهای دیگری که در اختیار دارم در اختیار شما هستیم جمیعا!!!شک ندارم ظرف یکی دو هفته قاعدتا باید صد میلیون را به صورت سود به من برگردانید:D
            مابقی عمر هم که میرویم سودهایی که شما برای ما میکنید را خرج میکنیم حالش را میبریم :D
            میشه قبل از انجام معامله با مخلص، در همین فضای عمومی، فقط بفرمایید که چند معامله انجام دادید و چند تای آن مثبت بسته شده اند؟
            نه که اینکار امکان ندارد! ولی امکان تحقق اش اندازه احتمال برخورد شهاب سنگ بر سر مخلص بینوا ست وقتی که امروز صبح از منزل بخواهم بیرون بروم:D بعید میدانم اینقدر بدشانس باشم :D یا شما اینقدر خوش شانس باشید:D
            سلام
            حالا ما نصف شب خوابمون نمیبرد یه چیزی گفتیم شما چرا جدی گرفتی ؟/.:biggrinsmiley.:/
            اما جدی من این معاملاتی که مدنظرتون بود را داشته ام
            بحث پول و 100 میلیون هم میبریم جزو شوخی و کل کل و بیخیال
            خصوصی را چک بفرمایید

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
              دلیل آب پرتقال خوردن و بیخیال بودن من نسبت به بازار یکی نسبت نقد و سهام ( درحال حاضر 65 نقد و 35 سهم ) و دیگری نگهداری سهام از زمان قدیم با قیمتهای نازل است. مثلا من چند سال است ثنوسا دارم خرید قبل از افزایش سرمایه حدود 120 تا 150 تومان خریدم ( بعد از افزایش سهمی حدود 40 تومان می شود ) یا سال 97 پتایر از 450 تا 1000 تومان خریدم و با احتساب افزایش سرمایه سهمی حدود 20 تومان برایم درامده یا غدیر سال 96 حدود 105 تومان خریدم که حدود قیمت سهم سود نقدی داده و الان برایم صفر تومان در امده است!!!!
              البته این هم بگویم که من هم بالاخره گاهی اوقات به ذهنم می رسد مثلا غدیر را می توانستم 2500 تومان بفروشم و الان تعداد سهام را دو برابر و نیم کنم یا پتایر را حدود 20 هزار تومان می فروختم ( نصفش را فروختم ) و الان در صف فروش حدود 15 هزار ( با احتساب افزایش سرمایه ) قفل است و دهها مورد دیگر. ولی اولا دنیا را زیاد جدی نگیرید و بازار بورس هم که یکی از موارد این دنیای فانی است را بیشتر به عنوان یک بازی نگاه کنید. من به شخصه چندین میلیاردر می شناسم که حتی نمی توانند خوب غذا بخورند و موارد زیاد دیگری که پول و ثروت شاید اولویت چندم من در زندگی باشد.

نظر

• اشکان2010
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 684

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

اشتباه میکنید دوست عزیز!
                همه اینها صرفا دلایل روانی دارند تا بنیادی

به اون تیمی که دولت ماموریت داده چند نماد را مثبت کنند! مطابق افشاگری ها و اعترافاتی که از تلوزیون هم پخش شد، خوب این عزیزان یک کشش مرموز و ناشناخته ای که در بطن نهادشان هست به شکل روانی و خلاصه به طور غیرارادی! طلبه زغال هستند :D
                ملت ما تریاک رو هم تکنیکالی میخره تا بنیادی! چه برسه به زغال اش:D
                حال خراب مصرف زغال رومیبره بالا!
                ملت زعال وتریاک رو فقط حشنیکال میخرن نه تکنیکال!
                ازدوستان عذرمیخوام که تایپک به بیراهه رفت!...مراقب خودتون وسلامت روح وجسم تون باشین...کمی لبخندلازمه!

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

به توصیه ی دوستان ما هم آب پرتقال را فراهم کردیم برای تکمیل ویتامین های ضروری. تنها فرق جزیی آنست که تک سهم قفل در صف فروشیم. /:.yead.://:.winksmiley02.:/
                  اما از آنجا که عزای دسته جمعی عروسیت کمتر دردش را حس میکنیم و در عین حال به پرتقال فروش هم فکر میکنیم تا این معادله 60 مجهولی بورس تهران حل شود!!!/:.coolsmiley02:./
                  آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/03/10, 12:04.
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• فرهنگ سازان
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2014
                    • 692

حال خراب مصرف زغال رومیبره بالا!
                    ملت زعال وتریاک رو فقط حشنیکال میخرن نه تکنیکال!
                    ازدوستان عذرمیخوام که تایپک به بیراهه رفت!...مراقب خودتون وسلامت روح وجسم تون باشین...
                    اشکان جان حسابی طبع طنز بالا رفته ها@};-

حالا وسط این ژغال مغال ها بگو این "خرگستر" رو چه کنیم (-:

نظر

• mohsen ho
                      ستاره دار(1)
                      • Feb 2013
                      • 11252

درود هرچقدر هم نسبت به سرمایه اولیه بازدهی بالا باشه ... بازهم دلیلی بر ریلکس بودن در بازار نیست
                      شما اگر x تا سرمایه اولیت بوده والان 10-20برابر هم باشه ... دلیلی نیست با این تورم به x اولیه فکرکنی! .. فقط700درصد متوسط سود3سال اخیر را دلار از بین برده
                      بازارم بخواد بخشیشو از بین ببره چیزی نمیمونه! ..
                      درضمن ذات انسان نهایت طلب هست ..نگا کردن به اب شدن سرمایه و عدم واکنش غیرمنطقی میاد حالا سرمایه میخواد سود باشه یا اصل پول ...
                      ارادت

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4137

عجیبه واقعا
                        چرا خودرو و سایپا هیچ خریدی از حقوقی ها صورت نگرفت ؟ یعنی لج کردند

نظر

• اشکان2010
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 684

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

خرگستر مثل خر مونده تو گل!...
                          هرچی هم باهاش صحبت میکنیم بره جلو خبری نیست چون یاسین تو گوش خرمیخونیم!
                          شما بگو چیکارکنیم بااین خر چموش که چموش بودن یادش رفته!

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4137

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post

شما هم داریش؟

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11252

خرگستر مثل خر مونده تو گل!...
                              هرچی هم باهاش صحبت میکنیم بره جلو خبری نیست چون یاسین تو گوش خرمیخونیم!
                              شما بگو چیکارکنیم بااین خر چموش که چموش بودن یادش رفته!
                              شما یادم میاد تو رالی تابستان داشتید سهم را ... انصافا رشد از130تا1300 یک فرار چند ساله داشت ...
                              تازه قبل این رشد یک100درصد هم 2ماه اخر98 داده بود!

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11252

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                                عجیبه واقعا
                                چرا خودرو و سایپا هیچ خریدی از حقوقی ها صورت نگرفت ؟ یعنی لج کردند
                                دیروز216 میدادن سایپا را .. طبیعیه218 میلی نباشه امروز بخرن .!

نظر

در حال کار...
                                X