جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کریس گاردنر
    ستاره‌دار (۱۰)
    • Jan 2013
    • 2905

پاسخ : جــــو بــــازار

امکان صادرات برق به ترکیه با خرید اوراق سلف
    امروز بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال اوراق سلف موازی استاندارد برق صادراتی شرکت برق منطقه ای گیلان در بازار مشتقه بورس انرژی ایران و در نماد «سبرق ۰۲۱» عرضه خواهد شد. این اوراق دوساله، قابل معامله در بورس انرژی و معاف از مالیات بوده و قرارداد سلف مزبور به انضمام اختیار خرید و فروش تبعی آن عرضه خواهد شد.
    ================================================== ===================
    متولدین ۱۴۰۰ سهامدار بورس می‌شوند
    نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند به ازای هر فرزند که از ابتدای سال ۱۴۰۰ متولد شود، برای مناطقی که نرخ زاد و ولد در آنها کمتر از نرخ متوسط کشور است مبلغ ده میلیون ریال جهت خرید واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری قابل معامله در بورس به نام فرزند اختصاص دهد.
    آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/03/14, 14:12.
    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• Mohammad.B
      عضو عادی
      • Nov 2020
      • 103

به نظر خودرو وسایپا مورد توجه بازار قرار بگیره

نظر

• AMD
        عضو جدید
        • Sep 2020
        • 18

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        حالا باز حرف حرف میاره . ادامه بدیم /:.rolleyessmileyani
        در مورد همین پسر جوانک شارلاتان که گفتم
        میگه هم پزشکی خوندم و هم کار کردم و هم الانم دارم اخرای پزشکی میخونم و هم بورس بازی میکنم و اینستا بازی و هم ... مدتی همه این مسائل را پیجش زیر نظر گرفتم
        در بورس از هیچی رسیدم به چند میلیارد پول و دو بار هم ورشکست شدم و...

خب کسی که میخواد درس نوسان گیری بده چرا خودش از دانشش استفاده نمیکنه و نمیره با چند میلیاردش یه نوسان بگیره که میشه خدا میلیون و نیاز نیست بیاد اینستا بازی و کلاه برداری . درک اینها خیلی سخته ؟ فکر نمیکنیم که چطور همه این پازل ها را کنار یکدیگر قرار بدیم و تناقض نبینیم
        چرا باید یکی یهو پیداش بشه و این همه وقت بگذاره و ویدئو لایو بده و ویدئوهای ضبط شده با این همه دنگ و فنگ و صدا گذاری و ... بسازه و به قول اون ساده لوح ها رایگان در اختیار دیگران قرار بده !!!!!!. هدفش چیه ؟
        فکر نمیکنیم
        کاش مردم ایران کمی بیشتر فکر میکردند . تعمق . استفاده از خرد و دوری از ساده لوحی بیش از حد و اندازه . مردمی به غایت ساده لوح داریم

حیفه با لیسانس و فوق لیسانس و 2 و 3 و 4کترا یه همچین ادم هائی گوشمون را ببرند و بعد حسرتش برامون بمونه
        حرفای دل منو زدی! لجن مجازی (اینستاگرام) فارسی پر شده از این دسته افراد با میلیون‌ها دنبال کننده.
        ما میدونیم این خزعبلاتی که اینا به عنوان پکیج میفروشن نه ارزش هزینه کردن دارن نه ارزش وقت گذاشتن اما الحق که این عساتیغ راه پول در آوردن رو خوب بلدن! این افراد مثل سران کشور دکترای سواری بر ملت رو دارن. یکبار حسین عظیمی عکس از پکیج‌هایی که فروخته بود و قرار بود تحویل پست بده استوری کرده بود که بالای 500 تا بود! قیمت پکیج خزعبلاتشو نمیدونم ولی حداقل باید 3 م.ت باشه! شما حساب کن فقط اون سری چقدر پکیج فروخته!
        در فضای مجازی به اندازه انگشتان دست پیج و کانال مفید پیدا میشه، بقیه یک مشت تریدر لوزر هستن که یا میخوان پکیج بفروشن یا سهم خالی کنن رو ملت و نکته بد داستان اینه که این افراد دنبال کننده‌ی زیادی دارند! نتیجه گیری من اینه که 'این مردم خودشان انتخاب کرده‌اند که سواری بدهند!':)

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

امیدوارم بهار بورس با بهار طبیعت همزمان بشه و شاهد پایان این زمستان سرد بورسی باشیم.

نظر

• خسی در میقات
            عضو جدید
            • Oct 2020
            • 19

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            امیدوارم بهار بورس با بهار طبیعت همزمان بشه و شاهد پایان این زمستان سرد بورسی باشیم.
            پارسال عید رو خوب یادمه ، ساعت 10 صبح چشمامونو باز میکردیم میدیدیم همه چییییییییییی+5 /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

عرض ادب

[IMG][/IMG]

برای دومین روز متوالی خروج پول از صندوقهای درآمد ثابت رو داشتیم که خبر خوبی برای بازار بود.
              اینها بخاطر روند نزولی بازار قبلا رفتن تو درآمدثابتها. به محض اینکه بازار منفی بشه دوباره سهام رو میفروشن و میرن تو این صندوقها سنگر میگیرن!

نظر

• MOSTAFAVI
                Banned
                • Jun 2012
                • 5636

بیشترین ورود پول_حقیقی به نمادها

نظر

• MOSTAFAVI
                  Banned
                  • Jun 2012
                  • 5636

نمای بازار در 24 اسفند 99

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

بیشترین ورود پول_حقوقی به نمادها

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
                      عرض ادب

[IMG][/IMG]

برای دومین روز متوالی خروج پول از صندوقهای درآمد ثابت رو داشتیم که خبر خوبی برای بازار بود.
                      اینها بخاطر روند نزولی بازار قبلا رفتن تو درآمدثابتها. به محض اینکه بازار منفی بشه دوباره سهام رو میفروشن و میرن تو این صندوقها سنگر میگیرن!
                      دلیل خروج از صندوق های ثابت بیشتر میتونه به خاطر افزایش ریسک این صندوق ها (الزام به خرید سهام) باشه تا ابطال توسط مردم به خاطر جذابیت سهام.

اگر خروج پول از اوراق قابل رصد بود، میشد این استدلال را کرد که ملت اخزا فروختن که سهم بخرن.

بورس باز ها بیشتر در اخزا و اوراق سنگر میگیرن! (یکی اش خودم:D)

صندوق های با درامد ثابت اکثرا در بانکها، مردم عادی واحد هاشون رو میخرن. هرچند بخشی را هم کارگزاری ها با مانده مشتری ها از این صندوق ها میخرن.

من فکر میکنم دلیل این خروج نقدینگی هم به خاطر افزایش ریسک این صندوقها هست که به خاطر اون بخشنامه اجبار صندوقها به خرید سهام بوده که من هنوز نمیدونم اصلا چقد صحت داشت..چقدر عملی شد..
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

مهم ترین فاکتور برای رصد پول همان خروج پول حقیقی از بازار هست که فکر کنم یکی دو هفته هست که بی وقفه داره از بازار خارج میشه. هرچند مقدار خروج پول حقیقی کاهش یافته ولی همچنان برقرار هست.

انتظار میره خروج پول حقیقی طی روزهای آینده کاهش داشته باشه . و امکان ورود پول حقیقی هم هست. (خاصیت روزهای اخر سال و اول سال معمولا اینجوریه!)

پول لازم ها دیگه نقد کردن .دلایل دیگه ای هم برای توقف خروج پول حقیقی میتوان گفت.... بنابراین انتظار میره فشار فروش حقیقی ها کاسته بشه...
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• سهامدار خرد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 2323

آخرش همه تقصیرات افتاد گردن حقیقیها

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4105

در اصل توسط AMD پست شده است View Post
                            حرفای دل منو زدی! لجن مجازی (اینستاگرام) فارسی پر شده از این دسته افراد با میلیون‌ها دنبال کننده.
                            ما میدونیم این خزعبلاتی که اینا به عنوان پکیج میفروشن نه ارزش هزینه کردن دارن نه ارزش وقت گذاشتن اما الحق که این عساتیغ راه پول در آوردن رو خوب بلدن! این افراد مثل سران کشور دکترای سواری بر ملت رو دارن. یکبار حسین عظیمی عکس از پکیج‌هایی که فروخته بود و قرار بود تحویل پست بده استوری کرده بود که بالای 500 تا بود! قیمت پکیج خزعبلاتشو نمیدونم ولی حداقل باید 3 م.ت باشه! شما حساب کن فقط اون سری چقدر پکیج فروخته!
                            در فضای مجازی به اندازه انگشتان دست پیج و کانال مفید پیدا میشه، بقیه یک مشت تریدر لوزر هستن که یا میخوان پکیج بفروشن یا سهم خالی کنن رو ملت و نکته بد داستان اینه که این افراد دنبال کننده‌ی زیادی دارند! نتیجه گیری من اینه که 'این مردم خودشان انتخاب کرده‌اند که سواری بدهند!':)
                            درود . عالی عالی
                            اتفاقا یکی از سواری دادن های مردم همین سواری دادن های امور سیاسی است که شما اشاره کردید . منم جان کلامم فقط در زمینه مجازی نبود . کلی بود که شما قضیه را شکافتی
                            اگر این سواری دادن ها و فقدان تفکر ها نبود ، این وضعیت اسفب بار سیاسی اقتصادی اینقدر ادامه نمی یافت . عالی گفتی

عمده مردم ایران که البته بعضی مواقع حتی خود ما هم شاملش هستیم ( قصد ندارم بگم ما تافته جدا بافته هستیم ) وقتی به تفکر روی میارند که انواع بلاها در حد لالیگا بر سرشان رفته باشد و به اجبار فکر کنند . چرا به اجبار و با کلاه سر رفتن در هر زمینه ای؟ خب همینجوری بشین فکر کن و تصمیم بگیر قبل از اینکه موش ازمایشگاهی باشی

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

درود
                              به نظرم کم کم سمت وسوی بازار به سمت گروه های کوچک و تک سهم هایی که اصلاح های سنگینی زده اند پیش خواهد رفت
                              شبیه روندی که از اواخر اذر تا نیمه بهمن ماه داشتیم ....
                              نمادهایی که این مدت حجم پرکردند میتونن کم کم از فردا پله ای وارد سبد بشه
                              صرفا در یک نگاه یکی از جذاب های فراکابی ... نماد بورس را دیدم که زیر قیمت سالانه هر روز کف جدیدی ثبت میکنه ... وپتانسیل برگشت طی روزهای پیش رو داره

نظر

• رگنار
                                عضو فعال
                                • Feb 2014
                                • 390

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                مهم ترین فاکتور برای رصد پول همان خروج پول حقیقی از بازار هست که فکر کنم یکی دو هفته هست که بی وقفه داره از بازار خارج میشه. هرچند مقدار خروج پول حقیقی کاهش یافته ولی همچنان برقرار هست.

انتظار میره خروج پول حقیقی طی روزهای آینده کاهش داشته باشه . و امکان ورود پول حقیقی هم هست. (خاصیت روزهای اخر سال و اول سال معمولا اینجوریه!)

پول لازم ها دیگه نقد کردن .دلایل دیگه ای هم برای توقف خروج پول حقیقی میتوان گفت.... بنابراین انتظار میره فشار فروش حقیقی ها کاسته بشه...

بله خروج پول مداوم هنوز هم داریم.
                                [IMG][/IMG]

نظر

در حال کار...
                                X