جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
    کچا اینو گفتن؟
    این خبره یا بهشون نیش و طعنه میزنین؟
    .....
    علی ای حال، لطف کنن حجم مبنا و دامنه رو بردارن تا ما هم از شر این عفریت صف نشینی و نوسانگیران ناشی راحت بشیم!
    لینک خبر را من ندیدم ولی امروز درست بودن خبر را تا حدود زیادی ثابت کردن
    جوری اول صبح دستوری بازار را منفی کردن که اکثر فکر کردن توافق تمدید شده و دست به فروش در صف های فروش یا منفی کردن !!!
    خود من بشخصه صبح با کمال تعجب نگاه میکردم که چه خبر شده که بازاری که دیروز مثبت کامل بوده امروز منفی کامل شده !!! هر چی میگشتم خبر منفی پیدا نمیکردم . بعدش متوجه شدم که این مسئولین قصد ندارن بازار جهشی رشد کنه .
    نمونه دیگه اینکه برای اینکه جلوی جو ریزش قیمت دلار و طلا را بگیرن اومدن امروز با خرید دلار تاثیر جو روانی منفی را گرفتن و طلا را هم بالا بردن !!!
    این دولت همه چیز را کنترل کرده

نظر

• نجاT...
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 2639

اثرات بسیار مثبت این توافق خیلی زود نمایان می شود.
      اول اینکه سوئیفت برقرار می شود و مراودات بانکی بدون مشکل, زنده می شوند. این نقطه ی آغاز هجوم سرمایه گذاران است.
      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• Senator1989
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 2577

جناب بهرامی و رامین پدرام دست از سر ما کاربرای فروم بورسی بردارید اینجا همه در خطا و گمراهی هستند الا شما ذوب شدگان در فارکس ........باشه ؟! ولمون کنید

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          با یک سهم به مجمع رفتم
          اعتبار کلا تسویه شد
          25% هم نقد شدم
          صحبت ها مثبت تر از چیزی بود که فکر میکردم
          فردا یه فکری باید برای این 25% نقدینگی کنم :x
          دوستان چند تا سهم خوب که مجمع رفتن معرفی کنن فردا صف بزنم ;;)

نظر

• RAMIN PEDRAM
            عضو عادی
            • Aug 2014
            • 199

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
            جناب بهرامی و رامین پدرام دست از سر ما کاربرای فروم بورسی بردارید اینجا همه در خطا و گمراهی هستند الا شما ذوب شدگان در فارکس ........باشه ؟! ولمون کنید
            چی شده سناتور جان تو دیگه چرا؟ یعنی یک نظر در مورد توافق که قدری اتنقادی است این قدر باید شما رو برآشوباند.هرکس نظر خودش رو داره.عزیز. از یک توافق خوب و پایدار همه استقبال می کنند. بازار هم راه خودش رو می ره

به حرف من که اهمیتی نمیده. دلخور نشو برو شاد باش و سلامت عزیز ذهنیتی که از من داری دور از واقعیت هست.:-)/\:-)
            [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• signalemosbat
              عضو عادی
              • May 2015
              • 125

هم روحانی عالی صحبت کرد هم اوباما گفت اگر کنگره مخالفت کنه وتو میکنه، امروز اتفاق بزرگی برای ایران افتاد جالبه که صدا و سیما هیچ اثری از شادی نیست، الآن این آقایون باید ۷ شبانه روز جشن و سرور اعلام کنن، ما نه تنها از تحریمهای کمر شکن و تحقیرها و جدایی از بازار جهانی نجات پیدا کردیم بلکه میلیاردها پول و سرمایه به سمت ایران سرازیر خواهد شد، روسیه از توافق زیاد راضی نیست چون دیگه نمیتونه به خاطر تحریمها ما رو بچاپه و نفت و گاز ما رقیب جدی براشون هست، تا حالا اندازه ۱۰ تا نیروگاه از ایران پول گرفتن هنوز بوشهر رو تکمیل نکردن، متن توافق نامه شامل خیلی موارد عالی برای ایران هست، به امید روزهای خوب و خروج از رکود صنعت کشورمون که انشاءالله به تبع اون بورس هم رشد خوبی خواهد داشت.

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2131

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                اثرات بسیار مثبت این توافق خیلی زود نمایان می شود.
                اول اینکه سوئیفت برقرار می شود و مراودات بانکی بدون مشکل, زنده می شوند. این نقطه ی آغاز هجوم سرمایه گذاران است.
                سلام باتشکر ازشما . بازبرای من شبهه است ایا سوییفت که ازاروپا تحریم شده باتصویب توافق درسازمان ملل برقرار میشود ویا سازوکاردیگر دارد ؟؟ پس گفته روحانی در 4ماه برای چیست ؟

نظر

• a.s
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 186

دوستان به نظرتون این فضای عرضه حقوقی ها ادامه داره یا نه؟ اگه تو این اوضاع مثبت نذارن بریم بالا مطمئن باشید تو اوضاع منفی حمایتمون نمی کنن
                  حالت مناسب برای بازار دخالت حداقلی دولته
                  Trend is Your Friend

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

(خودمو میگم)

جالبه اوناییکه ادعای حرفه ایشون میشه اصلا نمیتونن رفتار و کردار و گفتارشون رو مدیریت کنن حالا اینها میخوان به چهار تا امثال منه ناشی استراتژی معاملات رو یاد بدن خدا بفریادمون برسه
                    یادمه چند ماهه پیش محمد رحمتی عزیز یه لیست از سن و سال آقایون مدعی اینجا گذاشته بود که همه از تعجب شاخ در آورده بودن البته بزرگی به سن و سال نیست به شعور و معرفته ولی در برخی موارد دانستنش خالی از لطف نیست چه خوبه این کار دوباره تکرار بشه تا افراد تالار حد و مرز خودشون رو لااقل بدونن و به همه و همه کس خیلی راحت توهین و بی احترامی نکنن
                    آقا جون برادر جناب اگه شما چیزی بلدید خدا را شکر
                    ولی اگه واقعا کار بلدید برآیندش باید توی پرتفویتون تجلی میکنه ولی این عصبانیت و طرز کلام و شعر خوندن بچگانه توی بعضی سهام خود گویای چیز دیگریست
                    قبلا توی این تالار من حتی یکبار هم ندیدم کسی به کسی توهین کنه
                    طرف میاد صادقانه درد دل میکنه و میگه ضرر کردم سریع گیر میدن به اینکه شما استراتژی معاملاتی
                    بجای اینکه دلداری بهش بدن به تمسخر میگیرنش حالا یکی نیست بیاد بگه شما چه گلی به سر خودت زدی
                    اگه خیلی دلت به حال منه نوعی میسوزه مثله همون فرشید عزیز که واقغا" معلومه چقدر آقاست یه تاپیک جداگونه برا خودت درست کن هر کی خواست و بهت اعتقاد داشت به اونجا سر میزنه هر چی هم میخوای اونجا بد و بیراه بگو
                    بامید تجدید نظر (خودمو میگم)

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                      (خودمو میگم)

جالبه اوناییکه ادعای حرفه ایشون میشه اصلا نمیتونن رفتار و کردار و گفتارشون رو مدیریت کنن حالا اینها میخوان به چهار تا امثال منه ناشی استراتژی معاملات رو یاد بدن خدا بفریادمون برسه
                      یادمه چند ماهه پیش محمد رحمتی عزیز یه لیست از سن و سال آقایون مدعی اینجا گذاشته بود که همه از تعجب شاخ در آورده بودن البته بزرگی به سن و سال نیست به شعور و معرفته ولی در برخی موارد دانستنش خالی از لطف نیست چه خوبه این کار دوباره تکرار بشه تا افراد تالار حد و مرز خودشون رو لااقل بدونن و به همه و همه کس خیلی راحت توهین و بی احترامی نکنن
                      آقا جون برادر جناب اگه شما چیزی بلدید خدا را شکر
                      ولی اگه واقعا کار بلدید برآیندش باید توی پرتفویتون تجلی میکنه ولی این عصبانیت و طرز کلام و شعر خوندن بچگانه توی بعضی سهام خود گویای چیز دیگریست
                      قبلا توی این تالار من حتی یکبار هم ندیدم کسی به کسی توهین کنه
                      طرف میاد صادقانه درد دل میکنه و میگه ضرر کردم سریع گیر میدن به اینکه شما استراتژی معاملاتی
                      بجای اینکه دلداری بهش بدن به تمسخر میگیرنش حالا یکی نیست بیاد بگه شما چه گلی به سر خودت زدی
                      اگه خیلی دلت به حال منه نوعی میسوزه مثله همون فرشید عزیز که واقغا" معلومه چقدر آقاست یه تاپیک جداگونه برا خودت درست کن هر کی خواست و بهت اعتقاد داشت به اونجا سر میزنه هر چی هم میخوای اونجا بد و بیراه بگو
                      بامید تجدید نظر (خودمو میگم)
                      دوست عزیز نمیدونم روی سخنتون با من بود یا با آقای پدرام یا کاربر امیر بهرامی
                      در هر صورت پارسال سر فارکس من به امیر بهرامی توصیه کردم دنبال فارکس نرو،زیان میکنی.
                      یکی دو هفته بعد از اون یادم نیست سر چه قضیه ای اومد گفت که شما اینجا سفته بازی میکنید فارکس اینجور چیزها رو نداره و غیره.منم از اون روز دور ایشون رو قلم کشيدم،اصلا هم کاری باهاش ندارم ولی با وجود اینکه چند بار تذکر دادم با من کاری نداشته باشه ولی باز میاد برای من نصیحت اخلاقی و استراتژی معاملاتی میگه.
                      دیشب ساعت 2نصف شب برگشته بمن میگه خدا شفات بده،طبیعیه که منم ناراحت شدم و کلمه بی شعور رو براش بکار بردم.ایشون از نظر سنی حداقل یه 7_8سال کوچکتر ار من هست ولی نه رعایت سن رو میکنه نه رعایت چیز دیگه.
                      امروز هم میبینید چه فحش خانوادگي بمن داده.

من از شما می پرسم وقتی من به یه کاربری میگم آقا دور و بر من نچرخ ،باز گیر میده،فحش میده من چیکار کنم؟!

ولله ما اینجا جمع نشدیم که یکی زیان کرد ناراحت شه به هر کی دم دستش رسید فحش ناموسی بده،بنابر این من از ناظر محترم تقاضا دارم برابر مقرارت با ایشون رفتار کنه،حتی در مورد کلمه بیشعوری که من استفاده کردم،هر اقدام تنبیهی از سوی ناظر سایت رو میپذیرم ولی به رفتار ایشون بایست توجه شه.

یه سر برید تايپک راه موفقیت ببینید از چه کلماتی با رامین پدرام پذیرایی کرده.
                      آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/14, 20:37.
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14648

بازار فردا ممکنه کمی لگد بزنه خیلی مراقب باشید
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Senator1989
                          عضو فعال
                          • Feb 2015
                          • 2577

بشخه از پست ها و ابراز نظراتی که پشت سر این مستر فارکس در تالار بورس انقدر بد شنیدم و خوندم که فکر میکردم طرف بره و هرگز با ایدی اسم خودش هیچ کجا پیداش نشه !!!................اما در کمال ناباوری میبینیم 2 سال هست در تالار بورس و فروم بورسی با هر کاربر بورسی سر مسائل آموزشی و سبک استراتژی معاملاتی اشخاص بدون اینکه از این شخص مشورت یا نظری بخوان ولی این شخص همچون فرعونی خشمگین و علامه ای دهر خودش رو وارد بحث و جدل با کابران بخت برگشته فروم ها کرده و متاسفانه از علم ناقص خودش همواره شعری بد قواره و بی ربط خلق کرده تا روانه هر آن کس که با ایشان ولو اندک انحرافی داشته باشد بکند ! این نوع برخورد بازی با کلمات و موضوعات بی ربط بسان دانشمندی که بر حال افرادی کوته بین سفیه و گمراه وارد گشته تا انها را از گمراهی خارج کند و مسیر خوشبختی را ادرس دهد مصداق بارز خود شیفتگی و توهم دانایی مطلق میباشد.

انشالله خداوند به ایشان راه درست تعامل با دیگران را نشان دهد. آمین

نظر

• mohsen68
                            عضو فعال
                            • Jun 2012
                            • 1756

من نظرم اینه توی هر سهمی که حقوقی داره میفروشه باید خرید رو متوقف کرد
                            هرچی بگیم سهام زیانده و p/e بالا نخرید که فایده نداره.حداقل واسه خودتون این کار رو بکنید.منطق رو حاکم کنید بر خرید.

نظر

• RAMIN PEDRAM
                              عضو عادی
                              • Aug 2014
                              • 199

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                              بشخه از پست ها و ابراز نظراتی که پشت سر این مستر فارکس در تالار بورس انقدر بد شنیدم و خوندم که فکر میکردم طرف بره و هرگز با ایدی اسم خودش هیچ کجا پیداش نشه !!!................اما در کمال ناباوری میبینیم 2 سال هست در تالار بورس و فروم بورسی با هر کاربر بورسی سر مسائل آموزشی و سبک استراتژی معاملاتی اشخاص بدون اینکه از این شخص مشورت یا نظری بخوان ولی این شخص همچون فرعونی خشمگین و علامه ای دهر خودش رو وارد بحث و جدل با کابران بخت برگشته فروم ها کرده و متاسفانه از علم ناقص خودش همواره شعری بد قواره و بی ربط خلق کرده تا روانه هر آن کس که با ایشان ولو اندک انحرافی داشته باشد بکند ! این نوع برخورد بازی با کلمات و موضوعات بی ربط بسان دانشمندی که بر حال افرادی کوته بین سفیه و گمراه وارد گشته تا انها را از گمراهی خارج کند و مسیر خوشبختی را ادرس دهد مصداق بارز خود شیفتگی و توهم دانایی مطلق میباشد.

انشالله خداوند به ایشان راه درست تعامل با دیگران را نشان دهد. آمین
                              سناتور عزیز لطف کنید برای تنویر افکار اعضای محترم فروم اسم فرد مورد نظر رو به وضوح اعلام کنید. چون در پست قبلی اسم من رو هم بردی.

درحالی که من در تالار بورس بیشترین پستهام در تاپیک آذراب و اخابر بود وبس . اتفاقات خوبی در این چند مدت تو این فروم برام پیش اومد.که من رو از خوابی 6ساله

بیدار کرد. که ای بی خبر مگر نمی دانی تو ایران زندگی می کنی و فرومها هم مشتی است نمونه خروار.پس انتظار چه داری از این جماعت .اگر تو دنیای واقعی انگشت شمارند

آدمهای منصف و با اخلاق وبا وجدان مطمئن باش این جاهم همین گونه است. با این جماعت دهن به دهن شدن چه فایده ایی برام داشته خدا گواه هیچ .

با عرض پوزش از خوانند گان عزیز میخام بگم مثل سگ پشیمان هستم از این که چرا تا این زمان این وضعیت رو دیدم و باز ماندم و نوشتم.

مثل سگ از این همه وقتی که توی این لجن زارها بودم پشیمانم. آیا چیزی جزء فحش و بدو بیراه از سوی برخی همچون بهرامی

چیزی دیگر شنیدم و دیدم؟؟ مثل سگ پشیمانم که ای کاش هرگز وارد این فضاهای آلوده بنام فروم های بورسی از هر نوعش نشده بودم. چه نیازی بهش داشتم بخدا هیچ هیچ.

فقط دیوانه بودم که ماندم.یک جور اعتیاد. والسلام

دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گل‌های تر دارد
                              در این بازار عطاران مرو هر سو چو بی‌کاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد
                              ترازو گر نداری پس تو را زو ره‌زند هر کس یکی قلبی بیاراید تو پنداری که زر دارد
                              تو را بر در نشاند او به طرّاری که می‌آید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
                              به هر دیگی که می‌جوشد میاور کاسه و منشین که هر دیگی که می‌جوشد درون چیزی دگر دارد
                              نه هر کلکی شکر دارد نه هر زیری زبر دارد نه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گهر دارد

آخرین ویرایش توسط RAMIN PEDRAM؛ 2015/07/14, 23:56.
                              [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

اگه امروز بازار بخواد کمی منفی بازی در بیاره یا نوسانی بشه البته همچنان من به مثبت خوشبیم جای نگرانی نخواهد داشت.
                                به هیچ وجه با اندکی منفی یا نوسان با منفی های بعد از تفاهم لوزان قیاس نشه ،اینها متفاوتند.
                                هفته دیگه بازار با لغو تمامی تحریم های شورای امنیت (تا اونجایی که من از صحبت های خانم موگرینی متوجه شدم)مواجه میشه و نمیتونه بازار بورس بی تفاوت به این قضیه باشه قطعا به این واکنش مثبت خیلی سبز نشون خواهد داد زیرا برای هر کدوم از این تحریم ها چند هزاری اصلاح کرده،سوای این شاخص مقاومت مهمی رو شکونده،تصورم اینه که این موج صعودی منفی های خیلی قویی نخواهد داشت ،فکر میکنم 79 هزار رو میتونیم ببینیم ولی ممکنه خیلی سریع مثلا دو سه روزه به اون نرسیم کمی با حالت تعادل اونجا برسیم،میتونیم پولبکی به خط روند نزولی داشته باشیم ولی فکر میکنم کمی هم بالاتر بریم بعد.
                                بهر روی من موج فعلی رو قوی و یه موج در راستای روند صعودی میبینم حالا شاید نتونیم ریز موج ها رو دقیق پیش بینی کنیم ولی موج بلند رو میتونیم شناسایی کنیم.
                                من اینطور فکر میکنم
                                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/07/15, 07:50.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X