کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای اینکه خیلی مطمئن باشی شپنا هر وقت ۳روز کاری خودش را بالای ۱۳۵۰ تومان تثبیت کرد به نظر من بورس برای یک رشد ۲۰ الا ۳۰ درصد اماده میشود که بعد از ان یک ریزش اساسی تا ۸۰۰ هزار واحدی در پیش خواهیم داشت
امروز میتواند اولین روزشپنا بالای ۱۳۵۰ تومانی باشد
به نظر میاید امروز منفی اخر بازار بورس باشد وبازار بورس از فردا وارد یک دوره کوتاه مدت ۱۵الا ۲۰ روز کاری مثبت کم بشود البته این مثبت میتواند فقط برای گروه شاخص ساز باشد
شاخص سازها هم فقط ملت و شپنا را خوب میخرند . بقیه ول معطلند
پول گردشی و فقط برای متعادل کردن گروه ها بین سهام دولتی میچرخه و سهام ملتی هم قفل صف فروش
امروز پول وارد پتروشیمی ها
دیروز خودروهایی
قبول دارم فشار تقاضا تو خودرو کافی نیست ! لیکن خساپا خوب معامله میشه و از فردا با ادامه مثبت گروه پالایش و بانکی ها احتمال می دهم خودرو هم در بخش تقاضا تقویت بشه . تا اینجا هم فشار فروش خیلی بالا نیست برای خودرو ! بالاخره شناور بالای ۶۰ میلیاردی داره .
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز بعدازساعت ۱۲ وبخصوص در ۱۵ دقیقه پایانی تقاضا خیلی بهتر میشه
و خودرو و خساپا هم میرن به سمت صفر ومثبت ...
احتمالا فردا وپس فردا بازار بسیار مثبتی خواهیم داشت...
نظر