جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • EHSANI
    ستاره‌دار(3)
    • Sep 2020
    • 2093

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

«جرد کوشنر» داماد رئیس‌جمهور سابق آمریکا و مشاور ارشد سابق کاخ سفید در مقاله‌ای...
    یکی از دوستان وکیل میگفت از یکی از موکلها سوال کردم شغل شما چیه ؟
    گفت من داماد آقای فلانی هستم... (از مسئولین نظام)
    یعنی داماد بودن رو معادل یک شغل برای خودش تلقی میکنه !!!

ظاهراً نویسنده این مطلب هم با اشاره به نسبت کوشنر با ترامپ ، میخواد به همین مسئله اشاره کنه
    یک بار هم اخبار داشتند در مورد ترامپ میگفت ، پاراگراف بعدی مطلب این طوری گفت:
    « وی که مالک فاحشه خانه های بسیاری میباشد، گفت...»
    خیلی عذر میخوام ببخشید ، دقیقاً منظورش این بود که اون چیزکش گفت...

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
    کوشنر در ادامه، ادعاهای دوره ترامپ را درباره وخیم بودن شرایط ایران
    در نتیجه تحریم‌ها و فشار حداکثری آمریکا تکرار کرد؛
    سیاستی که شکست آن بر کسی پوشیده نیست

یاد آقای دشواری به خیر...
    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• Arian02
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1710

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
      مرسی یه دنیا بابت اطلاعاتی که شیر (share) کردید.
      و بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ سوالم رو دادید.

فقط یه سوال؟
      صرافی های دیگه هم هستن؟
      مثلا مثه همین بورس می مونه که کارگزاری های مختلف داریم
      و خودمون تحقیق می کنیم که کدوم کارگزاری رو بنا به دلایل خودمون انتخاب کنیم؟؟؟
      اونجا هم انتخاب صرافی همین حکم رو داره؟
      اگه اینجوری هست دیگه چه صرافی های دیگه ای هست؟؟؟

بزرگوار نوبیتکس بهتره
      عین بورسه
      کار باهاش راحتتره
      ارزش معاملات بیشتره
      کارمزدش خیلی کمتره دردسر کمتری داره اوکی ایکسچنج قبلنا خیلی گرون میفروخت و ارزون میخرید
      اگر برای بلند مدت میخواید به نظرم وایسید بهتره ولی اگر برای ترید میخواید حتما چارت رو باید کامل بلد باشید
      میتونید از خود سایت تریدینگ ویو استفاده کنید نوبیتکس هم چارت داره میشه استفاده کرد

نظر

• Behzadgold
        ستاره‌دار (۲)
        • May 2020
        • 172

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        مرسی یه دنیا بابت اطلاعاتی که شیر (share) کردید.
        و بابت وقتی که گذاشتید و پاسخ سوالم رو دادید.

فقط یه سوال؟
        صرافی های دیگه هم هستن؟
        مثلا مثه همین بورس می مونه که کارگزاری های مختلف داریم
        و خودمون تحقیق می کنیم که کدوم کارگزاری رو بنا به دلایل خودمون انتخاب کنیم؟؟؟
        اونجا هم انتخاب صرافی همین حکم رو داره؟
        اگه اینجوری هست دیگه چه صرافی های دیگه ای هست؟؟؟

شما راحت میتونید توی گوگل سرچ کنید
        صرافی ارز دیجیتال ایرانی
        شماره تماسهای صرافیها هم نوشته
        شده میتونید زنگ بزنید و سوالاتونو
        بپرسید
        صرافیها عین کارگزاریهای بورس
        هستند و صرفا نقش واسطه را
        به مانند کارگزاریها به عهده دارند
        با این تفاوت که کارمزد خیلی زیادی
        از خرید و فروش ارز دیجیتال
        کسر میکنند.

نظر

• Arian02
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1710

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          یکی از دوستان وکیل میگفت از یکی از موکلها سوال کردم شغل شما چیه ؟
          گفت من داماد آقای فلانی هستم... (از مسئولین نظام)
          یعنی داماد بودن رو معادل یک شغل برای خودش تلقی میکنه !!!

ظاهراً نویسنده این مطلب هم با اشاره به نسبت کوشنر با ترامپ ، میخواد به همین مسئله اشاره کنه
          یک بار هم اخبار داشتند در مورد ترامپ میگفت ، پاراگراف بعدی مطلب این طوری گفت:
          « وی که مالک فاحشه خانه های بسیاری میباشد، گفت...»
          خیلی عذر میخوام ببخشید ، دقیقاً منظورش این بود که اون چیزکش گفت...

یاد آقای دشواری به خیر...
          اونا براشون مهم نیست ملت ایران از گشنگی بمیرن
          مهم اینه ایران از یه سری کارهاش دست برداره مثل حمایت از گروهای تروریست و....که دست برنداشته بنابراین میگه شکست خوردیم

نظر

• roya123
            ستاره‌دار(3)
            • Apr 2014
            • 5587

در اصل توسط Behzadgold پست شده است View Post
            شما راحت میتونید توی گوگل سرچ کنید
            صرافی ارز دیجیتال ایرانی
            شماره تماسهای صرافیها هم نوشته
            شده میتونید زنگ بزنید و سوالاتونو
            بپرسید
            صرافیها عین کارگزاریهای بورس
            هستند و صرفا نقش واسطه را
            به مانند کارگزاریها به عهده دارند
            با این تفاوت که کارمزد خیلی زیادی
            از خرید و فروش ارز دیجیتال
            کسر میکنند.
            سرچ کردم.
            اکس کوینو همه ارزها رو داره و کمترین کارمزد رو میگیره.
            چرا پس دوستان بهش اشاره نکردن؟؟؟
            معتبر نیست یعنی؟؟؟
            اخه الان نوبیتکس که دوستمون اشاره کردن که 30درصد هست کارمزدش
            اما اکس کوینو 1.5 درصد هست.
            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14631

امروز روز خوبیه برای یه شروع خوب و سبز شدن دوباره بازار
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• djdream
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 4002

بابا پوست مرغ رو که آدم نمیخوره میدن به سگ و گربه . هر کیو می بینی داره از وضع اقتصاد ناله میکنه ولی از ما بهتر زندگی میکنن مردم ایران عادت دارن به ناله کردن. طرف لکسوس هم سوار بشه از همه چی ناراضیه

نظر

• Elcid
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 1239

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                  بابا پوست مرغ رو که آدم نمیخوره میدن به سگ و گربه . هر کیو می بینی داره از وضع اقتصاد ناله میکنه ولی از ما بهتر زندگی میکنن مردم ایران عادت دارن به ناله کردن. طرف لکسوس هم سوار بشه از همه چی ناراضیه
                  درست میگید من دیشب در یکی از شهرهای کوچک غرب کشور بودم حدود ۱۰ ۱۰:۳۰ شب بود دیدم مردم کنار یک مغازه تو پیاده رو صف کشیده اند یه لحظه فکر کردم روغن و مرغ و ... میدن که با توجه به ساعت غیر منطقی بود بعد متوجه شدم مغازه کبابی است به نفر همراهم گفتم همه که مینالن از اوضاع پس این صف کباب چیه این وقت شب تو این سرما
                  میخوام بگم درسته خیلی ها مشکل دارن ولی خیلی از مردم وضع بدی ندارند
                  آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/03/16, 08:24.

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4923

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای نرخ تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی به منظور تهیه صورت‌های مالی پایان سال ۱۳۹۹ بانک‌ها را برای هر یورو، معادل ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان و برای هر دلار، ۱۱ هزار تومان اعلام کرد.

همچنین، این نرخ برای سایر ارزها نیز طبق نرخ برابری آن یه یورو در پایان اسفند سال جاری تعیین می‌شود.

نظر

• linux_linda
                      عضو فعال
                      • Jun 2014
                      • 3356

بدون توضیح:

نظر

• رگنار
                        عضو فعال
                        • Feb 2014
                        • 390

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                        درود

بهرحال تو ایران اختلاف طبقاتی خیلی خیلی زیاده و با هر شوک تورمی این اختلاف داره هی بیشتر میشه و میشه هر چیزی رو دید، از فقط مطلق تا اونایی که با هر شوک تورمی وضعشون بهتر میشه.
                        برادر من تو یه کارخونه کوچیک تولید قطعات پلاستیکی و لاستیکی(عمدتا برای خودروسازی و لوازم خانگی) چند ساله مدیره و نزدیک 50-60 تا کارگر دارن که تین دیگه همه رو از نزدیک میشناسه.
                        یعنی خداشاهده یه چیزهایی از زندگی اینها میگه که آدم دلش کباب میشه. مثلا یه کارگری چند روز مانده به انتهای ماه میگفت هر روز به من میگفته فلانی 50 هزار تومن بهم بده تا سر برج که حقوق میدن، گفت آخرش بهش دادم و گفتم برا چته گفته بچه م چند روزه بستنی میخواد و ندارم براش بخرم.
                        من به ضرس قاطع خدمتتون عرض میکنم درصد خیلی زیادی از مردم ایران زیر خط فقر مطلق زندگی میکنن.

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4923

نتیجه امروز یک سری سهام را بردن به گره تا با یک ریزش درست حسابی دامنه نوسان بالاتر ار چک کنند

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                            درست میگید من دیشب در یکی از شهرهای کوچک غرب کشور بودم حدود ۱۰ ۱۰:۳۰ شب بود دیدم مردم کنار یک مغازه تو پیاده رو صف کشیده اند یه لحظه فکر کردم روغن و مرغ و ... میدن که با توجه به ساعت غیر منطقی بود بعد متوجه شدم مغازه کبابی است به نفر همراهم گفتم همه که مینالن از اوضاع پس این صف کباب چیه این وقت شب تو این سرما
                            میخوام بگم درسته خیلی ها مشکل دارن ولی خیلی از مردم وضع بدی ندارند
                            سلام

دارا رو شما به چشم میبینید ولی ندار نه

صف کبابی رو میبینید جز آمار دارا حساب میکنید ولی آمار ندار نمیتونید در بیارید چون تو چشم نیست.

بحث در مورد چس ناله بودن ملت ایران رد نمیکنم. اتفاقا ندارها کمتر ناله میکنند.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

فروش خیلی سهم ها در قیمت های فعلی پشیمونی به همراه داره، مگر اینکه بهترش را جایگزین کنیم.
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/03/16, 09:13.

نظر

• MOSTAFAVI
                                ستاره‌دار(1)
                                • Jun 2012
                                • 5633

#خوب_است_بدانیم_که

1) دلار حواله سنا 22.793 - 23.281 تومان. اسکناس تهران 24.680 تومان.

2) در بورس کالا پلی پروپیلن 464میلیون ريال، PVC هر تن 342 میلیون ريال، اسلب فخوز 138 میلیون ريال، روغن پایه SN500 هر تن 202میلیون ريال، شمش فخوز 106.7 میلیون ريال، لوب کات سبک 97.7 میلیون ريال. ورق فوکا 150میلیون ريال.

3) ارزش معاملات روز دوشنبه 7.3همت. خروج پول حقیقی 475میلیارد تومان. ارزش انتشار اوراق بدهی دولت روز دوشنبه در یک رکورد جدید 40همت.

4) توجه حقیقی ها به گروه دارو، شیمیایی. توجه حقوقی به بانک و پالایش. نمادهای برکت، حق تقدم حکشتی، مارو«، شلعاب، بپاس، وبصادر، دروز توسط حقیقی ها خریداری شد. حقوقی ها وآیند، بنو، غزر، شبندر، وتجارت، وبملت، اپال خریدند.

5) ثعتما، بنیرو، ولملت، امین، خعمرا، شبهرن، فایرا، دفارا، وافری، کنور، خبهمن، فولاد، بکاب، گوهران، نیرو، ورازی ... در خصوص افزایش سرمایه خود گزارش جدید دادند.

**صنایع و شرکت های بورسی

6) مرقام یک قرارداد با بانک تجارت به ارزش 110.6 میلیارد تومان در زمینه خودپردازها منعقد کرده است.

7) بهپاک از محل فروش ونوین سود شناسایی کرده است.

8) کساوه مجوز افزایش نرخ 15درصد از ابتدای سال 1400 دریافت کرده است.

9) سهام شرکت صنايع پوشش ايران با رای دادگاه به وآتی بازگشت.

10) وملل 21واحد از پروژه مروارید را فروخت و 44.3میلیارد تومان سود شناسایی کرد.

11) وپترو در خصوص رای هیات کارشناسی و میزان ذخیره در حساب ها شفاف سازی داد. ذخیره 325 میلیارد، نظر هیات کارشناسی 480-584 میلیارد تومان.

12) ونوین آگهی فروش حدود 20 درصد بیمه نوین را منتشر کرده است.

13) نمایندگان مجلس با اختصاص ۵ درصد از سهام دولتی در عرضه اولیه به بازارگردانی موافقت کردند.

14) اثر بخشی واکسن ایرانی کرونای کوو ایران برکت بیش از ۹۰ درصد گزارش شده است.

15) امروز جلسه در خصوص دامنه نوسان برگزار می گردد. وزیر اقتصاد می گوید "تصمیم گیری در مورد دامنه سه حالت دارد؛ یا دامنه نوسان نامتقارن یک ماه دیگر تمدید می‌شود، یا به حالت قبل برمی‌گردد و یا حالت جدید مثبت و منفی بالاتر در نظر گرفته خواهد شد."

16) رئیس سازمان بورس می گوید "باید یک بسته برای دامنه نوسان طراحی کنیم ولی در نهایت هدف بازشدن دامنه نوسان است . شرایط تعریف شده باید روی دامنه بگذاریم تا منعطف باشه. پیشنهاد ما این است همین دامنه باشد تا بسته نهایی را طراحی و ارایه کنیم." (پس از دامنه نامتقارن، دامنه نوسان باید فرموله شود)

**اقتصاد داخلی و جهانی

17) در سال ۹۹ یک میلیون نفر به جمعیت بیکاران اضافه شد.

18) " اویل پرایس" با انتشار گزارشی از افزایش 129 درصدی واردات نفت چین از ایران در ماه مارس 2021 در مقایسه با ماه فوریه خبر داده است. واردات نفت چین از ایران افزایش یافته و انتظار می رود در ماه مارس سال جاری به طور متوسط به 856 هزار بشکه در روز برسد.

19) تحلیلگران عقیده دارند عملکرد عالی اقتصاد چین در دو ماه اول سال جاری میلادی حاکی از آن است که نرخ رشد تولید ناخالص داخلی در سه ماهه اول 15 تا 20 درصد خواهد بود. به این ترتیب رشد اقتصادی چین در فصل زمستان بالاترین نرخ رشد اقتصادی در میان اقتصادهای بزرگ دنیا خواهد بود.

20) با تشدید محدودیت های زیست محیطی تولید فولاد در چین، به نظر می‌رسد قیمت محصولات فولادی و سنگ آهن وارد فاز واگرایی شده‌اند. امروز در حالی که بهای سنگ آهن نزدیک به ۵ درصد در بازار آتی دالیان افت داشته است، اما محصولات فولادی سطوح قبلی خود را حفظ نموده اند و افت متناسب نداشته‌اند. دولت محلی تانگشان با وضع جریمه های سنگین برای واحد‌های متخلف نشان داده که در اجرای محدودیت‌های تولید فولاد برای هوای پاک جدی است و از این رو، فولادسازان و سرمایه گذاران در خرید سنگ آهن احتیاط بیشتری به خرج می‌دهند.(کاهش تولید و عرضه فولاد = کاهش تقاضای سنگ آهن)

21) منابع تجاری اعلام کردند که آمریکا دومین تأمین‌کننده بزرگ نفت خام هند شد و عربستان در جایگاه چهارم قرار گرفت.

22) سیتی بانک در جدید‌ترین پیش‌بینی خود از قیمت نفت خام برنت، پیش‌بینی کرد در میان محدودیت و سرکوب بیشتر قیمت نفت توسط اعضای اوپک پلاس، قیمت نفت خام برنت تا پایان سال ۲۰۲۱ به ۸۰ دلار در هر بشکه می‌رسد. همچنین این بانک پیش‌بینی خود برای قیمت متوسط نفت برنت در سال ۲۰۲۱ را از ۶۴ دلار به ۶۹ دلار افزایش داد. (این موسسات هرچه قیمت بالا می رود، تارگت بالاتر می دهند اما به نظر من چون با رسیدن قیمت نفت به 70 دلار، کرک اسپرد شدیدا کاهش یافت، پس بالای سطح 70دلار در این مقطع، تقاضا تضعیف می شود)

23) مشاور اقتصادی کاخ سفید می گوید " ریسک افزایش تورم به دلیل استفاده برنامه‌های محرک پایین است اما همچنان تورم را زیر نظر داریم"

24) سنتینو از بانک مرکزی اروپا می گوید "هنوز فاصله زیادی با خروج از بحران داریم و باید از تمام سیاست‌ها درست استفاده کنیم. می‌توانیم از سیاست‌های پولی در کنار سیاست‌های مالی استفاده کنیم."

25) بانک مرکزی استرالیا می گوید "متوقف کردن سیاست‌های مالی می‌تواند مکثی در بهبود اشتغال ایجاد کند. هیئت مدیره تا زمانی که نیاز باشد شرایط سیاست‌های پولی محرک را ثابت نگه می‌دارد. تا زمانی که تورم در محدوده 2 تا 3% قرار نگیرد، نرخ بهره افزایش نخواهد یافت. تا سال 2024 انتظار نداریم به اهدافی که برای اشتغال و تورم در نظر گرفتیم، برسیم."

26) مهرداد کریمخانی می گوید "پیشرفت بزرگ در واکسیناسیون سراسری در آمریکا، چشم‌انداز مثبت بازیابی اقتصاد این کشور و همچنین افزایش تورم انتظاری باعث افزایش نرخ بازده این اوراق شده است. آمریکا 100 میلیون دوز واکسن به مردم این کشور تزریق کرده و 35 میلیون نفر را به طور کامل واکسینه کرده است. "

27) تولیدات صنعتی چین در ژانویه و فوریه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با رشد عالی 35.1% مواجه شده که از انتظار رشد 30% بازار و همچنین عملکرد دسامبر که یک رشد 7.3% بود به مراتب بهتر است. این عملکرد نشان می‌دهد که فرآیند بازیابی اقتصاد دوم جهان در حال سریع‌تر شدن است که خبر خوبی برای کامودیتی‌ها محسوب می‌شود.

28) مهرداد کریمخانی می گوید "قیمت آلومینیوم به هر تن 2227$ رشد کرده که از ژوئن 2018 بالاترین سطح محسوب می‌شود. دلیل این امر محدودیت در تولید این فلز همزمان با بازیابی تقاضا بوده است. دلیل محدودیت در تولید آلومینیوم این بوده که مقامات یک شهر در کشور چین خبر از تعطیلی 34 کمپانی تولید آلومینیوم داده‌اند تا بتوانند اهداف دولت چین در راستای کاهش سطح مصرف انرژی در این کشور در فصل اول سال 2021 را برآورده سازند. تولید آلومینوم بسیار انرژی بر است و این اقدام چینی‌ها منجر به کاهش تولیدات آلومینیوم این کشور به میزان 100 هزار تن در سال خواهد شد."

29) بلومبرگ می گوید "حتی با قیمت 70 دلار در هر بشکه، قیمت‌های فعلی با بسیاری از واقعیات اقتصادی کشورهای حاشیه خلیج فارس مطابقت ندارد. شکاف بین درآمد و هزینه‌های مالی از سال 2015 به شدت گسترده است. واقعیت این است که دولت‌ها به یافتن منابع جدید درآمدی نیاز دارند."

موفق باشید. 26 اسفند 99

@validhelalat

نظر

در حال کار...
                                X