جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

ولی خوب آماتورها!!
    یادشان میرود که معامله گری سخت ترین کار راحت دنیا هست!

نمیگم نیست!
    هست! ولی نه برای همه! نه برای شما دوست عزیز!

برای کسی راحت ترین کار هست که هنر معامله گری را دارد!

ولی این عزیزان خواسته یا ناخواسته تصور میکنند که اتفاقا راحت ترین کار دنیا هست! کاری نداره که!

فکر میکنند با نگاه کردن به چهار تا تحلیل پشمکی تکنیکال! یا چهار تا حرف بنیادی از فلان شرکت و بدتر از اون، چندتا تعریف و تمجید از سوی کسانی که قبلا این سهم را خریده اند و سهامدارش هستند! میخرند و سود میکند دیگه!

کاری نداره که!

پس لابد راحت ترین کار دنیا هست:D

این مرحله اول معامله گری است! که نتیجه اش میشود تعداد کمی افراد خوش شانس که شانسکی سودی میکنند و تعداد بیشتری که شانسکی ضرر میکنند. ولی در نهایت این عزیزان زیان را تجربه میکنند و یا از بازار حذف میشوند یا میروند به مرحله دوم!!

در مرحله دوم معامله گری که امثال بنده و جناب کریس و سایرین هستند. اینا دیگه متوجه شدند که نه! از این خبرا نیست!
    چشمشون ترسیده!

بنابراین دو دل بودن دست کم یک مرحله پیشرفت هست واسه خودش:D

مرحله سوم یا پایانی! یا مرحله ای که طرف تبدیل به معامله گر واقعی و حرفه ای میشود. این مرحله تنها کسانی هستند که استراتژی و برنامه دارند. و البته بخش کوچکی از فعالان هستند که به این مرحله میرسند.

ضمنا هر یک از این مراحل میتونه برای یک نفر ، حتی کمتر از دو سه سال طول بکشه....برسه مرحله آخر و بشه معامله گر حرفه ای

و یکی هم بیست سی سال در همان مرحله اول...یا بیشتر در مرحله دوم درجا بزنه و تصور کنه که چقدر هم تجربه داره:D
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/16, 18:11.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ali salehi
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 222

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      وضعیت بازار خیلی خرابه ، نقدشوندگی بخش بزرگی از بازار عملا به صفر رسیده ، این اتفاق یه بحران واقعی که مشابهش در این سطح اونم نزدیک تعطیلات نوروز کمتر اتفاق افتاده ، از اواخر وقت شنبه یکشنبه آخرین فروشنده های پول لازم سعی میکنن هر جور شده سهامشونو اینور سال بفروشن تا بتونن قبل از تعطیلات پولشونو برداشت کنن بصورت سنتی هر سال بعد از اتمام این موج فروش برای چند روز بازار مثبت میشد امسالم سال ویژه ای هست احتمالا دولتم با تجهیز منابع تلاش میکنه برای حفظ روحیه سهامدارام شده بازارو مثبت کنه الانم انتظار خیلیا همینه و خریدهاشونو با این پیش زمینه انجام میدن ، امیدوارم بتونن همه صفهای فروش جمع کنن و بازارو واقعی برای چند روز مثبت کنن اگه نتونن بحران پیچیده تر و عمیقتر میشه
      تقریبا طبق پیش بینی داریم پیش میریم..
      الان احتمالا همتی و شرکا دارن حسابای کارگزاریا رو چک میکنن ببینن وضعیت نقدینگی سهامدارا چطوره ، اگه مطمئن بشن میتونن با کمترین تلفات یه کاریکاتوری شبیهه عید پارسال بوجود بیارن و ته مونده پولای خنگ گیر بندازن حتما اینکارو میکنن ،احتمالا الان دارن نقشه هاشونو هماهنگ میکنن ، کدوم سهمو پروژه کنن کدومو معکوس بکشن ، شک نکنید اینجارم رصد میکنن ، چون میدونن پولای چموش اینجاها پلاسن ، خنگا تلگرام و سهامیاب میچرن
      قبلنم گفتم برای چندمین بار تکرار میکنم بازار همچنان حباب داره روند نزولی ادامه خواهد داشت اما از نوسانات بازارم میشه استفاده کرد ، نوسانتونو بگیرید به ریش دولت و همتی و دژپسند بخندید ، هر چی ببرید حقتونو سالها خاک این بازارو خوردید ضرراتونو قبلا دادید نوسانای مثبت بازار حقتونه
      الان ریسک افزایش دامنه نوسان به ریسکهای بازار اضافه شده ، از اینا هیچی بعید نیست ممکنه چند روز مثبت کنن یهو دامنه رو منفی 10مثبت 10کنن هر چی دادن فوری ازتون پس بگیرن ، برای همین بیش از حد احتیاط کنید

نظر

• ایرانی
        ستاره دار(1)
        • Jun 2011
        • 2577

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
        بسیار عالي. موضوع خوبي شكل گرفته. و دوستان نظرات گرانبهايي ارائه كردن.
        من قبلا مدتي پيش چند خطي در اين مورد نوشتم.;;)@};-
        بنده بر خلاف دوستان که همیشه توصیه به نوسانگیری میکنند، بنده معتقد به سهامداری در سهام بنیادی DPS محور با سرمایه کم و در ابتدای رشد و بلوغ شرکت است که در آینده با طرح های توسعه ای پتانسیل رشد داشته باشند.
        اصلا توصیه به خرید سهام شرکتهای ضعیف و زیانده در هیچ بازاری و هیچ زمانی ندارم.
        در تکمیل فرمایش شما،
        مثل همین سهم ومعادن که الان حسابی بزرگ شده.
        اگر شخصی مثلا در اوایل دهه 80 تا به امسال سهامدار ومعادن بوده باشد، اگر هیچ خرید و فروشی هم نمیکرد و دست به سهمش نمیگذاشت، و در اين 20 ساله اصلا بورس و تابلو معاملات نگاه نميكرد، هر ساله میانگین تقریباً بالاي 150% سود برایش داشته است.
        این درصد سود با احتساب رشد سهم و تقسیم سود مجمع و افزایش سرمایه های متوالی چندین ساله است.
        یعنی حتی در زمانی که بورس کم رونق و ریزشی بود و یا بانکها یک زمانی بالای 27% سود میدادن، و یا در زمان انتخاب احمدی نژاد که تا 4 الی 5 سال بورس سقوط کرد و تمام این عوامل ، ومعادن بطور میانگین چنین بازدهی داده است.
        البته الان هیچ توصیه ای به خرید ومعادن ندارم، چون این سهم تا الان بیشتر پتانسل آن آزاد شده و حسابی بزرگ شده است.
        سلام و عرض ادب
        اگر حوصله دارید پست فوق را مطالعه فرمایید در مورد سرمایه گذاری مطمئن.@};-
        در گذشته سهمی به مانند ومعادن به مانند گاو شیرده بهترین و مطمئن ترین سود را برای سهامداران در تمام بازارهای مثبت و منفی داشته است.
        از دو سال پیش سهم کگهر.
        که در حال حاضر آن دو سهم فوق از مرحله بلوغ گذشتن و با توجه رشد متمادی و میزان سرمایه رشد خودشون را انجام دادن و توصیه ای به خرید آنها نیست.
        به نظرم در حال حاضر سهم اپال به مانند ومعادن 15 و 20 سال پیش است و در ابتدای رشد و بلوغ.
        اپال با توجه میزان سرمایه و شرکتهای بزرگ معدنی و صنعتی و فلزی زیرمجموعه و طرح های توسعه ای بزرگ، رشد خوبی در پیش دارد.
        سهم اپال یک سرمایه گذاری مطمئن برای سالیان سال است.
        فقط به عنوان نمونه اشاره ای کوتاه و مختصر به چند شرکت اپال که در آستانه عرضه در بورس هستند.
        شرکتهای زیرمجموعه اپال با حداقل گرفتن و محافظه کاری ارزش بازار آنها.
        1- سهم اپال از فولاد سبزوار: 25 هزار میلیارد تومان
        2- سهم اپال از کارخانه تولید کنسانتره 2.6 ملیون تنی: 18 هزار میلیارد تومان
        3- سهم اپال از کارخانه تولید گندله 5 ملیون تنی: 20 هزار میلیارد تومان

ارزش بازار فعلی اپال در بورس 36 هزار میلیارد تومان :)

ارزان ترین هلدینگ معدنی و صنعتی و فلزی در بورس.
        آخرین ویرایش توسط ایرانی؛ 2021/03/16, 19:08.

نظر

• mossafer
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 86

نتیجه جلسه در مورد دامنه نوسان چی شد؟ کسی خبر دار؟

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

بازار جوری شده که فقط باید روی سهم های خاص تمرکز کرد، این هفته تعداد نسبتا خوبی از سهم ها حدود ۱۰ درصد رشد داشتن و در هفته های آتی نیز این اتفاق تکرار خواهد شد اگرچه خیلی سهم ها هم در صف فروش باشن.
            البته سهمای زیادی هستن الان که با دلار ۲۰ تومن انتظار رشد حداقل ۵۰ درصدی تا خرداد میشه ازشون داشت.
            به نظرم تا وقتی سهم های ارزشمند در صف فروش باشن نباید طمع کرد و بهتر هست با سودهای ۱۰ و ۲۰ درصدی سوئیچ کرد روی گزینه های جدید

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11250

در اصل توسط mossafer پست شده است View Post
              نتیجه جلسه در مورد دامنه نوسان چی شد؟ کسی خبر دار؟
              درود
              قرار است دامنه افزایش یابد وزمانش به سازمان سپرده شد ... احتمالا سقف این رالی زمان تغییر نوسان افایون هست!

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

دربازار امروز متوسط بازدهی سالانه اخزا به21درصد بازگشت
                ازدلایل اصلی ورود پول درروزهای ابتدایی سال اتی به بازار میتونه کاهش بازدهی سالانه اخزا باشه که به طور عرف حدود19درصد بوده

نظر

• ali1398
                  عضو عادی
                  • Nov 2020
                  • 25

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  این گزارش ها حتی اگر درست هم باشند مغرضانه هستند!

شاید هم عزیزان اصول گرا چون میدونن دولت بعدی از آن جوان حزب الهی خواهد بود، از الان دارن چاله اش رو میکنن که بععله! اگر تورم شد تقصیر کس دیگه بوده!

این دولت مقصر است برای تورم بی حساب دو سه سال قبل تا نیمه اول امسال. مقصر است بخاطر اینکه دولت اول روحانی با رکود تورم را کنترل کردند....مقصر است بخاطر اینکه نیمه دوم امسال هم مجددا با رکود دارن تورم را کنترل میکنن. با کاهش سرعت گردش پول...با گیر دادن به تراکنش های بزرگ...با مسخره بازی...

هرچند مقصر اصلی گنده تر از ایناست...

اگر سال آینده تورم داشته باشیم ، هزار دلیل میتونه داشته باشه ولی بخاطر اینکه همتی پول پاشی کرده امسال! نخواهد بود. چون همتی مثل جارو برقی این روزا داره پول جمع میکنه تا پول بپاشه!

دست کم در این روزها شاهد هستیم که روزی خدا تومن فقط اوراق میفروشه همتی. این یعنی جمع کردن نقدینگی از سطح جامعه و سیاست انقباضی که رکودی و ضد تورم هست.

همین سیاست همتی هست که ما را در بورس به خاک سیاه نشونده! پول پاشی کجا بود
                  بدبختی اینجاست که سیاست های کلی جای دیگر گرفته می شود و همتی و ... ابزارهای اجرای این سیاست ها می باشند. با برنامه های پولی و مالی ان فرامین راعملی می کنند.در واقع اینها تکنوکراتهای ماهری هستند.اشکال از سیاست ها است و یا بطور خلاصه حرف ظریف که گفته بود ما خودمان تصمیم گرفتیم اینجوری زندگی کنیم.
                  هرچند بیشتر مردم همچین تصمیمی در واقع نگرفته اند.
                  در منطقه جنگی که خدمت می کردم تیپ ما خط نگه دار بود و شامل 15 قله بودغروبها هر روز توپخانه عراق بطور تقریبی 500 گلوله خمپاره به سمت ما شلیک می کرد و ما یک ساعتی در سنگرها زمین گیر می شدیم.من امدادگر بودم. و همیشه از این گله می کردم که چرا ادوات ما به عراق جواب نمی دهد تا اینکه اتفاقی مسئول توپخانه مان را دیدم و گله کردم و گفتم چرا جواب آنها را نمی دهند.حرف جالبی که زده این بود.
                  "برادرم سهمیه ماهانه ما 1000 گلوله است و قیمت یک گلوله خمپاره صدو بیست(در سال 1365) پنج هزار دلار است. "

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4097

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                    فکر میکنم همان اشتباهی که در خساپا کردید در مورد صندوق ها پالایش و دارا یکم مرتکب میشوید.
                    به نظر من قرار نیست آش نذری بدهند و کاری میکنند بازار به همین نتیجه شما برسد که اینها آش دهن سوزی نیستند، بعد یهو به خودش بیاید ببیند کل آش را خورده اند و ته دیگ را هم لیس زده اند!
                    این بازار فعلی اونی نیست که بخواد بترکونه و پرواز کنه . همگان دانیم که یه جو مثبت است و بعدش دوباره ... پس باید از فرصت ها بهینه استفاده کرد . منظور از گفتن دارا و پالایش دیگه لطفی نداره خریدشون ، بهینه بودن سبد و خریدها است
                    10 روز پیش به این نتجیه رسیدم و گفتم خرید اینها لطفی دیگه نداره و فقط نوسان گیرها افتادند توشون
                    سند و مدرکش هم روند معاملاتشون است

دارا هفته گذشته تا بالای 15 هزار و امروز با این جو مثبت زیر 15 بعد از یک هفته
                    پالایش هفته گذشته بالای 9 هزار و امروز با این جو مثبت بازار و گروهش زیر 9 . همه چیز گویاست . حتی سهام مربوط به خودشون یعنی بانکی و پالایشگاهی میخرید کسی حداقل 10-15 درصد این یک هفته سود برده بود
                    حالا اینکه بعد چی میشه را نمیدونم ولی بهینه خرید مهم است و استفاده از فرصتها . فرصت سوزی در این بازار خودش نوعی عقب افتادن است

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4097

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                      درود
                      قرار است دامنه افزایش یابد وزمانش به سازمان سپرده شد ... احتمالا سقف این رالی زمان تغییر نوسان افایون هست!
                      با این بلاتکلیفی به نظرم شوربختانه قفلی ها در صف فروش همچنان قفل بمانند تا زمانی که دامنه زیاد شود و خریدار منتظر منفی 5 ها بماند . هر کدوم هم جمع شود احیانا فشار فروش اگر صف فروش مجددشون نکنه ولی بالائی هم نزنند . این تحلیل است نه ارزو . چون برخی تحلیل ها مطابق با ارزوهاست . خودم گفتم در ثپردیس قفل هستم

در ضمن روزی که اعلام میکنند ، روز بعدش هم احیانا شاهد منفی یا صف فروش شدن بزرگان باشیم حداقل در یک هیجان یکی دو روزه
                      در کل این استخوان در زخمی جالبی نیست . به نظرم باید هفته اول سال اینده احتیاط کرد
                      ضمن اینکه باید ببینیم حالا که محدوده 1270-1280 عبور کرد تا کجا میخواد جلو بره . فکر میکنم یه 80-100 هزار تا دیگه جا داره به شرطی که یهو زیاد تر شدن دامنه خبرش نیاد بیرون و اجازه بدهند فعلا بازار به روندش ادامه بدهد

در کل بازاری که تشت رسوائیش با این جینگولک بازی ها و روند نزولی 7 ماه گذشته افتاده ، هر اتفاقی یک شوک تلقی میشه

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11250

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        با این بلاتکلیفی به نظرم شوربختانه قفلی ها در صف فروش همچنان قفل بمانند تا زمانی که دامنه زیاد شود و خریدار منتظر منفی 5 ها بماند . هر کدوم هم جمع شود احیانا فشار فروش اگر صف فروش مجددشون نکنه ولی بالائی هم نزنند . این تحلیل است نه ارزو . چون برخی تحلیل ها مطابق با ارزوهاست . خودم گفتم در ثپردیس قفل هستم

در ضمن روزی که اعلام میکنند ، روز بعدش هم احیانا شاهد منفی یا صف فروش شدن بزرگان باشیم حداقل در یک هیجان یکی دو روزه
                        در کل این استخوان در زخمی جالبی نیست . به نظرم باید هفته اول سال اینده احتیاط کرد
                        ضمن اینکه باید ببینیم حالا که محدوده 1270-1280 عبور کرد تا کجا میخواد جلو بره . فکر میکنم یه 80-100 هزار تا دیگه جا داره به شرطی که یهو زیاد تر شدن دامنه خبرش نیاد بیرون و اجازه بدهند فعلا بازار به روندش ادامه بدهد

در کل بازاری که تشت رسوائیش با این جینگولک بازی ها و روند نزولی 7 ماه گذشته افتاده ، هر اتفاقی یک شوک تلقی میشه
                        درود
                        تا1420-1380 مقاومت خاصی نیست .. اگر دلار درایام عید یک بالای موقت تا 26هم بزنه .. هیجانی هم شاید 1500 را دیدیم ...
                        اما درکل این اخرین فرصت ها دراین دولت برا استفاده از نوسانات هست به نظرم با ترس و جنبه احتیاط بسیار بالا!

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          درود..
                          همه ما اشتباه میکنیم...ولی حتی یکبار بهش فکر کردیم؟!..دلیل این اشتباهمون چی بوده؟!..یکبار شده..دلیل خرید و فروش سهم ایکس را بدانیم؟!...ما میدانیم که اشتباه میکنیم..اما آنقدر به اشتباه عادت کردیم..که موجب اعتیاد شده....میدانیم اشتباهمان از کجاست...اما نمی توانیم...این عادت را ترک کرده...و یک عادت خوب جایگزینش کنیم..

اگر دوستان تمایل داشته باشند...یک تاپیک بزنیم..و در مورد اشتباه معاملاتیمون...و راهکاری که میتوانیم ارائه بدیم....آنجا در موردش بحث کنیم...میتونیم به نتیجه خوبی برسیم...
                          موافقم . یه تاپیک هم به نظرم برای بررسی سهام به کف رسیده از منظر تکنیکالی یا تابلو خوانی یا مناسب خرید برای روزهای بعد یا انحصارا روز بعد بد نیست
                          تاپیک فعلی که میگه امروز چه کردید و چرا به نظرم دردی دوا نمیکنه . فقط یه گزارش دهی دوستان است که انتقاد هم به این روش داشتم
                          بهتر است در مورد نمادهائی که میتونه برای بررسی روز بعد مورد تحلیل قرار بگیرد زوم کرد

مثلا من غمینو را برای بررسی پیشنهاد میدهم نه برای الزاما فردا ، بطور کلی و روزهای بعد . این فقط یک نمونه است . نمونه تاپی هم نست ولی قابل بررسی است . همینجوری چشمم بهش افتاد

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

به احتمال زیاد تغییر دامنه نوسان در روزی که بازار مثبت کامل است و خیلی از سهام صفهای خرید نسبتا سنگینی دارند اعلام خواهد شد !

نظر

• window
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 242

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

امروز برای چندین بار....اردر خرید روی 8650 گذاشتم..برای خرید..اما جرات زدن خرید را نکردم...میدانم اشتباه کردم..فردا میتونه نوسان خوبی بده...
                              بانگک نوین را هم خوب جایی خریده بودم...آن هم از دست رفت...با حسرت 20%سودی که میتونستم بگیرم را نگاه کردم...
                              فیروزه نیز همچنین/:.negaran.:/
                              ایراد کارم کجاست؟!:-?~X(
                              نظر من درآوردی :
                              هر سهمی که بالاخره برای فردا تصمیم به خرید گرفتیم. در Tsetmc به سابقه ش بریم. فیلم 3 روز گذشته ش رو از اول تا آخر با سرعت 20 ثانیه حداقل دوبار با پیشگشایشش نگاه کنیم. هر فیلمش کمتر از 12 دقیقه وقت میگیره.3 روز میشه 35 دقیقه . دوبار نگاه کنیم میشه 70 دقیقه.
                              هم میفهمیم اصلا ریتمش به بدنمون سازگاره یا نه.(این از اون حرفها بودا!!) هم کاملا توی جو معاملاتش قرار میگیریم.جسارت فشار دادن دکمه ش رو پیدا میکنیم.
                              هرچند مسئله اصلی همان هدف و استراتژی هست که قبلا گفتن.
                              حالا من که دقیقا رو 8650 خریدمش مثلا چه گلی به سرم زدم.فک نکنم همچین تحفه ای هم باشه خخ. اونی که شتران گرفت برد کرد.

نظر

• window
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 242

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                                این همه وقت گذاشتن و جلسه شورای عالی بورس تشکیل دادن نتیجه ش این شده:
                                افزایش دامنه نوسان تصویب شد اما تعیین اندازه و زمان اجراش بر عهده سازمان بورس گذاشته شد!!
                                خب نمی تونستید همین الان توی جلسه این کار رو انجام بدین؟؟
                                حالا این می شه یک اهرم و چماق در دست مدیران میانی سازمان که هر وقت خواستند بازار رو باهاش اذیت کنن.
                                حالایعنی چی؟ وقتی کردنش -2+6 ، عمه من این کارو کرد؟
                                نشستن دور هم آخرش هم گفتن خودتون یه غلطی کردین خودتون هم بایدتا اخرش باید برید.

نظر

در حال کار...
                                X