جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • afshinamin
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 4495

پاسخ : جــــو بــــازار

همه دولتهایی که روساشون فوت نکردن بد بودند !!!

بنی صدر
    میروحسین موسیو
    هاشمی
    خاتمی
    احمدی نژاد
    روحانی
    فقط ما خوبیم
    همه بد هستند !!
    واقعا چرا انتخابات ریاست جمهوری رو جمع نمیکنند
    چه کاریه اصلا
    هرکی دوست دارند بشه تدارکاتچی

نظر

• cliff
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 303

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
      عرض ادب

همون گزینه در سایت کفایت می‌کنه و نیازی به مراجعه حضوری نیست. یکی دو روزه اضافه می‌کنن. حداقل قبلاً اینطور بود.
      سلام ، من چند سال قبل یه بار اینکارو کردم ، تلفنی البته و همون موقع هم اضافه شد ، در حد چند دقبقه طول کشید
      Using Tapatalk

نظر

• علیرضا حسنی
        عضو فعال
        • Mar 2019
        • 1642

خب از اونجایی که من ماهی فقط یک روز مسدود نیستم در ارتباط با اقتصاد خیلی سریع نظرمو میگم.

سال آینده سال عجیبی خواهد بود. میتونم با احتمال فراوون بگم ۸۰ درصد افرادی که الان دارن این متن رو میخونن که میدونم اکثریت از قدیمی ها و با تجربه های بازار هستن سال آینده زیان های بسیار سنگین خواهد کرد.

اونهایی که از رو دست این و اون خرید میکنن، اونهایی که نقاشی و ابر و ماه و خورشید میکشن و با چارت بازار رو تحلیل میکنن، اونهایی که هر جا صف خریده میچپن توش هستن و به قولی پیرو پول هوشمند و تابلوخوان های بازار و... اینها همه کاندید نابود شدن سرمایه در سال ۱۴۰۰ خواهند بود.

خیالتون رو راحت کنم هر کسی مباحث اقتصاد کلان رو نمیدونه، هر کسی نمیدونه بودجه دولت چیه تراز نامه بانک مرکزی چیه، هر کسی نمیدونه پایه پولی چیه، عرضه پول چیه، بازار باز چیه، بهره چیه تورم چیه، هر کسی بودجه امریکا رو نمیدونه، هر کسی ترازنامه فدرال رزرو نمیدونه چیه هر کسی هر روز که پا میشه بازارهای دنیا و ایندکس های اقتصادی جهانی رو چک نمیکنه. سال دیگه رفته قاطی باقالی ها. نه فقط تو ایران همه جای دنیا. فقط تو ایران یارو یه کله دیگه میره قاطی فقرا.

در مورد پیش بینی از بورس من امیدوارم یکی دو ماه فصل بهار بازار خوبی داشته باشیم. بنظرم تو این یکی دو ماه تونستید سودی ببرید بردید اگه بازار خوبم بود طمع نکنید قبل از تابستون سرمایه تون رو از بورس خارج کنید و حالا بسته به شرایط اون روز دنیا و ایران وارد طلا یا دلار یا خودرو یا مسکن بکنید. من خودم طلا و یا خودروی چینی رو ترجیح میدم چون از مرداد ماه با سررسید اوراق مرابحه و همینطور برجسته شدن کسری بود سال جاری کم کم تورم های افسار گسیخته خواهیم داشت. تو اون شرایط من ترجیح میدم پولم تو بورس یا هر بازاری که تحت اختیار همتی و رفقا هست نباشه.

بین صنایع بورسی هم من خودم صنعت بانکداری رو برجسته ترین صنعت بازار میدونم در شرایط ادامه تحریم و تورم های بالا چون ضمن اینکه بانکداری بسیار منتفع میشه از این اوضاع ریسک حذف رانت انرژی و بمباران کارخونه و قرق شدن کشتی و این جور ریسکهای صنایع دلاری رو هم نداره.

پر پتانسیل ترین سهم بورس هم در این مقطع به نظرم دارا یکم هست.

براتون آرزوی سالی کم زیان رو دارم.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

شایعاتی در مورد دریافت پیام هایی از طرف 5+1 به ایران در جهت تسهیل دسترسی به منابع ارزی و صادرات نفت شنیده می‌شود.

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

بر اساس شایعات پس از آنکه انصارالله یمن اعلام کرد تنها در صورتی که رژیم سعودی محاصره دریایی و هوایی یمن را کنار بگذارد با آتش‌بس موافقت خواهد کرد، چهار نفتکش اعزامی به یمن، از محاصره رژیم سعودی عبور کرده و قرار است در بندر الحدیده یمن پهلو بگیرند.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
              هامونی مدیر عامل فرابورس:

روشهای عرضه اولیه تغییر می‌کند!

به احتمال فراوان شرکت‌ها بزرگ در دو مرحله، شرکت‌ها متوسط به روش حراج و شرکت‌ها کوچک تنها به #صندوق‌های_سرمایه‌گذاری عرضه می‌شوند❗️
              @twitter_bourse

خدایا چرا حتی یک تصمیم درست هم به نفع بازار سرمایه نگرفتند اینها؟؟؟؟؟
              یعنی چی که فقط صندوق ها حق داشته باشند سهام شرکت های کوچک تازه وارد به بورس رو بخرن؟؟؟
              دوست عزیز از این به بعد با شکل دیگه ای از بازار مواجه خواهید بود، هر روز ممکنه هر قانونی در بازار اجرا بشه. این سناریوها و مداخلاتی که تا الان در بازار اتفاق افتاده تازه انگشت کوچیکه سناریوها و مداخلاتی هست که در آینده اتفاق خواهد افتاد.

اومدی تو بازاری که همتی میخواد گوشِت رو ببره، حقوقی ها میخوان گوشت رو ببرن، من میخوام گوشت رو ببرم، توم میخوای گوش بقیه رو ببری.

خیالت رو راحت کنم همینی که هست اگه نمیتونی تو این بازار کار کنی برو خودکشی کن، نمیگم پولت رو ببر بیرون چون فایده نداره. پولت رو تو هر بازاری ببری از الان هزار تا سناریو براش چیدن. امسال دیگه سال ننه من غریبم بازی نیست همگی وارد بازی هانگرگیم (بکش تا زنده بمانی) شدیم.

ول کنید دیگه این سوسول بازی ها رو. این چرا اینکارو کرد اون چرا اونکارو نمیکنه.

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                خب از اونجایی که من ماهی فقط یک روز مسدود نیستم در ارتباط با اقتصاد خیلی سریع نظرمو میگم.

سال آینده سال عجیبی خواهد بود. میتونم با احتمال فراوون بگم ۸۰ درصد افرادی که الان دارن این متن رو میخونن که میدونم اکثریت از قدیمی ها و با تجربه های بازار هستن سال آینده زیان های بسیار سنگین خواهد کرد.

اونهایی که از رو دست این و اون خرید میکنن، اونهایی که نقاشی و ابر و ماه و خورشید میکشن و با چارت بازار رو تحلیل میکنن، اونهایی که هر جا صف خریده میچپن توش هستن و به قولی پیرو پول هوشمند و تابلوخوان های بازار و... اینها همه کاندید نابود شدن سرمایه در سال ۱۴۰۰ خواهند بود.

خیالتون رو راحت کنم هر کسی مباحث اقتصاد کلان رو نمیدونه، هر کسی نمیدونه بودجه دولت چیه تراز نامه بانک مرکزی چیه، هر کسی نمیدونه پایه پولی چیه، عرضه پول چیه، بازار باز چیه، بهره چیه تورم چیه، هر کسی بودجه امریکا رو نمیدونه، هر کسی ترازنامه فدرال رزرو نمیدونه چیه هر کسی هر روز که پا میشه بازارهای دنیا و ایندکس های اقتصادی جهانی رو چک نمیکنه. سال دیگه رفته قاطی باقالی ها. نه فقط تو ایران همه جای دنیا. فقط تو ایران یارو یه کله دیگه میره قاطی فقرا.

در مورد پیش بینی از بورس من امیدوارم یکی دو ماه فصل بهار بازار خوبی داشته باشیم. بنظرم تو این یکی دو ماه تونستید سودی ببرید بردید اگه بازار خوبم بود طمع نکنید قبل از تابستون سرمایه تون رو از بورس خارج کنید و حالا بسته به شرایط اون روز دنیا و ایران وارد طلا یا دلار یا خودرو یا مسکن بکنید. من خودم طلا و یا خودروی چینی رو ترجیح میدم چون از مرداد ماه با سررسید اوراق مرابحه و همینطور برجسته شدن کسری بود سال جاری کم کم تورم های افسار گسیخته خواهیم داشت. تو اون شرایط من ترجیح میدم پولم تو بورس یا هر بازاری که تحت اختیار همتی و رفقا هست نباشه.

بین صنایع بورسی هم من خودم صنعت بانکداری رو برجسته ترین صنعت بازار میدونم در شرایط ادامه تحریم و تورم های بالا چون ضمن اینکه بانکداری بسیار منتفع میشه از این اوضاع ریسک حذف رانت انرژی و بمباران کارخونه و قرق شدن کشتی و این جور ریسکهای صنایع دلاری رو هم نداره.

تورم داشته باشیم و قیمت دلار رشد کنددر سال 1400 قیمت سهم های بنیادی مربوط به دلار روند صعودی خواهند داشت در چند ماه گذشته که بازار بورس ریزش کرده و بازار مسکن رشد قیمت 20 درصد داشت خرید و فروش خاصی انجام نمیشه و معاملات در رکود میباشد رشد بازار بورس در 6 ماهه اول با چراخ سبز نظام بوده بعد دولت روحانی اگر شرایطی دوباره پیش بیاید دوباره ناچار میشوند از بازار بورس حمایت کنند مثل 6 ماهه اول سال 99 بازار بورس فقط در 2 حالت ریزش میکند اول اینکه قیمت دلار کاهش پیدا کند زیر 18 هزار تومان که بسیار بعیده مگر با رفع کامل تحریم ها و دوم اینکه جنگی رخ بده

الان سهامی داریم با اینکه شاخص کل از 2100 واحد رسیده به 1300 هزار واحد فقط 200 تومان کاهش قیمت داشته که ظرف 2 روز 3 درصد هم بخوره جبران میکنه سهم بنیادی
                پس شما زیاد نگران سهم خوب نباش فقط به فکر خودت باش که جو گیر نشی
                و گر نه با رشد تورم و رشد قیمت دلار بازار بورس باز هم رشد خواهد کرد بهتر از بازار های دیگه
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20667

دوست عزیز از این به بعد با شکل دیگه ای از بازار مواجه خواهید بود، هر روز ممکنه هر قانونی در بازار اجرا بشه. این سناریوها و مداخلاتی که تا الان در بازار اتفاق افتاده تازه انگشت کوچیکه سناریوها و مداخلاتی هست که در آینده اتفاق خواهد افتاد.

اومدی تو بازاری که همتی میخواد گوشِت رو ببره، حقوقی ها میخوان گوشت رو ببرن، من میخوام گوشت رو ببرم، توم میخوای گوش بقیه رو ببری.

خیالت رو راحت کنم همینی که هست اگه نمیتونی تو این بازار کار کنی برو خودکشی کن، نمیگم پولت رو ببر بیرون چون فایده نداره. پولت رو تو هر بازاری ببری از الان هزار تا سناریو براش چیدن. امسال دیگه سال ننه من غریبم بازی نیست همگی وارد بازی هانگرگیم (بکش تا زنده بمانی) شدیم.

ول کنید دیگه این سوسول بازی ها رو. این چرا اینکارو کرد اون چرا اونکارو نمیکنه.
                  سلام.بنده هیچوقت ندیدم تو ب بورس امیدوار باشی..:D

ترس در بورس و سهام رو میشه مدیریت کرد:D از ترست بکاه:D

واینقدر سراغ بازارهای بی مصرف نرو:D
                  ///

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

...............
                    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2440

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                      حسین راغفر:

بخش زیادی از ارز کشور برای واردات کالاهایی که در داخل امکان تولید دارند، خرج می‌شود.

یکی از اصلاحات مهم تقویت پول ملی است.

اولین کار دولت بعدی باید این باشد که با تقویت تولید ملی، دلار را به ۱۰ هزار تومان کاهش دهد و حتی به کمتر از این میزان برساند.
                      سلام چنین چیزی امکان نداردطرفی که پولش گذاشته توی بانک 5میلیاردش میشود12ونیم میلیاردمحال 100درصد
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20667

اینا اقتصاد دان نیستن...مدارکشون ب درد عمشون میخوره...راغفر(-:

سگ ... تو اون کسی ک به اینا اقتصاد یاد داد و مدرکشو گرفتن..:D

بد بخت اون مردمی ک ب حرف اینا کته(-:
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20667

من یادمه از دوم راهنمایی ک بودم یعنی۱۲ سالگی..که میشد ۲۰ سال پیش...همینجور شعار اشتغال و ساخت مسکن میدادن

و همیشه کشور مشکلات اقتصادی داشته(-:
                          ///

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

خوب نهایتا آخرش چی میشه؟
                            به کجا میخوان برسن؟

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2440

♦️افزایش قیمت نفت با مسدود شدن کانال سوئز

?️مسدود شدن کانال سوئز مصر توسط یک کشتی باربری، قیمت نفت و کالاها در بازارهای جهانی را افزایش داد.
                              هربشکه نفت برنت در معاملات با بیش از ۳ درصد افزایش به ۶۲ دلار و ۷۷ سنت رسید.
                              هر بشکه نفت خام غرب تگزاس هم با نزدیک به ۲ دلار افزایش به ۵۹ دلار و ۷۰ سنت رسید.
                              این اتفاق در کانال سوئز باعث بالا رفتن ارزش فلزاتی نظیر آهن و مس هم شد.
                              کانال سوئز مصر توسط یک کشتی بزرگ باربری که کنترل خود را از دست داده بود ، مسدود و باعث ترافیک دریایی در این منطقه دریایی شد./ایرنا

@ghimat_online
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• Behzadgold
                                ستاره‌دار (۲)
                                • May 2020
                                • 172

سلام آقای حسنی
                                دفعه قبل جزو معدود کسانی بودی
                                که پالایش خریدی و سود
                                خوبی کردی
                                هر کسی تحلیل و نظر خودش رو داره
                                تحلیلهای شما هم شاید در بعضی
                                موارد بهترین تحلیل باشه
                                امیدوارم با دوستان بورسی و اعضای
                                این سایت مقداری ملایم و مهربان
                                باشید تا باز هم مسدود نشوید
                                و بتوانیم در میان این جمع برای