جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • CHESTER.2020
    عضو فعال
    • Apr 2020
    • 1255

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
    اولا که ایران ونزوئلا که هیچی، سوریه و یمن هم بشه اون اتفاقی که شما تصور کردی نمیفته. دوما که یه نگاه به تاریخ ۲ هزار سال اخیر ایران بندازی متوجه میشی ایرانی ها از بعد از حمله اسکندر و اعراب و بعدش مغول و ترک و متفقین و... همواره در فلاکت زندگی میکردن و کیفیت زندگی ۷۰ سال اخیر ما بهترین در ۲ هزار سال گذشته بوده، خیال نکن حالا اینجا سویس بوده قبلش. ایران حتی با آمریکا وارد جنگ هم بشه بعید میدونم دیگه هیچوقت به اون کثافت و اون حقارت تاریخی که داشتیم برگردیم.

من خودم یکی از طرفداران جنگ هستم. مسیر آقایی و بزرگی نه فقط برای ملت ما برای هیچ ملتی از تو خونه زیر باد کولر نشستن نگذشته، نه ما بدون تقابل نهایی با غرب میتونیم به خواسته هامون برسیم نه اونها. آمریکایی هام توهمشون همینه، هنوز فکر میکنن بدون هزینه دادن در یک جنگ بزرگ میتونن ایران رو مهار کنن. انقدر ابله هستن که هنوز فکر میکنن میشه کاری کرد مردم ایران بریزن جمهوری اسلامی رو سرنگون کنن و بعدش موفقیت رو تقدیم عمو سام کنن. فعلا هم که انگشت وسطی رو هم از جمهوری اسلامی گرفتن هم از مردم. بیشتر هم خواهند گرفت.
    قوی سیاهو خوندی؟ بیتکوینه امسالو دیدی؟ رفتنه ترامپو ؟ فروپاشیه شوروی و...

چیزی که فعلا مشخصه اینه که مثل امواج توو در تووی الیوت امریکا یه انگشته وسط به حکومت داده واسه رفع تحریم حکومتم یه انگشته وسط به ملت داده برای تغییر رویه و حاکمیت عقل بجای تستسترون!!

شما که جنگ طلبی یادت باشه اولین موشک رو خاک خودت فرود بیاد باز هم مثل امواج الیوت چندا تا جنگ توو در توو راه میندازه. بیگانه با جکومت. و جکومت با داخلی های ناراضی و...

مسیر آقایی و بزرگی از زرنگی میاد از بها دادن به آموزشو پروش و احمق بار نیاوردن و تن پرور نکردن نسل بعدی و باهوش کار کردن بجای خر کاری کردن میاد نه از موشک پروندن برای کسایی که صد سال قبل تو موشکو اختراع کردن...تو اتم بزن اون هیدروژنی میزنه تو آس روو می کنی واسه کسی که خودش ورقو اختراع کرده!!

شما این خرعبلاتی که از جنگ به خوردت دادنو فاز جنگ جنگ تا پیروزی گرفتی اما واقعیتای جنگه قبلیو خواستی بدونی بگرد دنبال فرمانده ارتشایی که از خاطرات سربازاشون میگفتن.. سربازایی که شش ماه تا یکسال حمام نمیرفتند و خواب دوش میدیدند... اونارو من میشناسم عمری باهاشون زندگی کردم.

بعد شاید شما خواستی بری به ده دلیلی نداره الباقیم ببری ... جماعتی اون روزا رفتن به ده که میلیون ها نفر الان دوباره نرن به ده...اما چه فایده که چرخو باید از اول اختراع کنیم...
    آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/03/25, 15:22.
    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• علیرضا حسنی
      عضو فعال
      • Mar 2019
      • 1642

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
      قوی سیاهو خوندی؟ بیتکوینه امسالو دیدی؟ رفتنه ترامپو ؟ فروپاشیه شوروی و...

چیزی که فعلا مشخصه اینه که مثل امواج توو در تووی الیوت امریکا یه انگشته وسط به حکومت داده واسه رفع تحریم حکومتم یه انگشته وسط به ملت داده برای تغییر رویه و حاکمیت عقل بجای تستسترون!!

شما که جنگ طلبی یادت باشه اولین موشک رو خاک خودت فرود بیاد باز هم مثل امواج الیوت چندا تا جنگ توو در توو راه میندازه. بیگانه با جکومت. و جکومت با داخلی های ناراضی و...

مسیر آقایی و بزرگی از زرنگی میاد از بها دادن به آموزشو پروش و احمق بار نیاوردن و تن پرور نکردن نسل بعدی و باهوش کار کردن بجای خر کاری کردن میاد نه از موشک پروندن برای کسایی که صد سال قبل تو موشکو اختراع کردن...تو اتم بزن اون هیدروژنی میزنه تو آس روو می کنی واسه کسی که خودش ورقو اختراع کرده!!

شما این خرعبلاتی که از جنگ به خوردت دادنو فاز جنگ جنگ تا پیروزی گرفتی اما واقعیتای جنگه قبلیو خواستی بدونی بگرد دنبال فرمانده ارتشایی که از خاطرات سربازاشون میگفتن.. سربازایی که شش ماه تا یکسال حمام نمیرفتند و خواب دوش میدیدند... اونارو من میشناسم عمری باهاشون زندگی کردم.

بعد شاید شما خواستی بری به ده دلیلی نداره الباقیم ببری ... جماعتی اون روزا رفتن به ده که میلیون ها نفر الان دوباره نرن به ده...اما چه فایده که چرخو باید از اول اختراع کنیم...
      نمیخوام بحث فلسفی بکنم میشه ماه ها در مورد این چیزایی که گفتید بحث کرد اما از مباحث فلسفی چیزی در نمیاد.

من چند تا پیش فرض دارم و سایر پیش بینی هام و تحلیل ها بر اساس این پیش فرض ها استواره هر وقت دلالت قوی ای پیدا بشه که منو مجاب کنه باور های اصلیم رو تغییر بدم کلیه تحلیل ها و نوع زندگیم متاثر از اون تغییر میکنه.

باور اولم اینه که هر مشکلی در کیفیت زندگی مردم ایران هست در وهله نخست سرچشمه گرفته از ماهیت مشکل دار خود مردم ایرانه و نه حکومت. تا ما خودمون رو اصلاح نکنیم از کره مریخ هم مسئول بیاریم وضعیتمون تغییر نمیکنه.

باور دوم اینکه غربی ها از مردم ایران متنفر هستن، اگه بشه و بتونن بدشون نمیاد ما رو به گاری ببندن و بهمون تجاوز هم بکنن. کاری که با ملت های دیگه هم کمابیش میکنن اگه بتونن. اینجا پهلوی در راس حکومت باشه یا جمهوری اسلامی هم فرقی براشون نمیکنه.

باور سوم، انسان ماهیتا موجود وحشی و خطرناکی هست. موجودی که موجودات دیگه رو در ابعاد صنعتی پرورش میده و کشتار میکنه و میخوره خیلی مهم نیست در راهبردهای علمی و تکنولوژیک چه غلطی داره میکنه ماهیت این موجود تنازع برای بقاء هست. اینجا قوی تر ها زنده میمون و ضعیف تر ها خورده میشن. چه در بین کلیه ملت ها، چه در بین اقوام یک ملت، چه در بین افراد یک قوم، و حتی در بین اعضای یک خانواده این جدال همیشگی وجود داره و ممکنه حتی برادر برادر رو بخوره. پس چه بهتر که ملت قوی تری باشی که کارت به برادر خوری نکشه.
      آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/03/25, 16:26.

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2156

تحلیلهای بعضی از عزیزان شبیه فیلمهای اصغر فرهادی
        نتیجه گیری رو به برداشت آزاد مخاطب واگذار میکنه
        خب بعد... آخرش چی میشه ؟؟؟!!!
        فرضاً مو پاره نشد ، ولی آیا تا کِی میشه با این یک مو ادامه داد ؟؟؟!!!
        چهل سال دکترین سیاسی نظام اینه که میگن از این ستون به اون ستون فرجه !

والله ما در هر قشری نگاه میکنیم غیر از نا امیدی چیزی نمی بینیم .
        ظاهراً در قرن جدید هیچ کس، هیچ آینده ای برای مملکت متصور نیست.
        یک عده منتظرند که نسلهای آینده متولدین 1400 به بعد بیاند مملکت رو اصلاح کنند
        حتی یک عده از پیرمردهای قدیمی که منتظر بودند با یک حمله نظامی بازی به هم بخوره،
        طی این چند دوره انتخابات آمریکا دیگه کاملاً نا امید شدند که خارجیها بیاند ما رو نجات بدند
        تازه فهمیدند که اجنبی ، اجنبی هست و روس انگلیس و آمریکا دلشون برا ما نسوخته
        و اگه بیاد حکومتی رو برداره، به جهت منافع خودشه که این منافع از جیب ما ملت میره.
        یک عده هم منتظرند امام زمان ظهور کنه تا ما را از دست نایب بر حقش نجات بده !
        در کل همه فقط به دنبال یک معجزه یا یک واقعه غیرمتقربه هستند.
        چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب، اسب در حسرت خوابیدن گاریچی، مرد گاریچی در حسرت مرگ...

روحانی ، حتی امید را هم از ما گرفت !!!
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• علیرضا حسنی
          عضو فعال
          • Mar 2019
          • 1642

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
          تحلیلهای بعضی از عزیزان شبیه فیلمهای اصغر فرهادی
          نتیجه گیری رو به برداشت آزاد مخاطب واگذار میکنه
          خب بعد... آخرش چی میشه ؟؟؟!!!
          فرضاً مو پاره نشد ، ولی آیا تا کِی میشه با این یک مو ادامه داد ؟؟؟!!!
          چهل سال دکترین سیاسی نظام اینه که میگن از این ستون به اون ستون فرجه !

والله ما در هر قشری نگاه میکنیم غیر از نا امیدی چیزی نمی بینیم .
          ظاهراً در قرن جدید هیچ کس، هیچ آینده ای برای مملکت متصور نیست.
          یک عده منتظرند که نسلهای آینده متولدین 1400 به بعد بیاند مملکت رو اصلاح کنند
          حتی یک عده از پیرمردهای قدیمی که منتظر بودند با یک حمله نظامی بازی به هم بخوره،
          طی این چند دوره انتخابات آمریکا دیگه کاملاً نا امید شدند که خارجیها بیاند ما رو نجات بدند
          تازه فهمیدند که اجنبی ، اجنبی هست و روس انگلیس و آمریکا دلشون برا ما نسوخته
          و اگه بیاد حکومتی رو برداره، به جهت منافع خودشه که این منافع از جیب ما ملت میره.
          یک عده هم منتظرند امام زمان ظهور کنه تا ما را از دست نایب بر حقش نجات بده !
          در کل همه فقط به دنبال یک معجزه یا یک واقعه غیرمتقربه هستند.
          چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب، اسب در حسرت خوابیدن گاریچی، مرد گاریچی در حسرت مرگ...

روحانی ، حتی امید را هم از ما گرفت !!!
          دوست عزیز معجزه چیه، تهش باید تفنگ دستمون بگیریم بریم بجنگیم. ته جنگ هم یا پیروزی هست یا شکست. اگه پیروز شدیم که خب کیفیت زندگیمون متناسب با سطح پیروزی مون افزایش پیدا میکنه اگه دوباره شکست خوردیم که خب چیز عجیبی هم نیست ۲ هزار سال در جنگ ها هی شکست خوردیم و نکبت بار زندگی کردیم ۲ هزار سال دیگه هم روش.

یه سری ایرانی ها توقع دارن تو سرما کنار بخاری و تو گرما زیر باد کولر بشینن و بعد دنیا بیاد بگه بیاید خوشگلا کنترل منابع عظیم ثروت خاور میانه دست شما، بخورید و بخوابید و نفت بفروشید و حالش رو ببرید. نه این خبرا نیست این توهم رو پهلوی ها هم داشتن که گونی پیچشون کردن.

این توهم به نوعی در طرف مقابل هست، اونها هم خیال کردن مردم ایران هم اسکل دوزاری هستن همونطور که یه بار پهلوی ها رو با هزینه خود ملت نسخه پیچ کردن یه بار دیگه هم این تجربه رو با جمهوری اسلامی تکرار کنن در حالی که حافظه تاریخی مردم ایران انقدر ها هم دیگه ضعیف نیست و مردم ایران هم دیگه انقدر ها گاگول نیستن که جوی خواب الو و ترامپ قمار باز هم بخوان از ما سواری مفت بگیرن.

اما در حوزه داخلی حالا سیاست، اقتصاد یا هر چی هر وقت من و شما خودمون رو اصلاح کردیم حکومت و کشور هم اصلاح میشه. نمیشه یه ملتی مخ رو تعطیل کنن توقع پیشرفت هم داشته باشن حالا حاکم هر کی میخواد باشه.

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

تعداد کشورهایی که با آمریکا خصومت دارن به تعداد انگشت دست نمیرسه
            اما تعداد کشورهایی که از قدیم با آمریکا رابطه دوستی دارند همه کشورهای دوست آمریکا هستند به جز اون تعداد انگشتان دست

گیرم که آمریکا در جنگ جهانی دوم شرکت نمیکرد ژاپن یا چین قهرمان جنگ میشدن
            حالا اون آمریکایی مسیحی هست صبر و تحملش زیاده پیرو مکتب خویشتنداری مسیح است
            اما اونوقت با ژاپن سامورایی و پیرو مکتب شینتو چکار میخواستن بکنن؟
            آیا بازم میرفتن ژاپنی رو مثل آمریکایی بکشن
            عکس العمل ژاپنی ها یا چینی ها خیلی شدیدتر از آمریکایی ها بود

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              تعداد کشورهایی که با آمریکا خصومت دارن به تعداد انگشت دست نمیرسه
              اما تعداد کشورهایی که از قدیم با آمریکا رابطه دوستی دارند همه کشورهای دوست آمریکا هستند به جز اون تعداد انگشتان دست

گیرم که آمریکا در جنگ جهانی دوم شرکت نمیکرد ژاپن یا چین قهرمان جنگ میشدن
              حالا اون آمریکایی مسیحی هست صبر و تحملش زیاده پیرو مکتب خویشتنداری مسیح است
              اما اونوقت با ژاپن سامورایی و پیرو مکتب شینتو چکار میخواستن بکنن؟
              آیا بازم میرفتن ژاپنی رو مثل آمریکایی بکشن
              عکس العمل ژاپنی ها یا چینی ها خیلی شدیدتر از آمریکایی ها بود

آمریکایی ها پیرو مکتب خویشتن داری مسیح هستن؟ /.:blinksmiley.:/
              خوبه خویشتن دار هستن این فجایع رو در ژاپن و ویتنام و عراق و افغانستان و سوریه رقم زدن. اگه خویشتن دار نبودن چی میشد.

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

آمریکایی ها پیرو مکتب خویشتن داری مسیح هستن؟ /.:blinksmiley.:/
                خوبه خویشتن دار هستن این فجایع رو در ژاپن و ویتنام و عراق و افغانستان و سوریه رقم زدن. اگه خویشتن دار نبودن چی میشد.
                اگر آلمان برنده جنگ جهانی دوم میشد اونوقت معنی کشتار رو متوجه میشدند
                بعد از کشتار یهودی ها میامدن سراغ مسلمونا چون از یک ریشه هستن

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  اگر آلمان برنده جنگ جهانی دوم میشد اونوقت معنی کشتار رو متوجه میشدند
                  بعد از کشتار یهودی ها میامدن سراغ مسلمونا چون از یک ریشه هستن
                  دوست عزیز من میگم برادر به برادر رحم نمیکنه، شما میگی اگه المانا برنده شدن چیکار میکردن؟ آلمان ها برنده نشده هزاران یهودی رو سلاخی کردن مشخصه اگه برنده میشدن چه میکردن.

من که گفتم بحث حقانیت نیست بحث اینه که قوی تر ها ضعیف تر ها رو میخورن. همیشه هم همین بوده. به رنگ چشم و رنگ پوست هم نیست.

نظر

• Arian02
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1713

ماشالله دوستان عجب نظریه پردازانی بودن وهستن نمیدونستیم
                    افسوس دیر این تاپیک رو پیدا کردیم مجبوریم بریم از صفحه اول بخونیم بیایم جلو تا خدای نکرده نکته ای از بیانات گهربار عزیزان از قلم نیفته !!!
                    .
                    موندم با وجود این بزرگواران و این سطح از تحلیل و درک و فهم و برداشت و .... چرا وضعیت مملکت این طوریه!!!!!!/:.hmmsmiley.:/
                    این بورس خیلیارو هوایی کرد
                    به مدد تورم و سیل نقدینگی این دو سال برخی دوستان بزنم به تخته سود خوبی کردن اونم بدون تحلیل لذا هوا برشون داشته که بله ما تحلیلگریم و همه چی دان که این همه سود کردیم پس بیایم تو همه عرصه ها خودی نشون بدیم و مطلبی بنویسیم چون تحلیل گر قابلی هستیم و دیگران حتما استفاده کنن/:.smilingsmiley.:/

موفق باشید /:.rolleyessmileyani

نظر

• علیرضا حسنی
                      عضو فعال
                      • Mar 2019
                      • 1642

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                      ماشالله دوستان عجب نظریه پردازانی بودن وهستن نمیدونستیم
                      افسوس دیر این تاپیک رو پیدا کردیم مجبوریم بریم از صفحه اول بخونیم بیایم جلو تا خدای نکرده نکته ای از بیانات گهربار عزیزان از قلم نیفته !!!
                      .
                      موندم با وجود این بزرگواران و این سطح از تحلیل و درک و فهم و برداشت و .... چرا وضعیت مملکت این طوریه!!!!!!/:.hmmsmiley.:/
                      این بورس خیلیارو هوایی کرد
                      به مدد تورم و سیل نقدینگی این دو سال برخی دوستان بزنم به تخته سود خوبی کردن اونم بدون تحلیل لذا هوا برشون داشته که بله ما تحلیلگریم و همه چی دان که این همه سود کردیم پس بیایم تو همه عرصه ها خودی نشون بدیم و مطلبی بنویسیم چون تحلیل گر قابلی هستیم و دیگران حتما استفاده کنن/:.smilingsmiley.:/

موفق باشید /:.rolleyessmileyani
                      داداش اگه منظورت منم (با توجه به شناختی که از اساتیدی که لایکت کردن دارم) که من ماهی یک روز از مسدودی در میام، تو اون یه روزم شیلنگ رو میگیریم رو اونایی که باید بگیرم و دوباره مسدودم میکنن تا ماه بعد.

خیلی مشتاق نظریه پردازی واسه دیگران نیستم، اصولا حرف درست و ارزشمند رو همون ماهی یک بارم بزنی کافیه و اونی که باید بهره ش رو ببره میبره و اونی هم که باید زیر بارون خیس بشه میشه.

البته درست میگی بازار گاوی و هچل هفت این چند سال اخیر خیلیارو تحلیلگر و معامله گر و چارتیست و متوهم کرد. ولی شب دراز است و قلندر بیدار و همتی هشیار.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

سپرده‌های بانکی ۴۲ درصد افزایش یافت

گزارش وضعیت کل مانده سپرده‌ها و تسهیلات ریالی و ارزی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به تفکیک استان در پایان آذرماه سال ۱۳۹۹ حاکی از آن است که مانده کل سپرده‌ها بالغ بر ۳۵۲۰۵.۹ هزار میلیارد ریال گردیده است که نسبت به مقطع مشابه سال قبل ۱۰۴۸۹ هزار میلیارد ریال (۴۲.۴ درصد) و نسبت به پایان سال قبل معادل ۸۰۴۳ هزار میلیارد ریال (۲۹.۶ درصد) افزایش نشان می‌دهد./ ایبنا
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                          ستاره‌دار(2)
                          • Oct 2020
                          • 708

داداش اگه منظورت منم (با توجه به شناختی که از اساتیدی که لایکت کردن دارم) که من ماهی یک روز از مسدودی در میام، تو اون یه روزم شیلنگ رو میگیریم رو اونایی که باید بگیرم و دوباره مسدودم میکنن تا ماه بعد.

خیلی مشتاق نظریه پردازی واسه دیگران نیستم، اصولا حرف درست و ارزشمند رو همون ماهی یک بارم بزنی کافیه و اونی که باید بهره ش رو ببره میبره و اونی هم که باید زیر بارون خیس بشه میشه.

البته درست میگی بازار گاوی و هچل هفت این چند سال اخیر خیلیارو تحلیلگر و معامله گر و چارتیست و متوهم کرد. ولی شب دراز است و قلندر بیدار و همتی هشیار.
                          \]چاکر داش حسنی خان گل
                          داداش خوش اومدی
                          ازادیت و عیدت مبارک
                          دلمون واست تنگ شده بود
                          خیلی خوش تیپ شدی چه ورزشی کار میکنی؟
                          داداش خدا پیغمبری امیدی به برگشت بازار داری؟
                          قبل ریاست جمهوری یا بعدش؟
                          فکر میکنی سعید ممد یا ممد سعید باشه یا مش باقر؟
                          کسر بودجه داریم دوباره همون باری شاخص سازی رو داریم؟
                          کاشکی به حرفت گوش کرده بودم اما خر شدم
                          داداش من مریدتم
                          نه راه پس دارم نه پیش خدایی از دستت بر میاد کمکمون کن
                          تو کلاس 5 دبستان جوابمو بده / بی سواتیه و هزارش عیب
                          مخلصیممممممممممممممممممممم
                          آخرین ویرایش توسط چلاغعلی خان خانان؛ 2021/03/26, 01:41.

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

خبر فوری
                            کشف گونه ای جدید از ویروس جهش یافته کرونا در فرانسه مقاوم در برابر واکسن و عدم امکان تشخیص با تست های رایج pcr

France investigates new coronavirus variant detected in Brittany | Reuters

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                              \]چاکر داش حسنی خان گل
                              داداش خوش اومدی
                              ازادیت و عیدت مبارک
                              دلمون واست تنگ شده بود
                              خیلی خوش تیپ شدی چه ورزشی کار میکنی؟
                              داداش خدا پیغمبری امیدی به برگشت بازار داری؟
                              قبل ریاست جمهوری یا بعدش؟
                              فکر میکنی سعید ممد یا ممد سعید باشه یا مش باقر؟
                              کسر بودجه داریم دوباره همون باری شاخص سازی رو داریم؟
                              کاشکی به حرفت گوش کرده بودم اما خر شدم
                              داداش من مریدتم
                              نه راه پس دارم نه پیش خدایی از دستت بر میاد کمکمون کن
                              تو کلاس 5 دبستان جوابمو بده / بی سواتیه و هزارش عیب
                              مخلصیممممممممممممممممممممم
                              داداش مخلصیم، داریم خودمون رو واسه شرایط جنگی مهیا میکنیم. این دنیا که من میبینم دو سال دیگه جنگ جهانی بشه.
                              توکل به خدا سخت نگیرید. زندگیه دیگه.

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                                ستاره‌دار(2)
                                • Oct 2020
                                • 708

داداش مخلصیم، داریم خودمون رو واسه شرایط جنگی مهیا میکنیم. این دنیا که من میبینم دو سال دیگه جنگ جهانی بشه.
                                توکل به خدا سخت نگیرید. زندگیه دیگه.
                                چاکریم
                                جنک جهانی بین کی با کی؟
                                ما این وسط چیکار کنیم؟ البته بعد توکل به اوس کریم

نظر

در حال کار...
                                X