جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

چند روز پیش دوست عزیزی بهم زنگ زد که کدم رو برا فروش ۱۰ میلیون شپنا بستن و حرفشونم اینه که زیاد فروختی . چرا موقع خرید نمیان بگن زیاد خریدی ؟! مالمه ، اختیارش رو دارم و میخام بفروشم . اصلا تحلیلم اینه نفت میاد پایین و میخام بفروشم ، باید توضیح بدم ؟ سهم کوچیکیه که دستکاری در قیمت حساب شه ؟!

ایشون و خیلی از دوستان قدیمی بازار دیگه خیلی وقته از گیرای الکی سازمان شاکی هستن . قبلا هم سر یه داستان دیگه تهمت دستکاری قیمت بهش زده بودن و ۲ ماهه معطلش کردن که یه جواب درست بهش بدن . کار به جایی رسیده که میگه اقا اگه من‌ خلافی کردم من رو دادگاهی کنید و از بلاتکلیفی در بیارید !

آقای سازمان بورس اینا سرمایه گذارن ، مگه قاتل گرفتید که اینجوری با مردم برخورد میکنید . فک‌ کردید چند ماه پیش کیا خیلی از صف فروشا رو جمع میکردن ؟ حقیقی های قوی بازار یا ۵ تا ۵ تا حقیقی های خرد جمع میکردن ؟ رو خیلی از سهام ، مخصوصا سهام کوچیک ، همین رفقا فعال بودن ، همینایی که امروز دارید فراریشون میدید از بازار . وقتی کد میبنیدید و صدجور انگ میزنید ، معلومه حداقل تا زمان آرامش تو بازار کار نمیکنن . مگه خلن اختیار پول رو بدن دست شما و‌ بعد بیفتن دنبالتون التماس که کدشون رو باز کنید ؟!

میدونید مشکل چیه ،

هیچوقت یه‌ مدیر و کارمند دولتی ، ارزش یه سرمایه گذار قوی بورس رو درک نمیکنه و حتی در مواردی سنگ جلو پاش میندازه و نمیدونه اینکار چه بلایی سر بازار و اقتصاد میاره ! نمیدونه ، چون مطمئنه محاکمه ای در کار نیست و تهش پاداشش برقراره و گوشه حقوقش ساییده‌ نمیشه و ازش بازخواست نمیشه که با این خرد فرمایشاتت چه گندی به بازار زدی !

@salarsafaie

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35705

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
      ضمن این که صف فروش سه بانک اصلی دست نخورده و تا حجم مبنا فاصله بسیار دارند.

تجارت و صادرات هر کذوم با حدود 200 میلیون صف پایانی صفر تابلو دارن!تاسف انگیز!

تو اولین قفل شدگی بازار بعد 25 بهمن هم همین سه تا به همین شکل پیش قراول کل بازار بودن !!
      جالب اینکه حجم صف فروش بیش از 170 نماد زیر 1 میلیون سهم هست !!!

اونوقت آقایون یکی از دستاوردهای متولیان بازار و وزارت اقتصاد در سال 99 رو بازارگردان داشتن بیش از چند صد نماد اعلام کردن !!!

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4096

به نظرم اگر خروجی 3 شنبه اروپا به گونه ای باشد که مورد حمایت امریکا هم باشد و این وری های وطنی !!! هم کوتاه بیان و یا کمی تو سر و مغز زدن همدیگه بروند به سمت تفاهم نسبی ، باید سوت پایان کار بورس را همینجا نواخت تا مدت های مدید دیگر
        شخصا فعلا هر چی بشه نقد میکنم و خرید را ممنوع میکنم بجر موارد معدودی اگر بشه نوسان گرفت . در صورت خرابی و ادامه دار شدن کار هم 80% خروج میزنم (خروج سرمایه از کارگزاری) و 20% هم به علت اعتیاد به این کار و عدم توانائی برای ترک باقی میگذارم
        به پیش خورد شدن منفی ها و ریزش ها در بورس اعتقاد ندارم . گشایش یعنی ریزش بیشتر و کمای مطلق
        برای خروج ، کاری است که باید اذر ماه میکردم با شاخص 1500 . همون موقع که سقف مرداد را پس گرفته بودم . لعنت به خودم :.thumbsdownsmileyan/:.rolleyessmileyani

نظر

• liverno
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1742

تاکید دارم واقعا از 3 سهم برکت سیتا و تامین سرمایه امین غافل نشین
          حداقل تا خرداد این قیمتها خاطره میشه

نظر

• zorba
            ستاره دار(3)
            • Aug 2013
            • 3951

دوستان اگر در ضمیر ناخودآگاهشون واقعا به دلار 15 هزار تومنی عنایت دارند! توجه کنند که دارندگان و فعالین ارز و خودرو و الباقی بازارها باید الان مثل بید به خودشون بلرزند!
            بورس با دلار تخیلی 15 هزاری هم ،اصلاح که چه عرض کنم....با کله پایین آمده! و به نظر حتی با توهم دلار 15 هزاری راه چندانی به پایان کف اصلاحی نداره...
            تحریم ها هم فقط تحریم های برجامی نیست...یعنی با برجام هم تجریم های دیگری هست که بر سر اقتصاد کشور سنگینی می کنه و البته که امیدواریم اقتصاد ایران به کل از شر تحریم نجات پیدا کنه...
            دلار هم با توجه به تطبیق و تطابق بازارها و بودجه و مصائبی که در کشور داریم--با فرض برجام-- احتمالا عدد حداقلی 18 تا 23 را ببینه....
            هیچ دولتی نمیاد هم سود اوراق بده،هم بذاره سپرده گذار سود بگیره و بعد همون سپرده و اوراق رو تبدیل به دلار با اون نرخ های خیالی کنه!
            تابناک پیشتر مطلبی زده بود که بر اساس اون فقط در سال 97 30 میلیارد دلار فرار سرمایه از کشور داشتیم(نقل به مضمون)....رقم سرمایه گذاری احتمالی چینی ها در کشور سالیانه 16 میلیارد دلاره!
            به نظر شما آیا با دلار خیالی 15 هزار تومنی فرار سرمایه ای بیش از سال 97 نخواهیم داشت؟
            آیا در صورت یک چنین توهمی مجددا سیکل تورم سنگین نخواهیم داشت؟
            آیا سیاست گذار این اندک بازارهای صادراتی بدست آمده با جهش نرخ ارز را به دلار 15 هزار تومنی خواهد فروخت؟!
            افلا ینظرون؟!
            زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• liverno
              عضو فعال
              • Jul 2013
              • 1742

بنده حکشتی ندارم اما شنیدم مجوز افزایش از تجدید سنگینش تا کمتر از 1 ماه دیگر میاد= معتبر

نظر

• cbo44
                عضو عادی
                • Oct 2020
                • 129

این سهم سیتا به تنهایی کل قوانین تکنیکال دنیا رو نقض کرده
                کی میگه تو بازار های مالی خط راست نداریم؟
                Charles Dow پدر علم تحلیل الان استخوناش داره تو گور می لرزه
                انگار سیاهچاله زیر 1500

نظر

• سهامدار خرد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 2323

مگه توافق ودلار ارزان بنفع گروه بانکی و خودرویی و گروههایی که مواد اولیه مصرفیشون با دلار هست نمیشه؟
                  پس چرا اونها هم یکسره صف فروش هستند؟
                  آخه نمیشه که اونهایی که دلار مصرف میکنند و اونهاییکه دلار تولید میکنند همه باهم منفی باشند
                  جمع اضداد که نمیشه

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35705

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                    دوستان اگر در ضمیر ناخودآگاهشون واقعا به دلار 15 هزار تومنی عنایت دارند! توجه کنند که دارندگان و فعالین ارز و خودرو و الباقی بازارها باید الان مثل بید به خودشون بلرزند!
                    بورس با دلار تخیلی 15 هزاری هم ،اصلاح که چه عرض کنم....با کله پایین آمده! و به نظر حتی با توهم دلار 15 هزاری راه چندانی به پایان کف اصلاحی نداره...
                    تحریم ها هم فقط تحریم های برجامی نیست...یعنی با برجام هم تجریم های دیگری هست که بر سر اقتصاد کشور سنگینی می کنه و البته که امیدواریم اقتصاد ایران به کل از شر تحریم نجات پیدا کنه...
                    دلار هم با توجه به تطبیق و تطابق بازارها و بودجه و مصائبی که در کشور داریم--با فرض برجام-- احتمالا عدد حداقلی 18 تا 23 را ببینه....
                    هیچ دولتی نمیاد هم سود اوراق بده،هم بذاره سپرده گذار سود بگیره و بعد همون سپرده و اوراق رو تبدیل به دلار با اون نرخ های خیالی کنه!
                    تابناک پیشتر مطلبی زده بود که بر اساس اون فقط در سال 97 30 میلیارد دلار فرار سرمایه از کشور داشتیم(نقل به مضمون)....رقم سرمایه گذاری احتمالی چینی ها در کشور سالیانه 16 میلیارد دلاره!
                    به نظر شما آیا با دلار خیالی 15 هزار تومنی فرار سرمایه ای بیش از سال 97 نخواهیم داشت؟
                    آیا در صورت یک چنین توهمی مجددا سیکل تورم سنگین نخواهیم داشت؟
                    آیا سیاست گذار این اندک بازارهای صادراتی بدست آمده با جهش نرخ ارز را به دلار 15 هزار تومنی خواهد فروخت؟!
                    افلا ینظرون؟!
                    حرف شما قبول !

اما آقایان برای رسیدن به قدرت و تامین منافع خودشون و اثرگذاری بر انتخابات دست به هر کاری میزنن !

اینم باید مدنظر قرار داد !

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      به نظرم اگر خروجی 3 شنبه اروپا به گونه ای باشد که مورد حمایت امریکا هم باشد و این وری های وطنی !!! هم کوتاه بیان و یا کمی تو سر و مغز زدن همدیگه بروند به سمت تفاهم نسبی ، باید سوت پایان کار بورس را همینجا نواخت تا مدت های مدید دیگر
                      شخصا فعلا هر چی بشه نقد میکنم و خرید را ممنوع میکنم بجر موارد معدودی اگر بشه نوسان گرفت . در صورت خرابی و ادامه دار شدن کار هم 80% خروج میزنم (خروج سرمایه از کارگزاری) و 20% هم به علت اعتیاد به این کار و عدم توانائی برای ترک باقی میگذارم
                      به پیش خورد شدن منفی ها و ریزش ها در بورس اعتقاد ندارم . گشایش یعنی ریزش بیشتر و کمای مطلق
                      برای خروج ، کاری است که باید اذر ماه میکردم با شاخص 1500 . همون موقع که سقف مرداد را پس گرفته بودم . لعنت به خودم :.thumbsdownsmileyan/:.rolleyessmileyani
                      سلام نمیدونم سریال پر بیننده مذاکرات هسته ای فصل چندمش میشود که از سه شنبه شروع میشه. ولی بعید میدونم فصل آخرش باشد!!!!

احتمالا موازی با سریال قرارداد با چین حالا حالاها سرگرمیم خخخخخ

نظر

• Bourse-Plan
                        عضو فعال
                        • Jun 2020
                        • 491

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                        سوال (از شما و دیگر دوستان): بنده شکی در توافق نداشته و ندارم. همونطور که شکی در انتخاب بایدن نداشتم. الان داستان (درست یا غلط) برای بنده اینطوریه که میدونم توافق میشه (اثراتش رو شهریور/مهر 1400 به بعد لمس خواهیم کرد یعنی بعد از مستقر شدن دولت بعدی) و از طرفی هم میدونم دلار در عجیب و غریب ترین حالت ممکن حوالی کانال 21 آروم میگیره. البته همین رو هم شک دارم ولی به هر حال زیر این رقم رو محتمل نمیدونم. چیزی رو که نمیدونم اینه که تاثیر این 2 اتفاق بر بورس چه خواهد بود! الان به نظر شما تکلیف کسی مثل من چیه؟ آیا باید از بورس فرار کنم؟ اکثرا حد نهایت دو سمت رو میگیرن؛ یعنی یا میگن اصلا توافقی در کار نیست و رفتیم برای شبه-ونزوئلایی شدن یا میگن نه تنها توافق صورت میپذیره که دلار 8 الی 15 رو میبینه (البته ارقام شوخیه ولی به هر حال...)، حالا اونی که حد وسط قرار داره (معتقده توافق قطعیه - کف دلار هم نهایتا کانال 21 هست) باید نقد کنه یا نه؟ ممنون میشم دوستان مشارکت کنن تا بتونم به جمع بندی بهتری برسم. البته به خاطر اعتیاد نقد کامل که نمیتونم بکنم، بیشتر از این بابت دارم میپرسم که ببینم خرید جدید بزنم یا نه!

نظر

• CHESTER.2020
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 1255

آنچنان رونقی ایجاد بکنم که فقط به حزب رقیب رای بدید!!! البته اگر قراره بدید!
                          الان هم خرو دارن( برجام و رفع تحریم)
                          هم خدارو دارند(زدن جیب ملت )
                          و هم خرما(رای به سوپر من های رقیب برای نجات از گشایش بیشتر)
                          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

نقل قول:

اگر این مردم برده شما هم بودند سرمایه هاشون هم ارث پدری شما بود این شکلی حیف و میل کردن سرمایه و اعتمادشون بخدا اسراف بود ....
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              حرف شما قبول !

اما آقایان برای رسیدن به قدرت و تامین منافع خودشون و اثرگذاری بر انتخابات دست به هر کاری میزنن !

اینم باید مدنظر قرار داد !

درست همین زمان بازار بورس باید مثبت بشه از ماه آینده
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                نقل قول:
                                عالی بود.

نظر

در حال کار...