جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

این کامنت یک آمریکایی نبود
    کامنت یک ایرانی نایاکی بوده

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4097

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      یک خاطره ...
      .................................................. ..............................

شاخص از 330,000 واحد حدود 10 درصد اصلاح زد , بسیاری همان روزها نگران بازار شدند ...

پویاترین و زنده ترین دارایی ها همین شرکت های بورسی هستند که با سودسازی می توانند خلق ثروت کنند ...

صورتهای مالی 1399 شرکت ها راهی کدال شوند بازار تصمیم درست را خواهد گرفت ...

این روزها هم خواهد گذشت ...

اینکه شاخص 330 هزاری افت کرد و بعد برگشت دقیقا ارتباطی با وضعیت الان دارد ؟ حکایت کسی است که 2 سال قبل فلان کارهای فیزیکی را میتونست انجام بده ولی در این 2 سال مشکل جسمی پیدا کرده و دیگه قادر نیست
      شاخص 330 هزار واحدی مربوط به مهر 98 است . زمانی که شاخص محترم هنوز به میزان صعود دلار هم رشد نکرده بود و خیلی عقب بود . طبیعی بود که از اون عدد بیائیم بالا هر چند با ضرب و زور هم اومد بالا
      در واقع روند صعودی بورس ادامه داشت . ما در روند صعودی بودیم . نزول ها موقت بود . وارد همین موج هائی شده بودیم که خود تون متخصصش هستید
      اتوبوسی بود یا کاروانی بود که از مشهد به سمت بندر عباس در حرکت بود . وسط های جاده طبس اتراق کرده بود . حالااااااا جا داشت و کلی راه دیگه باقی بود تا بندر عباس

حوالی یزد اتراق کرد . از یزد تا نائین برگشت . وسط راه هم پنجر کرد و مدتی در جا زد و حوصله مسافرا را سر برد ولی پنچری را گرفت و بازم رفت . از یزد که رد شد اب و روغن قاطی کرد ( حدود 1 میلیون ) ولی تعمیر کرد و رفت و رفت و سیرجان و حاجی اباد و عاقبت بندر عباس زیبا

ولی مرداد امسال بندر عباس رسید و چند روز هم حالی به حولی و گشت و گذار ... و برگشت . در واقع بندر و سوت و ساط تموم شد . دیگه وقت برگشت شد . در راه برگشت هی هوس میکنه بازم بندر را ببینه ، یه زوری میزنه و چند کیلومتر به اون سمت ولی میزنند تو سر راننده ... هی یارو ما داریم بر میگردیم تو داری جاده را برعکس میری ؟
      قرار نیست برگردیم بازم مشهد ولی موضوع اینه که داریم بر میگردیم

از یه منظر دیگر ، اگر این هوچی بازی دولتی و حکومتی برای چاپیدن جیب مردم برای رفع گره و چاله چوله های مالی خودشون نبود و اگر سال پیش دقیقا همین موقع ، اون هجمه تبلیغات و همه چیز را به بورس بسپارید و این مسائل نبود و به قول شما راننده تاکسی و کارمند فلان شرکت که یه بار مثال زدید نبودند که پول بیارند اینجا ، شاخص محترم فکر میکنی به همین راحتی ها حتی 1 میلیون هم می دید ؟ 2 میلیونش پیشکش
      شاید 1 میلیون را از مرداد تا مهر که دلار از 17 تا 32 رفت می دید . ممکنه یه خیزی هم تا 1200 میگرفت ولی 2 محال بود ، الان در ریزش چند ماه گذشته هم زیر 1 بود و احتمالا حدود 800 هزار . و البته ریزشی کمتر و با شیب ارام تر نه اینقدر تند و تیز که در 8 ماه گذشته شاهد بودیم . این واقعیتی غیر قابل انکار است

بسیاری مون بخشی قابل توجه از سودمون پرید . این درست . بسیاری از تازه واردین ضررهای سنگینی کردند اینم درست . شاخص 35% ریخته و بخش بزرگی از بازار هم بیشتر ریخته اینم درست ولی فراموش نکنیم شاخص هم وزن همین الانش بیش از 15 برابر نسبت به 3 سال قبل است . قبول کنیم فارغ از برجام و قیمت دلار و ... رشد سهام در 3 سال گذشته در تاریخ بورس ایران بی سابقه بود و خیلی بیشتر از سایر بازارها بود . مساله این است

قبول کنیم بسیاری از نمادها با قیمت های فعلیشون هنوز حباب دارند . خودتون در اسکیرین هائی که میذارید به این موضوع اشاره دارید که فلان سهم با 4 تومن یا 4 ریال سود فلان قیمته یا صف فروشه و این مسائل
      قبول کنیم قیمت سهام در بسیاری از نمادها با افزایش سود سازی شون تناسب ندارد . انتظارها را باید تعدیل کرد
      و در انتها قبول کنیم اعتماد به این بازار از دست رفته که رفته . 200 هزار میلیارد اسفند به 20-22% سود سالانه اوراق رضایت داد ولی به بورس و حتی 20% سود اعتماد نکرد . خیلی حرف داره این موضوع
      هر چند نمادهای ارزنده هم هستند در این بین

در کل از صمیم قلب امیدارم یه برگشت داشته باشیم . 8 ماه است بد جوری علاف شدیم . خدائیش ارزش اینهمه تنش و جنگ اعصاب نبود . ماندن بی حاصل بود

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

[ Photo ]
        نایب رئیس سابق اتاق بازرگانی:

?این‌که از موضع «مذاکره نمی‌کنیم» پایین آمدید و به «مذاکره غیرمستقیم» تن دادید مثبت است.اما واقعاً برای مذاکره این ادا و اطوارها نیاز نیست.
        ?بروید مثل دیپلماتهای بقیه دنیا رو در رو حرفتان را بزنید! این شکل مذاکره را در پایان جنگ با عراق هم کردید و‌ تا امروز یک دلار خسارت نگرفتید.

@mazaneeposhtkhati
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

[Forwarded from نودِ بورسی (دبیر کمپین بورس)]
          [ Photo ]
          آقاي دهقان دهنوي، از وقتي اومدي چند روز اين بازار رنگ سبز به خودش ديده؟؟؟
          شما كه رابطه ات با دولت هم خوب بوده،
          بالاخره ميتوني مشكل اين بازار را حل كني يا خير؟؟؟ اگر در توانت نيست وقت سهامداران را تلف نكن...

[Forwarded from نودِ بورسی (Mhd Smd)]
          ⭕️ اوضاع طوری شده که حجم معاملات بورس یه مملکت از حجم معاملات یک روزه بازار مولوی هم کمتر شده

وبصادر ۸۰۰میلیون تومن آخه؟؟
          خودرو ۵ میلیارد تومن!!

خساپا ۱۵میلیارد تومن

وتجارت ۶۰۰ میلیون تومن

ارزش شناوری این شرکت ها هرکدوم ۲۰-۳۰ هزار میلیارد تومنه
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود
            به نظرم همسو بانظرتان هیجان فروشی که در بازار شکل گرفته دربسیاری
            ازنقدشونده های2-3ماه اخیر فرصت خرید هست تا فروش!البته به دید نوسان
            دلار تا انتخابات میتونه مجددا به سمت 21 حرکت کنه تاشعارهای همتی مبنی برتورم22-25درصدی سالانه منتهی به خرداد هم درست دربیاد!هرچند روی کاغذ!
            دوست عزیز مواردی از این دست سراغ دارید ؟
            مادیرا ولساپا ولپارس وتوس بورس ، لسرما ، حتی جهرم ننه مرده حوالی 160 ، مورد بازم هست . نظرتون چیه
            ولساپا امروز خیلی عجیب بود با 370 شروع کرد در حالی انتظار این بود که حتی از زیر 350 شروع کنه . شک کردم خبری ازش اومده باشه ، سری به کدال زدم دیدم اونجا هم خبری نبود . منم کمی داشتم از خرید اخر هفته قبل ، اول وقت 370 دامش ولی در واچ هست برای فردا پس فردا
            جالب اینه که ولساپا خیلی کم پیش اومده خلاف جهت بازار و شاخص باشد ولی امروز خلاف روند بازار با مثبت اغاز کرد ! حالا زدند زیرش که خالی کنند یا موضوع دیگری بود یا حمایت 350 بود ... نمیدونم
            این بازار اینقدر ترفند و بالا پائین داشته که همه احتمالی توش هست
            همین ثپردیس که منو گیر انداخته ، همین طور شد روزی که بازار ریخته بود مثبت کرد و منم فریب خوردم . در واقع مثبتش برای جو دادن و خالی کردن بود

نظر من اینه که روزهای قبل موارد را اعلام و بررسی و تبادل نظر کنیم . مثل همون پتایر که از قبل شما اعلام کرده بودید و در واچتون بود هر چند همون روز دقیقا من زیر نظر نداشتمش و وقتی پی بردم جمع شده که در مثبت 3 بود و دیر شده بود خریدش
            در حین معلاملات سهمی بخریم و بعد مثبت بشه و اعلام کنیم چندان دردی نه از اعلام کننده دوا میکند و نه از دیگران
            به نظر من در این بازار خراب صورت چندان خوشی هم نداره چون ممکنه دوستی از رو دست ما در مثبت ها خرید کنه و زیان ببینه
            البته منظورم شخصی و جنابعالی نیست کلی میگم
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/04/03, 22:40.

نظر

• zess
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 3107

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
              این کامنت یک آمریکایی نبود
              کامنت یک ایرانی نایاکی بوده
              اگر یک ایرانی نایاکی هم گفته باشه که درود به شرفش

ولی یک جمله ای در آخر کامنتش هست که من ننوشتم و با صحبت شما تا حدودی مغایرت داره
              Rapture is not coming,jesus is dead and take care of your own citizens not dual passport holders.

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                مادیرا ولساپا ولپارس وتوس بورس ، لسرما ، حتی جهرم ننه مرده حوالی 160 ، مورد بازم هست . نظرتون چیه
                ولساپا امروز خیلی عجیب بود با 370 شروع کرد در حالی انتظار این بود که حتی از زیر 350 شروع کنه . شک کردم خبری ازش اومده باشه ، سری به کدال زدم دیدم اونجا هم خبری نبود . منم کمی داشتم از خرید اخر هفته قبل ، اول وقت 370 دامش ولی در واچ هست برای فردا پس فردا
                جالب اینه که ولساپا خیلی کم پیش اومده خلاف جهت بازار و شاخص باشد ولی امروز خلاف روند بازار با مثبت اغاز کرد ! حالا زدند زیرش که خالی کنند یا موضوع دیگری بود یا حمایت 350 بود ... نمیدونم
                همین ثپردیس که منو گیر انداخته ، همین طور شد روزی که بازار ریخته بود مثبت کرد و منم فریب خوردم . در واقع مثبتش برای جو دادن و خالی کردن بود

نظر من اینه که روزهای قبل موارد را اعلام و بررسی و تبادل نظر کنیم . مثل همون پتایر که از قبل شما اعلام کرده بودید و در واچتون بود هر چند همون روز دقیقا من زیر نظر نداشتمش و وقتی پی بردم جمع شده که در مثبت 3 بود و دیر شده بود خریدش
                در حین معلاملات سهمی بخریم و بعد مثبت بشه و اعلام کنیم چندان دردی نه از اعلام کننده دوا میکند و نه از دیگران
                به نظر من در این بازار خراب صورت چندان خوشی هم نداره چون ممکنه دوستی از رو دست ما در مثبت ها خرید کنه و زیان ببینه
                درود زوم شخصی بر وساپا-شتران-خزامیا-خپارس هست .. وساپا و خزامیا به نسبت در یکساعت اول مقاومت قوی تری داشتند درمقابل عرضه ها ..
                شتران هم از قبل در واچ بود ولیکن شاید جو دلار روند را تغییر بده وکلا بیخیالش بشیم....
                خپارس هم هست که با منفی فردا و تایید افزایش سرمایه قیمت تئوریک 118درمیاد... در یک حالت هیجانی ممکنه تاتیوریک ۱۰۰ هم بدن...
                صندوق دارا هم فردا کف قبلی میرسه... ایضا صندوق پالایش... کلیت واچ لیست موردهای ذکر شده بود ..البته تاا اخر هفته صرفا سعی میکنم نظاره گرباشم.. ارادت
                آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2021/04/03, 23:28.

نظر

• وحید خزایی
                  عضو فعال
                  • Jul 2020
                  • 1260

ولساپا جای خیلی خیلی قشنگیه

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

اینکه شاخص 330 هزاری افت کرد و بعد برگشت دقیقا ارتباطی با وضعیت الان دارد ؟ حکایت کسی است که 2 سال قبل فلان کارهای فیزیکی را میتونست انجام بده ولی در این 2 سال مشکل جسمی پیدا کرده و دیگه قادر نیست
                    شاخص 330 هزار واحدی مربوط به مهر 98 است . زمانی که شاخص محترم هنوز به میزان صعود دلار هم رشد نکرده بود و خیلی عقب بود . طبیعی بود که از اون عدد بیائیم بالا هر چند با ضرب و زور هم اومد بالا
                    در واقع روند صعودی بورس ادامه داشت . ما در روند صعودی بودیم . نزول ها موقت بود . وارد همین موج هائی شده بودیم که خود تون متخصصش هستید
                    اتوبوسی بود یا کاروانی بود که از مشهد به سمت بندر عباس در حرکت بود . وسط های جاده طبس اتراق کرده بود . حالااااااا جا داشت و کلی راه دیگه باقی بود تا بندر عباس

حوالی یزد اتراق کرد . از یزد تا نائین برگشت . وسط راه هم پنجر کرد و مدتی در جا زد و حوصله مسافرا را سر برد ولی پنچری را گرفت و بازم رفت . از یزد که رد شد اب و روغن قاطی کرد ( حدود 1 میلیون ) ولی تعمیر کرد و رفت و رفت و سیرجان و حاجی اباد و عاقبت بندر عباس زیبا

ولی مرداد امسال بندر عباس رسید و چند روز هم حالی به حولی و گشت و گذار ... و برگشت . در واقع بندر و سوت و ساط تموم شد . دیگه وقت برگشت شد . در راه برگشت هی هوس میکنه بازم بندر را ببینه ، یه زوری میزنه و چند کیلومتر به اون سمت ولی میزنند تو سر راننده ... هی یارو ما داریم بر میگردیم تو داری جاده را برعکس میری ؟
                    قرار نیست برگردیم بازم مشهد ولی موضوع اینه که داریم بر میگردیم

از یه منظر دیگر ، اگر این هوچی بازی دولتی و حکومتی برای چاپیدن جیب مردم برای رفع گره و چاله چوله های مالی خودشون نبود و اگر سال پیش دقیقا همین موقع ، اون هجمه تبلیغات و همه چیز را به بورس بسپارید و این مسائل نبود و به قول شما راننده تاکسی و کارمند فلان شرکت که یه بار مثال زدید نبودند که پول بیارند اینجا ، شاخص محترم فکر میکنی به همین راحتی ها حتی 1 میلیون هم می دید ؟ 2 میلیونش پیشکش
                    شاید 1 میلیون را از مرداد تا مهر که دلار از 17 تا 32 رفت می دید . ممکنه یه خیزی هم تا 1200 میگرفت ولی 2 محال بود ، الان در ریزش چند ماه گذشته هم زیر 1 بود و احتمالا حدود 800 هزار . و البته ریزشی کمتر و با شیب ارام تر نه اینقدر تند و تیز که در 8 ماه گذشته شاهد بودیم . این واقعیتی غیر قابل انکار است

بسیاری مون بخشی قابل توجه از سودمون پرید . این درست . بسیاری از تازه واردین ضررهای سنگینی کردند اینم درست . شاخص 35% ریخته و بخش بزرگی از بازار هم بیشتر ریخته اینم درست ولی فراموش نکنیم شاخص هم وزن همین الانش بیش از 15 برابر نسبت به 3 سال قبل است . قبول کنیم فارغ از برجام و قیمت دلار و ... رشد سهام در 3 سال گذشته در تاریخ بورس ایران بی سابقه بود و خیلی بیشتر از سایر بازارها بود . مساله این است

قبول کنیم بسیاری از نمادها با قیمت های فعلیشون هنوز حباب دارند . خودتون در اسکیرین هائی که میذارید به این موضوع اشاره دارید که فلان سهم با 4 تومن یا 4 ریال سود فلان قیمته یا صف فروشه و این مسائل
                    قبول کنیم قیمت سهام در بسیاری از نمادها با افزایش سود سازی شون تناسب ندارد . انتظارها را باید تعدیل کرد
                    و در انتها قبول کنیم اعتماد به این بازار از دست رفته که رفته . 200 هزار میلیارد اسفند به 20-22% سود سالانه اوراق رضایت داد ولی به بورس و حتی 20% سود اعتماد نکرد . خیلی حرف داره این موضوع
                    هر چند نمادهای ارزنده هم هستند در این بین

در کل از صمیم قلب امیدارم یه برگشت داشته باشیم . 8 ماه است بد جوری علاف شدیم . خدائیش ارزش اینهمه تنش و جنگ اعصاب نبود . ماندن بی حاصل بود
                    هفته قبل یکی از زیان دیده های تابستان ۹۹ را ملاقات کردم ...

جالب بود ..

می گفت اسفند ماه ، ۵ برابر قبل سرمایه وارد بورس کردم و میانگین کم کردم !

این یعنی تغییر نگرش ...

زمینی فروخته بود و وارد بورس کرد ...

ذائقه جامعه تغییراتی داشته و شاید رکود ۹۲ تا ۹۷ تکرار نشه ...

البته ساست های پولی بعد توافق هم مهم هست ...
                    .

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4097

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                      ولساپا جای خیلی خیلی قشنگیه
                      قشنگ یعنی چی ؟/:.rolleyessmileyani

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

بنظرم آخرهای اصلاح هستیم و بزودی رشد خوب و روزهای سبزی تا زمان انتخابات داریم..۴۰۰/۱/۱۶
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

جالب بود ..

این یعنی تغییر نگرش ...

اتفاقا من هم همین قصد را دارم البته خوشبختانه سال ۹۹ برای من سال بسیار خوبی بود ولی قیمتهای الان به حدی برام جذاب شده که یک تیکه زمین را گذاشتم فروش و داره می‌ره که نقد شه و بریزم تو سهام
                          فعلا تکسهم پتایر هستم که برام سهمی ۱۵۰ تومن دراومده ولی الان شرانل به دلایلی چشمم را گرفته و پول جدید را می ریزم توش
                          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4097

جالب بود ..

این یعنی تغییر نگرش ...

والا همون ماه های اول سال 99 هم وقتی صحبت از باد شدن سهام میشد خیلی ها میگفتند ریزش 92 را نداریم ولی دیدیم در همون حدود و زمانی کمتر . فقط کمی ریزش دیگر نیاز داره تا تکمیل بشه که فیکس همون دوره است . فقط می مونه زمانش و رکودش
                            فقط مساله اینه که این دولت داره میره و باید دید دولت شبه نظامی و سپاهی بعدی چه برنامه ای داره . اگر با اقتدار و ضرب و زور بخواد اقتصاد سر و سامان بده ممکنه یه تغئیر نگرشی به بورس هم داشته باشه ولی همه اینها اما و اگر است

میانگین کم کردن هم داستانی است برای خودش . ممکنه باتلاقی درست کنیم که اون یکی پامون هم گیر کنه و اچمز بشیم
                            من به میانگین کم کردن در سهام خاصی که داریم معتقد نیستم
                            در حالی که عده ای هستند وقتی میخواند نقدینگی جدیدی وارد کنند یا از نقدینگی قبلی شون خرید جدید داشته باشند بازم همون سهم خودشون را میخرند در حالی که میتونه اشتباه باشد
                            در ثشاهد و خمحرکه و ختوقا و فاراک و اینطور باد کرده ها و بی بنیادها هم خیلی ها میانگین کم کردند و بیشتر فرو رفتند
                            حالا شخص مورد مثال شما یکی از استثناهای با ورود پول بوده ، ولی در کل ورود پولی نداریم و هنوزم خروج داریم

باور بر اینه که طرف میگه چه کاریه پولو حالا بیارم . باور اینه که چند سال رکود داشته باشیم و طرف هم میگه با پولم کار میکنم و زیاد ترش میکنم و به وقتش میام . اگر این رکود در پیش باشد حق با اونهاست
                            باید نظاره گر بود و دید
                            موضوع خواب پول . در این کشور شما هر جنسی بخوای بخری باید برای خواب پولش و احیانا چک هائی که میدی سود پرداخت کنی
                            واقعا در این بازار هم حتی خواب پول مهمه چه برسد به خریدن سهم و افت قیمت

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11250

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                              اتفاقا من هم همین قصد را دارم البته خوشبختانه سال ۹۹ برای من سال بسیار خوبی بود ولی قیمتهای الان به حدی برام جذاب شده که یک تیکه زمین را گذاشتم فروش و داره می‌ره که نقد شه و بریزم تو سهام
                              فعلا تکسهم پتایر هستم که برام سهمی ۱۵۰ تومن دراومده ولی الان شرانل به دلایلی چشمم را گرفته و پول جدید را می ریزم توش
                              درود
                              دربین گزارشات فنورد هم بی نظیر بوده عملکردش احتمالا تا2000 تومن هم بتونه بسازه امسال
                              به نسبت 2-3روزی هست تحرکاتی داره !
                              صرفا دریک نگاه میتونه درواچ باشه ..

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

یادمه بهار ۹۹ سود بین بانکی حتی تا زیر ۸ درصد هم رفت ...
                                سیاستگذار میتونه جهت بده ...

اما خبر:
                                سود بین بانکی همچنان زیر بیست درصد

?بانک مرکزی اولین گزارش از نرخ سود بازار بین بانکی در سال 1400 را 19.9 درصد اعلام کرد.
                                .

نظر

در حال کار...
                                X