کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
اگر روزی روزگاری فرض محال ! دلار خواست به رویای حسن کلید جامه عمل بپوشاند و به حوالی 15 چه عرض کنم حتی اگر به 17 و 18 هم رسید ارزش این را دارد که آدم تمام داراییهاش را تبدیل به دلار نماید چون بدون شک به چند ماه نخواهد کشید که می پرد بالای 20 و 25 و ...نرخ ارز را می توان آیینه وضعیت اقتصادی یک کشور دانست !!! بی ثباتی نرخ ارز نشانه بی ثباتی وضعیت اقتصادی است که صد البته بی ثباتی اقتصادی ریشه در مسایل سیاسی دارد بنابراین حتی با فرض توافق کامل در برجام و رفع تحریمهای هسته ای ! متاسفانه آنقدر مسایل دیگر در مملکتمان داریم که اجازه ثبات اقتصادی نخواهند داد . زمان زیادی نخواهد گذشت که بازار متوجه خواهد شد که وعده های کاهش نرخ ارز فقط در حد رویاست و اگر چند صباحی به واقعیت بپیوندد فرصتی را برای عده ای فراهم خواهد آورد تا سرمایه های مملکت را از کشور خارج کنند .
هدف کاملا مشخص هست
مرغ و روغن و شکر وگوشت
حالا هم بورس
نارضایتی عمومی وسهامداران خرد و اعتراض و مطالبه همگانی جهت مذاکره با آمریکا
توسط دولتمردان کنونی
پس دو سه ماه دیگه با آمدن یک دولت انقلابی ، نظامی ، سپاهی و عدم مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم ها به سرعت همه مشکلات حل میشه !
نارضایتی ایحاد کنن که با آمریکا مذاکره کنن ؟/.:biggrinsmiley.:/
اصلا مگه رضایت و عدم رضایت مردم مهمه
اگه رضایت مردم مهم بود یک همه پرسی ساده در مورد ارتباط با آمریکا و حجاب برگزار می کردن تا 60 70 درصد مشکلات کشور حل بشه ، فقط با بحث حجاب زلزله در توریسم ایران اتفاق میوفتاد
ادامه دستور اجرایی نابودی دارایی های سهامداران خرد و ایجاد صفوف فروش عمدی و سرکوب هر نوع صعود !!!
با کاهش حجم و ارزش معاملات بیشتر از سهامداران خرد سازمان بورس و کارگزاری ها و نهایتا دولت بیشتر ضرر می کنن
یواش یواش کارگزاری ها باید تعدیل نیرو و جمع آوری برخی شعب خودشون را انجام بدن
افزایش دامنه نوسان و کاهش قیمت سهام حجم و ارزش معاملات رو بالا میبره که به نظر میاد از کاهش قیمت ها و بیعات آن میترسند احتمالا در دولت جدید کار راحت تر باشه چون هر اتفاقی بیوفته میندازن گردن دولت قبل
پس دو سه ماه دیگه با آمدن یک دولت انقلابی ، نظامی ، سپاهی و عدم مذاکره با آمریکا و با وجود تحریم ها به سرعت همه مشکلات حل میشه !
چرا فکر می کنید مسئولین ، مسئول حل مشکلات مردم هستند!!! اونها صرفا مسئول سخنرانی و موعظه و نصیحت مردم هستند همین!!! اصلا شاید این مشکلات موجود آزمون الهی است!/:.yead.:/
با کاهش حجم و ارزش معاملات بیشتر از سهامداران خرد سازمان بورس و کارگزاری ها و نهایتا دولت بیشتر ضرر می کنن
یواش یواش کارگزاری ها باید تعدیل نیرو و جمع آوری برخی شعب خودشون را انجام بدن
کدوم دولت؟
دولت فعلی که دیگه عملا تموم شده!
پس فرضیه تحویل زمین سوخته بیشتر قوت می گیره.
البته متاسفانه این زمین دیگه زمین سوخته هم نیست.
زمینیه که توش بمب اتم منفجر شده و تا مدت ها قابل استفاده نخواهد بود.
با کاهش حجم و ارزش معاملات بیشتر از سهامداران خرد سازمان بورس و کارگزاری ها و نهایتا دولت بیشتر ضرر می کنن یواش یواش کارگزاری ها باید تعدیل نیرو و جمع آوری برخی شعب خودشون را انجام بدن
نگران کارگزاری ها نباش . 2 سال گذشته اینقدر خوردند که برای هفت پشتشون تا چند دهه اینده بالا اوردند
صندوق دارا حدود2ماه قبل محدوده10kرا دیده بوده ... دراون مقطع دلار برای یک روزکاری به21هزارتومان رسید
حال فردا وارد کانال 12تومن میشه ..... به نظر حتی درصورت ریزش دلار به سمت 21تومن ... این صندوق پله ای تا10تومن گزینه ای جذاب باشه
دربرگشت 2-3ماه قبل بیش از80درصد رشد را طی زمان کوتاهی ثبت کرد!
صرفا درواچ
نگران کارگزاری ها نباش . 2 سال گذشته اینقدر خوردند که برای هفت پشتشون تا چند دهه اینده بالا اوردند
از سال 98 تا الان من حساب کردم چند میلیارد تومان کارمزد دادم به کارگزاری ! و جالب اینکه کارگزاری خیلی بیشتر از من سود برده است . من با سرمایه خودم و قبول ریسک و استرس کار کردم و اونها شریک بی دردسر!
نگران که نیستم اما به هر حال با ادامه وضع موجود زیان ده میشن
با استدلال شما بسیاری از سهامداران خرد هم آنقدر در این دو سه سال سود برده اند که مشکلی براشون پیش نمیاد
صندوق دارا حدود2ماه قبل محدوده10kرا دیده بوده ... دراون مقطع دلار برای یک روزکاری به21هزارتومان رسید
حال فردا وارد کانال 12تومن میشه ..... به نظر حتی درصورت ریزش دلار به سمت 21تومن ... این صندوق پله ای تا10تومن گزینه ای جذاب باشه
دربرگشت 2-3ماه قبل بیش از80درصد رشد را طی زمان کوتاهی ثبت کرد!
صرفا درواچ
اون رشد 80% را باید فراموش کرد . به نظرم دارا به این زودی ها بالای 15 هم نخواهد دید ، منظورم بالای 15 و ماندن است نه لحظه ای و ریختن ، مگر اینکه اواخر اردیبهشت و خرداد با جو و شایعه ای خود ساخته که ممکنه قبل از انتخابات بورس را یه تکونی بدهند ، این اتفاقا بیفته که اینم یه تصور ذهنی است و هیچی مشخص نیست
شستا تنها شاخص سازی است که حداقل میخرند و قفل نیست . این باید بد نباشه هر چند تکنیکش را نمیدونم تا کجا میخواد بریزه . در برگشت شاخص سازها که نمیدونم چه زمانی باشد ، شستا از اولین برگشتی ها میتونه باشه
نگران که نیستم اما به هر حال با ادامه وضع موجود زیان ده میشن
با استدلال شما بسیاری از سهامداران خرد هم آنقدر در این دو سه سال سود برده اند که مشکلی براشون پیش نمیاد
زیان ده به اون مفهوم نمیشن اگر انباشته شون حفظ شده باشد . اگر سود انباشته 2 سال قبل را زده باشند به این در و اون در و سود سال جدید را از صفر حساب کنند ، ممکنه یکم چرتشون پاره شود و تو ذوقشون بخوره ولی بازم ضرر خیر ، کارگزاری برا چی باید زیان بده ؟ مخارجش چیه مگه ؟
این کارگزاری ها اونقدری نیرو اضافه نکردند یا مخارج اضافی ایجاد نکردند . اینها با حجم معاملات به میزان یک دهم فعلی هم تا 3 سال پیش ضرر ندادند
نیرو و مخارج اضافه و همه این مسائل به مدت یک سالش ، با 10 روز حجم معاملات بالا پوشش داده میشه
نظر