جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 717
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 596

پاسخ : جــــو بــــازار

خب بازهم تجربه اي جديد در بورس كسب ميكنيم /:.yead.:/ اينجوريشو خدائيش تا حالا نديده بودم /:.offtopic.:/

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10175

بنظرم باز اینا هوس اعتراض سهامدارها رو کرده اند.
      این حرف ها که میگند این صف فروش ها کار جریان مخالف دولت هست رو من موضوع انحرافی میدونم بنظر من کار خود خود وزیر اقتصاد و سازمان بورس هست.
      حالا گیریم که کار مخالفان دولت باشه یعنی حقوقی های حامی وزیر و سازمان بورس، اونقدر نقدینگی ندارند این صف ها رو جمع کنند؟!
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        این حرف ها که میگند این صف فروش ها کار جریان مخالف دولت هست رو من موضوع انحرافی میدونم بنظر من کار خود خود وزیر اقتصاد و سازمان بورس هست.
        حالا گیریم که کار مخالفان دولت باشه یعنی حقوقی های حامی وزیر و سازمان بورس، اونقدر نقدینگی ندارند این صف ها رو جمع کنند؟!
        سلام
        و اضافه می کنم:
        آیا لا اقل نمی توانند شفاف سازی کنند؟ بگویند با این کارها لا اقل مخالف هستند؟ یا کار آنها نیست؟
        خوب تو صدا سیما نمی گویند، خودشان محاصبه کنند.
        نه؟ نمی توانند مستقیم بگویند، تو همان روزنامه هایشان لا اقل به صورت غیر مستقیم بگویند.

ولی برعکس است، نه تنها حرف از دست های پشت پرده نمی زنند، بلکه عملا خودشان گفته اند که می خواهند حباب بازی کنند و عملا اعلام هم کرده اند که سوزن برداشته اند حباب بترکانند.

=================

من اتفاقا از کنترل ناراحت نیستم و اگر خیلی نرم بازار را کنترل می کردند ناراحت نمی شدم، ولی این جور که یک هفته کل بازار قرمز قرمز است و یک هفته دیگر کل بازار سبز سبز اعصاب آدم را خورد می کند.
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10175

تا زمانیکه محدودیت درصد خرید و فروش وجود داره،هر نهاد دولتی یا موسسه پولی میتونه بازار رو منفی یا مثبت کنه و اهداف خودش رو مدیریت کنه،اگه واقعا بدنبال یک بورس موفق هستید باید محدودیت درصد نوسان منفی و مثبت برداشته باشه تا صف های خرید و فروش کاذب و بی هویت ایجاد نشه.
          در یک بازار بورس بدون محدویت نوسان بیشترین سود از جانب حقیقی خواهد بود چون حقوقی ها نخواهند توانست زمان رو مدیریت کنند.
          هیچ سرمایه گذار عاقل خارجی هم در بازاری که دولت با محدودیت درصد نوسان برای سهام تعیین قیمت میکند فعالیت نخواهد کرد.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• نیکا
            ستاره‌دار (۲)
            • Nov 2011
            • 2113

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            سلام حامیان وزیر عددی نیستند که مقابله کنند و برای همین است که اطلاع رسانی و حرفی نمیزنند .

نظر

• شبندر
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 3598

اکثر سهامهای بزرگ بسته شده اند والا معلوم نبود چقدر شاخص افت میکرد
              تحلیل ساده : با توافق هسته ای انتظار میرود همه چیز ارزان شود این موضوع در بورس هم باید مشاهده شود تا دولت بتواند فضای کسب و کار و تولید را رونق ببخشد.
              دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• نیکا
                ستاره‌دار (۲)
                • Nov 2011
                • 2113

سلام امروز هم وبصادر بالای 100م معامله میشود ولی متاسفانه خریدار خودی نیست و خودی ها یارای مقابله برای صعود را ندارند

نظر

• نیکا
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Nov 2011
                  • 2113

سلام اگر یارای مقابله باشد وقیمت وبصادر که مورد حمایت برگشت بازار میباشد بالای 1000 تثبیت شود صف ها جمع میشوند شاید باید منتظر باشیم

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                    سلام اگر یارای مقابله باشد وقیمت وبصادر که مورد حمایت برگشت بازار میباشد بالای 1000 تثبیت شود صف ها جمع میشوند شاید باید منتظر باشیم
                    امروز لیدر بازار بسته میشه
                    10 تومان تقسیم کنه عالی هست
                    عرضه تقاضا نشون میده فشار فروش گرفته شده و بعد از مجمع رشد خوبی میتونه داشته باشه .
                    اگر بر اساس پیش بینی من شرکت حدود 10 تومان تقسیم کنه ، وبصادر شاخص را بعد از مجمع از 70 هزار عبور میده

نظر

• b-asgharne
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1052

امروز چند تا از سهام شاخص ساز بسته می شن و این یعنی کم شدن فشار فروش انشاالله که شنبه روند بهتری رو شاهد خواهیم بود.

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

فردا خرید در منفی 3 تا 5 درصد برای نوسان میتونه خوب باشه

نظر

• پاسال
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 304

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                          اکثر سهامهای بزرگ بسته شده اند والا معلوم نبود چقدر شاخص افت میکرد
                          تحلیل ساده : با توافق هسته ای انتظار میرود همه چیز ارزان شود این موضوع در بورس هم باید مشاهده شود تا دولت بتواند فضای کسب و کار و تولید را رونق ببخشد.
                          (همه چیزباید ارزان شود ودر بورس هم باید مشاهده شود) قبلا به تحلیلت شک داشتم الان مطمین هستم در کل ازبورس فقط رانت یاد گرفتی
                          در مزار آباد شهر بی طپش وای جغدی هم نمیاید به گوش

نظر

• milad617
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 120

تمامی مشکلات خلاصه میشود در بی کفایتی و بی تجربگی مدیران فعلی بازار

( کرم خرما تو خود خرما ست )

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

خیلی بعیده فردا بازار منفی باشه

نظر

• signalemosbat
                                عضو عادی
                                • May 2015
                                • 125

امروز حجم معاملات تو بعضی سهم ها بالا بود، فردا اگه صف فروش خپارس و ... رو جمع کنن بازار بر میگرده

نظر

در حال کار...
                                X